Hersey gözumde karardi kizima baktikca dahada kötu oluyorum. kataraktan supelenmisti kizima ilk bakan cocuk doktoru... sali gunu göz doktorunun yaninda randevu almistik katarakt filan degil ama fena halde iltihap kapmis dedi. (gözundeki siyahlik bile kizarik ilk gunden beri) iyilesmesi icin opnol diye bir damlatici verdi saat basi gunde 12-20 arasi kullaniyoruz 2 gundur... ve bu ilacin yan etkileri cok kötu esim anlatmak istemedi bana tek söyledigi ileride boyun uzamamasi var.....uzun kullanilirsa cok tehlikeli insallah uzun kullanmamiza gerek kalmadan iyilesir yavrum...
doktor uzun sure kullanmadan duzelicektir dedi ya duzelmezse ne olucak dedigimizde anlatmak bile istemedi iyi sonuc alicaz merak etmeyin dedi...
Duaniza ihtiyacimiz var sifa niyetine kizima dua edin teyzeleri yarin yine randevumuz var ve ben cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin.
slm kızlar.. biraz aradan sonra ancak fırsat bulup yazabildim.. 03.05.2014 cumartesi gnü saat 11.55 de kızım dünyaya geldi..
slm kızlar.. biraz aradan sonra ancak fırsat bulup yazabildim.. 03.05.2014 cumartesi gnü saat 11.55 de kızım dünyaya geldi..
Gözün aydın canım bol sütün olsun inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hersey gözumde karardi kizima baktikca dahada kötu oluyorum. kataraktan supelenmisti kizima ilk bakan cocuk doktoru... sali gunu göz doktorunun yaninda randevu almistik katarakt filan degil ama fena halde iltihap kapmis dedi. (gözundeki siyahlik bile kizarik ilk gunden beri) iyilesmesi icin opnol diye bir damlatici verdi saat basi gunde 12-20 arasi kullaniyoruz 2 gundur... ve bu ilacin yan etkileri cok kötu esim anlatmak istemedi bana tek söyledigi ileride boyun uzamamasi var.....uzun kullanilirsa cok tehlikeli insallah uzun kullanmamiza gerek kalmadan iyilesir yavrum...
doktor uzun sure kullanmadan duzelicektir dedi ya duzelmezse ne olucak dedigimizde anlatmak bile istemedi iyi sonuc alicaz merak etmeyin dedi...
Duaniza ihtiyacimiz var sifa niyetine kizima dua edin teyzeleri yarin yine randevumuz var ve ben cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin.
Hayırlı uğurlu olsun maşallah kuzuna ve sana arkadaşım
Ahh canım ne güzel konusuyosun evet kuzum çok kilolu degil 3200 gram inş hayirlisiyla normal doğururum sonrasında bebegim le rahat ilgilenmek istiyorum ama olmazsa da ısrar etmem sezeryan olsun.kavusayim da kuzum a hayırlısı hepimiz için.ins senin kuzun da bekletmez çok seni..evet cidden ismiyle yasıyor insan Nazlı çok uğraştırmasın seni sonra =)
en hayırlısı olsun doğumun gercekten ama çok iri değilse suniyle hemen gelir gibime geliyo senin bebiş normal kolay olur gibime geliyo neden bilmem tabi hayırlısııı
amin inşaAllah sağlıkla kavusuruz.. bendede cok heycan vardııda bugun heycanlı olmaktan bile sıkıldımneyse gecicek bugunler gelicek bebişler.. daha ne kadar bekleyebiliriz ki =)
Canım sıkma canını lütfen inş iyi olacak kuzun sen moralini yüksek tut Hepimiz dua ediyoruz bebeğin için. .Hersey gözumde karardi kizima baktikca dahada kötu oluyorum. kataraktan supelenmisti kizima ilk bakan cocuk doktoru... sali gunu göz doktorunun yaninda randevu almistik katarakt filan degil ama fena halde iltihap kapmis dedi. (gözundeki siyahlik bile kizarik ilk gunden beri) iyilesmesi icin opnol diye bir damlatici verdi saat basi gunde 12-20 arasi kullaniyoruz 2 gundur... ve bu ilacin yan etkileri cok kötu esim anlatmak istemedi bana tek söyledigi ileride boyun uzamamasi var.....uzun kullanilirsa cok tehlikeli insallah uzun kullanmamiza gerek kalmadan iyilesir yavrum...
Arkadaslar karnım aşagıya inmedi nasıl indigini anlayabilirim yardımcı olursaniız sevinirim doguramadigim cok stresliyim.
Strese sokma kendini herseyin hayirlisini versin Rabbim... iki gogsunun altina tam kaburga birlesim yerine dort parmagini koy sigiyorsa orasi bosluk gibiyse inmis demekmis bana bir tanidigim yapti benimki de inmemis hic... bir de burada okumustum sol ayaginin topugunu sag ayak bas parmaginin uzerine koyabilirsen inmemis, koyamazsan inmis demekmis.
Strese sokma kendini herseyin hayirlisini versin Rabbim... iki gogsunun altina tam kaburga birlesim yerine dort parmagini koy sigiyorsa orasi bosluk gibiyse inmis demekmis bana bir tanidigim yapti benimki de inmemis hic... bir de burada okumustum sol ayaginin topugunu sag ayak bas parmaginin uzerine koyabilirsen inmemis, koyamazsan inmis demekmis.
benim kız da öyle. eskiden aman düşmesin erken doğmasın derken şimdi niye gelmiyor diyoruz. ya bi doğuraydıkk
iğne ucu pembenin nişan olmadığını düşünyorum. nişan bir iki damla kan ve sümüksü bir yapı bir çay kaşığından fazla. bende nişan gelmeden bir gün önce iç çamaşırımda azıcı kan görmüştm.bu arada nişan geleli de 5 gün oldu. diğer dediklerini bilmiyorun ama aynılarını yaşıyorum
inşallah senin de sancıların gelir. yarın 5 tane hurma ye. asansörle yukarı çık hop hop zıp zıp merdiven in 10 kere filan ve sıcak uzun duş yap. çok sıcak olmasın , bayılacak kadar da kalma tabi
cnm benim bir haftdaır karnım indi 5 parmak bile rahat sığıyor. üstelik karnımda toplandı ama hala tık yok
Çok teşekkür ederim inmemiş hayırlısı beklemeye devam :)
Nasilda guzel anlatmissin..
Allah mahrum etmesin birbirinizden sizleri..
Masallah
Ruyama giren o minigin dogmus olmasi bile boyle sasirtici geliyorken,kizimi kucagima aldigimi dusunmek tarifsiz..
Iyi dileklerin icin sagol canim..
Lilacsofie
Sanırım yarın çıkacağız evimize. Doğuran tüm anniş ve bebişlerine sevgi dolu öpücüklerimi gönderiyorum; bol süt diliyorum. Henüz doğurmayanlara azcık sabır diliyorum; Allah en kısa zamanda mucizelerinize kavuşturacak sizi de canlarım, bol dua edin, herşey çok güzel olacak, güzel düşünün...
Hepinizi çook seviyorum...
Masallah Rabbim bol bol sutle doldursun seni ins.canm.Hiksayenizi cok guzel anlatmissin.,.Ikinizede mutluluklarr.
Kızlar biz evimize geldik bir ara vakit bulursam hikayemizi yazacağım uzun uzun. Şu an dikiş ağrılarım çok var birde gaz çıkarmakta çok zorlanıyorum. Çok fenayım bu gaz beni mahvetti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun arkadaşım msşallah bebişinede sanada
Ama, ama ağladımki ben :2:Ne güzel anlatmışsın ya, maşallah ikinizededarısıda bekleyenlerin başına inşallahh..
İnşallah bi an önce geçer canım ya, daha önce hiç yaşamadım ama doğum yapan bi çok arkadaşım çok ağrı yaptığını söylemişti gazın. En Acilinden şifalar inşallahh, aminnnn.. Hikayenide sabırsızlıkla bekliyoruzz:)
Canım, Ne güzel anlatmışsın doğum hikayeni. kızın da hemen emmiş maşallah:) allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza
canlarim benim 3350 kg 50 cm dogdu yawrum tam bi tosun gibi icimden ciktigina inanmak zamanimi alicak...gaz sancisi cekiorum daha yeni pirt yaptim sutum cok geldi ama bise yedirip icirmediler barsaktan dolayi sanki pat die kesildi mama werdik ama yine gelicek biliorum cok cok icio yawrum cok ii gecen anlarim kabus saniyelerim de oldu hepsini anlaticam...daha tabircu olmadik .allaha emanet olun...
Ay duygulandim yahu.ne guzel anlatmissin.bende dua edeyim bari dogum aninda.ogrendigim iyi oldu
arkadaşım çok güzel anlatmışsın, çok duygulandım... bana ne oluyosa sanırım benimde hormonlarım değiştiRabbim bir ömür mutluluk, huzur versin yuvanıza
kızlar bgn kontrolden geldim 37+6 yız... 32. haftadan beri suyumuz sınırdaydı bgn azalmaya başlamış dr 15 inde suni sancı veya sezeryan demişti. Bgn bebeğin baş çevresi ilerde görünüyodu
Hem suni sancı hem baş çevresi büyük olunca normal doğumdan tırstım ,bebeğin kilosu geçen hafta 3300 dü bgn 3200 çıktı , dr su az olduğu için ölçüm yanlış olabilir dedi ama suyun azlığı gelişimi yavaşlattığı için risk de almak istemedik ve
12 mayıs a spinal sezeryan için gün aldık ,çok heyecanlandım son 5 gün
Allahım hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin , Sağlıcakla bebeklerimizi alırız inş.
maşallah canım arkadaşım ne güzel anlatmışsın yaşadım sanki sabırsızlıkla dogurmak istiyorum öpüyöpüyorum sizi
Cok guzel anltamissin canim da gibi hissettim.heyecanlandim.masallah size.allah mutlu uzun omurler versin
Dogum yapan herkeze hayirli olsunn allah anali babali buyutsun diyorum
Benim oglum hala kuvezde sabah emzirmeye geliyorum gece gidiyorum buyuk oglumda evde beni istiyor
8 gun oldu banyo yapmaya zaman bulamadim.
Sut sag yemek ye hastane git gel derken zaman kalmiyor.
Geceleri bebek olmadigi icin 3 te 5 te kalkip sagiyorum.
Mrb canim ben eylulde dogum yapicam insallah..eylul annelerini okurken mayis annelerine bakayim belki dogum yapanlar hislerini yasadiklarini paylasmislardir derken yazini gozyaslariyla bitirdim ve yazmadan duramadim kizmazsin insallah..allah yavrularini sana ve esine bagislasin insallah bahtlari guzel olsun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
HADİ YAAAA
BEN NEDEN BUNU DÜŞÜNMEDİM Kİ BAŞTAN :2:
YA ANNEM BİLE YOK MU BİŞEY KAÇ AYDIR AĞRIN VARDI GÜNÜN GELDİ BİŞEYİN YOK DİYO OFF ELİMDE DEĞİL ÇIKMIYO Kİ
birde bu gece gene bebeğimi gördüm rüyamda ilk kez geçen haftalarda görmüştüm
ya çok değişik bi rüya ama rüya o kadar gerçekci ki ikidir aynı şekilde görüyorum bebeğim karnımda ama şeffaflaşıyo karnım
onu görüyorum arada şeffaf olan tenime ragmen ona dokunuyorum ilkde de aynı yüzdü fakat minicikti bu sefer biraz daha büyümüş gördüm gördüğüm bebek çok güzeldi rüyanın şekli korkunç olmasına rağmen o kadar güzel şeyler hissettim ki çok garip bir rüya ben gerçekte görmek istiyorum artık bebeğimi
rüyalar bitsin devamlı dokunayım o minik ellere minik ayaklara...
bestekız,oferta,lila,papatya,feel ve daha atlatdıgım kim varsa gozunuz,gozumuz aydın saglıkla buyutun insallah yavrunuzu darısı basımıza bekleyenlere insallah..:)
kontrolden geldım sımdı pazartesiye kadar gelebılır 1 cm açılman var pazartesı 40 haftan doluyor dedı eger gelmezse pazartesı sabah 8.30 burda ol tekrar kontrol edelım 1 hafta daha musade ederım baktık yıne gelmiyor sunı sancı verırım dedı ayy gelsın kendılıgınden sunı sancı cok sıddetlı oluyormuş galıba
Gözlerim dolarak okudum hikayeni. 41 kere maşallah. Dilerim burdaki henüz doğurmamış bütün arkadaşlar, ben dahil böyle güzel hikayelerle geliriz buraya. İki çocuklu hayatının kolaylıklarla geçmesini dilerim.
:26:
Bugün kontrolümüz vardı..Geçen cuma gitmiştim ama bu hafta öne cekmek geldi içimden nedense..
Ve kızımızın yaramazlık yaptıgını öğrendim..Haftalardır baş gelişti en son cuma günüde öyleydi,bugün döndüğünü öğrendim suan makat geliş..Pazartesi gecesi döndü biliyorum cok zorlamıştı beni farklı birşey oldugunu farkediyordum 2 gündür..
Son haftam..Tahliller vs yapıldı cuma olmazsa ptesi anestezi için görüşme yapılacak..
Ekg çeken bayanlada tartıştım.Benden önce 4 kişiyi önümde azarlamıştı zaten,içimde şişmişti,bende tutmadı emrivakileri..Bi güzel de gidip şikayet ettim..Sonra başkaları ilgilendi bayanıda odadan aldılar..
İçim buruk,ne hissettiğimi bilemiyorum....
Kızlar kimyom çok işe yaradı gazım çıktı çok şükür dikiş ağrısıda neymiş bu gaz beni mahvetti iki gündür önerdiğiniz herşeyi içiyorum rezene soda kimyon resmen atom bombasına döndü karnım ama mutlu sonada ulaştım . Doğum bekleyen anneler allah yatdımcınız olsun . Sonucu harika ama. Bu arada büyük oğlum çok kıskandı bebekten çok onunla uğraşıyoruz acayip huyu değişti beni çok üzüyor annemde kalıyoruz ama kuzeyle uğraşmaktan yatAmıyorum bile. Bebeğim şimdilikçok uslu sütüm var ama yetmiyor şimdilik mama takviye ediyorum elbet çoğalacakbıkıp usanmadan emziriyorum . Dünyanın en güzel duygusu her an çocuklarıma baktıkça şükrediyorum . Vakit buldukça okuyorum alıntı yapamadım telden girdiğim için herkesi çok öpüyorum şimdilik bizden bu kadar.
Yeni doğum yapmış anneler karnınız be durumda benimki hala içinde bebek var gibi duruyor ilk doğumda hemen toplanmıştı bu defa bir acayip şiş kaldı. Düzelir umarım lakin çok şişko görünüyorum aynalarda.
Arkadaslar karnım aşagıya inmedi nasıl indigini anlayabilirim yardımcı olursaniız sevinirim doguramadigim cok stresliyim.
:26:
Bugün kontrolümüz vardı..Geçen cuma gitmiştim ama bu hafta öne cekmek geldi içimden nedense..
Ve kızımızın yaramazlık yaptıgını öğrendim..Haftalardır baş gelişti en son cuma günüde öyleydi,bugün döndüğünü öğrendim suan makat geliş..Pazartesi gecesi döndü biliyorum cok zorlamıştı beni farklı birşey oldugunu farkediyordum 2 gündür..
Son haftam..Tahliller vs yapıldı cuma olmazsa ptesi anestezi için görüşme yapılacak..
Ekg çeken bayanlada tartıştım.Benden önce 4 kişiyi önümde azarlamıştı zaten,içimde şişmişti,bende tutmadı emrivakileri..Bi güzel de gidip şikayet ettim..Sonra başkaları ilgilendi bayanıda odadan aldılar..
İçim buruk,ne hissettiğimi bilemiyorum....
Valla bizim kızı ben bu hafta beklemiyorum :) hatta haftaya da gelmez gibi geliyor :) sanki daha zamanim cokmus gibi geliyor :)
Kızlar kimyom çok işe yaradı gazım çıktı çok şükür dikiş ağrısıda neymiş bu gaz beni mahvetti iki gündür önerdiğiniz herşeyi içiyorum rezene soda kimyon resmen atom bombasına döndü karnım ama mutlu sonada ulaştım . Doğum bekleyen anneler allah yatdımcınız olsun . Sonucu harika ama. Bu arada büyük oğlum çok kıskandı bebekten çok onunla uğraşıyoruz acayip huyu değişti beni çok üzüyor annemde kalıyoruz ama kuzeyle uğraşmaktan yatAmıyorum bile. Bebeğim şimdilikçok uslu sütüm var ama yetmiyor şimdilik mama takviye ediyorum elbet çoğalacakbıkıp usanmadan emziriyorum . Dünyanın en güzel duygusu her an çocuklarıma baktıkça şükrediyorum . Vakit buldukça okuyorum alıntı yapamadım telden girdiğim için herkesi çok öpüyorum şimdilik bizden bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?