2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

kremin kullanıımını bilmiyorum ama verdiği fitili kullanmalısın bence cunku normal doğum sırasında o enfeksiyon bebeğe gecebiliyormuş cidden tehlikeli bi durum olmasın sonra Allah korusun .. ağrılı yapıyormuydun idrarırını?
mavi suda ilk defa duydum nasıl olucakmış hiç anlamadım.. benimde suyum geldi gibi hissediyorum bilmiyorum sanki içimden soğuk bişeyler cıkıyo gibi ama kupkuruyum 1-2 damla olabilirmi .. ama maviyse hiç değil anlmadım..

aynen canım benimde kanala girdi diyeli çok oldu canım hatta 36 haftayı geçirmeye bak dedi :)
öyle dedi diyede hep erken gelicek diye bekledim benim ufaklığın kilosu fazla değil o yüzden sıkıntı yapmıyorum büyüsün ama yaklaştıkca da geriliyorum haftaya gelse keşke

geçmiş olsun canım dr un bildiği vardır illaki kullan tabiki gün geçtikce heyecan artıyor

Canım doktorun verdiği kağıtta akintin maviye donusurse o akinti bebeğin suyu oluyormuş. .yani normalde bilemezsin kontrolde doktor turnusol kagit veriyor onu koyuyorsun.bende de sanki sızıntı şeklinde oluyo gibi ama bilemedim ben de yarın sorayım diorum..

hee tamam teşekkür ederim :)
sende doğurmadın he oyh oyh Allah sabır versin beklerken butun psikolojim altust oldu sende öylemisin bilmiyorumda ..
17 nisandan beri dr gidemedim.. bende gidicem yarın bakalım neler oluyor ve olucak pf sıkıldım cok kötğ

Sorma valla telefonlara bakmak istemiyorum ama daha bekletmeyecek doktorum cuma günü inş bi şekilde doğacak ya suni ya da sezeryan hangisi olacaksa hayırlısı ve kolayı olsun ins pek Nazlı çıktı benim kızım. Aslında naz ya da Nazlı ismini koymayı düşünmüştüm sonra dedim çok Nazlı olur vazgeçeyim ama şimdi tekrar koysam mi die düşünüyorum:) allah saglikla versin inş kucaklarimiza çok heyecanliyim:)

Yeni doğum yapmış anneler karnınız be durumda benimki hala içinde bebek var gibi duruyor ilk doğumda hemen toplanmıştı bu defa bir acayip şiş kaldı. Düzelir umarım lakin çok şişko görünüyorum aynalarda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hersey gözumde karardi kizima baktikca dahada kötu oluyorum. kataraktan supelenmisti kizima ilk bakan cocuk doktoru... sali gunu göz doktorunun yaninda randevu almistik katarakt filan degil ama fena halde iltihap kapmis dedi. (gözundeki siyahlik bile kizarik ilk gunden beri) iyilesmesi icin opnol diye bir damlatici verdi saat basi gunde 12-20 arasi kullaniyoruz 2 gundur... ve bu ilacin yan etkileri cok kötu esim anlatmak istemedi bana tek söyledigi ileride boyun uzamamasi var.....uzun kullanilirsa cok tehlikeli insallah uzun kullanmamiza gerek kalmadan iyilesir yavrum...
doktor uzun sure kullanmadan duzelicektir dedi ya duzelmezse ne olucak dedigimizde anlatmak bile istemedi iyi sonuc alicaz merak etmeyin dedi...
Duaniza ihtiyacimiz var sifa niyetine kizima dua edin teyzeleri yarin yine randevumuz var ve ben cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin.

evet cidden ismiyle yasıyor insan Nazlı çok uğraştırmasın seni sonra =)
en hayırlısı olsun doğumun gercekten ama çok iri değilse suniyle hemen gelir gibime geliyo senin bebiş normal kolay olur gibime geliyo neden bilmem tabi hayırlısııı

amin inşaAllah sağlıkla kavusuruz.. bendede cok heycan vardııda bugun heycanlı olmaktan bile sıkıldım neyse gecicek bugunler gelicek bebişler.. daha ne kadar bekleyebiliriz ki =)

eminim o şişlik bile çok yakışıyordur sana.

Allah şifa versin canım. dualarımdasın

kızlar magnezyum kullanıyor musuuunuz. ben hala kullandığım için mi doğurmuyorum. nişanım geleli 5 gün oldu. hafif adet sancım var göbeğim 2 parmak aşağı indi. yarın kontrol var . o çatı muayenesini olmak istemiyorum... dediğime bakmayın o kadar doğmasını istiyorum ki korku filan kalmadı. inşallah kolayca normal olur

bu kızlar gelemiyorlar bır turlu ınatcı kecıler

benim kız da öyle. eskiden aman düşmesin erken doğmasın derken şimdi niye gelmiyor diyoruz. ya bi doğuraydıkk

iğne ucu pembenin nişan olmadığını düşünyorum. nişan bir iki damla kan ve sümüksü bir yapı bir çay kaşığından fazla. bende nişan gelmeden bir gün önce iç çamaşırımda azıcı kan görmüştm.bu arada nişan geleli de 5 gün oldu. diğer dediklerini bilmiyorun ama aynılarını yaşıyorum

inşallah senin de sancıların gelir. yarın 5 tane hurma ye. asansörle yukarı çık hop hop zıp zıp merdiven in 10 kere filan ve sıcak uzun duş yap. çok sıcak olmasın , bayılacak kadar da kalma tabi

Son düzenleme:

surekli aklımdasınız, allah yardımcınız olsun, enfeksiyon ise düzelir kalıcı bir hasar olmaz inşallah. dualarım sizinle.

canım öyle gözüm bakıyodu senden haber bekliyodum... hiç kötüsünü düşünme inşaAllah tez zamanda sağlığına kavuşur yavrun Allah ın izniyle geçecek ben yürekten inanıyorum, sende kalbini karartma arkadaşım ferah tut ...iyi haberlerinizi bekliyoruz en kısa zamanda

Aynen benimde öyle sanki bir bebek daha var karnımda inş geçer cünkü kendimi iğrenc hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun canım rabbim sifa versin ins

Allah yardımcınız olsun canım..
İnşallah minik kısa sürede atlatırr..
Ona bakıp kötü düşünme annesi,kıyamam..Güzel düşün,Rabbim en kısa zamanda şifa versin..

Aklım sizdeydi bebeginiz için dua ettim Allahim tez zamanda şifasini verir ınş

slm kızlar.. biraz aradan sonra ancak fırsat bulup yazabildim.. 03.05.2014 cumartesi gnü saat 11.55 de kızım dünyaya geldi..

rabbim sifa versin kuzuna insallah canım icini ferah tut ve rahatlamaya calıs dualarımdasın Allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…