Kızlar dün geceden beri ishalim bunun doğumla ilgisi var mı
Hayırlısı:) ay resmen herşeyi doğuma yormaya başladım ..Evet canım doğum belirtisi diyorlardi burdan bazı arkadaşlar. .
Yaa deme öyle 2 hafta daha beklemeyelim beklenen doğum tarihin ne pekiAy ben iki haftadir oyleyim ama tık yok :)
Gün geçince çok sıkıcı oluyo beklemek kızlar yaa zamanında gelir inş Sizinkiler benim 2 gun geçti bekliyoruz bakalım..Hayırlısı:) ay resmen herşeyi doğuma yormaya başladım ..
Yaa deme öyle 2 hafta daha beklemeyelim beklenen doğum tarihin ne peki
Hayırlısı:) ay resmen herşeyi doğuma yormaya başladım ..
Yaa deme öyle 2 hafta daha beklemeyelim beklenen doğum tarihin ne peki
Son zamanlar böyle oluyor canım korkma inş olup bitecek sonra aşkından gözünü ayıramayacaksın inşMoral sıfır ,korku heyecan ve stresde var bunun yanı sıra taş gibi bir karnım değişik bir sancı cekiyorum şuan
Canım iyi haberlerini bekliyoruz inş çok güzel geçer oğlunu merak etme aylardır bugüne hazırladın bence onu sorun olmayacaktır dualarımız seninleYarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
Bende çok heyecanlıyım aynı gün doğacak kuzularımız sabah çok dua edeceğim senin için benim sezeryanım öğleden sonra dörtte olacak. Bütün gün panikten heyecandan ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne guzel dogumlar hizlandi darisi basimiza . Dun gece cok sanci cektim ama niyeyse inadim tuttu dr.a gitmek istemedm kendimi avutuyorum sanki daha var diye illa ewde suyum gelcek nasil sacma bi psikoloji buagriyla siziyla dalmisim uykuya smdi daha iyiym arada bi kasiklarim sizliyo o kadar . Birde zahmet olmasa biri takvimimi kopyalayabilirmi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guzel dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederimm. 29 nisan gece dogum yaptim ama ne telefonlara donebildim ne buraya bakabildim. Uzun bir dogum oldu ve sonrasi uykusuzluk emismeler zaman gecti gitti. Ama keskesiz bir dogum yasadim cok sukur :)
Gece 4 te suyum gelmisti, ustelik icinde mekonyum parcalariyla birliktedoktoru arayip hastaneye gittik, sanci ve acilma cikmadi, 13:00'a kadar acilma olmayinca suni sanci vermeye basladilar. Aslinda epidural almamayi dusunuyodum duruma bagli olarak ama suni sancinin siddeti normalden cok fazla ve bir anda geliyormus. Hic sancim yokken 2 dakikada bir ozellikle kuyruk sokumuna bastiran sanci cektim, zorlu bir surecti ama neyse ki 1-2 saat sonra epidural takildi. Ben 4 cm olmasi beklenir saniyordum halbuki sanci verilmeden once bile epidural baglanabilirmis..neyse dogum sancisini da gormus oldum :)
Epidural nimetmis gercekten, o saatten sonra cok rahatladim, acilmam hala cok fazla degildi surekli kalbi dinlendi bebegin. Doktor aksam 22 gibi dogum olur simdi uyu dinlen diyordu rahatliyordum ama hem bebegin kalbini takip etmekten uyuyamadim hem de bu kadar bekleyip sezeryana alinmaktan korktum. Ve saat 21:30'da 7cm acilma vardi, kalp atislarinda dusme olunca doktr son yarim saat dedi ve 22:00'de gelip hadi dogurtucam seni dogumhaneye dedi :)
Dogumhaneye girdigimde titriyordum hem soguk hem heyecan, yaklasik 10 kisi vardi sanirim, esim de yanimdaydi.. Agri da hissetmedigim icin doktor ve hemsirelerin esprilerine ben de guluyordum. 5-6 ikinma sonrasinda doktor bebisimi kaldirdi inanamadim. Kahkaha atarak agliyordum bebisin kordonunu esim kesti ve cocuk doktoru yanimizda kontrollerini yapti. Kucagima verdiler hala inanamiyordum.
Hala o anlari hatirlayip uzun uzun dusunuyorum o kadar guzeldi ki... Epiduralin etkisiyle agri cekmeden kahkaha esprilerle gecti dogum. Oglusum da iyiydi cok sukur. 4 gun once ultrasonda 3200 kg idi, 50 cm 3300 dogdu bebegim.
Dikisler fazla acimadi sonraki gunler, biraz kabizlik zorluyor.
Epiduralden korkanlar icin, ben de hem yan etkilerinden hem belime bir sey sokulmasindan korkuyordum. İnanin kucucuk bir his iceri girmesi, kan aldirmak gibi..doktor da uzmani olunca yan etkilerden de korkmaya hic gerek yokmus.
Dogum yapmak o kadar guzelmis ki sekli ne olursa olsun.. Sonundaki hediye her seye deger.
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar masallah bebekler sırayla geliyo ..
Size dogum hikayemi anlatamadım malum yogun günler yasıyorum �� benim 21 Nisan'da kontrolum vardı doktor artık alalım dedi ikizler için iyi bi hafta 22 Nisan 37+1 haftalıkken digum yaptım..pazartesi yatış yapıldı ben eşyalarımı alıp geldim hastanedeki prosedürleri tamamladık Spinal-epiudral kombine anesteziye karar verdik..salı sabahı heyecandan uyuyamıyorum
Yerimde duramıyorum bi yandan ağrılarım var..saat 10.00 da ameliyat için hazırlığa geldiler sonda takıldı ve odanda bekliyorum..doktorum diger bir ameliyatta bitince beni alıcak ve ameliyatında bi pürüz çıktı bi sure bekledim.o sırada altımdan bi su boşaldı henen hemşireyi çağırdım sonda çıktı galiba dedim gelip baktı yok hala duruyor suyun gelmis seni dedi..kuzularım vaktinin dolduğunu bana hissettirdi böylece..�� hemen beni ameliyata aldılar anestezi yapıldı epiudral takıldı sonradan agrı kesici yapılması için..uyustum tabi ama dokunuşları hissediyorum cok garip bise oluyo acı yok ama dokunuş var..doktorum beni rahatlatiyo bu sırada..saat 11.55 Gül'ün ilk ağlayisini duydum �� bende aglamaya başladım hemen ilk kontrollarını yaptılar ve bana gösterdiler dokunmak istedim yaklaştırdı yenidogan doktoru ve yüzüne dokundum sonra hazırlanmaya gitti kuzum..11.56 Lalemin sesini duydum allahım bu his baska hic biseyle tarif edilmez..onun da saglık kiontrolu yapıldı hemen ve ona da dokunmak istedim..cok güzellerdi ve ben ağlıyorum doktorum 3. Ne zaman diyo bana o arada..anestezi uzmanı ağrın uok demi diyo yok diyorum duygulandım o yuzden ağlıyorum..saat 12.15 gibi ameliyattan çıktım odama gittim..bebeklerim usul usul beni bekliyo ��..hemen istedim kucağıma aldım kokularını icime çektim..5 dk sonra emzirme hemşiresi geldi ve bebekleri göğsüme yapistirdi yarım saat sonra yerlerini değiştirmemi ve 1 saat emzirmemi söyledi..hayatındaki en guzel 1 saatti..sonra ağrılarım başladı ve 2 gun agrı kesicilerle durdum tabiki biraz zordu..ama geçip gitti bebeklerim saglıklı ve yanımda daha ne isterim..allah hepinize hayırlı doğumlar versin..
Bu arada 1 hafta hastanede kaldım bebeklerimi takip ettiler..benim 2 gun sonra çıkışım verildi ama ikiz bevek oldukları icin yenidogan servisi bebekleri taburcu etmedi..benim için de de iyi oldu hem iyileştim hemde bebeklerime bakmayı emzirmeyi ogrendim hemşireler de cok iyiydi..bilgiliydi..bulunduğum ilin üniversite hastanesinde dogum yaptım ve cok memnun kaldım..
Bu arada kiloları takmayın 12 kilo aldım 10 kilo 1 haftada gitti bile..allah isteyen herkese yaşatsın..kuzularınızı da saglikla sizlere bagislasin..
Rabbim ikinizide korusun inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir kızını kucağına alırsın Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah .
Öncelikle ilk mesajın Teşekkür ederimmmm :)
İkinci mesajına gelince de bende çok heyecanlıyım sorma.. Hem merak ediyorum hemde azcık daha kalsın içerde hissedeyim her sabah kalktığımda minik tekmelerini diyorum, garip duygular gerçekten :)
İvittt ilk denemelerimiz :)) çok saol güzel yorumun içinn :)
Ne çabuk geçmiş zaman hakkaten :) sıkıntısız, sorunsuz kolay bi doğum olur inşallah arkadaşım, sonrasında da 4 kişilik dev bir aile olacaksınız ne güzell.. :) dualarım seninle, en güzel haberlerinle bekliyor olacağız :)
4 kişilik dev bi ailede siz olacaksınızzzz :) hp güzel günleriniz olsun inşallahhh, güzel haberlerle seni de bekliyoruz, dualarımdasın..
Çok güzel bi hikaye gerçekten.. Darısı da hepimize olsun inşallahhhh.. :)
hayırlı olsun miniğin sağlıkla gelmiş kollarına, bütün günleriniz o hatırlayıp mutlu olduğun anlardaki gibi güzel geçer inşallahhh.. Aminnnn :)
Son zamanlar böyle oluyor canım korkma inş olup bitecek sonra aşkından gözünü ayıramayacaksın inş
Canım iyi haberlerini bekliyoruz inş çok güzel geçer oğlunu merak etme aylardır bugüne hazırladın bence onu sorun olmayacaktır dualarımız seninle
Allah kolaylık versin canım hakketten vakit zor geçecek senin için. İyi haberlerini bekliyoruz oğullarımız kardeşlerine kavuşacak yeni maceralar başlıyacak. Benim oğlan şimdiden hırpalamaya başladı minik kuzumu :)
Bugün nedense çok gerildim arkadaşlar. Kahvaltıda fazla birşey yemeyip, konuşmayıp sonra da yatağa girdim kafama kadar yorganı çekip somurttum saatlerce. Eşim gitti geldi yanıma, en sonunda kalktım. Annem de burada yanımda bugun. En yakın arkadasım da gelecek. Biraz daha iyiyim.
Neden boyle oldum bilmiyorum ama normaldir herhalde. İçimde garip bir şekilde yarın kucağımda bir bebek tutacağıma inanamama hissi var:) Dualarınız için teşekkür ederim, hepinizi çook öpüyorum.
:) telefondan goremiyorum,senin ne zaman tahmini dogum?
Yakin gb geliyo
11 Mayıs :)
:) telefondan goremiyorum,senin ne zaman tahmini dogum?
Yakin gb geliyor bana..
Allah razi olsun bilgilerin icin :)
Insallah saglikla evinize donersiniz,bol sutluu :)
Allah yardimciniz olsun senin ve kizinin,esinin ve Demir'in..Herkesin gorevi endiseleri ayri bu zamanda :)
Guzel haberlerle gel insallah..
Aklimizda olacaksin :)
Ne kadar guzEl bi doğum hikayesi.ben de istiyorum ben de:) maşallah size tekrar gözünüz aydin..epidural hiç düşünmedim ben ama doktoruma bi sorayım bakalım ne dicek. Suni sancı da olursa epidural mantıklı gibi.hayirlisi bakalım..
gozunuz aydın kavuşmuşsunuz bebeğinize ne mutlu size Allah analı babalı buyutsun.bol sutlu gunler
maaşallah bebeğinize darısı bize artık bol sutlu gunler.
haftanızı goremiyorum ama o acı genelde çatı kemiklerinin açılması yada yan dudaklara kan basıncının artmasından dolayı olabiliyor 32.haftalarda, 37 38 de ise iyice çatı kemikleri açılıyor benin ikinci olmasına rağmen bunda daha çok bu tarz sancılrım var ilkinde hiç bilmedim böle şeyler doktor normal diyor.
Selam canlar,
Pazartesi sabaha karsi 2de bidigimi epudural sezaryenle kucagima aldim, yaklasik 24 saat sanci cekmeme ragmen bebis tesrif etmeyince daha da uzatmadikikimiz de iyiyiz, hastaneden taburcu olmayi bekliyoruz, hersey yolunda cok sukur, sutumuz de var...Bugunu yasatan, bu melegi bana emanet eden Rabbime sukurler olsun...
Bu arada delikanlim 3500 gr, 52 cm dogdu, bi gun onceki ultrasondan daha agir geldi....
Bu sure zarfinda doguran diger arkadaslari tebrik ederim, Allah saglik sihhat versin, anali babali buyutsun... Bekleyen canlara da bi avazda dogum dilerim...
Gorusmek uzere
Size dogum hikayemi anlatamadım malum yogun günler yasıyorum �� benim 21 Nisan'da kontrolum vardı doktor artık alalım dedi ikizler için iyi bi hafta 22 Nisan 37+1 haftalıkken digum yaptım..pazartesi yatış yapıldı ben eşyalarımı alıp geldim hastanedeki prosedürleri tamamladık Spinal-epiudral kombine anesteziye karar verdik..salı sabahı heyecandan uyuyamıyorum
Yerimde duramıyorum bi yandan ağrılarım var..saat 10.00 da ameliyat için hazırlığa geldiler sonda takıldı ve odanda bekliyorum..doktorum diger bir ameliyatta bitince beni alıcak ve ameliyatında bi pürüz çıktı bi sure bekledim.o sırada altımdan bi su boşaldı henen hemşireyi çağırdım sonda çıktı galiba dedim gelip baktı yok hala duruyor suyun gelmis seni dedi..kuzularım vaktinin dolduğunu bana hissettirdi böylece..�� hemen beni ameliyata aldılar anestezi yapıldı epiudral takıldı sonradan agrı kesici yapılması için..uyustum tabi ama dokunuşları hissediyorum cok garip bise oluyo acı yok ama dokunuş var..doktorum benimle sohbet ediyo beni rahatlatiyo bu sırada..saat 11.55 Gül'ün ilk ağlayisini duydum �� bende aglamaya başladım hemen ilk kontrollarını yaptılar ve bana gösterdiler dokunmak istedim yaklaştırdı yenidogan doktoru ve yüzüne dokundum sonra hazırlanmaya gitti kuzum..11.56 Lalemin sesini duydum allahım bu his baska hic biseyle tarif edilmez..onun da saglık kiontrolu yapıldı hemen ve ona da dokunmak istedim..cok güzellerdi ve ben ağlıyorum doktorum 3. Ne zaman diyo bana o arada..anestezi uzmanı ağrın uok demi diyo yok diyorum duygulandım o yuzden ağlıyorum..saat 12.15 gibi ameliyattan çıktım odama gittim..bebeklerim usul usul beni bekliyo ��..hemen istedim kucağıma aldım kokularını icime çektim..5 dk sonra emzirme hemşiresi geldi ve bebekleri göğsüme yapistirdi yarım saat sonra yerlerini değiştirmemi ve 1 saat emzirmemi söyledi..hayatındaki en guzel 1 saatti..sonra ağrılarım başladı ve 2 gun agrı kesicilerle durdum tabiki biraz zordu..ama geçip gitti bebeklerim saglıklı ve yanımda daha ne isterim..allah hepinize hayırlı doğumlar versin..
Bu arada 1 hafta hastanede kaldım bebeklerimi takip ettiler..benim 2 gun sonra çıkışım verildi ama ikiz bevek oldukları icin yenidogan servisi bebekleri taburcu etmedi..benim için de de iyi oldu hem iyileştim hemde bebeklerime bakmayı emzirmeyi ogrendim hemşireler de cok iyiydi..bilgiliydi..bulunduğum ilin üniversite hastanesinde dogum yaptım ve cok memnun kaldım..
Bu arada kiloları takmayın 12 kilo aldım 10 kilo 1 haftada gitti bile..allah isteyen herkese yaşatsın..kuzularınızı da saglikla sizlere bagislasin..
Yerimde duramıyorum bi yandan ağrılarım var..saat 10.00 da ameliyat için hazırlığa geldiler sonda takıldı ve odanda bekliyorum..doktorum diger bir ameliyatta bitince beni alıcak ve ameliyatında bi pürüz çıktı bi sure bekledim.o sırada altımdan bi su boşaldı henen hemşireyi çağırdım sonda çıktı galiba dedim gelip baktı yok hala duruyor suyun gelmis seni dedi..kuzularım vaktinin dolduğunu bana hissettirdi böylece..�� hemen beni ameliyata aldılar anestezi yapıldı epiudral takıldı sonradan agrı kesici yapılması için..uyustum tabi ama dokunuşları hissediyorum cok garip bise oluyo acı yok ama dokunuş var..doktorum benimle sohbet ediyo beni rahatlatiyo bu sırada..saat 11.55 Gül'ün ilk ağlayisini duydum �� bende aglamaya başladım hemen ilk kontrollarını yaptılar ve bana gösterdiler dokunmak istedim yaklaştırdı yenidogan doktoru ve yüzüne dokundum sonra hazırlanmaya gitti kuzum..11.56 Lalemin sesini duydum allahım bu his baska hic biseyle tarif edilmez..onun da saglık kiontrolu yapıldı hemen ve ona da dokunmak istedim..cok güzellerdi ve ben ağlıyorum doktorum 3. Ne zaman diyo bana o arada..anestezi uzmanı ağrın uok demi diyo yok diyorum duygulandım o yuzden ağlıyorum..saat 12.15 gibi ameliyattan çıktım odama gittim..bebeklerim usul usul beni bekliyo ��..hemen istedim kucağıma aldım kokularını icime çektim..5 dk sonra emzirme hemşiresi geldi ve bebekleri göğsüme yapistirdi yarım saat sonra yerlerini değiştirmemi ve 1 saat emzirmemi söyledi..hayatındaki en guzel 1 saatti..sonra ağrılarım başladı ve 2 gun agrı kesicilerle durdum tabiki biraz zordu..ama geçip gitti bebeklerim saglıklı ve yanımda daha ne isterim..allah hepinize hayırlı doğumlar versin..
Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?