2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım maşaAllah sende kavuştun miniğine ne güzel ... bu arada senide hemen ekledim sıcak sıcak tabloya

Hayirli olsun canim.sutun bol bol gelir insallah

Herkeşleerr nisan annesi olduuuuu biz haziran annesi olcaz bu gidişle yaaa ama ama ammaa bu haksizliiiik.

Oyy kiyamam
Dogru diyorsun canim..
Ama minisin icin uzme kendini..
Lohusalik depresyonu denen sey yani annelik huznu deniyor,bu da etkili dusuncelerinde..
Bence icine atma annene soyle bu sekilde,kardesin dönsun sana..

Gözünüzayydiiiiiinnnn :)
Masallah ikinizede..

Aklimdaydin sen ve nesh :)
Hadi hayirlisi canim,Allah kolaylik versin..
Guzel haberlerle don bizedee,miniginle don evinizedeeee :)))

okudum canim..
Allah kabul etsin dualarini..En kisa zamanda kavusun insallah..

selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama

Gozunuzaydiiinn :)) masallah ikinizede..
Valla bende mayis annesi olmamaya raziydim ; gel annem diyorum artik :))

Bugun nedense hep aklimdaydin,tahmin ettim hic yazmayinca..
Gozunuzaydin canim :)
Iyi olun yeter ki,alistikca hepimiz paylasacaz insallah yine daha neler neler :))

Aminn insallahh :)
Cok severim zaten bebek ayaklarini ve uyurken o göbeklerini )))
Cok ozledim gelsin artik saglikla..

:) bi tek minik kalmiisss..

Gozunuzaydiiin :)
Masallah ikinizede..
Geliyormus yazmisti arkadaslar insallah seninde gelir daha cok bekletmeden sutun canim..

Son düzenleme:
kızlar yarın sabah dokuzda sezaryanle ogluma kavusacagım ne olur dualarınızı eksık etmeyın . bugun cok guzel gectı hastane suslemelerımızı hazırladık. aılecek gezdık dolastık yemege gıttık esımın ve benım aılemle cok guzel vakıt gecırdık. gun ıcınde anlamadım ama sımdı heyecan bastı sabaha kadar ınsallah uyurum. bır yandan da korkuyorum keske normal dogurabılıseydım. 9 ay boyunca sureklı kanama yasadım enfeksıyon gecırdım bu haftalara gelebılecegımı bıle ummuyorddum allahım ınsallah yarın sorun olöadan yavruma kavusayım hep aglayasım var. hersey ıcın cok saolun burdan bırsuru sey ogrendım .. bana zor gunlerımde cok moral verdınız allah hepınızden razı olsun

Oyy :) bi melegimiz daha geliyor..
Allah yardimciniz olsun canim,cabucak saglikla donun evinize hepbirlikte insallah :)

Maşallah hepizineee seninde eline sağlık canım :)

Herkeşleerr nisan annesi olduuuuu biz haziran annesi olcaz bu gidişle yaaa ama ama ammaa bu haksizliiiik.

Sende mi benim gibisin kardeşşş hayırlısı olsun bekleyeceğiz napalımmm, belkide süpriz yapar bizim miniklerde bize :))

Cok guzel ve sicak bir oda olmus vallahi.renklere bayildim

teşekkür ederim canım kuzeyin anneannedeki odasına el koyduk bir süre.artık ben kendi evime geçinceye kadar annemdeyiz.

canımmm hadi hayırlısıyla doğumunu yap.güzel haberlerini bekliyoruz.allah yardımcın olsun.çok heyecanlı olduğunu tahmin ediyorum biraz uyumaya dinlenmeye çalış ihtiyacın olacak yarın.dualrım seninle.

Ohh mis gibi kafan rahat dinlen, bebişine bak orda güzelce kargaşadan, kalabalıktan uzak..

selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama

Gözünüz aydin olsun kizlar maşallah size. Ne güzel dogumlar cogaldi. Herkese dua ettim mübarek Gün bugün Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.

beklemek yordu sabır dye bişey kalmdı artık. norml doğum beklerkn sezeryan olcm bu gidişle

Benimki samsung canim google play storeden indirdim bebegim diye bi program hem bebek hem annenin haftalik bilgilerinide veriyor güzel program

Canım benim inşallah yarabbim bir avazda kurtulmanı sağlar.sağlıcakla bebeğini alırsın kucağına ve hiiiiiç ağrıların olmaz.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Maşallah hepizineee seninde eline sağlık canım :)

Sende mi benim gibisin kardeşşş hayırlısı olsun bekleyeceğiz napalımmm, belkide süpriz yapar bizim miniklerde bize :))

Öyle canım öyle. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli dogsunlar daaa aylardir bekledik birkaç hafta daha bekleriz naapalim. Ama kuzular siz yine de haziranı beklemeyin tamammııııııı
Ben bide inşallah normal doğum istiyorum o yüzden 40haftayi doldurup tombik olmasından korkuyorum ama nasip artik bekleyip görcez

merhabaaa ben yeni uye oldum... 37+5 ikiz gebeyim son adet tarihime göre ..
devlet hastanesinde doğum yapanınız yapmayı düşüneniz var mı ..

ayni duyguya bende kapilicam benim de oglan kardesim war muhtemeleb geline adicak kendini ve ben icin icin uzulucem....bize agiz burun kiwiruo bakalim ona napicak.....

ah canim iste senin ki benden benim ki ondan beter allah baska dert wermesin....benim dikislerim ii oldugunda ben onu su bile almaya kaldirmam bunca zaman boledi hic uzmedim sikmadim yormadim ama anlamiorum laf surat naz yapmak lazim anladim kadariyla....kiz uyurken uyanikken yaninda otursun dantel yapsin ben her isimi yaparim ama dedigin gibi onemli olan yanimda hissetmem....

Selam kızlar artık takip edemiyorum burayı dogum yapan arkadaslar bebekleriniz saglikla ve huzurlarda büyüsün ins..hepinizi merak ediyorum aslında kimler dogum yaptı sayfa basına bi liste yapan olursa cok guzel olur ordan takip ederiz..biz 10 gunluk olduk sarılık maceramız bugun bitti cok sukur degerlerimiz düştü..ben anca bebekleri emzirip uyutasiya günlerim geciyo.. Sakın tek bebekten şikayet etmeyin bana su an oyuncak gibi geliyo bi tanesine bakmak..cunku biri emip uyuyasiya öteki kalkiyo ve ben uykusuz kalıyorum..ama annelik o kadar guzel ki tüm yirgunluk ve uykusuzluğa ragmen zevkle bakıyo insan kuzularina..bu arada aldıgım 12 kilonun 10 kilosu gitti bile 1 haftada sakın kiloları dert etmeyin tıkır tıkır gidiyolar..dogum yapacak butun arkadaslarıma da hayırlı doğumlar..öpüyoruz ellerinizden:)
Bu arada nirmal istememe rağmen sezeryan olmak zorunda kaldım..kuzumun biri ters pozisyondaymis..Spinal tercih ettim ilk 2 gun cok zor gecti ama 1 haftada tamamen toparladım..korkulacak hic bise yok..bas bel agrısı falan yasamadım..sadece ilk günler cok karın agrısı oluyo..bide sol kaburgalarim acıyo ama sanırım o hamileyken soldaki kızımın marifeti..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…