2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bebek beslenmezse alırlar zaten şuan kilo alan büyüyen bebeği neden alsın ki doktor mutlu bebek hareketli olurmuş bebek hareketlerini takip et protein haricinde bi kaç bişeye daha baktırdı hemogram tahlili yaptırdı hepsi normal çıktı ... Zaten tek birşey belirlemio o gebelik zehirlenmesini ... Öyle olsa bebek büyümemiş vs. Ama doktorun kontrolü çok geriye atmış istersen talep et üç günde bir baksın ... Benim kontroller üç günde bire indi yarın kontrolden sonra sana yazarım ... Moralini yüksek tut ve dinlen yorulma

Ayrıca dedi ki içerdeki üç günü dışardskiler on güne bedel dedi büyüyen bebeği almanın anlamı yok dedi ... Buraya daa asla gelip gidersiniz ben daha fazla vaktimi ayırırım feda olsun dedi ... En kötü alırız bebişi dedi onun mutsuz olduğu an müdahale edicez dedi şuan herşey normal gözüküyor dedi normal doğumu bekliyoruz dedi yarın açılmama bakacak ...

annem iki gün kaldı gitti. 3 günlük lohusayken ağlama krizine girince teyzem geldi bir gün, sonra iki gün ablam durdu... sonunda gene yalnızım. 11 gün oldu. ikinci iyi cesaret. bir daha hayatım boyunca ikinciye cesaret edemem herhalde.

Değil mi ama yaa kapaticam artık telefonu gerildim iice ve cok sıkıldım bu durumdan hayirlisiyla gel artık kızım yaa..
Sizin doktorunuz ne diyor suni sancı mi diyor bekleyelim mi diyor?

Cuma gunu sancim cikti aslinda benim ama acilma olmadigi icin bisey yapilmadi. Bugun aksam tekrar kontrolum var bakalim... doktorum en fazla cumartesiye kadar beklerim dedi, istersen suni sanci deneriz istersen direk sezeryan kararini sen ver dedi, ben kendimi hep normale hazirladim insallh ole olur diye bekliyorum cnm...
.

Son düzenleme:
Canım tarihi bilerek beklemek çok heyecanlı bişey gerçekten, allah huzur, rahatlık, kolay bidoğum nasip etsin inşallah sana da..

Benim doğuma daha var ama Ben de endişeliyim böyle bi psikolojie gireceğimden -ki yüksek bi ihtimal gireceğim... Şimdiden hadi doğsun diyenlere daha var zamanı ya, azıcık daha evde hiç bi sorumluluk almadan uyuymanın, ayaklarımı uzatmanın keyfini çıkarayım sonra gelebilir diyorum :))
Umarım çabuk atlatırız,, ama emin ol biraz daha zaman geçsin düzeniniz otursun çok keyifli bi hale gelecek bu yeni hayat.. Bence en iyi ilaç gerçekten zaman ve zamanın iyi geleceğine en içten şekilde inanmak.. Bende çoğu zaman işe yaradı bu yöntem umarım bu seferde yarar..

Annelik hüznü halk arasindaki ismiyle lohusa depresyonu :) depresyon gb algilanmazsa bence daha iyi atlatilir..
Yanina az da olsa gidip gelen olmus canim,burda yalniz cok zorluklar ceken arkadaslarimiz vardi hatirlasana yanlarinda kimseleri olmayan..tabi ki kotuyu dusunup kendini avut demiyorum daha iyilerde var sonucta..
Tabi kii cok farkli bir surec yasanilan..
Ama bu da hamileligimiz gb gecici oyle dusun :)
Disari cikmayi dene,40 gunun onemi aksam ezanindan sonra pek disarda olmamaktir..
Bebis hemencik toparlanacak az bi zaman sonra bol bol gezeceksiniz :)
Hadii annesii uzme kendini :)

Canım çok erken yalnız kalmışsın çalışıyo muydu annen niye kalamadı ki. Ondan zorlanmışsın kolay değil ki yeni doğum yapıp bebek bakmak ev işi falan. Normal yani bu halin. Benim ilkinde bi ay kaldılar gittiler göğüs acım kabızlığım vardı adam da yemek bekliyo bebeğe yardım edemiyo bi krizlere girdim on gün geçti öyle bi sabah ağlaya ağlaya aradım gelin diye geldiler. İnan ben de ikinciyi yapanlara inanılmaz bişi yapmışlar gözüyle bakardım. Ama zamanla unutuyosun ve çocuğunun yalnızlığına acıyosun büyük oğlum üç yaşında çok enerjik sürekli oyun istiyor ve kimsemiz yok komşu akraba falan. Yetişemiyoruz enerjisine. Ona arkadaş olsun diye acele ettim inan ki. Kalablık aileyi de seviyorum tabi. Biz dört kardeşiz. Hep gelip gidiyolar bi sıkıntımız olduğunda. Sekiz saatlik yol. Başka kimse gelmez kardeşten başka.

kızlar merhaba dün giremedim hiç
ya kızlar dün bacımda ilişki sonrası banyoya girdiğinde 1 çay bardağını geçeçek kadar sıvı gelmiş ondan önce wc ye girdim çıktım bişey yoktu diyo ...akşam beni aradı abla ne yapayım diye bende bekle gece yada sabah devamı gelirse git dedim 1 saat önce konuştum hiç bir şey yok diyo. bende içimiz rahat etsin diye hastaneye git dedim eşide yok gelemiyo işten kv, kp gidecek bakalım hayırlısı inşaAllah .... ne ola ki bu :44:

Son ay ilişki yasak diye biliyorum ben mutlaka doktoruna danışsın hayırlı haberleri gelir inş

lilacsofia, oferta, domatespatates umarım her şey yolundadır ... lilaçsofia muhtemelen kavuştun deren ine ne mutlu sana oferta seninde sayılı saatlerin kaldı ne güzel, doğumunla birlikte tüm sıkıntıların da gitsin inşaAllah arkadaşım çok öpüyorum Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaAllah
doğum yapan taze anneler hepinizi kutluyorum Allah herkesin evladını bağışlasın ... evler bir bir cennet kokuyor

Kizlar gun aldim bugun 14 mayista oglusum aramiza katilacak insallah.38+3 olucam o gun. Bu gunde 37+1 gunluk 3 kilo 300 gram 52 cm geldi yavrum.cok heyecanliyim ya.zaman nasil gececek allahim.sabir sabir sabir diliyorum bu ara.

bugün kontrolüm vardı kızlar herşey normal bebegim 2950 gr olmuş nst ye girdim her zaman ki gibi döndüm eve geldim umarım birdaha dogurmaya giderim ben oradayken bir gebede sancı cıktı doguma alındı günü 29 unda doluyormuş bir an onla gidesim geldi doguma :) dogum yapıcak arkadaşlarım dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum

merhaba kızlar cumartesi günü kontrole gittim ve dr benim çatı muayenesi olacağımı unutmuştu ben hatırlattım biraz kaşındım sanırım ama bir hafta boyunca kendimi telkin etmiştim ve eşimde bu konuda ÇOK DESTEK OLDU(beni duruma hazırladı bir nevi ) birde tabi sizin desteğinizi unutmamak gerek .muayene sırasında dr dan rica ettim çok yavaş olmasını o da ''tamam'' dedi ,bu muayeneyi biraz uzattı gerçi, sizin dediğinizi yaptım kendimi başka şeye odakladım dr muayeneye başladığında ben duyulabilecek bir sesle sürekli '' rahatım ben ya yok bişi aa olacak o kadar'' gibi kendi kendime söylendim. Sonuç başarılı yupiiiiii :))) çok mutluyum. Kısaca muayene evet zor ama kasılınca daha zor oluyormuş onu anladım, canım yandı mı biraz evet- ama gerçekten epey derine bakıyor parmakları nasıl o kadar derine giriyor bilmiyorum, ayrıca en derinde bir şey yapıyor orda kasılsım biraz çünkü altıma yapıcam zannettim , sonra dr a da söyledim ''kusura bakmayın kasılmayacaktım ama bir an altıma yapıcam zannettim'' dedim. o da'' evet doğumda tam o his olacak ''dedi . Eşime anlatıyorum ''keşke kasmasaydın kendini bıraksaydın ,o zaman doktorun seni hiç unutmazdı'' dedi gülüştük :)) sonuç normal doğum yapıcam başka bir aksilik çıkmazsa inşallah. her hafta kontrollerim devam edicekmiş ve çatı muayenesi de doğuma kadar yok :)))

destek veren arkadaşlara çok teşekkür ederim :129::124:

Kizlar gun aldim bugun 14 mayista oglusum aramiza katilacak insallah.38+3 olucam o gun. Bu gunde 37+1 gunluk 3 kilo 300 gram 52 cm geldi yavrum.cok heyecanliyim ya.zaman nasil gececek allahim.sabir sabir sabir diliyorum bu ara.

Benimde tarihim 14 mayis 38+0 da olcak kismetse oglumu kucagima alcam.benimki 36 iken 3100 bu carsamba insalah 3300 falan olmustur

kızlar selamlar,
ctesı gunu randevumzu vardı cok şkr hersey yolunda 3100 gr 50 cm boy oğluşum herseyı yerınde maşllah doğum tarıhı bellı değil kesın ama 17 sınden sonra olucak bu cuma gunu tekrar gdeceğım sanırım kesın gunu verır. normal doğum ıstyrdum ama sezeryan olucam bunun ıcın bıraz uzgunum ama napayım.. kan sulanudurcı iğne kullandıımdan risklıymıs eşimde bende riske girmek ıstemıyoruz.. genelde iğne kullananlar sezeryan oluyormuş zaten.. varmı aranızda kan sulandırıcı kullananlar acaba?

bırde bu halszlıkle başedemez oldum enerjım hıc yok doğumdan sonra geçer ınşlaah bebğimle ılgılenmıcem dıye tedrgın oluyorum valla halbukı gecen haftaya kadar çalışıyordum yenı ısı bıraktım ama evde oldupumdan berı daha da bı hantal ve tembel oldum kolum kalkmıyor yahu sızde durumlar nasıl :44:

merhaba kızlar cumartesi günü kontrole gittim ve dr benim çatı muayenesi olacağımı unutmuştu ben hatırlattım biraz kaşındım sanırım ama bir hafta boyunca kendimi telkin etmiştim ve eşimde bu konuda ÇOK DESTEK OLDU(beni duruma hazırladı bir nevi ) birde tabi sizin desteğinizi unutmamak gerek .muayene sırasında dr dan rica ettim çok yavaş olmasını o da ''tamam'' dedi ,bu muayeneyi biraz uzattı gerçi, sizin dediğinizi yaptım kendimi başka şeye odakladım dr muayeneye başladığında ben duyulabilecek bir sesle sürekli '' rahatım ben ya yok bişi aa olacak o kadar'' gibi kendi kendime söylendim. Sonuç başarılı yupiiiiii :))) çok mutluyum. Kısaca muayene evet zor ama kasılınca daha zor oluyormuş onu anladım, canım yandı mı biraz evet- ama gerçekten epey derine bakıyor parmakları nasıl o kadar derine giriyor bilmiyorum, ayrıca en derinde bir şey yapıyor orda kasılsım biraz çünkü altıma yapıcam zannettim , sonra dr a da söyledim ''kusura bakmayın kasılmayacaktım ama bir an altıma yapıcam zannettim'' dedim. o da'' evet doğumda tam o his olacak ''dedi . Eşime anlatıyorum ''keşke kasmasaydın kendini bıraksaydın ,o zaman doktorun seni hiç unutmazdı'' dedi gülüştük :)) sonuç normal doğum yapıcam başka bir aksilik çıkmazsa inşallah. her hafta kontrollerim devam edicekmiş ve çatı muayenesi de doğuma kadar yok :)))

teşekkürler canım :) yeni gördüm mesajı umarım senin de her şey yolunda gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…