2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah yardımcınız olsun papatyacim. Küçük kuzun kısa zamanda iyilesecek inşallah kötü düşünceleri sil aklından lütfen. O sen uzulunce hisseder annesi ona senin enerjin lazım şimdi.

Canim insaallah minigin cabucak iyilesir safi ismiyle sifa versin Rabbim gunahsiz yavruna acisin insaallah sagligina kavussun cok kullanmaniza gerek kalmasin yan etkileri de lafta kalsin insaallah sen de bugunleri yasamamisa dön ...

Ahh canım ne güzel konusuyosun evet kuzum çok kilolu degil 3200 gram inş hayirlisiyla normal doğururum sonrasında bebegim le rahat ilgilenmek istiyorum ama olmazsa da ısrar etmem sezeryan olsun.kavusayim da kuzum a hayırlısı hepimiz için.ins senin kuzun da bekletmez çok seni..

Arkadaslar karnım aşagıya inmedi nasıl indigini anlayabilirim yardımcı olursaniız sevinirim doguramadigim cok stresliyim.

inşallah senin de sancıların gelir. yarın 5 tane hurma ye. asansörle yukarı çık hop hop zıp zıp merdiven in 10 kere filan ve sıcak uzun duş yap. çok sıcak olmasın , bayılacak kadar da kalma tabi[/QUOTE]

Ins canım hurma yi 1 aydır yiyorum 2 kiloyu geçti sanırım :) şimdi de ananas yiyorum ama kısmet işte bakalım olursa olur artık zaten daha da bekletmeyiz dedi doktorum..hayırlısı Hepimiz için..

Canım sıkma canını lütfen inş iyi olacak kuzun sen moralini yüksek tut Hepimiz dua ediyoruz bebeğin için. .

Rabbim sifa versin yavruna. Insallah biran once iylesir.

Arkadaslar karnım aşagıya inmedi nasıl indigini anlayabilirim yardımcı olursaniız sevinirim doguramadigim cok stresliyim.

Strese sokma kendini herseyin hayirlisini versin Rabbim... iki gogsunun altina tam kaburga birlesim yerine dort parmagini koy sigiyorsa orasi bosluk gibiyse inmis demekmis bana bir tanidigim yapti benimki de inmemis hic... bir de burada okumustum sol ayaginin topugunu sag ayak bas parmaginin uzerine koyabilirsen inmemis, koyamazsan inmis demekmis.

Çok teşekkür ederim inmemiş hayırlısı beklemeye devam :)

cnm benim bir haftdaır karnım indi 5 parmak bile rahat sığıyor. üstelik karnımda toplandı ama hala tık yok

Bende merdiven olayini deniyim bari hurmayla bende yesil cay diymustum iki bardak ictim bugun suan sancim var ama yine duzensiz

cnm benim bir haftdaır karnım indi 5 parmak bile rahat sığıyor. üstelik karnımda toplandı ama hala tık yok

Tabi kimisimde onceden iniyormus kiminde son birkac gunde iniyormus canim. Normal Doğum istiyorsan el mecbur bekleyeceksin bu kadar acele ediyoruz dogsunlar diye dogunca da yorgunluktan az daha gec gelebirdi demeyiz inşallah

Nasilda guzel anlatmissin..
Allah mahrum etmesin birbirinizden sizleri..
Masallah
Ruyama giren o minigin dogmus olmasi bile boyle sasirtici geliyorken,kizimi kucagima aldigimi dusunmek tarifsiz..
Iyi dileklerin icin sagol canim..

Tesekkur ederım canım, hemen hemen herkes aynı annesi diyor yani rüyan çıktı sanırım. Ben psikolojik mi bilmiyorum ama Demir'i tekrar kucağıma almış gibi oluyorum baktıkça...

Masallah cnm gecmis olsun.hayirli olsun bebegin.Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin...cok guzel bir dogum olmus masallah....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Sağol canım inşallah en az benimki gibisi tüm bebek bekleyenlerin başına...

Masallah Rabbim bol bol sutle doldursun seni ins.canm.Hiksayenizi cok guzel anlatmissin.,.Ikinizede mutluluklarr.

Tesekkur ederım canım. Kızım tam bır vantuz canavarı:)

Canım sana yazmak için alıntı yaptım ama sonra gördüm ki rahatlamışsın. Tabii sen çok erken çıktın hastaneden karbon bile içemedin belki? Milupanın still tea sını içiyorsundur. Bir de kimyonlu rezenesi var, günde 1-2 bardak içersen iyi gelir düzenli olarak. Dikişler, memişler, sancılar birarada.....Dayanıcaz biraz daha az kaldı inşallah acısız sızısız hayata...

Canım, Ne güzel anlatmışsın doğum hikayeni. kızın da hemen emmiş maşallah:) allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza

Amin arkadaşlarım, inşallah.... Buraya her girişte tüm dileğim güzel haberlerinizi duymak...

İşte bu kadar kuzummm!!! Haydi gözün aydınnnn Allah analı babalı, sağlıkla büyümesini nasip etsin. Dikkat et kendine.

Ay duygulandim yahu.ne guzel anlatmissin.bende dua edeyim bari dogum aninda.ogrendigim iyi oldu

Çok kişiden duydum. Hatta hasta olan teyze yıllar once doğumunda kan kanserı olan bır çocuk için dua etmiş ve cocuk iyileşmiş. İnşallah kendısın de şifa bulur.

arkadaşım çok güzel anlatmışsın, çok duygulandım... bana ne oluyosa sanırım benimde hormonlarım değişti Rabbim bir ömür mutluluk, huzur versin yuvanıza

Amin canım.... Hmmm sanırım yakında senden de güzel bir haber alabiliriz çünkü aylardır beraberiz, hormonlarının etkilenmemesine imkan yok:))

Allah yardımcın olsun aybah, inşallah kolay ve güzel bir doğumdan sağlıkla çıkacaksınız canım.

maşallah canım arkadaşım ne güzel anlatmışsın yaşadım sanki sabırsızlıkla dogurmak istiyorum öpüyöpüyorum sizi

Amin canım, inşallah daha guzel hıkayelerı senın için dinleriz canım.

Cok guzel anltamissin canim da gibi hissettim.heyecanlandim.masallah size.allah mutlu uzun omurler versin

Amin sağol arkadasım.

Cok ama cok zor Allah yardımcın olsun Aşk Kırıntısı, dualarımdasınız. Insallah sana yardımcı olacak ınsan vardır yanında ınsallah....

Amin arkadasım ne demek kızmak estagfullah. Bız de sızın gıbı daha ılerı ayları okuyup az heyecanlanmadık burada. Allah tamamına sağlık sıhhatle erdırsın ınsallah sızın de guzel hıkayelerınızı okumak nasıp olacak.

Muhakak ruyanın anlamı vardır gıbı geldı bana, cok anlamlı; ınsallah gelıyor kuzucugun hayırlısı ıle.

bestekız,oferta,lila,papatya,feel ve daha atlatdıgım kim varsa gozunuz,gozumuz aydın saglıkla buyutun insallah yavrunuzu darısı basımıza bekleyenlere insallah..:)

Amin canım haydı guzel haberlerınızı beklıyoruz canım.

Hayırlısı olsun ınsallah gonlundekı gıbı bır dogum olacak. Yavruna sağlıkla kavusmanı dilerim.

Her iki dilek için de kocaman yurekten bır amin canım...

Hiç beklemezdim minik prensesten boyle bır yaramazlık ama lutfen buruk hıssetme kendını canım. Bır ıkı adım otesınde neyın hayırlı oldugunu bılemıyoruz kı. Hersey ıcın cok sagduyulu ve dıkkatlı yaklasan bır anne adayısın. Son anda boyle oluyorsa vardır bır hayır. Ne olur uzme kendını.

Demir şimdilik kardesıyle pek ıyı herkes sokta. Icıne atmıyor umarım. Bugun eve geldım. Gece yatarken sutunu verdım. Dısını fırcalatmamaıs kımseye 2 gun, bana fırcalattı. Sarılıp yanına yattım. Opuse sevıse kulagımıza senı cok sevıyorum askım balım dıye dıye uyuduk. Tabıı sonra ben kalkıp once emzırmeye sonra yemek yemeye gıttım:) gece uzunnnnnn... Oğlumu cok ozlemısım gozbebegıme benım...

Bıraz daha bakmıcaz aynalara bosverrrr ayrıca gazdır o gazzzz...

Gozum kulagım senden bır haberdeydı. Aklım hep sendeydı. Dua ettım cok senın ve kızın ıcın. Muhakkak duzelecek bır enfeksıyondur yoksa oyle der mı hıc doktor; hele ordakıler... Bakarız goruruz vs der. Insallah Allah'ım tez vakıtte yuregıne su serpsın canım.

Merhaba. Gogusler ıle rahmın basladığı yerın arası bosluk olup el mesafesı veya daha fazlası kadar asagı ınıyor. Yalnız mesela yapısal durumlar olabılıyor. Ben ıkı bebegımı de hep asagıda tasıdım. Herkese kalsa 5-6 aylıkken dogurmam lazımdı. En guzelı doktor kontrolunde dogum kanalına gırıp gırmedıgını sormak.

Bak sen yaramaza :) sıkmamaya çalış canını, hayırlısın istiyoruz hep Allahtan, eğer sezareyen hayırlısı olacaksa hiç korkma, buruk hissetme. Olur, biter anlamazsın bile hiç bişey.. Bende hep normal olsun isterim ama eğer hayırlısı sezaryen olacaksa ısrar etmem hiç bi işekilde. Normal doğumun da sıkıntıları var biliyorsun, en sağlıklı ve rahat şekilde geçireceğimiz doğum şekli ne ise o olsun inşallahhhhh..
Bu arada kadına da iyi yapmışsın nefret ediyorum kraldan çok kralcı olanlara. Bazen haddini bildirmek gerekiyor nasıl konuşacağını bilmeyen insanlarla..

Valla bizim kızı ben bu hafta beklemiyorum :) hatta haftaya da gelmez gibi geliyor :) sanki daha zamanim cokmus gibi geliyor :)

Al benden de okadar

Çok şükür atlatmışsın.. Kuzeyde bi an önce alışır yeni düzenine inşallah canım ..

Bütün dualarımız seninle canım benim, gönlünü ferah tut, inşallah kısa bi tedaviden sonra mutlu mesut yaşayacaksınız meleğin ve eşinle birlikte.. Habersiz bırakma bizi lütfen..

slm kızlar.. biraz aradan sonra ancak fırsat bulup yazabildim.. 03.05.2014 cumartesi gnü saat 11.55 de kızım dünyaya geldi..

Hayırlı olsun canım, maşallah ikinizede

Saat 18:24 itibari ile spinal sezeryanla 3305 gr 51 cm oglusum dunyaya geldi cok guzel bir duyguymus darisi bekleyenlere :) dogum hikayemi yakinda yazicaam hepinizi seviyoruummm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…