2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Son ay dogumu tetikledigiyle alakali biseydir bence..Ama suyuyla alakasi olsa nisanida gelirdi diye dusundum,bilemedim :)
Iyi habrlerle gelsin insallah..

Sizin asıl dogum tarihiniz ne zamandı ? Benimki 19 Mayıs su an 37+1 oldum ve şimdilik 3500 gram kızım.

Benim normal dogum tarihim 29 mayis.sezeryan olcagim icin 20mayisa gun verdi.son kontrolunde bu cocuk durmaz gelir dedi doktor.kafasini bayagi asagi koymusm kilosunuda begendi.oyuzden 38+0 da alalaim dedii.....

Benimkude 3100 gram.kan sulandirixi igne kulllaniyorum bu yuzdeb sezeryan olcam.....bende calisiyodum 32.haftada dogum ixnine ayrildim.ayrildigimdan beri hastayim tembelim hicbisi yapmak istemiyorum

Aminnn, herkes saglikla mutlulukla alsin kollarina bebegini insallah!
Cok tesekkur ederiz :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ne guzel bi doğum Hikayesi bu benim bende epidural normal yapicam cok korkuyorum yoksa yaa gözün aydın canım maşallah

Cok tesekkur ederiz :)
Epidurali alip agri cekmeyince insan dusunebiliyor kendinde oluyor ve ikinirken daha kolay oluyor bence, doktorun dediklerini de anlayabiliyorsun ustelik etraftaki her seyin farkindasin
Umarim cok guzel gecer senin de dogumun, gozunde mutluluk gozyaslariyla karsilarsin bebegini!

Çok geçmiş olsun ne güzEl geçmiş darısı arkadaşların başına nasıl acımadan anlamadan çıktı o bebek ya şaşırdım walla Allah analı bablı byütsün maşallah size

Cok tesekkur ederiz, darisi tum bekleyenlerin basina. Uzun surdu ama sorunsuz atlattik cok sukur..

Cok tesekkur ederiz, darisi tum bekleyenlere insallah!

Benim de yarın tekrar acilmama bakacak 2 hafta önce ilk çatı muayenemde 1-2 cm açıklık var demişti sancim da çıkıyor ole çok çok olmasada güzel sancilar dio doktor..ben de normal olsun istiyorum keşke kendisi gelse sancilarin açılma artmışmidir aceba 2 hafta öncesine göre. .sancı hissetmeden açılma olurmu ki..çok stres oldum çoook içine kaçtı iice bebeğim gelmiyo iste

29 nisan benim dogumum giremedim mi 30'a :)

Benim normal dogum tarihim 29 mayis.sezeryan olcagim icin 20mayisa gun verdi.son kontrolunde bu cocuk durmaz gelir dedi doktor.kafasini bayagi asagi koymusm kilosunuda begendi.oyuzden 38+0 da alalaim dedii.....

Hm inşallah benimkini bu haftasonu alırlar 😁 öyle ağırlaştım ki anlatamam. Zaten sezaryan olacak bakalım doktorum bugünkü muayenede ne diyecek.

Masallah kizina, boylu posluymus :) en son ilac verip uyuttular rahatim demistin, sonrasi da rahat gecmistir umarim.
Saglikla anali babali buyusun melegin :)

Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))

Benimkude 3100 gram.kan sulandirixi igne kulllaniyorum bu yuzdeb sezeryan olcam.....bende calisiyodum 32.haftada dogum ixnine ayrildim.ayrildigimdan beri hastayim tembelim hicbisi yapmak istemiyorum

evet yaa inşallah doğumdan sonra butun enerjımız dolup tasar valla :) mıskın lıkten sıkıldım cunku halbukı ben daha 10 gundur evdeyim bıde çalıştım son ana kadar

Gozunuzaydinn :) masallah ikinize de.
ayni gece 1 saat arayla gelmis suyumuz :) bende hic sanci olmayinca suniyle yavaas yavas acildi. Ama agrisini bir iki saat cektim neyse ki.. Sen iyi dayanmissin bravo gercekten. Epiduralden dolayi agri kalmayinca kitapta okuduklarimi dusunebildim, peki sen agrin varken o yazanlari yapabildin mi?

Kızlar hastanedeyim bir saate kadar doğuma alacaklar heyecanla bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrıkler cnm gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun cnm darısı bızlerın basına maşllah yavrusuna

Kızlar yazdığım kocaman mesaj buhar oldu. Ben domatespatates bende yrn doğuruyorum Allah izin verirse. Uyku yok. Çok gerginim. Oferta ve lilac yalnız değilsiniZ. Bana da dua edin nolur.
Allah yardimcin olsun özleyince kendini😉
Canim devamı ya da nisan gelmesiyle su olmayabilir yoğun akinti olabilir
Son ay ilişki yasak diye biliyorum ben mutlaka doktoruna danışsın hayırlı haberleri gelir inş
Riskli gebe değilse yasak değil 9 ay boyunca
Maşallah ben de bugun girdim nst ye benim kız da 2950 olmus😊kaç haftaliksin

Oyyy Kıyamam minik kuşa. Gözün aydın.maşallah size

Bugün nst ye girdim kızım proplari tekmeledi bir guzel.sancı çıkmadı 37+3 um sancı olmadığı için çatı muayenesi de olmadım.kaşıntılardan bahsettim karaciğer enzimlerine bakmak istedi Test yaptıracağım yarınkızın 2950gr 10 günde 150 gr almış muhtemel doğuma 18 gün var en fazla 300 daha alır heralde.şimdilik hersey normal dogumu işaret ediyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…