Giremedim su ilk 30 ada :))) bakalim yarin kacinci olucazdoğum yapanlar tablomuzun son halii :))
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmurdamlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.
35.
kızlar görmüş olduğunuz üzre 30 uda devirmiş bulunuyor ''mayıs anneleri''maşaAllah
yani canim tek basina olan annemin bile ben gelmesini saglayamiorum sizin ewde gelin warken gelinmemesi daha normal ama en azindan annen yada kardesin bari sana eslik etse...sofrada bile gozlerim doldu hep yanindayi ona gittim ya ustume titrio ama benim aklimdan baska seler gitmio tabi...Gelinin yanında annem var akşam dörtten sonra evde benim kızdığım acil oldu doğumum temizlik falan kaldı halıları bile gecen gün verdik yıkamaya az önce geldi.. benim camlar koltuk falan berbat halde temizlencek ama annem önce oranın temizliği bitsin gelen giden oluyo diye düşünmüyo evdeki tülleri söküp kardesimi cağırıyo bir hafta daha beklim demiyo .. sabah kardeşim gitti eşime yatak odasını temizlettim... gelini düşünsün tabiki oda hamile yapamıyo 2 ayı kaldı ben diuorum ona sakın şunu yapma bunu yapma tehlikeli diye kardeşimede temizliği yap ona yaptırma diye ben onları düsünüyorum ama onlar beni düşünmüyo ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu durduk yere yaş akıyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ya bende dogumdan sonra gelismesini yazan program baktim ama bi tane war sanirim...war mi bilgin...Eki Görüntüle 1096428 9 ay gecti 10 gün geçmiyor a dostlarr :))
allah yardimcin olsun bol sutun olsun hayatim...kızlar selam :)
29.04.2014 tarıhınde dogurdum yavrumu..
ınanın herseyı bır bır not aldım sıze yazmak ıcın..
ama halen toparlanamadım tam anlamıyla..
herseyı tek tek yazcam ınsallah.. şu dikiş agrım bır gecsın de..
hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın Allah.
bu zamana kadar yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım. hakkınızı helal edin :)
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..
oh oh masallah size ne guzel misil misil uyuyun insallahDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Okudukça dahada heyecan basıyor beni. Bugün annemdeki yatağımı ve bebeğin ordaki beşiğini hazırladık resim koymayı becerebilirsem koyayımEki Görüntüle 1096807 Eki Görüntüle 1096810
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili anneler merhaba, 30.04.2014 saat 12:08 de Erenim dünyaya geldi :) kombine spinal epidural oldugu icin dogumdan sonra yaklasik 18 saat belden asagimdaki hissisizlik kaybolmadi, sütümde cok az emiyor ama doymuyor surekli agliyor mama takviyesi yapmak zorunda kaldik. Sagolsun hemaireler biberon yerine enjektor ile veriyorlar alismasin diye :) Ama olsun azimliyim coğalacak Allahın izni ile.. hepinize hayirli dogumlar diliyorum...
canim benim inan bana her ani zor ikiz lerin ama keske ikizim olsa da iki ewlat sahibi olsaydim bian da kolaya kacctim dimi.....ablama anne ben daha acim bana yedir diolardi bi kapisiolardi onlarda ablamda oturup agliodu cok komikSelam kızlar artık takip edemiyorum burayı dogum yapan arkadaslar bebekleriniz saglikla ve huzurlarda büyüsün ins..hepinizi merak ediyorum aslında kimler dogum yaptı sayfa basına bi liste yapan olursa cok guzel olur ordan takip ederiz..biz 10 gunluk olduk sarılık maceramız bugun bitti cok sukur degerlerimiz düştü..ben anca bebekleri emzirip uyutasiya günlerim geciyo.. Sakın tek bebekten şikayet etmeyin bana su an oyuncak gibi geliyo bi tanesine bakmak..cunku biri emip uyuyasiya öteki kalkiyo ve ben uykusuz kalıyorum..ama annelik o kadar guzel ki tüm yirgunluk ve uykusuzluğa ragmen zevkle bakıyo insan kuzularina..bu arada aldıgım 12 kilonun 10 kilosu gitti bile 1 haftada sakın kiloları dert etmeyin tıkır tıkır gidiyolar..dogum yapacak butun arkadaslarıma da hayırlı doğumlar..öpüyoruz ellerinizden:)
Bu arada nirmal istememe rağmen sezeryan olmak zorunda kaldım..kuzumun biri ters pozisyondaymis..Spinal tercih ettim ilk 2 gun cok zor gecti ama 1 haftada tamamen toparladım..korkulacak hic bise yok..bas bel agrısı falan yasamadım..sadece ilk günler cok karın agrısı oluyo..bide sol kaburgalarim acıyo ama sanırım o hamileyken soldaki kızımın marifeti..
Giremedim su ilk 30 ada :))) bakalim yarin kacinci olucaz
Dogum yapicak llanlar Allah bir avazda kurtarsin hayırlısıyla bebisleri kucaginiza alirsiniz insallah...
Şuan hastanedeyiz 2-3 cm acilmam varmis muhtemelen bebis yarın (2 mayis) gelicrk dediler...
Cok kötu sancim var düzensiz gelen hap vericekler uyuyabilmem icin yarinada bebis gelicek gibi catlak kizim annesini dinlemek istemiyor belliki 1 mayista dogurmadan gecti :)))
Dogum yapicak llanlar Allah bir avazda kurtarsin hayırlısıyla bebisleri kucaginiza alirsiniz insallah...
Şuan hastanedeyiz 2-3 cm acilmam varmis muhtemelen bebis yarın (2 mayis) gelicrk dediler...
Cok kötu sancim var düzensiz gelen hap vericekler uyuyabilmem icin yarinada bebis gelicek gibi catlak kizim annesini dinlemek istemiyor belliki 1 mayista dogurmadan gecti :)))
selam kızlar bende 29 nnisan saat10.35 de spinal anesteziyle sezeryan doğumumu yaptım kuzucuğum 2600 gr doğdu darısı bekleyenlerin başına mayıs annesi olamadık ama
Oyy maşallah ikinizedee
Bizde seni seviyoruzzzz :)) zamqn çok çabuk geçti hakkaten bende inanamıyorum.. Süslenmekle de iyi yapmışsın insan hafifliyor resmen bende salı günü gittim ohhh kendime geldim vala :)
Ay inanmıyorum daha geçen gün bakalım hangimiz önce anlatacak hikayrsini diye msj atmıştım bu kadar hızlı çıkacağını tahmin etmemiştim vallahayırlı olsun canım benim, maşallah kilosuda çok iyi bence.. sağlıklı güzel bi ömrü olsun neva nın inşallah, hikayenide uygun olduğunda bekliyorum bu arada
İnşallah bu sakinliğin hep devam eder ve çok güzel bi doğum oldu diye msj yazarsın buraya canım.. Allah bi avazda kurtarsın inşallahh.. Dualarım seninle..
kızlar selam :)
eskısı gbı cok gıremıyorum hatta kapak acamıyorum.. 2 gunluk bebegımın duzenıne alısmaya calısıyorum :) umarım zorlanmam..
Aynen oyle oldu canim yaa babasi kucagindan hic birakmiyor:)Baştan beri babişine düşkün bu kız diyordun zaten:) Demek ki babasını bekledi doğmak için:)))
Hayirli olsun:)Sevgili anneler merhaba, 30.04.2014 saat 12:08 de Erenim dünyaya geldi :) kombine spinal epidural oldugu icin dogumdan sonra yaklasik 18 saat belden asagimdaki hissisizlik kaybolmadi, sütümde cok az emiyor ama doymuyor surekli agliyor mama takviyesi yapmak zorunda kaldik. Sagolsun hemaireler biberon yerine enjektor ile veriyorlar alismasin diye :) Ama olsun azimliyim coğalacak Allahın izni ile.. hepinize hayirli dogumlar diliyorum...
Allah yardimcin olsun canimkızlar yarın sabah dokuzda sezaryanle ogluma kavusacagım ne olur dualarınızı eksık etmeyın . bugun cok guzel gectı hastane suslemelerımızı hazırladık. aılecek gezdık dolastık yemege gıttık esımın ve benım aılemle cok guzel vakıt gecırdık. gun ıcınde anlamadım ama sımdı heyecan bastı sabaha kadar ınsallah uyurum. bır yandan da korkuyorum keske normal dogurabılıseydım. 9 ay boyunca sureklı kanama yasadım enfeksıyon gecırdım bu haftalara gelebılecegımı bıle ummuyorddum allahım ınsallah yarın sorun olöadan yavruma kavusayım hep aglayasım var. hersey ıcın cok saolun burdan bırsuru sey ogrendım .. bana zor gunlerımde cok moral verdınız allah hepınızden razı olsun
yani canim tek basina olan annemin bile ben gelmesini saglayamiorum sizin ewde gelin warken gelinmemesi daha normal ama en azindan annen yada kardesin bari sana eslik etse...sofrada bile gozlerim doldu hep yanindayi ona gittim ya ustume titrio ama benim aklimdan baska seler gitmio tabi...
canim ya bende dogumdan sonra gelismesini yazan program baktim ama bi tane war sanirim...war mi bilgin...
allah yardimcin olsun bol sutun olsun hayatim...
oh oh masallah size ne guzel misil misil uyuyun insallah
canim allah anali babali buyutsun...ben bildigim den degil de soylediklerine gore sut az iken mama takwiyesi yapilirken once emzirmeli artik yorulup biraktiktan sonra mama werilmeli bolece gucuyle cektikce sutun cogalir diolar bana..belki ole yapiosundur ama soylenen bilgi iste paylasim dedim...
kızlar yarın sabah dokuzda sezaryanle ogluma kavusacagım ne olur dualarınızı eksık etmeyın . bugun cok guzel gectı hastane suslemelerımızı hazırladık. aılecek gezdık dolastık yemege gıttık esımın ve benım aılemle cok guzel vakıt gecırdık. gun ıcınde anlamadım ama sımdı heyecan bastı sabaha kadar ınsallah uyurum. bır yandan da korkuyorum keske normal dogurabılıseydım. 9 ay boyunca sureklı kanama yasadım enfeksıyon gecırdım bu haftalara gelebılecegımı bıle ummuyorddum allahım ınsallah yarın sorun olöadan yavruma kavusayım hep aglayasım var. hersey ıcın cok saolun burdan bırsuru sey ogrendım .. bana zor gunlerımde cok moral verdınız allah hepınızden razı olsun
Gözünüz aydin olsun kizlar maşallah size. Ne güzel dogumlar cogaldi. Herkese dua ettim mübarek Gün bugün Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah.
Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Okudukça dahada heyecan basıyor beni. Bugün annemdeki yatağımı ve bebeğin ordaki beşiğini hazırladık resim koymayı becerebilirsem koyayımEki Görüntüle 1096807 Eki Görüntüle 1096810
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgili anneler merhaba, 30.04.2014 saat 12:08 de Erenim dünyaya geldi :) kombine spinal epidural oldugu icin dogumdan sonra yaklasik 18 saat belden asagimdaki hissisizlik kaybolmadi, sütümde cok az emiyor ama doymuyor surekli agliyor mama takviyesi yapmak zorunda kaldik. Sagolsun hemaireler biberon yerine enjektor ile veriyorlar alismasin diye :) Ama olsun azimliyim coğalacak Allahın izni ile.. hepinize hayirli dogumlar diliyorum...
Bu arada artık o kadar doğum haberinin arasında benim muayne haberim pek ilgi çekmeyecek ama yazayım ya canım çekti
Öhüm öhümmm36+1 deyiz bugün çatı muaynemizi olduk şükür zor değil ama gıcık bişey haliyle :) sen rahat doğurursun dedi çok sevindim. Rahim incelmeye, rahim boyu kısalmaya başlamış. Kızım da kanala girmiş çok şükür. Plasenta doğal olarak kireçlenmeye başlamış ama sıkıntı değil bu haftalarda beklediğimiz birşey dedi. Nst de sorun çıkmadı sancı mancı bişeycikler yok . Uzun yürüyüşlere devam dedi 1-1,5 saat yürümeye çalış günde, plates topu üzerinde ki hareketlerini yapmaya devam et dedi. Falan filan :) yani benim doğum 28 mayısı biraz geçip hazirana bile kayabilirmiş a dostlar, unutmayın beni olur mu
değil ilk 40, ilk 50yi bile kaçırcam sanırımdaha elmeye niyeti yok. arada bi gelen bel ağrısı dışında hiçbişe yok. doğurdukça psikoljik olarak kötü hissediyorum kendimi. şimdi doğursam bi cesaret korkmadan doğururum. ama herkesin doğumu bittikten sonra kendimi yalnız hissedecem ya hadi kızım geliver yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?