2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hayırlısı:) ay resmen herşeyi doğuma yormaya başladım ..

Yaa deme öyle 2 hafta daha beklemeyelim beklenen doğum tarihin ne peki
Gün geçince çok sıkıcı oluyo beklemek kızlar yaa zamanında gelir inş Sizinkiler benim 2 gun geçti bekliyoruz bakalım..

Moral sıfır ,korku heyecan ve stresde var bunun yanı sıra taş gibi bir karnım değişik bir sancı cekiyorum şuan
Son zamanlar böyle oluyor canım korkma inş olup bitecek sonra aşkından gözünü ayıramayacaksın inş

Canım iyi haberlerini bekliyoruz inş çok güzel geçer oğlunu merak etme aylardır bugüne hazırladın bence onu sorun olmayacaktır dualarımız seninle

Allah kolaylık versin canım hakketten vakit zor geçecek senin için. İyi haberlerini bekliyoruz oğullarımız kardeşlerine kavuşacak yeni maceralar başlıyacak. Benim oğlan şimdiden hırpalamaya başladı minik kuzumu :)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 20-05-2014
Hamileliğimin 38. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 16 gün kaldı.
Bir haffta içinde bebeğinizin ayaklarının uzunluğu, az bir miktarda uyluğundan daha uzun olacaktır. Kendi uyluğunuza baktığınızda ayaklarınızdan ne kadar büyük olduğunu görebilirsiniz. Bu değişik oranlar doğumdan sonra değişecektir. Artan pelvik baskı doğumun erken belirtilerinden bir diğeridir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2950 gr. - Yaklaşık boyu : 49.8 cm. (Baştan Topuğa)

Selam kızlar masallah bebekler sırayla geliyo ..
Size dogum hikayemi anlatamadım malum yogun günler yasıyorum �� benim 21 Nisan'da kontrolum vardı doktor artık alalım dedi ikizler için iyi bi hafta 22 Nisan 37+1 haftalıkken digum yaptım..pazartesi yatış yapıldı ben eşyalarımı alıp geldim hastanedeki prosedürleri tamamladık Spinal-epiudral kombine anesteziye karar verdik..salı sabahı heyecandan uyuyamıyorum
Yerimde duramıyorum bi yandan ağrılarım var..saat 10.00 da ameliyat için hazırlığa geldiler sonda takıldı ve odanda bekliyorum..doktorum diger bir ameliyatta bitince beni alıcak ve ameliyatında bi pürüz çıktı bi sure bekledim.o sırada altımdan bi su boşaldı henen hemşireyi çağırdım sonda çıktı galiba dedim gelip baktı yok hala duruyor suyun gelmis seni dedi..kuzularım vaktinin dolduğunu bana hissettirdi böylece..�� hemen beni ameliyata aldılar anestezi yapıldı epiudral takıldı sonradan agrı kesici yapılması için..uyustum tabi ama dokunuşları hissediyorum cok garip bise oluyo acı yok ama dokunuş var..doktorum benimle sohbet ediyo beni rahatlatiyo bu sırada..saat 11.55 Gül'ün ilk ağlayisini duydum �� bende aglamaya başladım hemen ilk kontrollarını yaptılar ve bana gösterdiler dokunmak istedim yaklaştırdı yenidogan doktoru ve yüzüne dokundum sonra hazırlanmaya gitti kuzum..11.56 Lalemin sesini duydum allahım bu his baska hic biseyle tarif edilmez..onun da saglık kiontrolu yapıldı hemen ve ona da dokunmak istedim..cok güzellerdi ve ben ağlıyorum doktorum 3. Ne zaman diyo bana o arada ..anestezi uzmanı ağrın uok demi diyo yok diyorum duygulandım o yuzden ağlıyorum..saat 12.15 gibi ameliyattan çıktım odama gittim..bebeklerim usul usul beni bekliyo ��..hemen istedim kucağıma aldım kokularını icime çektim..5 dk sonra emzirme hemşiresi geldi ve bebekleri göğsüme yapistirdi yarım saat sonra yerlerini değiştirmemi ve 1 saat emzirmemi söyledi..hayatındaki en guzel 1 saatti..sonra ağrılarım başladı ve 2 gun agrı kesicilerle durdum tabiki biraz zordu..ama geçip gitti bebeklerim saglıklı ve yanımda daha ne isterim..allah hepinize hayırlı doğumlar versin..
Bu arada 1 hafta hastanede kaldım bebeklerimi takip ettiler..benim 2 gun sonra çıkışım verildi ama ikiz bevek oldukları icin yenidogan servisi bebekleri taburcu etmedi..benim için de de iyi oldu hem iyileştim hemde bebeklerime bakmayı emzirmeyi ogrendim hemşireler de cok iyiydi..bilgiliydi..bulunduğum ilin üniversite hastanesinde dogum yaptım ve cok memnun kaldım..
Bu arada kiloları takmayın 12 kilo aldım 10 kilo 1 haftada gitti bile..allah isteyen herkese yaşatsın..kuzularınızı da saglikla sizlere bagislasin..

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun ne güzEl geçmiş darısı arkadaşların başına nasıl acımadan anlamadan çıktı o bebek ya şaşırdım walla Allah analı bablı byütsün maşallah size

Ya çooook güzel geçmiş olsun insanın gözü doluyo okurken iki tane ağlama sesi çok hoş vakitleri gelince gelmişler hem de. Allah bağışlasın

Rabbim ikinizide korusun inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir kızını kucağına alırsın Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah .

Bugün nedense çok gerildim arkadaşlar. Kahvaltıda fazla birşey yemeyip, konuşmayıp sonra da yatağa girdim kafama kadar yorganı çekip somurttum saatlerce. Eşim gitti geldi yanıma, en sonunda kalktım. Annem de burada yanımda bugun. En yakın arkadasım da gelecek. Biraz daha iyiyim.

Neden boyle oldum bilmiyorum ama normaldir herhalde. İçimde garip bir şekilde yarın kucağımda bir bebek tutacağıma inanamama hissi var:) Dualarınız için teşekkür ederim, hepinizi çook öpüyorum.

Korkuyo musun acaba canım. Benim de suyum gelince güdip eşimin yanına bi sürü ağladım. Korktum walla ama güzel geçti sonra. Seninle aynıydı sezeryan tarihimiz benimki yarın 10 günlük olucak. Doğunca vakit hemen geçiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sat 5 ağustos cnmmm aynıyız :)

Cok tesekkur ederiz :) kendi sanciniz gelir de acilmaniz hizli olursa gerek kalmayabilir ama benimki gibi bir durum olursa kesinlikle tavsiye ederim :) hayirli dogumlar size

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 38+4 haftalığım.benim doktorum sağolsun biraz ketum.çok sorudan ve cevaptan hoşlanmıyor.işinin ehli ama soru-cevabı sevmez.

Gozunuz aydin, saglikla buyusun miniginiz

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel anlattıkların😄yarabbim hayırlısından bizede yaşatsın inşallah.Allah analı babalı büyütsün canım benim

ne güzel çok sevindim senin adına maşAllah tamda gununu doldurmuşlar.. ikizlerin tek yumurtamıydı kaçar kilo doğdular az kilo almışsın çünkü çok güzel alınan kiloların hepsinin gitmesi dmi:) ben 17 kilo aldım İnşaAllah hemen gider benmde ..
birde bişey sorucam senin ilk doğumun muydu? yanlış anlamadıysam sezeryan doğum yaptn planlımıydı önceden yada gereklimiydi .. bunları daha önce yazdıysan hakkını helal et :) çok meşgulsundur ama...
( biz 38+1 gunluk olduk ama dr normal doğum takibi yapıyoıruz ilk gebelikte sezeryan yasak gerekmedikçe gibi bişeyler dedi ben devlet hastanesine gidiyorum ilgisiz bi takip var doğal olarak.. nolucak meraktaan çatlıycam)

Ay hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün :)

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :) bütün anneler doğurmaya başladı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…