Bende çok heyecanlıyım aynı gün doğacak kuzularımız sabah çok dua edeceğim senin için benim sezeryanım öğleden sonra dörtte olacak. Bütün gün panikten heyecandan ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ağrılarıma ve duygularıma tercüman olmuşsun cnm.....
Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
Sendende allah razi olsun.kader bacim:)) bende oyle okuz oturmus gibi hissediyorum bogazima.benimde tarih 14 mayis oglusumla kavusacaz ins......bol su ve yurume iyi geliyo.bugun cok daha iyiyimm
Bende çok heyecanlıyım aynı gün doğacak kuzularımız sabah çok dua edeceğim senin için benim sezeryanım öğleden sonra dörtte olacak. Bütün gün panikten heyecandan ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Allah bebişinle sağlıkla kavustursun. insallah hiç zorlanmadan atlatırsın komplikasyonları da.
:) telefondan goremiyorum,senin ne zaman tahmini dogum?
Yakin gb geliyor bana..
Allah razi olsun bilgilerin icin :)
Insallah saglikla evinize donersiniz,bol sutluu :)
Allah yardimciniz olsun senin ve kizinin,esinin ve Demir'in..Herkesin gorevi endiseleri ayri bu zamanda :)
Guzel haberlerle gel insallah..
Aklimizda olacaksin :)
kizlar size danismadan edemicem.....kardesimin biz tahmini 20 gunluk iken mezuniyet toreni war.....4 yillik mak.muhendisligini ustun basari ile bitirdi....diplomasini alirken en buyuk hayalim onu gormek....okul 2 saat uzaklikta git gel orda ki surec derken toplam 6,,7 saat ....ben gitmek cok istiorum tabiki annem babam da gelecegi icin kizimi onlara birakamam ama guwenecegim akrabam war.....esimde yanimiza alalim dio....sizce yanima mi alsam yoksa biraksam mi bana da yanima almak mantikli gelio ama annem de otur oturdugun yerde dio 20 gunluk baya zoru atlatmis olucaz birdaha asla bu gune geri donemem ne wardi bi cocugu 3 kisi oyalardik keske gitseydik deyip pisman olmak istemiorum....[/QU
Bebek o zmn emiyor olabilir en güzeli bebekle gitmek bence büyük ihtimalle arabasında uyur zaten tören sırasında. Benim yeğenim benim kep törenimde uyumuştu.
Rabbim ikinizide korusun inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir kızını kucağına alırsın Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah .Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
Ne kadar guzEl bi doğum hikayesi.ben de istiyorum ben de:) maşallah size tekrar gözünüz aydin..epidural hiç düşünmedim ben ama doktoruma bi sorayım bakalım ne dicek. Suni sancı da olursa epidural mantıklı gibi.hayirlisi bakalım..Guzel dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederimm. 29 nisan gece dogum yaptim ama ne telefonlara donebildim ne buraya bakabildim. Uzun bir dogum oldu ve sonrasi uykusuzluk emismeler zaman gecti gitti. Ama keskesiz bir dogum yasadim cok sukur :)
Gece 4 te suyum gelmisti, ustelik icinde mekonyum parcalariyla birliktedoktoru arayip hastaneye gittik, sanci ve acilma cikmadi, 13:00'a kadar acilma olmayinca suni sanci vermeye basladilar. Aslinda epidural almamayi dusunuyodum duruma bagli olarak ama suni sancinin siddeti normalden cok fazla ve bir anda geliyormus. Hic sancim yokken 2 dakikada bir ozellikle kuyruk sokumuna bastiran sanci cektim, zorlu bir surecti ama neyse ki 1-2 saat sonra epidural takildi. Ben 4 cm olmasi beklenir saniyordum halbuki sanci verilmeden once bile epidural baglanabilirmis..neyse dogum sancisini da gormus oldum :)
Epidural nimetmis gercekten, o saatten sonra cok rahatladim, acilmam hala cok fazla degildi surekli kalbi dinlendi bebegin. Doktor aksam 22 gibi dogum olur simdi uyu dinlen diyordu rahatliyordum ama hem bebegin kalbini takip etmekten uyuyamadim hem de bu kadar bekleyip sezeryana alinmaktan korktum. Ve saat 21:30'da 7cm acilma vardi, kalp atislarinda dusme olunca doktr son yarim saat dedi ve 22:00'de gelip hadi dogurtucam seni dogumhaneye dedi :)
Dogumhaneye girdigimde titriyordum hem soguk hem heyecan, yaklasik 10 kisi vardi sanirim, esim de yanimdaydi.. Agri da hissetmedigim icin doktor ve hemsirelerin esprilerine ben de guluyordum. 5-6 ikinma sonrasinda doktor bebisimi kaldirdi inanamadim. Kahkaha atarak agliyordum bebisin kordonunu esim kesti ve cocuk doktoru yanimizda kontrollerini yapti. Kucagima verdiler hala inanamiyordum.
Hala o anlari hatirlayip uzun uzun dusunuyorum o kadar guzeldi ki... Epiduralin etkisiyle agri cekmeden kahkaha esprilerle gecti dogum. Oglusum da iyiydi cok sukur. 4 gun once ultrasonda 3200 kg idi, 50 cm 3300 dogdu bebegim.
Dikisler fazla acimadi sonraki gunler, biraz kabizlik zorluyor.
Epiduralden korkanlar icin, ben de hem yan etkilerinden hem belime bir sey sokulmasindan korkuyordum. İnanin kucucuk bir his iceri girmesi, kan aldirmak gibi..doktor da uzmani olunca yan etkilerden de korkmaya hic gerek yokmus.
Dogum yapmak o kadar guzelmis ki sekli ne olursa olsun.. Sonundaki hediye her seye deger.
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok guzel olmuslar ellerinize saglikk :))
Bence de yapabilirsiniz :) yapanlarda sonucta farkli bisy yapmiyor,guzelcede pakrtlendi mi tmm iste hazir gb :)
Öncelikle ilk mesajın Teşekkür ederimmmm :)Cok heyecanliyim yaa..
Bugun surekli cok baski ve kasilma oldu duzensiz bi sekilde..
Karnim sert surekli..Derin nefeslerle gecti bugun..
Simdi uzaniyorum ama asagida sizi var ve ara ara ittiriyor,tam seyimin ustunden kasiklarima kadar agriyor,adet zamanindaki gb dizlerime kadar tatli bi agri uyusukluk oluyor,karnim sertlesiyor..
Bi gel kuzum diyorum seviniyorum,bi benden ayrilinca savunmasiz olacak gb geliyor huzunleniyorum....
ilk deneme mi vuuuuu bunlar harika olmuş süper görünüyor
Ben yarın doğuruyor olmadam istersim valla. Neyse mevlüt yapabilirsem inşallah o zamana...
Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Guzel dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederimm. 29 nisan gece dogum yaptim ama ne telefonlara donebildim ne buraya bakabildim. Uzun bir dogum oldu ve sonrasi uykusuzluk emismeler zaman gecti gitti. Ama keskesiz bir dogum yasadim cok sukur :)
Gece 4 te suyum gelmisti, ustelik icinde mekonyum parcalariyla birliktedoktoru arayip hastaneye gittik, sanci ve acilma cikmadi, 13:00'a kadar acilma olmayinca suni sanci vermeye basladilar. Aslinda epidural almamayi dusunuyodum duruma bagli olarak ama suni sancinin siddeti normalden cok fazla ve bir anda geliyormus. Hic sancim yokken 2 dakikada bir ozellikle kuyruk sokumuna bastiran sanci cektim, zorlu bir surecti ama neyse ki 1-2 saat sonra epidural takildi. Ben 4 cm olmasi beklenir saniyordum halbuki sanci verilmeden once bile epidural baglanabilirmis..neyse dogum sancisini da gormus oldum :)
Epidural nimetmis gercekten, o saatten sonra cok rahatladim, acilmam hala cok fazla degildi surekli kalbi dinlendi bebegin. Doktor aksam 22 gibi dogum olur simdi uyu dinlen diyordu rahatliyordum ama hem bebegin kalbini takip etmekten uyuyamadim hem de bu kadar bekleyip sezeryana alinmaktan korktum. Ve saat 21:30'da 7cm acilma vardi, kalp atislarinda dusme olunca doktr son yarim saat dedi ve 22:00'de gelip hadi dogurtucam seni dogumhaneye dedi :)
Dogumhaneye girdigimde titriyordum hem soguk hem heyecan, yaklasik 10 kisi vardi sanirim, esim de yanimdaydi.. Agri da hissetmedigim icin doktor ve hemsirelerin esprilerine ben de guluyordum. 5-6 ikinma sonrasinda doktor bebisimi kaldirdi inanamadim. Kahkaha atarak agliyordum bebisin kordonunu esim kesti ve cocuk doktoru yanimizda kontrollerini yapti. Kucagima verdiler hala inanamiyordum.
Hala o anlari hatirlayip uzun uzun dusunuyorum o kadar guzeldi ki... Epiduralin etkisiyle agri cekmeden kahkaha esprilerle gecti dogum. Oglusum da iyiydi cok sukur. 4 gun once ultrasonda 3200 kg idi, 50 cm 3300 dogdu bebegim.
Epiduralden korkanlar icin, ben de hem yan etkilerinden hem belime bir sey sokulmasindan korkuyordum. İnanin kucucuk bir his iceri girmesi, kan aldirmak gibi..doktor da uzmani olunca yan etkilerden de korkmaya hic gerek yokmus.
Dogum yapmak o kadar guzelmis ki sekli ne olursa olsun.. Sonundaki hediye her seye deger.
kizlar size danismadan edemicem.....kardesimin biz tahmini 20 gunluk iken mezuniyet toreni war.....4 yillik mak.muhendisligini ustun basari ile bitirdi....diplomasini alirken en buyuk hayalim onu gormek....okul 2 saat uzaklikta git gel orda ki surec derken toplam 6,,7 saat ....ben gitmek cok istiorum tabiki annem babam da gelecegi icin kizimi onlara birakamam ama guwenecegim akrabam war.....esimde yanimiza alalim dio....sizce yanima mi alsam yoksa biraksam mi bana da yanima almak mantikli gelio ama annem de otur oturdugun yerde dio 20 gunluk baya zoru atlatmis olucaz birdaha asla bu gune geri donemem ne wardi bi cocugu 3 kisi oyalardik keske gitseydik deyip pisman olmak istemiorum....
Guzel dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederimm. 29 nisan gece dogum yaptim ama ne telefonlara donebildim ne buraya bakabildim. Uzun bir dogum oldu ve sonrasi uykusuzluk emismeler zaman gecti gitti. Ama keskesiz bir dogum yasadim cok sukur :)
Allah'ım yardımcınız olsun. Bebekler sağlıkla gelsin. Sütünüz bolll olsun..
kizlar size danismadan edemicem.....kardesimin biz tahmini 20 gunluk iken mezuniyet toreni war.....4 yillik mak.muhendisligini ustun basari ile bitirdi....diplomasini alirken en buyuk hayalim onu gormek....okul 2 saat uzaklikta git gel orda ki surec derken toplam 6,,7 saat ....ben gitmek cok istiorum tabiki annem babam da gelecegi icin kizimi onlara birakamam ama guwenecegim akrabam war.....esimde yanimiza alalim dio....sizce yanima mi alsam yoksa biraksam mi bana da yanima almak mantikli gelio ama annem de otur oturdugun yerde dio 20 gunluk baya zoru atlatmis olucaz birdaha asla bu gune geri donemem ne wardi bi cocugu 3 kisi oyalardik keske gitseydik deyip pisman olmak istemiorum....
Evet canım doğum belirtisi diyorlardi burdan bazı arkadaşlar. .Kızlar dün geceden beri ishalim bunun doğumla ilgisi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?