2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benımde sag kasıgımda baskı oluyor aksam saatlerı sancım az cıktı kontrolde sordum ben sırtı aşağıya ınmıs ondan sag kasıgına vuruyordur dedı

benim ptesi iyiydim hatta gelmez bu haftada diyodum sancımda çok azdı alttan ilk defa muayene etti hiç açılma yok dedi ama bebek yola girmş demişti inmiş biraz dedi heralde bu ağrılarlada biraz daha iniyo diyorum hayırlısı hakkımızda inş

Doğum yapan tüm arkadaslarim hepinize maşallah tebrik ediyorum sizleri hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Ailenizle mutlu sağlıklı günler.

inşallah hayırlısı ne ıse oyle olsun benımde ıkı gundur vardı dedıgım sancılar gecen gıttıgımde bısı yoktu bu sefer açılma cıktı senınde oyledır belkı

...
Harika bir hikaye, maşallah... Darısı bana ve tüm doğum yapacaklara inş. Böyle güzel hikayeler okudukça insanın hemen doğurası geliyor. Yavrunla uzun, sıhhatli, bol sütlü günler....

bugün öğlen günlük pedimde iğne ucu kadar pembe bi nokta gördüm. günlük ped olmasa farketmeyecektim bile. nişan mıdır bu :S ama hiç sancı filan yok. şimdi hafif b, bel ağrım var. 39+1im buarada.

bide bu sancı nasıl birşey? Böyle adet olurkenki bel ağrısı gibimi yoksa kasıklara vuran krampmı, organlar birbirine dolanıyor gibi bişeymi :S

bide bebek hala kanalda değil sanırım. sürekli hareket ediyor. önceden kasık kısmındada hareket ediyordu. şimdi bikaçgündür kasık kısmında hareket yok. sadece karnımın en üst kısmında poposu hareketedyor

Son düzenleme:
Kızlar kimyom çok işe yaradı gazım çıktı çok şükür dikiş ağrısıda neymiş bu gaz beni mahvetti iki gündür önerdiğiniz herşeyi içiyorum rezene soda kimyon resmen atom bombasına döndü karnım ama mutlu sonada ulaştım . Doğum bekleyen anneler allah yatdımcınız olsun . Sonucu harika ama. Bu arada büyük oğlum çok kıskandı bebekten çok onunla uğraşıyoruz acayip huyu değişti beni çok üzüyor annemde kalıyoruz ama kuzeyle uğraşmaktan yatAmıyorum bile. Bebeğim şimdilikçok uslu sütüm var ama yetmiyor şimdilik mama takviye ediyorum elbet çoğalacakbıkıp usanmadan emziriyorum . Dünyanın en güzel duygusu her an çocuklarıma baktıkça şükrediyorum . Vakit buldukça okuyorum alıntı yapamadım telden girdiğim için herkesi çok öpüyorum şimdilik bizden bu kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahh Eminecim bilsem de anlatsam sana nası bişey bu sancilar çünkü ben hala bekliyorum.dedim emine benim üstüme dogurmustur sesi cikmiyo ama sen de dogurmamisiin. .bana cuma suni sancı vercek açılma olmazsa sezeryan olcam.. inş senin kendi sancıların gelir daha vaktin var bekle bakalım. Ben cuma günü 42.haftaya giriyorum düşünseneeee

Bu gaz öldürdü beni çıkmıyorrrrr çıkamıyorrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım vede gözün aydın... gaz için bende söylim gerçi çıkartmışsın ama. Ameliyattan sonra gaz icalı veriyolarya geçen biri yazmıştı eve geldikten sonra gaz cıkartamamış eczaneden o ilacı aldırıp kullanmış başka türlü yapamamış.. gaz sancısı ve büyük tuvaleti yapamamak çok kötü ben gazım geldikcekce cok kötü sancılanıyodum ama Allahtan rahat çıkarıyodum.... kardes kıskançlığı illaki oluyo benimkide kahvaltı yapmıyo benimle yatmak istiyo falan ama bir yandanda kardesini cok seviyo gidip gelip öpüyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak simdi duygulandim umarim benzer ruyamdaki cok guzel bir bebekti.ayy hadi insallah gozumun onunde hala

aynen benimde öyle sürekli gülümsüyorum düşünüpte

canım bebeğin hareketini yukarda hissetme sebebin başı aşağıda ondandır belkide gelen nişan olsa gerek te nişan gelince hemen doğum olmuyomuş ki zaten bazen 1-2 gün bazen 1hafta diyen var ki zaten çok fazla günümüz de kalmadı seninle 1 gün aramız var bakalım kim önce doğurcak :)
bende ne nişan ne su ne sancı hiçbirşey yok bekliyorum öyle

Son düzenleyen: Moderatör:

yok canm bnde beklemedeyim. sancı ne olduunu bilsem ona göree giderim. arada bi bel ağrım oluyor. şimide var. sancmıki bunlar.

bide kız bebek erken gelir derler. ne seninki ne bnmki gelmiyor.

Allah yardımcn olsun. suni sancnn nası bişe olduunu nolur haber ver. bilmediğim bişe daha çok korkutuyor :S

bnm bebek 30.haftada baş şağı döndü. bikaçgüne kadar kafa ksmıda hareketliydi. kafasnı vuruyor heralde kasıklarma diyordum bikaçgündür sadece yukarda hareket var. kafa kısmında hareketlilik yok hiç :S nişan çok oluyomuş sanırım. bnmki nokta ucu kadar var yok. bel ağrım var bide az bişicik. bizden sonra olanlar sezeryan günün bile aldılar bizden ön tarihe. bizimkiler ise gelmeye niyetleri yok. hayır o sorun değilde kiloları artıyor. gözüm korkuyor sonra:2:

kızlar otururken genelde bazende nadir ayakta veya yatarken rahime birden bire bir sancı giriyor canımı acıtan. neden acaba fikriniz var mı ?
birde sanki rahmim kocaman açılmış gibi geliyor

maşaAllah canım tabii doğum bu kolayı olmaz ama senin ki olabilecek en kolay doğumlardan birisi olmuş... güzel kızınla mutlu bir ömür diliyorum

Kızlar bugün suyum geldi paniğiyle hastaneye gittik. Çamaşırım epey ıslaktı, ama devamı gelmedi, tedbiren hastaneye gittik. Dr muayene etti, akıntın çok dedi. Turnusollu kağıt koydular, bebeğin suyu olsa mavi olurmuş, benimki olmadı. Akıntıdan ıslanmış dedi. Enfeksiyon olabilir dedi, fitil ve bir krem verdi. Kültür sonuçlarım henüz çıkmadı ama normal doğum olacaksa enfeksiyon bebeğe bulaşabilir dedi. Son günlerimde ilaç krem filan kullanmak istemiyorum ama riske atmakta istemiyorum. Verdigi İlaçları kullanıp kullanmamak konusunda çok kararsızım. Kremi dışına süreceksin dedi, içine sürmeyecek miyim, o panikle hiç bişey sormadan çıktım hastaneden.

ofertcım çok şükür zor durumdan kurtulmuşsun, kuzey de adaptasyon sorunu yaşıyor bence yeni hayata, yeni bir kardeşe ... geçecek inşaAllah her şey çok güzel olacak kuzeyde yavaş yavaş alışacak annesi

Allah yardımcın olsun, tez zamanda buluştursun sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…