2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın kızlar bugün büyük gün lilacsofie canım dua edicem sana senin daha önce.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın oferta....size çok kolay doğumlar diliyorum ... Allah yardımcınız olsun darısı başımıza ... Güzel haberler bekliyor olacağız... senin yarım sezaryen miydi

Ya bu benim doktor cati muayenesi yapmadan % 90 normal doğum dedi. Bakmadan nasil karar veriyi anlamadim.
Gözün aydin olsun canim küçük doganlar daha cabuk gelişir toparlarmis merak etme. ALLAH bagislasin yavrunu. Bol sütlü günler :)
Snickers verilmiş muazzez abacı kıvamına geldim :))Bi kaç saat de olsa uyuyabilirim umarım. 8 de ameliyathaneye alacaklar, dualara beni de katın
Allah yardimcin olsun canım kolay dogum yaparsin inşallah.

hadi gözün aydın diyebiliriz sanada bugun dogurursun Allah`in izniyle. Tek avazda inşallah. Abdestini al öyle git bari canim birak ojeyi dua edersin bol bol :)

Ben de yarin hala kontrole gidicem herkes doguruyo ben hala kontrollerdeyim :))

Annemler sancı olunca hissetmeme gibi bi durumun olmaz diyolar bana gülüyor lar ole kolay değil diolar

Bana da öyle diyorlar ama korktum gec kalırsak bebeğe nir sey olursa diye bundan sonra acele etmem inşallah
Kişiden kişye değişiyor öyle filmlerde gibi pat diye sancı gelip doğum başlamıyor yavaş yavaş belirtileri takip ediyorsun o ağır sancılar genelde son anlar. O zamana kadar nişan su düzenli sancı vs anlıyosun zaten doğuracağını

Gözün aydın canım geçmiş olsun sağsalüm almışsın kucağına.

41.haftamiza da girmis bulunmaktayiz ama benim nazli kizimin hala gelmeye niyeti yokkk ...
Seninkinin keyfi yerinde
Kızlar yazdığım kocaman mesaj buhar oldu. Ben domatespatates bende yrn doğuruyorum Allah izin verirse. Uyku yok. Çok gerginim. Oferta ve lilac yalnız değilsiniZ. Bana da dua edin nolur.
Allah güç versin sağsalüm alın kucağınıza iyi haberlerinizi bekliyouz hadi sıra sizde yıppiii

Annelik böyle bişi işte. Merak etmeyin rahst olun herşey çok güzel olucak

Korkma canım herşey olup bitecek bi bakmışsın meleğin kucağında güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun

Rabbim Bugun dogum yapacak annlere(licasofe-{yarin unutmadim BESTEKIZZ yinede yaziim dedim£;}bestekizz ve oferta{baska varmiydi ¿})kolaylik,bol bol sut,dogum yapmayanlarada hayirli dogumlar nasip etsin ins.Sizleri seviyorum bunca yolu beraber geldik dogumdan 3-5 ay sonra tekrar bulusuruz ins.burda.,.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım, mutlu,sağlıklı bi ömrü olsun inşallahhh..

Ben de kuzumu koynuma alıp yattım Oferta, gördüğün gibi pek uyku tutmasa da:))

Kızlar yazdığım kocaman mesaj buhar oldu. Ben domatespatates bende yrn doğuruyorum Allah izin verirse. Uyku yok. Çok gerginim. Oferta ve lilac yalnız değilsiniZ. Bana da dua edin nolur.

Ve oferta :)

Sizelere de allah kolaylık versin herşey yolunda ve çok güzel gitsin inşallah.. En güzel haberlerinizi bekliyoruzz :)

Canım allah yardımcın olsun bi avazda kurtul inşallahhh..

Valla ben de rahatladim yalniz olmadigim icin 40+1 oldum... kendim zaten geriliyorum bide hergun arayanlar "hala yok mu " sorulari
... hayirlisi bakalm

41.haftamiza da girmis bulunmaktayiz ama benim nazli kizimin hala gelmeye niyeti yokkk ...

Ayyy çok heyecanlı :)) her an tetikte :) ben de 40 a girdim inşallah ama ne ağda ne ev temizliği yapmadık. Benim kız da farkında ki gelmeye niyetlenmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oferta, lilacsofie ve doğum yapacak diğer arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah kolay doğumlar yaparak yavrularınızı kucağınıza alırsınız. Darısı da bizim gibi bekleyenlerin başına...

Evet iki gündür ilaç kullanıyorum alfamed ... Salı tekrar kontrol var bakalım ... Haberleşelim sizin beklenen doğum tarihi ne zaman

canım ben de aynı ilacı 11 gündür kullanıorum. bana doktor 14 mayıs dedi ilkin günü sonra ben cok korkuyoum dedim daha erken olamaz mı dedim 12 mayısa cekti. ama dünden beri şeker tansiyon düzenleymdim,ishalse arttı bir türlü geçmedi, o yzden bgn tekrar doktora gidecegim,37+1 im olyorsa olsun artık diyecegim. çünkü çok korkuyorum bir şey olacak dye(

kizlar hepiniz dualarimdasiniz dilerim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlariniz olsun....dogumdan ve duadan baska bisi yazilmio topikte yada bn goremiyorum..soz ewime donunce wc den yazicam yine yazicam size.....sanki oferta lilacsofie domates degil ben bugun doguruorum ki yarin napicam bilmiorum....annem gelicek temizlige bugun sonra da teyzem serbet yapicak aksam ustu cikicaz carsiya son eksikleri almaya.....bakalim gecede ben cikalim derim hawa almaya yoksa sabah olmucak...kimseyi istemiorum yanimda herkes batio resmen bogazimda bi parca beyazlik war ama grip yada hasta degilim tesadufen gordum bisi olmaz heralde.....cenabi hak ne yasatirsa yasatsin hepimize ertesi gun buraya mujdeli haberleru wercek kadar saglik wersin dilerim....

Amin bcm aminn....
Valla biz bile heyecanlaniyoz dogurcaklari okudukca ki benim daha mayis sonu.sabaha kadar sezeryan oldum kizlari okuyup yatinca hep.... :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben de rahatladim yalniz olmadigim icin 40+1 oldum... kendim zaten geriliyorum bide hergun arayanlar "hala yok mu " sorulari
... hayirlisi bakalm
Değil mi ama yaa kapaticam artık telefonu gerildim iice ve cok sıkıldım bu durumdan hayirlisiyla gel artık kızım yaa..
Sizin doktorunuz ne diyor suni sancı mi diyor bekleyelim mi diyor?

bir tek ben miyim hamilelik günlerini özleyen? bu lohusalık psikolojisini hiç sevmedim ben. koltuğa yatıp sınırsız yemeyi, sınırsız uyumayı özledim. bebek sahibi olmak çok güzel bir şey ama yok mu bu psikolojiyi düzelten bir şey? doğum hikayemi bile yazmak istemiyor canım.

Tansiyon tamamen piskoloji işe alakalı stres korku endişe çok etkiliyor rahat ol lütfen ... Beni üç günde bir çağırıyor doktor zaten bebek mutluysa hareketleri normal olur dedi kendini kötü hissedersen ara dedi Cumartesi gittim yarın salı yine gidicem heycan bu hale getirdi beni sonuçta idrar da protein yok çok şükür korkulacak bişey olsa direk alır Sezeryanla o da uğraşmaz ... Şeker konusunu hiç bilmiyorum İnan .... Rahat ol lütfen bebişin senden moral bekliyor ...

çok doğru söylüyorsun psikoloji çok önemli tansiyonda,senin kaç çıktı bilmiyoum ama benim evde ölçtüğümde normal çıkıyor doktora gittigimde 14-9 oldu hep,ilacı bir hafta iki kere kullandım sonra üçe çıkardı. ishal için de pek tatmn edici birşey demedi bebek beslenmez de geriler dye endişeleniyorum ben,idrarda protein yok benim de,allah bizi bebeklerimizi korusun.

bir de idrar d proteini nasıl ölçtü doktorun,24 saatlk idrarla mı acaba.. bnim doktor o an israr tahllii yap gel dedi sdece ondan baktı ama çok kişiden duydum 24 saatlik idrarı brktirip vermişler. ya ben normalde böyle degildim,doktrum çok rahat ve agzını açıp bir zahmet bişey anlatmıyor ondan böyle oldum ya.

Lohusa psikolojisi dedikleri şey işte canm. İlk hamilelikten sonra böyle bi düzensiz yorucu zamanlar zor oluyor ama zamanla oturur benim ikinci olduğu için hamilelik bittiğine çok memnunum zaten istediğim gibi uyuyup yatamıyodum kıpırdayamıyodum en azından ağırlığım gitti şimdi kardeşlerim yanımda çocuklara bakıyolar da onlar güdünce gör bendeki depresyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…