2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ay ne güzel herkes doğmaya başlamış, darısı bize olsun inş. Benim dr da 39+0 da yani 15 mayısa kadar doğum olmazsa suni sancı veya sezeryanla alacaz dedi , inşallah kendi sancımla kolay bir doğumum olur , bu arada FATMA ANA ELİ OTU bende de var inş. burda okuduğum güzel doğumlar gibi bana da kolaylıklar sağlar...

Hayırlı olsun maşallah arkadaşım tebrikler

Amin canım inş.. iyi dileklerin için Sağol..hakkımızda hayırlısı olsun tabii ama insan da düşünmeden edemiyor..şimdi de uyku tutmuyor bakalım kaçta uyucam.aklimda hep kızım nezaman gelir doğum nasıl olur soruları var ama böyle kaygılar da anlamsız biliyorum..soğukkanlı olduğumu söylerler ama bu durum başka sanırım yaşayıp gorcez umarım hersey yolunda gider ve kizima kavuşurum en kisa surede en kolay yoldan:)

Kesinlikle al bebeğini he bebeğin yola çıkmayacak gibi olursa da bırakmaktansa gitme derim...ama problem olacağını sanmaminşallah uslu sağlıklı olur...

Bu zamana kadar benden hiç süt gelmedi az önce uzerimi giyinirken bi kontrol edeyim dedim hafif sıktım ucunu. Sol taraftan su çıktı hafiften hemen bıraktım tabi şimdi sizliyorlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok sevindim canim sutun bugun yarin gelir insallah canini hic sikma

Gecmis olsun cnm.inan tas gibi karin bendede var.nefes alamiyorum.....dogum nezaman sendee.neolursa olsun moral bozmak yok.meleeklerimiz bizile olcak bunu dusun

Cnm Allah razı olsun cevabın için umarım doğumun kolay geçer Rabbim yardımcın olsun
Bende nefes almakta zorlanıyorum hele su son hafta birsey yedikten sonra bogazimda kalmis gibi hissidiyorum cok kotu 10 mayısa kadar doğurmasam suni sancı verecekmiş doktorlar en gec gelecek cumartesi kızımı kucagima alicam insallah

gönlünü ferah tut canım ya doktorun sıkı takibe almış zaten inşallah sıkıntı olmaz

bu bahsedilen meryem ana otundan bulamadım ben.

adam "defne otu ve çemen tozu" doğumdan önceki 3gün içersen doğumu kolaylaştırıyor dedi. duyan varmı böyle bişe

nede cok şey varmış böyle hiç duymadım ben hurma aldım sadece hurma da dogumu kolaylaştırdıgını duydum

ben olsam kesinlikle giderdim tabiki bebişin iyi olursa

Ağrılarıma ve duygularıma tercüman olmuşsun cnm.....

Kızlar şuan alt tarafıma bıçak batar gibi ağrılar giriyor belirli aralıklarla.sancı denilen şey bu mu?lütfen yardım edin.canım çok acıyor ağrı girince.resmen yerimden hoplatıyor...
bem bu durumu yaklasik 2 hafta yasadim. dr bebebk yerine yerlestigi icin demisti.
cuma gunu tum.bu dediginiz sancilar kesildi. cok iyidim.
dun kontrole gittim. nst de dogum sancim cikti. cati muayenesi de oldum ve 1 cm acilma var dedi dr. sonra da sanci kesilmedi. soyle tarif edeyim. sirt ve belim agriyr siddetli, sonra karnima ozellikle yumurtalik kismina agri giriyr ve kasiklarima iniyr. ozel bolgeye de degisik bir aci giriyr bicak saplanma hissi gecti.

saol cnm. zaten nst de cikti sanci da cati muayenesi sonrasi siddetlenince tetikledi mi acaba dedim. mecburi sezeryam olacagim icin suan dikkat ediyrm.
bilemedim ki. belki cati dar diyedir.

Kusura bakmayin kizlar takip edemiyorum bebisimizin kilosu iimis cuma randevum vardi tahlil sonuclari icin pazartesi cagirdi nstde bi.gram sanci yok.Hersey normal ama sıkıldım artik dogsun istiom.Pazartesi gununu soracagim nezaman.dogar die bi tahminde bulunurmu die.Bu arada boyunu olcemedi 9-10 gundur dogum kanalindaymis bebisim.Ama bende ne agri ne sizi var adet agrisi bile gecti sanki hamile degilim bebisimin hareketleri bi anormallesti neredeyse 1-2.defa.hareket ediyo tekmeliyo yada bazen hickirik tutuyo bazen kasiliyo ama cok az.Ins. En kisa zamanda kucagima konar.Doguranlara Rabbim bol bol sule doldursun ins.Dogurmayanlarada kolay dogumlar nasip etsin ins.Rabbim.Benden bukadar bugunluk arada giriyorum napiyorsunuz die bakiuorum ama icimden yazmak bile gelmiyo sadece okuyorum.Buarada NESH dogurmussun Rabbim hayirli evlat kilsin ins.Sutunude bollastirsin.Bestekizz srninde cok az kaldi sali gunu dimi ogun cok kolay gecer ins.Dogurucak olanlara Rabbim kolaylik versin ins.Doguma giderken bizlerede dua edin duaniz kabul olur ins.

Ay çok saolun kızlar hakkaten keyiflendim akşam akşam :) güzel yorumlar için çok çok teşekkür ederim hepinize..

İşe burdan mı başlasam ozaman? kurabiye isteyen var mıııııııı???

Ben yarın doğuruyor olmadam istersim valla. Neyse mevlüt yapabilirsem inşallah o zamana...

Doguma 9 gun kaldi.fakat sabahtan berii karnim oyle sertti tarifi mumkun degil.herhangi bisi olmaz dimi kizlar....ilk defa bukadar sertlestigini gördüm. ....yuruyemiyorum
Esimin yardım i olmadan

NTS ye girmelisin bence cnm en azından doğum kasılması olup olmadığı anlaşılır doktorun bilmeli

Herkes farklı süreçlerden geçiyor canım ama ben asla bebeğini bırakma derim. Sadece yirmi günlükken değil kendini bilene kadar.
Bu benim fikrim. Yanına alıp gidip gidemeyeceğini de ancak törene birkaç gün kala durumuna bakıp anlayabilirsin bence...

bu ne simdi kizlar ya karnimiza niye bastiriyolar dikislerimiz acimiyor mu yada...ay yok bastirma mi dicez nortstarin dedigi mantikli gerekli olmasa kim gelir aman karnini bastiraim die ama ilk duyorum tedirgin oldum.

Sezeryan sonrası sakın karnınıza bastırtmayın, o ne cahillik Allahaşkına.... Hemşirelere güvenmiyorsanız doktora dogum oncesi sorun; boyle bır uygulama varmıs dogru mu dıye.... En dogrusunu o soyleyecektır....

Sendende allah razi olsun.kader bacim:)) bende oyle okuz oturmus gibi hissediyorum bogazima.benimde tarih 14 mayis oglusumla kavusacaz ins......bol su ve yurume iyi geliyo.bugun cok daha iyiyimm

Ayy nicikini duzgun yazdim umarim:)) nst ye girdigiktrn sonra asiri sertlik yasadin ben.ondan supelendin ama kimse nstden olur denemedi.bu carsba birdaha nstm var.....amaa bugun iyyim karnim yumusadii sukur.dun oliyom sandim

Ayy nicikini duzgun yazdim umarim:)) nst ye girdigiktrn sonra asiri sertlik yasadin ben.ondan supelendin ama kimse nstden olur denemedi.bu carsba birdaha nstm var.....amaa bugun iyyim karnim yumusadii sukur.dun oliyom sandim

Nst'den olmaz canım. Bu haftalarda artık kasılma sancı ağrı bebek hareketsizliği durumlaarında hiç tereddut etmeden NTS ye gırebılırsınız. Iyı hıcbır doktor neden geldın demez.

Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.

Bende çok heyecanlıyım aynı gün doğacak kuzularımız sabah çok dua edeceğim senin için benim sezeryanım öğleden sonra dörtte olacak. Bütün gün panikten heyecandan ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah bebişinle sağlıkla kavustursun. insallah hiç zorlanmadan atlatırsın komplikasyonları da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…