2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İlk gebeligimde kabusum olan kasintilar tekrar basladi sanirim
Yarin hemen doktora gidicem dua edin kizlar insallah hersey normal cikar.

Giremedim su ilk 30 ada :))) bakalim yarin kacinci olucaz

yani canim tek basina olan annemin bile ben gelmesini saglayamiorum sizin ewde gelin warken gelinmemesi daha normal ama en azindan annen yada kardesin bari sana eslik etse...sofrada bile gozlerim doldu hep yanindayi ona gittim ya ustume titrio ama benim aklimdan baska seler gitmio tabi...
Eki Görüntüle 1096428 9 ay gecti 10 gün geçmiyor a dostlarr :))
canim ya bende dogumdan sonra gelismesini yazan program baktim ama bi tane war sanirim...war mi bilgin...
allah yardimcin olsun bol sutun olsun hayatim...
oh oh masallah size ne guzel misil misil uyuyun insallah

canim allah anali babali buyutsun...ben bildigim den degil de soylediklerine gore sut az iken mama takwiyesi yapilirken once emzirmeli artik yorulup biraktiktan sonra mama werilmeli bolece gucuyle cektikce sutun cogalir diolar bana..belki ole yapiosundur ama soylenen bilgi iste paylasim dedim...

Dogum yapicak llanlar Allah bir avazda kurtarsin hayırlısıyla bebisleri kucaginiza alirsiniz insallah...
Şuan hastanedeyiz 2-3 cm acilmam varmis muhtemelen bebis yarın (2 mayis) gelicrk dediler...
Cok kötu sancim var düzensiz gelen hap vericekler uyuyabilmem icin yarinada bebis gelicek gibi catlak kizim annesini dinlemek istemiyor belliki 1 mayista dogurmadan gecti :)))

bebeklere alisir ancak oyle toplaniriz burda ))
canim benim inan bana her ani zor ikiz lerin ama keske ikizim olsa da iki ewlat sahibi olsaydim bian da kolaya kacctim dimi.....ablama anne ben daha acim bana yedir diolardi bi kapisiolardi onlarda ablamda oturup agliodu cok komik ))
Giremedim su ilk 30 ada :))) bakalim yarin kacinci olucaz

bu gidisle senden once dogurucam kuzum ))

canım haber bekliyodum senden merak etmiştim, iyiki ses verdin .... hayırlısıyla yarın al kucağına nazlı kızını Allah ın izniyle 30 olmadıya 40 gireceksin inşaAllah öüyorum seni

bestem cim gidip yatsana yavrum şurda kaldı 3-4 günün uykuyu depola depolayabildiğin kadar hadi bakem

değil ilk 40, ilk 50yi bile kaçırcam sanırım daha elmeye niyeti yok. arada bi gelen bel ağrısı dışında hiçbişe yok. doğurdukça psikoljik olarak kötü hissediyorum kendimi. şimdi doğursam bi cesaret korkmadan doğururum. ama herkesin doğumu bittikten sonra kendimi yalnız hissedecem ya hadi kızım geliver yavaş yavaş

Yahu herkes niye gelmedi falan yaziyor.ben tarihleri goremiyorum ama adi uzerinde mayis anneleri daha bugun mayisin ilk gunu.yokmu benim gibi mayis sonlari doguracak olan.bende erken gelne diyorum oglusa surekli.kendimi nisan annelerinde yaziyormus gibi hissediyorum :)))

selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama

Gozunn aydin canim Allah anali babali buyutsun

Tesekkur ederim canim darisi basina:)

Gozun aydinn canim:)

Baştan beri babişine düşkün bu kız diyordun zaten:) Demek ki babasını bekledi doğmak için:)))
Aynen oyle oldu canim yaa babasi kucagindan hic birakmiyor:)

Hayirli olsun:)

Allah yardimcin olsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cnm öyle yapiyorum önce emziriyorum doymuyor tabiki :) sonra takviye mecburen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu haberi bekliyorduk artık senden, inşallah kolay bir doğum olur canım, hemen kucağına alırsın bebişini.

Yalnız adamlar nırmal doğuma amma takmış kafayı diyoruz ama bir bildikleri de var. Biz de olsa düzensiz sancı, 2 cm açılma diye suni sancıyı abartıp zorla doğurturlardı bugun. Sizinkiler de uyuyup yarınki doğuma güç kazanabilmen için hap veriyorlar. Bravo doğrusu takdir ettim. Normal sürece müdahale etmemek her aşamasında etmemek, anneye destek olmak çok doğru geldi bana. İnşallah doğumun da kolayca olur papatyacım, yarın guzel haberlerını alırız ınsallah, dualarım senınle. (Kız mı erkek mı gelecek cok merak edıyorum buarada:)

Benım sadece 3 sene sonra ıkıncı olmasına rağmen heyecanım dorukta.....
Hersey cok guzel olacak emın ol, cunku cok guzel bır enerjıyle gırıyorsun doğuma anladıgım kadarıyla.
Kuzuyu alıp geleceksınız oyle dusun, hadı guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah.

Gözünüz aydin olsun kizlar maşallah size. Ne güzel dogumlar cogaldi. Herkese dua ettim mübarek Gün bugün Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.

Allah razı olsun canım inşallah hep guzel haberler paylasırız burada.

Çok güzel. Huzurlu mutlu zamanlar geçirirsiniz inşallah annende. Kuzey nerede yatacak pekii:)) bir de nasıl oldu merak ettım? Oglun ve senın bogazın? Yazdıysan okuyamadım yoktur ınsallah kızıl vs bır durum? Daha ıyısınızdır ınsallah?

Allah size bağışlasın, gözünüz aydın.

Harika bir haber bu. Güle güle büyütün canım inşallah.

Haziran mı?? Kanala girmiş, incelme var filan dediğine göre o kadar beklemese gerek diyeceğim ama hayırlısı değil mi, ne zaman hazır hıssederse mınık kendını o zaman gelıyor nasılsa.
Insallah hepımız de burada oluruz cnm.

Bızım de dun son kontrolumuz vardı. Nst'ye girdim, bir tane buyuk sancı cıkmıs, doktor sıklasırsa dogum baslayabılır hemen gelırsın dedı. Ben de artık kasılmalar, sıddetı konusunda fılan uzman oldum ya "ooo sız buna sıddetlı kasılma diyorsanız, evde gelenler nefes aldırmayan cınste, en az 3-4 katı sıddetlı dedım" ama hıcbır duzen yok, gunde 4-5 kez olup gecıyor dedım. "Aa cok ıyı sonucta her kasılmada bebek doguma hazırlanıyor, sutun hazırlanıyor oyle dusun" dedı...

Onun dısında kontrolde cok sukur hersey normaldı. Kızım 3450 olmus yaklasık, 38+3'üz. Maksımum 3300 dogacak bence ama bakalım saglıkla gelsın de yavrum.

Tahlıller ıcın kanlarımı verdım. Daha once yapıldıgı ıcın anestezı uzmanı ıle gorusturmeye muayeneye gerek gormedıler.
Spınal ve basagrısı durumlarını sordum. Bızım yontemde kesınlıkla basagrısı olmaz dıyınce sasırdım kesın konusmasına, arkadaslar ıcın soruyorum tam olarak ne yapacaksınız dedım? Spınal degıl, epıdural dedı. Spınalde ıgne kalınmıs, epıdural ıgnesı ıncecıkmıs. Kombıne epıdural gıbı bırsey de soyledı ama tam anlamadım artık. Herkes epıdural yapamaz ama spınal cok yapılıyor o yuzden dedı? Spınalde agrı olma ıhtımalı daha fazla olabılıyormus.

Cok heyecanlıydım gıtmeden once. Iyı kı gıttım. Heyecanım azalmadı aslında ama bıraz daha rahatladım. Insallah en az ılkı gıbı kolay bır dogum olur...

Gunaydiiiiiiinnn :))

Bakalim bugun kimlerden haber alacagiz hayirlisiyla
Bende burada heyecanlanip okurken doguracam sanirim :))
Madem annem bu kadar seviniyor deyip geliverecek minik

Guzel haberlerimiz olsun bugunde insallah

Merak etme canim benim takvime gore son 10 gunum ama hiçbir belirtim yok gelmeye niyeti yok benim oglaninda :) ablam iki dogumuna sancisiz gitmis sadece nişanı gelerek heralde bende öyle olucam :))

Karnim catlamio catlamio diodum gecende agriyodu catlsmis alti.Cok nazli oglum geliom dedi ikikez simdiye kadar bizde dogumu durduk die naz yapio herhalde siz istemiyorsunuz gelmemi diip yukari cikti sanirim esimle.yuruyise ciktim dun yawrum. Kaburgama kadar tirmandi kedi gibi cikmaktan korkuyo artik bananeee bu gidisle 11aylik dogurcam oglumu dogdugu gibi hazir okulunada gonderirim.Oglusum yaa hani nisan bebisi ve annesi olucaktik anlasmistik.Butun belirtilerm kayboldu ne agri ne sizi ne kasilma oynuoz oglumla butun gun gelmeye niyeti yok.Babasida soyluyor oglsmun rahatini bozma die ekmek elden su golden.orda tabii digiyor yedigi onunde yemedigi arkasinda aglama cis derdide yok tabi gelmek istemez.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun gözün aydın hoşgelmiş selim efe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…