selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama
Sevgili anneler merhaba, 30.04.2014 saat 12:08 de Erenim dünyaya geldi :) kombine spinal epidural oldugu icin dogumdan sonra yaklasik 18 saat belden asagimdaki hissisizlik kaybolmadi, sütümde cok az emiyor ama doymuyor surekli agliyor mama takviyesi yapmak zorunda kaldik. Sagolsun hemaireler biberon yerine enjektor ile veriyorlar alismasin diye :) Ama olsun azimliyim coğalacak Allahın izni ile.. hepinize hayirli dogumlar diliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili anneler merhaba, 30.04.2014 saat 12:08 de Erenim dünyaya geldi :) kombine spinal epidural oldugu icin dogumdan sonra yaklasik 18 saat belden asagimdaki hissisizlik kaybolmadi, sütümde cok az emiyor ama doymuyor surekli agliyor mama takviyesi yapmak zorunda kaldik. Sagolsun hemaireler biberon yerine enjektor ile veriyorlar alismasin diye :) Ama olsun azimliyim coğalacak Allahın izni ile.. hepinize hayirli dogumlar diliyorum...
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Okudukça dahada heyecan basıyor beni. Bugün annemdeki yatağımı ve bebeğin ordaki beşiğini hazırladık resim koymayı becerebilirsem koyayımEki Görüntüle 1096807 Eki Görüntüle 1096810
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu arada artık o kadar doğum haberinin arasında benim muayne haberim pek ilgi çekmeyecek ama yazayım ya canım çekti
Öhüm öhümmm36+1 deyiz bugün çatı muaynemizi olduk şükür zor değil ama gıcık bişey haliyle :) sen rahat doğurursun dedi çok sevindim. Rahim incelmeye, rahim boyu kısalmaya başlamış. Kızım da kanala girmiş çok şükür. Plasenta doğal olarak kireçlenmeye başlamış ama sıkıntı değil bu haftalarda beklediğimiz birşey dedi. Nst de sorun çıkmadı sancı mancı bişeycikler yok . Uzun yürüyüşlere devam dedi 1-1,5 saat yürümeye çalış günde, plates topu üzerinde ki hareketlerini yapmaya devam et dedi. Falan filan :) yani benim doğum 28 mayısı biraz geçip hazirana bile kayabilirmiş a dostlar, unutmayın beni olur mu
beklemek yordu sabır dye bişey kalmdı artık. norml doğum beklerkn sezeryan olcm bu gidişle
Gelinin yanında annem var akşam dörtten sonra evde benim kızdığım acil oldu doğumum temizlik falan kaldı halıları bile gecen gün verdik yıkamaya az önce geldi.. benim camlar koltuk falan berbat halde temizlencek ama annem önce oranın temizliği bitsin gelen giden oluyo diye düşünmüyo evdeki tülleri söküp kardesimi cağırıyo bir hafta daha beklim demiyo .. sabah kardeşim gitti eşime yatak odasını temizlettim... gelini düşünsün tabiki oda hamile yapamıyo 2 ayı kaldı ben diuorum ona sakın şunu yapma bunu yapma tehlikeli diye kardeşimede temizliği yap ona yaptırma diye ben onları düsünüyorum ama onlar beni düşünmüyo ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu durduk yere yaş akıyo
Kızlar açılmam olmadığı için sezeryanla aldılar bebeğimi. İkimizde çok iyiyiz çok şükür 3 kg 50 cm maşallah kuzuma. Ayrıntılı anlatırım öpüyoruz hepinizi
Forumu takip edemiyorum Allah dogum yapicaklarin yardimcisi olsun insallah dualarim sizinle... dogurmus olanlarda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah...
Benim sancilar 4-5 dk da 1 e dustu suyumda hafiften geliyor son hazirliklari yapip hastaneye gidicez 1-2 saate umarim acilmam olmustur 3 gundur cekiyorum bu sancilari dualarinizi eksik etmeyin kizlar... hastanedeki gelişmelerden firsat buldukca haberdar ederim sizleri bu arada hic heyecanli degilim ama biliyorum taa ki ebeleri hemsireleri görene kadar surucek bu sakinligim :))
Lohusa depresyonuna girmissiniz kizlar allah yardimciniz olsun
Ben de dogum yaptim bi basima eve geldim oglum 2 gundur kuvezde solunum sikintisi var ogluma dua edin kizlar hiç değil se sifa niyetine bi fatiha okuyun buhun kandil rabbim insallah kabul eder
selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama
kızlar selam :)
29.04.2014 tarıhınde dogurdum yavrumu..
ınanın herseyı bır bır not aldım sıze yazmak ıcın..
ama halen toparlanamadım tam anlamıyla..
herseyı tek tek yazcam ınsallah.. şu dikiş agrım bır gecsın de..
hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın Allah.
bu zamana kadar yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. hakkınızı helal edin :)
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..
Ahhh çok sağol canımmm:)) Sağlıklı, eksiksiz olsun da balım.... Buarada bence abisinin kopyası olacak.
Veee o serçe parmaklar var yaaa ahh onlar birer antep fıstığı oluyor tam yemelikkk göreceksin cnm:)))
Canım göbeğim gerçekten çok büyük. Üstelik bebek çok aşağıda ve hatta ne zamandır doğum kanalında ama hareketleri taşımam çok rahat. Sanırım kasılmam yok karnım sert değil henuz ondan. Fakat son bır haftadır artık cok cok cabuk yoruluyorum, tıpkı ilk üç aydaki gibi...
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Okudukça dahada heyecan basıyor beni. Bugün annemdeki yatağımı ve bebeğin ordaki beşiğini hazırladık resim koymayı becerebilirsem koyayımEki Görüntüle 1096807 Eki Görüntüle 1096810
kızlar yarın sabah dokuzda sezaryanle ogluma kavusacagım ne olur dualarınızı eksık etmeyın . bugun cok guzel gectı hastane suslemelerımızı hazırladık. aılecek gezdık dolastık yemege gıttık esımın ve benım aılemle cok guzel vakıt gecırdık. gun ıcınde anlamadım ama sımdı heyecan bastı sabaha kadar ınsallah uyurum. bır yandan da korkuyorum keske normal dogurabılıseydım. 9 ay boyunca sureklı kanama yasadım enfeksıyon gecırdım bu haftalara gelebılecegımı bıle ummuyorddum allahım ınsallah yarın sorun olöadan yavruma kavusayım hep aglayasım var. hersey ıcın cok saolun burdan bırsuru sey ogrendım .. bana zor gunlerımde cok moral verdınız allah hepınızden razı olsun
doğum yapanlar tablomuzun son halii :))
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmurdamlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.
35.
kızlar görmüş olduğunuz üzre 30 uda devirmiş bulunuyor ''mayıs anneleri''maşaAllah
Herkeşleerr nisan annesi olduuuuu biz haziran annesi olcaz bu gidişle yaaa ama ama ammaa bu haksizliiiik.
Cok guzel ve sicak bir oda olmus vallahi.renklere bayildim
kızlar yarın sabah dokuzda sezaryanle ogluma kavusacagım ne olur dualarınızı eksık etmeyın . bugun cok guzel gectı hastane suslemelerımızı hazırladık. aılecek gezdık dolastık yemege gıttık esımın ve benım aılemle cok guzel vakıt gecırdık. gun ıcınde anlamadım ama sımdı heyecan bastı sabaha kadar ınsallah uyurum. bır yandan da korkuyorum keske normal dogurabılıseydım. 9 ay boyunca sureklı kanama yasadım enfeksıyon gecırdım bu haftalara gelebılecegımı bıle ummuyorddum allahım ınsallah yarın sorun olöadan yavruma kavusayım hep aglayasım var. hersey ıcın cok saolun burdan bırsuru sey ogrendım .. bana zor gunlerımde cok moral verdınız allah hepınızden razı olsun
kızlar selam :)
29.04.2014 tarıhınde dogurdum yavrumu..
ınanın herseyı bır bır not aldım sıze yazmak ıcın..
ama halen toparlanamadım tam anlamıyla..
herseyı tek tek yazcam ınsallah.. şu dikiş agrım bır gecsın de..
hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın Allah.
bu zamana kadar yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. hakkınızı helal edin :)
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..
beklemek yordu sabır dye bişey kalmdı artık. norml doğum beklerkn sezeryan olcm bu gidişle
Benimki samsung canim google play storeden indirdim bebegim diye bi program hem bebek hem annenin haftalik bilgilerinide veriyor güzel program
Forumu takip edemiyorum Allah dogum yapicaklarin yardimcisi olsun insallah dualarim sizinle... dogurmus olanlarda hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah...
Benim sancilar 4-5 dk da 1 e dustu suyumda hafiften geliyor son hazirliklari yapip hastaneye gidicez 1-2 saate umarim acilmam olmustur 3 gundur cekiyorum bu sancilari dualarinizi eksik etmeyin kizlar... hastanedeki gelişmelerden firsat buldukca haberdar ederim sizleri bu arada hic heyecanli degilim ama biliyorum taa ki ebeleri hemsireleri görene kadar surucek bu sakinligim :))
Maşallah hepizineeeseninde eline sağlık canım :)
Sende mi benim gibisin kardeşşşhayırlısı olsun bekleyeceğiz napalımmm, belkide süpriz yapar bizim miniklerde bize :))
ayni duyguya bende kapilicam benim de oglan kardesim war muhtemeleb geline adicak kendini ve ben icin icin uzulucem....bize agiz burun kiwiruo bakalim ona napicak.....Aynılar galiba( annem böyle değildi ilk doğumda 40 gün bana baktı gerci ben onlara gidip kaldım mecbur baktı demekki ozamanda evde olsam aynı olucaktı simdi evde gelin var oda hamile benim papuç dama atıldı galiba
Al bendende o kadar :)
Catlayacam meraktan :)
Saglik olsun tabii de,hareketleride ayri bi keyifli artik :)
Ne istedigimi sasirdim :)
Bize gel sen :)
Biliyor musun gelincede ayri bi vicdan oluyor,herseye yetisiyor Allah razi olsun ama icim icimi yiyor..
Ama yine de keske gelebilse iste yanina anne baska hicbisy yapmasa otursa kosede..
Uzulme yine de saglik olsun..
Aglattin beni
Zaten herseye agliyorum 3 gundur..
Sizi ustuste okuyunca aglak oldum:)
Uzulme gelecek en azindan..
Gelinin yanindada arada durabilecek kimse yoksa onun icinde kotu,en iyi sen anlarsin..
Anneni takdir ettim aslinda,ne kadar dusunceli..
Ne mutlu kardesin var,uzulmee :)
merhabaaa ben yeni uye oldum... 37+5 ikiz gebeyim son adet tarihime göre ..
devlet hastanesinde doğum yapanınız yapmayı düşüneniz var mı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?