çok doğru söylüyorsun psikoloji çok önemli tansiyonda,senin kaç çıktı bilmiyoum ama benim evde ölçtüğümde normal çıkıyor doktora gittigimde 14-9 oldu hep,ilacı bir hafta iki kere kullandım sonra üçe çıkardı. ishal için de pek tatmn edici birşey demedi bebek beslenmez de geriler dye endişeleniyorum ben,idrarda protein yok benim de,allah bizi bebeklerimizi korusun.
bir de idrar d proteini nasıl ölçtü doktorun,24 saatlk idrarla mı acaba.. bnim doktor o an israr tahllii yap gel dedi sdece ondan baktı ama çok kişiden duydum 24 saatlik idrarı brktirip vermişler. ya ben normalde böyle degildim,doktrum çok rahat ve agzını açıp bir zahmet bişey anlatmıyor ondan böyle oldum ya.
Lohusa psikolojisi dedikleri şey işte canm. İlk hamilelikten sonra böyle bi düzensiz yorucu zamanlar zor oluyor ama zamanla oturur benim ikinci olduğu için hamilelik bittiğine çok memnunum zaten istediğim gibi uyuyup yatamıyodum kıpırdayamıyodum en azından ağırlığım gitti şimdi kardeşlerim yanımda çocuklara bakıyolar da onlar güdünce gör bendeki depresyonu
Ccnm bebeğinin cinsiyeti ne
Değil mi ama yaa kapaticam artık telefonu gerildim iice ve cok sıkıldım bu durumdanhayirlisiyla gel artık kızım yaa..
Sizin doktorunuz ne diyor suni sancı mi diyor bekleyelim mi diyor?
Canım tarihi bilerek beklemek çok heyecanlı bişey gerçekten, allah huzur, rahatlık, kolay bidoğum nasip etsin inşallah sana da..kizlar hepiniz dualarimdasiniz dilerim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlariniz olsun....dogumdan ve duadan baska bisi yazilmio topikte yada bn goremiyorum..soz ewime donunce wc den yazicam yine yazicam size.....sanki oferta lilacsofie domates degil ben bugun doguruorum ki yarin napicam bilmiorum....annem gelicek temizlige bugun sonra da teyzem serbet yapicak aksam ustu cikicaz carsiya son eksikleri almaya.....bakalim gecede ben cikalim derim hawa almaya yoksa sabah olmucak...kimseyi istemiorum yanimda herkes batio resmen bogazimda bi parca beyazlik war ama grip yada hasta degilim tesadufen gordum bisi olmaz heralde.....cenabi hak ne yasatirsa yasatsin hepimize ertesi gun buraya mujdeli haberleru wercek kadar saglik wersin dilerim....
bir tek ben miyim hamilelik günlerini özleyen? bu lohusalık psikolojisini hiç sevmedim ben.koltuğa yatıp sınırsız yemeyi, sınırsız uyumayı özledim. bebek sahibi olmak çok güzel bir şey ama yok mu bu psikolojiyi düzelten bir şey? doğum hikayemi bile yazmak istemiyor canım.
bir tek ben miyim hamilelik günlerini özleyen? bu lohusalık psikolojisini hiç sevmedim ben.koltuğa yatıp sınırsız yemeyi, sınırsız uyumayı özledim. bebek sahibi olmak çok güzel bir şey ama yok mu bu psikolojiyi düzelten bir şey? doğum hikayemi bile yazmak istemiyor canım.
Kizim olcak insallh cnm elifimi bekliyorum
annem iki gün kaldı gitti. 3 günlük lohusayken ağlama krizine girince teyzem geldi bir gün, sonra iki gün ablam durdu... sonunda gene yalnızım. 11 gün oldu. ikinci iyi cesaret. bir daha hayatım boyunca ikinciye cesaret edemem herhalde.
kızlar merhaba dün giremedim hiç
ya kızlar dün bacımda ilişki sonrası banyoya girdiğinde 1 çay bardağını geçeçek kadar sıvı gelmiş ondan önce wc ye girdim çıktım bişey yoktu diyo ...akşam beni aradı abla ne yapayım diye bende bekle gece yada sabah devamı gelirse git dedim 1 saat önce konuştum hiç bir şey yok diyo. bende içimiz rahat etsin diye hastaneye git dedim eşide yok gelemiyo işten kv, kp gidecek bakalım hayırlısı inşaAllah .... ne ola ki bu :44:
Son ay ilişki yasak diye biliyorum ben mutlaka doktoruna danışsın hayırlı haberleri gelir inş
Kizlar gun aldim bugun 14 mayista oglusum aramiza katilacak insallah.38+3 olucam o gun. Bu gunde 37+1 gunluk 3 kilo 300 gram 52 cm geldi yavrum.cok heyecanliyim ya.zaman nasil gececek allahim.sabir sabir sabir diliyorum bu ara.
Benimde tarihim 14 mayis 38+0 da olcak kismetse oglumu kucagima alcam.benimki 36 iken 3100 bu carsamba insalah 3300 falan olmustur
seninle aynı haftadayız bende muayeneden korkuyorum ama dr saçmalamış yani seni korkutmak için özelliklemi söyledi bunları ,muayeneye giderken zeytinyağı sürün kayganlaşıp muayene daha rahat olur ben öyle yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?