kızlar merhaba dün giremedim hiç
ya kızlar dün bacımda ilişki sonrası banyoya girdiğinde 1 çay bardağını geçeçek kadar sıvı gelmiş ondan önce wc ye girdim çıktım bişey yoktu diyo ...akşam beni aradı abla ne yapayım diye bende bekle gece yada sabah devamı gelirse git dedim 1 saat önce konuştum hiç bir şey yok diyo. bende içimiz rahat etsin diye hastaneye git dedim eşide yok gelemiyo işten kv, kp gidecek bakalım hayırlısı inşaAllah .... ne ola ki bu :44:
Sizin asıl dogum tarihiniz ne zamandı ? Benimki 19 Mayıs su an 37+1 oldum ve şimdilik 3500 gram kızım.
kızlar selamlar,
ctesı gunu randevumzu vardı cok şkr hersey yolunda 3100 gr 50 cm boy oğluşum herseyı yerınde maşllahdoğum tarıhı bellı değil kesın ama 17 sınden sonra olucak bu cuma gunu tekrar gdeceğım sanırım kesın gunu verır. normal doğum ıstyrdum ama sezeryan olucam bunun ıcın bıraz uzgunum ama napayım.. kan sulanudurcı iğne kullandıımdan risklıymıs eşimde bende riske girmek ıstemıyoruz.. genelde iğne kullananlar sezeryan oluyormuş zaten.. varmı aranızda kan sulandırıcı kullananlar acaba?
bırde bu halszlıkle başedemez oldum enerjım hıc yok doğumdan sonra geçer ınşlaah bebğimle ılgılenmıcem dıye tedrgın oluyorum vallahalbukı gecen haftaya kadar çalışıyordum yenı ısı bıraktım ama evde oldupumdan berı daha da bı hantal ve tembel oldum kolum kalkmıyor yahu sızde durumlar nasıl :44:
Öncelikle ilk mesajın Teşekkür ederimmmm :)
İkinci mesajına gelince de bende çok heyecanlıyım sorma.. Hem merak ediyorum hemde azcık daha kalsın içerde hissedeyim her sabah kalktığımda minik tekmelerini diyorum, garip duygular gerçekten :)
İvittt ilk denemelerimiz :)) çok saol güzel yorumun içinn :)
Ne çabuk geçmiş zaman hakkaten :) sıkıntısız, sorunsuz kolay bi doğum olur inşallah arkadaşım, sonrasında da 4 kişilik dev bir aile olacaksınız ne güzell.. :) dualarım seninle, en güzel haberlerinle bekliyor olacağız :)
4 kişilik dev bi ailede siz olacaksınızzzz :) hp güzel günleriniz olsun inşallahhh, güzel haberlerle seni de bekliyoruz, dualarımdasın..
Çok güzel bi hikaye gerçekten.. Darısı da hepimize olsun inşallahhhh.. :)
hayırlı olsun miniğin sağlıkla gelmiş kollarına, bütün günleriniz o hatırlayıp mutlu olduğun anlardaki gibi güzel geçer inşallahhh.. Aminnnn :)
Ay ne guzel bi doğum Hikayesi bu benim bende epidural normal yapicam cok korkuyorum yoksa yaa gözün aydın canım maşallah
Çok geçmiş olsun ne güzEl geçmiş darısı arkadaşların başına nasıl acımadan anlamadan çıktı o bebek ya şaşırdım walla Allah analı bablı byütsün maşallah size
Ay ne güzel doğum yapmışsın :) Allah analı babalı büyütsün
bence canım o günkü haline bağlı kendini ve bebeğini iyi hissediyosan sonradan pişman olmamak için bebeğimle birlikte git arabasında durur ben senin yerinde olsam öyle yapardım yani
inş hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza sağlıklı bişekilde alırsınız dualarımız sizinle side bizim için dua edin doğum anında yapılar dualar kabul olurmuş Allah yardımcınız olsun
çok güzel bi hikaye olmuş seninkide canım herkesinkini okurken gözlerim doluyo sanki bende aynısını yaşıyorum bebeişinede maşallah
maşallah canım tam doğum gününe denk getirmişsin onlarında demek sna kavuşma zamanı gelmişti bundan sonrasınıda inş böyle kolay geçirirsin bolbol sütün olur inş ikizlere tetiştirmek için insanın okurken duygulanmaması elinde değil
bebeklerimizle sağlıklı ve mutlu günler geçirmek duasıyla inş
Benim de yarın tekrar acilmama bakacak 2 hafta önce ilk çatı muayenemde 1-2 cm açıklık var demişti sancim da çıkıyor ole çok çok olmasada güzel sancilar dio doktor..ben de normal olsun istiyorum keşke kendisi gelse sancilarinCuma gunu sancim cikti aslinda benim ama acilma olmadigi icin bisey yapilmadi. Bugun aksam tekrar kontrolum var bakalim... doktorum en fazla cumartesiye kadar beklerim dedi, istersen suni sanci deneriz istersen direk sezeryan kararini sen ver dedi, ben kendimi hep normale hazirladim insallh ole olur diye bekliyorum cnm...
.
doğum yapanlar tablomuzun son halii :))
01.bedevii
02.dalokaysmom
03.moonserose1607
04.mucize1406
05.nortstar
06.nurgulalper
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84
14.emineyıldız
15.yağmurdamlası
16.psikologanne
17.fuldenirem
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.
35.
kızlar görmüş olduğunuz üzre 30 uda devirmiş bulunuyor ''mayıs anneleri''maşaAllah
Benim normal dogum tarihim 29 mayis.sezeryan olcagim icin 20mayisa gun verdi.son kontrolunde bu cocuk durmaz gelir dedi doktor.kafasini bayagi asagi koymusm kilosunuda begendi.oyuzden 38+0 da alalaim dedii.....
Sabah 5:11 de kizim dünyada geldi..gelmeye niyeti olmadigi icin 3 gunluk ugras sonunda vakumla cektiler... kolay oldu diyemem ama cok guzel gecti...dogum hikayemizi en kisa zamanda paylasicaz... 5 dikisim var ve cook yorgunum...minik tosunum 3912 gram 53 cmolarak dünyaya geldi
Benimkude 3100 gram.kan sulandirixi igne kulllaniyorum bu yuzdeb sezeryan olcam.....bende calisiyodum 32.haftada dogum ixnine ayrildim.ayrildigimdan beri hastayim tembelim hicbisi yapmak istemiyorum
canım soyle kullanıyorsun..;
DOĞUM BASLADIGI ANDAN ITIBAREN SUYA KOYUN!!!
dogumun nasıl basladıgı hıc bellı olmaz bazısı sancılanır bazısının pat dıye suyu gelır..
mesela benım oyle oldu.. 38+2 gunlukken gece 2.55 te suyum patladı.. ne bır sancı ne bırsey hıcbısey yok ortada ama suyum bıttı .. sabah 8 e kadar suyum bosaldı tamamen hatta odemlerım bıle ındı .. ben dogum yapamamıstım hala.. yavrum ıcımde sıkıstı kaldı.. dusmedı asagı.. kuru kuru dogum yaptım.. cok sukur sadece uzayan sureden oturu sıkıldım bıraz.. bır de alttan muayene!!! Allah kahretsın onu!
hasaneye gıttıgımde 4 cm acıklıgım vardı bıle.. cunku otu suya koyup gıtmıstık ama cok fazla suyum gelınce şor dıye ben korkup anneme cıkarttırdım sudan.. nolur nolmaz dr u bekleyelım sonra koyarız dedım.. yaa yemın ederım bı sonrakı muayenede acıklıgım 4 ten 3 e dusmustu!! şoktaydık!!
tekrar koyduk suya.. 6cm acıldım hıc sancısız.. sunı sancı verdıler o bıle gıdıkladı hıc acı cekmıyordum.. ama 6 cm de takıldım kaldım.. o alttan muayenelerı Allah bıldıgı gıbı etsın.. nefret ettım gelenın elı ıcımde gıdenın kolu!!! o onemlı degıl de 6 cm ı aşmaması sıkıntı oldu sureklı.. en sonunda akıl ettıkte cıkardık ufacık kavanozdan buyuk su sısesıne koyduk.. saat 7 de suya koyduk saat 8 de 10 cm acılmıstım!!! bak cıddı bı rakam!!!
20.24 te doğurdum paşamı.
gecenın 3unden berı 6 cm olan acıklık 1 saatte 10 cm olsun!!!! ınanılır gıbı degıl! Rabbım cok buyuk! ÇOOK!
Kızlar bebeğim suanda yanımda uyuyor. Hemen emdi ve sut geldi....
Aynı abisine benziyor. Çok yorgunum ilk fırsatta yazarım. Hersey yolunda:))
Allah yardimcin olsun özleyince kendini😉Kızlar yazdığım kocaman mesaj buhar oldu. Ben domatespatates bende yrn doğuruyorum Allah izin verirse. Uyku yok. Çok gerginim. Oferta ve lilac yalnız değilsiniZ. Bana da dua edin nolur.
Canim devamı ya da nisan gelmesiyle su olmayabilir yoğun akinti olabilirkızlar merhaba dün giremedim hiç
ya kızlar dün bacımda ilişki sonrası banyoya girdiğinde 1 çay bardağını geçeçek kadar sıvı gelmiş ondan önce wc ye girdim çıktım bişey yoktu diyo ...akşam beni aradı abla ne yapayım diye bende bekle gece yada sabah devamı gelirse git dedim 1 saat önce konuştum hiç bir şey yok diyo. bende içimiz rahat etsin diye hastaneye git dedim eşide yok gelemiyo işten kv, kp gidecek bakalım hayırlısı inşaAllah .... ne ola ki bu :44:
Riskli gebe değilse yasak değil 9 ay boyuncaSon ay ilişki yasak diye biliyorum ben mutlaka doktoruna danışsın hayırlı haberleri gelir inş
Maşallah ben de bugun girdim nst ye benim kız da 2950 olmus😊kaç haftaliksinbugün kontrolüm vardı kızlar herşey normal bebegim 2950 gr olmuş nst ye girdim her zaman ki gibi döndüm eve geldim umarım birdaha dogurmaya giderim ben oradayken bir gebede sancı cıktı doguma alındı günü 29 unda doluyormuş bir an onla gidesim geldi doguma :) dogum yapıcak arkadaşlarım dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum
39 haftalik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?