2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hadi bakalım hamilelik bitiyor daha heyecanlı zamanlar başlıyor, bebeğine kolaycacık sağlıkla bulusursunuz inşallah.

Ağrılarıma ve duygularıma tercüman olmuşsun cnm.....

:) telefondan goremiyorum,senin ne zaman tahmini dogum?
Yakin gb geliyor bana..

Allah razi olsun bilgilerin icin :)
Insallah saglikla evinize donersiniz,bol sutluu :)
Allah yardimciniz olsun senin ve kizinin,esinin ve Demir'in..Herkesin gorevi endiseleri ayri bu zamanda :)
Guzel haberlerle gel insallah..
Aklimizda olacaksin :)

Sendende allah razi olsun.kader bacim:)) bende oyle okuz oturmus gibi hissediyorum bogazima.benimde tarih 14 mayis oglusumla kavusacaz ins......bol su ve yurume iyi geliyo.bugun cok daha iyiyimm

Yakında gelecek hafta oğluşun meleğin kucağında olacak inşallah dikkat et cnm kendine Rabbim huzuru mutluluğu sağlığı yuvalarımızdan eksik etmesin meleklerimizi bize bağıslasın inşallah .Ben mesajından sonra hastaneye gittim gece doktor yakındır doğumun dedi sancılarım çok kötü midem bulanıyor ufff

Allah bebişinle sağlıkla kavustursun. insallah hiç zorlanmadan atlatırsın komplikasyonları da.

Tesekkur ederım arkadaslarım, çok heyecanlıyım ben de. Garip bir şekilde hazır hissettmiyorum kendimi, sanki çok erkenmiş gibi geliyor, daha 2-3 ay var ama ben yanılıyorum da doğuma gıdıyorum gıbı bır hıs var ıcımde...
Az çok ne yaşayacağımı da biliyorum belki ondan boyle hıssedıyorum. Kızımı merak edıyorum, onu kollarıma alacagıma, yıne anne olacagıma ınanamıyorum...

Rabbim ikinizide korusun inşallah sağlıklı bir şekilde doğumun gerçekleşir kızını kucağına alırsın Allah yardımcın olsun dualarımız seninle inşallah .

Guzel dilekleriniz icin hepinize cook tesekkur ederimm. 29 nisan gece dogum yaptim ama ne telefonlara donebildim ne buraya bakabildim. Uzun bir dogum oldu ve sonrasi uykusuzluk emismeler zaman gecti gitti. Ama keskesiz bir dogum yasadim cok sukur :)

Gece 4 te suyum gelmisti, ustelik icinde mekonyum parcalariyla birlikte doktoru arayip hastaneye gittik, sanci ve acilma cikmadi, 13:00'a kadar acilma olmayinca suni sanci vermeye basladilar. Aslinda epidural almamayi dusunuyodum duruma bagli olarak ama suni sancinin siddeti normalden cok fazla ve bir anda geliyormus. Hic sancim yokken 2 dakikada bir ozellikle kuyruk sokumuna bastiran sanci cektim, zorlu bir surecti ama neyse ki 1-2 saat sonra epidural takildi. Ben 4 cm olmasi beklenir saniyordum halbuki sanci verilmeden once bile epidural baglanabilirmis..neyse dogum sancisini da gormus oldum :)
Epidural nimetmis gercekten, o saatten sonra cok rahatladim, acilmam hala cok fazla degildi surekli kalbi dinlendi bebegin. Doktor aksam 22 gibi dogum olur simdi uyu dinlen diyordu rahatliyordum ama hem bebegin kalbini takip etmekten uyuyamadim hem de bu kadar bekleyip sezeryana alinmaktan korktum. Ve saat 21:30'da 7cm acilma vardi, kalp atislarinda dusme olunca doktr son yarim saat dedi ve 22:00'de gelip hadi dogurtucam seni dogumhaneye dedi :)

Dogumhaneye girdigimde titriyordum hem soguk hem heyecan, yaklasik 10 kisi vardi sanirim, esim de yanimdaydi.. Agri da hissetmedigim icin doktor ve hemsirelerin esprilerine ben de guluyordum. 5-6 ikinma sonrasinda doktor bebisimi kaldirdi inanamadim. Kahkaha atarak agliyordum bebisin kordonunu esim kesti ve cocuk doktoru yanimizda kontrollerini yapti. Kucagima verdiler hala inanamiyordum.
Hala o anlari hatirlayip uzun uzun dusunuyorum o kadar guzeldi ki... Epiduralin etkisiyle agri cekmeden kahkaha esprilerle gecti dogum. Oglusum da iyiydi cok sukur. 4 gun once ultrasonda 3200 kg idi, 50 cm 3300 dogdu bebegim.
Dikisler fazla acimadi sonraki gunler, biraz kabizlik zorluyor.
Epiduralden korkanlar icin, ben de hem yan etkilerinden hem belime bir sey sokulmasindan korkuyordum. İnanin kucucuk bir his iceri girmesi, kan aldirmak gibi..doktor da uzmani olunca yan etkilerden de korkmaya hic gerek yokmus.
Dogum yapmak o kadar guzelmis ki sekli ne olursa olsun.. Sonundaki hediye her seye deger.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar guzEl bi doğum hikayesi.ben de istiyorum ben de:) maşallah size tekrar gözünüz aydin..epidural hiç düşünmedim ben ama doktoruma bi sorayım bakalım ne dicek. Suni sancı da olursa epidural mantıklı gibi.hayirlisi bakalım..

benim de 12 mayıs sezeryan tarihim. nasipse 39 u tamamladığım gün. bebeğimin şimdi kilosu 3200 gibi boyu konusunda endişeliyim ben bilenler vardır femur uzunluğunu 6.5 ile çarpacaksın dedi bizim dr sizinkiler ne diyor? herkese sağlıklı evlatlar kolay doğumlar arkadaşlar :)

Cok guzel olmuslar ellerinize saglikk :))
Bence de yapabilirsiniz :) yapanlarda sonucta farkli bisy yapmiyor,guzelcede pakrtlendi mi tmm iste hazir gb :)

Öncelikle ilk mesajın Teşekkür ederimmmm :)
İkinci mesajına gelince de bende çok heyecanlıyım sorma.. Hem merak ediyorum hemde azcık daha kalsın içerde hissedeyim her sabah kalktığımda minik tekmelerini diyorum, garip duygular gerçekten :)

ilk deneme mi vuuuuu bunlar harika olmuş süper görünüyor

İvittt ilk denemelerimiz :)) çok saol güzel yorumun içinn :)

Ben yarın doğuruyor olmadam istersim valla. Neyse mevlüt yapabilirsem inşallah o zamana...

Ne çabuk geçmiş zaman hakkaten :) sıkıntısız, sorunsuz kolay bi doğum olur inşallah arkadaşım, sonrasında da 4 kişilik dev bir aile olacaksınız ne güzell.. :) dualarım seninle, en güzel haberlerinle bekliyor olacağız :)

4 kişilik dev bi ailede siz olacaksınızzzz :) hp güzel günleriniz olsun inşallahhh, güzel haberlerle seni de bekliyoruz, dualarımdasın..

Çok güzel bi hikaye gerçekten.. Darısı da hepimize olsun inşallahhhh.. :)
hayırlı olsun miniğin sağlıkla gelmiş kollarına, bütün günleriniz o hatırlayıp mutlu olduğun anlardaki gibi güzel geçer inşallahhh.. Aminnnn :)

Kıyamam bebeciğe. Bırakma. Benimde yeğenimin sünneti olacak bebek yaklaşık 1 aylıkken, hiç bırakma niyetim yok. O kadar minik bebeğin ihtiyacı olan tek şey sensin.. Kişisel fikrim bu şekilde ama sen bilirsin tabi :))

Ay ne guzel bi doğum Hikayesi bu benim bende epidural normal yapicam cok korkuyorum yoksa yaa gözün aydın canım maşallah

Bebegi daha yeni doğurmadım mı ?Bence el kadar bebek için zor olur. Sakın bırakma üstelik emziriyorsan hic bırakma. Kardeşin de anlayışlı olacaktır daha lohusaligi atlatmadan sokaklara uzun yolculuk için atılma.

Ne guzel dogumlar hizlandi darisi basimiza . Dun gece cok sanci cektim ama niyeyse inadim tuttu dr.a gitmek istemedm kendimi avutuyorum sanki daha var diye illa ewde suyum gelcek nasil sacma bi psikoloji bu agriyla siziyla dalmisim uykuya smdi daha iyiym arada bi kasiklarim sizliyo o kadar . Birde zahmet olmasa biri takvimimi kopyalayabilirmi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…