Kızlar hepinize çok çok tesekkkur ederim dualarimiz için. Öğlen saat 1 40 da guzell kızımı kollarına aldsım. 3 450 gram 52 cm boyunda. Epodural normal doğum yaptım. Cok rahat bir doğum oldu çektiğim sancıları saymazsak tabi. Darısı siz bekleyen bütün annelerin başına..
Amin canım inş.. iyi dileklerin için Sağol..hakkımızda hayırlısı olsun tabii ama insan da düşünmeden edemiyor..şimdi de uyku tutmuyor bakalım kaçta uyucam.aklimda hep kızım nezaman gelir doğum nasıl olur soruları var ama böyle kaygılar da anlamsız biliyorum..soğukkanlı olduğumu söylerler ama bu durum başka sanırım yaşayıp gorcez umarım hersey yolunda gider ve kizima kavuşurum en kisa surede en kolay yoldan:)Amiinn isteyen herkese nasip etsin insallah..
Gozunuzaydin canim :)
Saglikli olun yeter ki..
Masallah ikiinizedee :)
Gozunuzaydinn..
Cok guzel olmuslar ellerinize saglikk :))
Bence de yapabilirsiniz :) yapanlarda sonucta farkli bisy yapmiyor,guzelcede pakrtlendi mi tmm iste hazir gb :)
Istanbulda misiniz?
Degilsenizde size alip gonderebilecek tanidiginiz yok mu?
Misir carsisinda var..
Tabi ki konusmak icin cok erken ama eger o gun gelip catmissa sahsen ben saglik sorunu yoksa bebisimide alir gidrdim :)
Ot misir carsisindada var
Bebek gunu gectigi icin degil,strese girerse kakasini yapar canim..Doktorunuzla konusun ve boyle olumsuz muhabbetlerle caninizi sikmayin
Arkadasinizda masallah kotu senaryolar bol bol :))))
O nereden biliyor suniye dayanamayip sezeryana dayanabilecegini..ya da tam tersi neyse..Olumlu kisilerle sohbet et derim..
Allah kolay bir dogum nasip etsin insallah zamaninda..
Rabbim kaldiramayacagin yuku vermeyecektir,o melegi sana emanet ettiyse sizin icin en iyisi nasibinizdedir zaten..
kizlar size danismadan edemicem.....kardesimin biz tahmini 20 gunluk iken mezuniyet toreni war.....4 yillik mak.muhendisligini ustun basari ile bitirdi....diplomasini alirken en buyuk hayalim onu gormek....okul 2 saat uzaklikta git gel orda ki surec derken toplam 6,,7 saat ....ben gitmek cok istiorum tabiki annem babam da gelecegi icin kizimi onlara birakamam ama guwenecegim akrabam war.....esimde yanimiza alalim dio....sizce yanima mi alsam yoksa biraksam mi bana da yanima almak mantikli gelio ama annem de otur oturdugun yerde dio 20 gunluk baya zoru atlatmis olucaz birdaha asla bu gune geri donemem ne wardi bi cocugu 3 kisi oyalardik keske gitseydik deyip pisman olmak istemiorum....
Selam kızlar, dün ki test sonucunu gören doktorlar beni acil ameliyata aldılar, eve gelmeme bile izin yoktu enzim değerlerim 4 katına çıkmıştı. Kızım kucağımda uyuyor, sütüm daha gelmedi, biraz memede tutup biraz mama veriyorum. Keşke normal doğum yapabilseydim, bebeğimle daha güzel ilgilenmek isterdim ama kısmet böyleymiş. Çok değişik bir duygu Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah ameliyata gireceklere yardım etsin. Kendimi toparlsyınca yine yazarım hepinizi öpüyorum...
Gecmis olsun cnm.inan tas gibi karin bendede var.nefes alamiyorum.....dogum nezaman sendee.neolursa olsun moral bozmak yok.meleeklerimiz bizile olcak bunu dusun
Eki Görüntüle 1099085 Eki Görüntüle 1099086 Eki Görüntüle 1099087 Eki Görüntüle 1099088 Eki Görüntüle 1099096 Eki Görüntüle 1099097 Eki Görüntüle 1099098 Eki Görüntüle 1099099
Kızlarrr kuzumun kurabiyeleri nasıl olmuş dün arkadaşla oturup bunları yaptık ilk denememiz :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam herkese son bir haftada tansiyonum yükseldi doktor kontrol altında tutuyor idrarda protein yok ama tansiyonumu takip ediyor doktorum şuan içim sıkıntı yok ama gözlem altındayım plesantada yaşlanma ve suyun azalmış ama oğluşumun keyfi yerindeymiş dönüp duruyor moralim bozuldu bize dua edin gerçekten ihtiyacımız var üç günde bir kontrole gidicem ...
bu bahsedilen meryem ana otundan bulamadım ben.
adam "defne otu ve çemen tozu" doğumdan önceki 3gün içersen doğumu kolaylaştırıyor dedi. duyan varmı böyle bişe
kizlar size danismadan edemicem.....kardesimin biz tahmini 20 gunluk iken mezuniyet toreni war.....4 yillik mak.muhendisligini ustun basari ile bitirdi....diplomasini alirken en buyuk hayalim onu gormek....okul 2 saat uzaklikta git gel orda ki surec derken toplam 6,,7 saat ....ben gitmek cok istiorum tabiki annem babam da gelecegi icin kizimi onlara birakamam ama guwenecegim akrabam war.....esimde yanimiza alalim dio....sizce yanima mi alsam yoksa biraksam mi bana da yanima almak mantikli gelio ama annem de otur oturdugun yerde dio 20 gunluk baya zoru atlatmis olucaz birdaha asla bu gune geri donemem ne wardi bi cocugu 3 kisi oyalardik keske gitseydik deyip pisman olmak istemiorum....
Cok heyecanliyim yaa..
Bugun surekli cok baski ve kasilma oldu duzensiz bi sekilde..
Karnim sert surekli..Derin nefeslerle gecti bugun..
Simdi uzaniyorum ama asagida sizi var ve ara ara ittiriyor,tam seyimin ustunden kasiklarima kadar agriyor,adet zamanindaki gb dizlerime kadar tatli bi agri uyusukluk oluyor,karnim sertlesiyor..
Bi gel kuzum diyorum seviniyorum,bi benden ayrilinca savunmasiz olacak gb geliyor huzunleniyorum....
bem bu durumu yaklasik 2 hafta yasadim. dr bebebk yerine yerlestigi icin demisti.Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...
saol cnm. zaten nst de cikti sanci da cati muayenesi sonrasi siddetlenince tetikledi mi acaba dedim. mecburi sezeryam olacagim icin suan dikkat ediyrm.Canim takip et kendini ağrı şiddetleyor sa aralıklarla azalıyorsa doğum sancısıdir
Amin canim ne güzel meleginlesin şimdi
Gözün aydın darısı başımıza😊
Dinlenince geçiyor mu eğer geçmez siddetlenirse doğum sancısı olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilemedim ki. belki cati dar diyedir.Hayırlı olsunnn, tosuncuk demek kızmış çok merak ediyordum. :))) anne ve babacığıyla geçireceği çok güzel bir ömrü olsun inşallhhhh..
Benim de geçen perşembe yaptı çatı muayenemi ama bende gelmedi kahve yada kırmızı lekelenme. Belki çatın dar olduğu için tetiklemiştir, olabilir mi acaba?:44:
Hayırlı olsun sana da canımm, ne güzel aldın meleğini kollarına. Sütünde gelir elbet hiç moralini bozma sabırla bekle yeter bugün yarın uğrar mutlaka :))
Ay çok saolun kızlar hakkaten keyiflendim akşam akşam :) güzel yorumlar için çok çok teşekkür ederim hepinize..
İşe burdan mı başlasam ozaman? kurabiye isteyen var mıııııııı???
Doguma 9 gun kaldi.fakat sabahtan berii karnim oyle sertti tarifi mumkun degil.herhangi bisi olmaz dimi kizlar....ilk defa bukadar sertlestigini gördüm. ....yuruyemiyorum
Esimin yardım i olmadan
bu ne simdi kizlar ya karnimiza niye bastiriyolar dikislerimiz acimiyor mu yada...ay yok bastirma mi dicez nortstarin dedigi mantikli gerekli olmasa kim gelir aman karnini bastiraim die ama ilk duyorum tedirgin oldum.
Cnm Allah razı olsun cevabın için umarım doğumun kolay geçer Rabbim yardımcın olsun
Bende nefes almakta zorlanıyorum hele su son hafta birsey yedikten sonra bogazimda kalmis gibi hissidiyorum cok kotu 10 mayısa kadar doğurmasam suni sancı verecekmiş doktorlar en gec gelecek cumartesi kızımı kucagima alicam insallah
Ayy nicikini duzgun yazdim umarim:)) nst ye girdigiktrn sonra asiri sertlik yasadin ben.ondan supelendin ama kimse nstden olur denemedi.bu carsba birdaha nstm var.....amaa bugun iyyim karnim yumusadii sukur.dun oliyom sandim
Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?