Günaydın kızlar bugün büyük gün lilacsofie canım dua edicem sana senin daha önce.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bu benim doktor cati muayenesi yapmadan % 90 normal doğum dedi. Bakmadan nasil karar veriyi anlamadim.Selam arkadaşlar, kızım uyurken fırsat bu fırsat yazayım dedim ,30 nisanda 38+3 haftalıkken ilk defa çatı muayenesi oldum (saat 11:15) ve dr normal doğumu çok zor yaparsın hatta son anda sezeryana dönebiliriz dedi , kararı bana bıraktı, ben normal doğum istedim hep o yüzden çok üzüldüm ağladım bile, başka doktora gittim (saat 15:00) o da aynı şeyleri söyledi , bence bu yaştan sonra şansını zorlama 4 mayıstan sonra bir tarih seç alalım bebeği dedi, eşimle eve gittik 6sı veya 7si olsun derken wc ihtiyacı için kalktım ve kalkmamla suyum geldi (saat 17:30 civarı), önce azdı daha sonra daha fazla gelmeye devam etti ve nişanım da geldi, hastaneye gittiğimizde 1,5 cm açılmam vardı , tok olduğum için biraz beklettiler, 21:11de kızım dünyaya gelmiş , genel anestezi yapıldı , odada kendime geldiğimde saat 22ye geliyordu , kolay ayıldım ve kolay ayağa kalktım , kızımı gördüğümde ağladım , çok küçük 2720 doğdu , 49 cm ,anestezi etkisinde eşime sorduğum ilk soru parmaklarını saydın mı hepsi tam mı ? olmuş :).
Günlerdir okuyamadım , doğum yapanlara hayırlı olsun, bebeklerini bekleyenlere de Allah'tan kolay doğumlar diliyorum.
Allah yardimcin olsun canım kolay dogum yaparsin inşallah.Snickers verilmiş muazzez abacı kıvamına geldim :))Bi kaç saat de olsa uyuyabilirim umarım. 8 de ameliyathaneye alacaklar, dualara beni de katın
Kızlar saat 04:05 itibari ile suyunun gelmesiyle uyandım.şuan çok azıcık ağrım var.hastaneye o yüzden sabah saat 09:00 dan önce gitmek istemiyorum.ağrıyı evimde çekmek istiyorum.şimdi Meryem ana otuna eşim ve annem suya okuyup atıyorlar.bende evde geziniyorum.son hazırlıklarımı yapıyorum.okadar çok korkuyorum ki anlatamam size.şimdi duşa girip bende Meryem süresi okuyacağım.sınrada saçlarımı yapayım ojemi süreyim istiyorum.yarabbim inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparım.doğumdan sonra sizlerle paylaşıyor olacağım sonucu.Allah rızası için dua edin çoooook korkuyorum 😞😞😞😰😰😰
Annemler sancı olunca hissetmeme gibi bi durumun olmaz diyolar bana gülüyor lar ole kolay değil diolar
Kişiden kişye değişiyor öyle filmlerde gibi pat diye sancı gelip doğum başlamıyor yavaş yavaş belirtileri takip ediyorsun o ağır sancılar genelde son anlar. O zamana kadar nişan su düzenli sancı vs anlıyosun zaten doğuracağınıBana da öyle diyorlar ama korktum gec kalırsak bebeğe nir sey olursa diyebundan sonra acele etmem inşallah
Selam arkadaşlar, kızım uyurken fırsat bu fırsat yazayım dedim ,30 nisanda 38+3 haftalıkken ilk defa çatı muayenesi oldum (saat 11:15) ve dr normal doğumu çok zor yaparsın hatta son anda sezeryana dönebiliriz dedi , kararı bana bıraktı, ben normal doğum istedim hep o yüzden çok üzüldüm ağladım bile, başka doktora gittim (saat 15:00) o da aynı şeyleri söyledi , bence bu yaştan sonra şansını zorlama 4 mayıstan sonra bir tarih seç alalım bebeği dedi, eşimle eve gittik 6sı veya 7si olsun derken wc ihtiyacı için kalktım ve kalkmamla suyum geldi (saat 17:30 civarı), önce azdı daha sonra daha fazla gelmeye devam etti ve nişanım da geldi, hastaneye gittiğimizde 1,5 cm açılmam vardı , tok olduğum için biraz beklettiler, 21:11de kızım dünyaya gelmiş , genel anestezi yapıldı , odada kendime geldiğimde saat 22ye geliyordu , kolay ayıldım ve kolay ayağa kalktım , kızımı gördüğümde ağladım , çok küçük 2720 doğdu , 49 cm ,anestezi etkisinde eşime sorduğum ilk soru parmaklarını saydın mı hepsi tam mı ? olmuş :).
Günlerdir okuyamadım , doğum yapanlara hayırlı olsun, bebeklerini bekleyenlere de Allah'tan kolay doğumlar diliyorum.
Seninkinin keyfi yerinde41.haftamiza da girmis bulunmaktayiz ama benim nazli kizimin hala gelmeye niyeti yokkk ...
Allah güç versin sağsalüm alın kucağınıza iyi haberlerinizi bekliyouz hadi sıra sizde yıppiiiKızlar yazdığım kocaman mesaj buhar oldu. Ben domatespatates bende yrn doğuruyorum Allah izin verirse. Uyku yok. Çok gerginim. Oferta ve lilac yalnız değilsiniZ. Bana da dua edin nolur.
yarin allah yardimciniz olsun hic bi sikinti yasamayin dilerim kizlar hepinizi cok sewiorum....ertesi gu doguma gidicem dondugunuzde burda olmayabilirm o yuzden simdikte saglikli gunler ve bol sutler diliorum
bende cok gerginim ordan cikmasinida istiorum cikmamasinida ve sanirim artik bi korku da peydah oldu icimde allahim yardim ert...
Annelik böyle bişi işte. Merak etmeyin rahst olun herşey çok güzel olucakAynen, içimdeki kımıl kımıl hareketleri bi daha hissedemeyeceğim aklıma gelince ağlamak geliyor. Bi yandan da çok ağırlaştım, hareket etmeyi özledim, kızım gelsin ama kimse ona dokunmasın, hatta bakmasın istiyorum. Ona bakabilmişmiyim, yeterli olabilecek miyim diye düşünmekten uykuyu da unuttum. Yarın bi sürü insan gelecek, fotoğraflar vs. Zombi gibi görünücem. Ama uyku yok. Gelmedikçe daha da geriliyorum.
Kızlar saat 04:05 itibari ile suyunun gelmesiyle uyandım.şuan çok azıcık ağrım var.hastaneye o yüzden sabah saat 09:00 dan önce gitmek istemiyorum.ağrıyı evimde çekmek istiyorum.şimdi Meryem ana otuna eşim ve annem suya okuyup atıyorlar.bende evde geziniyorum.son hazırlıklarımı yapıyorum.okadar çok korkuyorum ki anlatamam size.şimdi duşa girip bende Meryem süresi okuyacağım.sınrada saçlarımı yapayım ojemi süreyim istiyorum.yarabbim inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparım.doğumdan sonra sizlerle paylaşıyor olacağım sonucu.Allah rızası için dua edin çoooook korkuyorum 😞😞😞😰😰😰
Yalnız değilimisim rahatladım biraz:) ben de şu an 40+3 oldum.gelsin artık hayirlisiyla ogleden sonra kontrole gitcem bakalım ne dicek Dr.41.haftamiza da girmis bulunmaktayiz ama benim nazli kizimin hala gelmeye niyeti yokkk ...
Selam arkadaşlar, kızım uyurken fırsat bu fırsat yazayım dedim ,30 nisanda 38+3 haftalıkken ilk defa çatı muayenesi oldum (saat 11:15) ve dr normal doğumu çok zor yaparsın hatta son anda sezeryana dönebiliriz dedi , kararı bana bıraktı, ben normal doğum istedim hep o yüzden çok üzüldüm ağladım bile, başka doktora gittim (saat 15:00) o da aynı şeyleri söyledi , bence bu yaştan sonra şansını zorlama 4 mayıstan sonra bir tarih seç alalım bebeği dedi, eşimle eve gittik 6sı veya 7si olsun derken wc ihtiyacı için kalktım ve kalkmamla suyum geldi (saat 17:30 civarı), önce azdı daha sonra daha fazla gelmeye devam etti ve nişanım da geldi, hastaneye gittiğimizde 1,5 cm açılmam vardı , tok olduğum için biraz beklettiler, 21:11de kızım dünyaya gelmiş , genel anestezi yapıldı , odada kendime geldiğimde saat 22ye geliyordu , kolay ayıldım ve kolay ayağa kalktım , kızımı gördüğümde ağladım , çok küçük 2720 doğdu , 49 cm ,anestezi etkisinde eşime sorduğum ilk soru parmaklarını saydın mı hepsi tam mı ? olmuş :).
Ben de kuzumu koynuma alıp yattım Oferta, gördüğün gibi pek uyku tutmasa da:))
Kızlar yazdığım kocaman mesaj buhar oldu. Ben domatespatates bende yrn doğuruyorum Allah izin verirse. Uyku yok. Çok gerginim. Oferta ve lilac yalnız değilsiniZ. Bana da dua edin nolur.
41.haftamiza da girmis bulunmaktayiz ama benim nazli kizimin hala gelmeye niyeti yokkk ...
Evet iki gündür ilaç kullanıyorum alfamed ... Salı tekrar kontrol var bakalım ... Haberleşelim sizin beklenen doğum tarihi ne zaman
kizlar hepiniz dualarimdasiniz dilerim allah yardimciniz olsun hayirli dogumlariniz olsun....dogumdan ve duadan baska bisi yazilmio topikte yada bn goremiyorum..soz ewime donunce wc den yazicam yine yazicam size.....sanki oferta lilacsofie domates degil ben bugun doguruorum ki yarin napicam bilmiorum....annem gelicek temizlige bugun sonra da teyzem serbet yapicak aksam ustu cikicaz carsiya son eksikleri almaya.....bakalim gecede ben cikalim derim hawa almaya yoksa sabah olmucak...kimseyi istemiorum yanimda herkes batio resmen bogazimda bi parca beyazlik war ama grip yada hasta degilim tesadufen gordum bisi olmaz heralde.....cenabi hak ne yasatirsa yasatsin hepimize ertesi gun buraya mujdeli haberleru wercek kadar saglik wersin dilerim....
Değil mi ama yaa kapaticam artık telefonu gerildim iice ve cok sıkıldım bu durumdanValla ben de rahatladim yalniz olmadigim icin40+1 oldum... kendim zaten geriliyorum bide hergun arayanlar "hala yok mu " sorulari
... hayirlisi bakalm
canım ben de aynı ilacı 11 gündür kullanıorum. bana doktor 14 mayıs dedi ilkin günü sonra ben cok korkuyoum dedim daha erken olamaz mı dedim 12 mayısa cekti. ama dünden beri şeker tansiyon düzenleymdim,ishalse arttı bir türlü geçmedi, o yzden bgn tekrar doktora gidecegim,37+1 im olyorsa olsun artık diyecegim. çünkü çok korkuyorum bir şey olacak dye(
Tansiyon tamamen piskoloji işe alakalı stres korku endişe çok etkiliyor rahat ol lütfen ... Beni üç günde bir çağırıyor doktor zaten bebek mutluysa hareketleri normal olur dedi kendini kötü hissedersen ara dedi Cumartesi gittim yarın salı yine gidicem heycan bu hale getirdi beni sonuçta idrar da protein yok çok şükür korkulacak bişey olsa direk alır Sezeryanla o da uğraşmaz ... Şeker konusunu hiç bilmiyorum İnan .... Rahat ol lütfen bebişin senden moral bekliyor ...
Tansiyon tamamen piskoloji işe alakalı stres korku endişe çok etkiliyor rahat ol lütfen ... Beni üç günde bir çağırıyor doktor zaten bebek mutluysa hareketleri normal olur dedi kendini kötü hissedersen ara dedi Cumartesi gittim yarın salı yine gidicem heycan bu hale getirdi beni sonuçta idrar da protein yok çok şükür korkulacak bişey olsa direk alır Sezeryanla o da uğraşmaz ... Şeker konusunu hiç bilmiyorum İnan .... Rahat ol lütfen bebişin senden moral bekliyor ...
Valla ben de rahatladim yalniz olmadigim icin40+1 oldum... kendim zaten geriliyorum bide hergun arayanlar "hala yok mu " sorulari
... hayirlisi bakalm
bir tek ben miyim hamilelik günlerini özleyen? bu lohusalık psikolojisini hiç sevmedim ben.koltuğa yatıp sınırsız yemeyi, sınırsız uyumayı özledim. bebek sahibi olmak çok güzel bir şey ama yok mu bu psikolojiyi düzelten bir şey? doğum hikayemi bile yazmak istemiyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?