2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
aynen bende öyle dusunuyorum .. normal doğurmak anlık bi sıkıntı geçicek bi kaç saat sonra ,biraz cesaret isteyen bişey oda annelikte var bence.. içgüdüsel..
bebek cıkar cıkmaz annede bebek gbi sakin ve huzurlu oluyormuş o yuzden normal doğumu çok merak ediyorum
gerci benim hem ikiz hem yan ve ters oldukları için pek umudum yokta :/ aynen yani olmazsada sezeryan olsun hayırlısı olsun ..
ama yinede çok cocuk istediğim için normal doğumuda yasamak isterim ilerde kolayından tabi canımızda tatlıdır =D
ha bide 38+5 gunluk ikiz gebelik pek okumadığımdan kendimi çoktan gunumu doldurmuşum gibi hissediyorum erken gelir diye psikoloji geliştirmişim pişman oldum yani.
hazırlığını yapıp 41 haftaya kadar gezicm dicem bidahakine kendi kendime inşAllah

Saat 11:57gece sancim basladi arasira giriyor.Cok buyuk bi agri ama yerimde durduuyo agri ciktimi yuruyorum yatamadim agridan sindi birdaha geldi araliklara bakiyorumda duzensiz gibi ama cok feci.,.Girdimi yuruyorum sakinlesince oturuyom dua edin ins.kizlar cok zor bi agri bu.,.

sanci gelince burnundan yavasca derin nefes al, sonra agzindan yavasca ver. sonra normal nefes al cnm. sanciyi bu sekilde atlat demisti doktorum. beninde uyku tutmadi. sabah doguma gidecegim...

Ilk bebisin galiba benim gibi.Yanlismi anladim ikizmi tek yumurtami¿Maasallah tebarekallah.Sezeryandan belli bi sure sonra normal dogum oluyor diye biliyorum bi doktoruna sor ins.canim istersen arastir duymustum ama herkese gore farkli tabii ins.Normal olur ikiside farketmiyor aslinda ama en sonunda ikisindede kucagina alacaksin ins.bebisini saglikla.,.

sanci gelince burnundan yavasca derin nefes al, sonra agzindan yavasca ver. sonra normal nefes al cnm. sanciyi bu sekilde atlat demisti doktorum. beninde uyku tutmadi. sabah doguma gidecegim...

Deniyom onu olmuyo simdiye kadar hic belirti yoktu birden basladi yaa ama uzun,aralik geliyo mesela 02:02de geldi simdide bitane daha gelmeye basladi bebegim kasiliyo geldiginde sanci.Duzensiz saniyom.,.Imdaattt.Ne guzel normalmi sezeryanami giricen.

Deniyom onu olmuyo simdiye kadar hic belirti yoktu birden basladi yaa ama uzun,aralik geliyo mesela 02:02de geldi simdide bitane daha gelmeye basladi bebegim kasiliyo geldiginde sanci.Duzensiz saniyom.,.Imdaattt.Ne guzel normalmi sezeryanami giricen.

bir de ilik dus dene cnm. ben de ise yaramisti.
ne yazikki cati dar cikti. mecburi sezeryan cnm.
Allahim seni de saglikla kurtarsin

bir de ilik dus dene cnm. ben de ise yaramisti.
ne yazikki cati dar cikti. mecburi sezeryan cnm.
Allahim seni de saglikla kurtarsin

Amin ins.canim Rabbim hepimizi kurtarsin ins Normal istersen sezeryandan belli bir sure sonra normal dogum oluyor die biliyorum istersen dr sor bi canim .Esim korktu beni beklemesinide istemem simdi girmedim buyuzden.Ama agrilarim gariplesti bebek kasilmaya basliyo agri ardindan kasiklarima ve belime giriyor. 02:02,10,15,19 suanki araliklari kaydediyorum.

Allah razı olsun canım seninde Allah mubarek etsin.. evet ilk bebeklerim çift yumurta ikizi aralarında 3 gun var ama hangisinin buyuk olduğunu bilmiyoruz =) tabi sezeryandan sonra hemen olmuyormuş normal ama şimdi 22 yaşımdayım 30 yaşımda bi cocuum olsa 8 yıl sonra belki normal olur yani nebliym
aslında tabiki doğum şekli önemli değil sağlıklı olsunlar da..
seninde baya yaklaşmış doğumun hayırlı kolay doğumlar olur inşAllah ..

ee 5 dk aralıklarla oluyo bu kasılmalar direk böylemi başladı ? sanki önce yarım saatte bir gelir sonra hızlanır diyolardı hatta belki saatte bir gelir.. sonra 5 dkya iner ozaman hastaneye gidin diyolardı .s yalancı kasılma olabilir miki .. dinlenmek pozisyon değiştirmek bu kasılma duzenini bozmuyosa hastaneye git canım ya.. heycanlandım

Saat 11:57de basladi dur gonderim listeyi.,.

Son düzenleme:

(11:58,) (12:10,)17,28,33,39,44,47,51,(01:00,)14,15

(02:02,)10,15,19,23,28,33,37 acele etmek istemiyom yaa.Ya yalanci sanciysa yatirirlar hem erken gidersem birazdaha beklim bence acilma oluyorsa cogalsin yakinim zaten hastaneye arabada var sukur.Yok yer degistirsem pozisyon degissede gecmiyo.,.Hayir olsun bakalim.,.

Son düzenleme:
ha yakınsan iyi ya.. hadi hayırlısı doğum gibi duruyo valla.. normal mi olucaktı ? bide kendi kendine ıkınma ödem mi oluyomuş ne Allah korusun. Allah sabır versin .. tek avazda kurtarsın inşAllah . Aminn

ne guzel kurtulmuşsunuz darısı başımıza.guzel bi doğum olmuş.toplamda kaç saat surdu?bol sutlu gunler diliyorum.

lilacsofie guzel doğum hikayesi olmş soluksuz okudum inan...

bestekız gozun aydın canım duru kızımızın ı varmış yani...Rabbim analı babalı bututsun tum evlatlarımızı.herşeyın elbette bi sıkıntısı olacak ...kuzunu alınca kucağına unutmuşsundur hepsini...bol sutlu gunler diliyorum...

bizde bekleyelim hala ...bide sancılar olmasa....

ha yakınsan iyi ya.. hadi hayırlısı doğum gibi duruyo valla.. normal mi olucaktı ? bide kendi kendine ıkınma ödem mi oluyomuş ne Allah korusun. Allah sabır versin .. tek avazda kurtarsın inşAllah . Aminn

Amin ins.Ikincak kadar zaman vermiyo agri derecesi.,.Esime soyledim biraz once nisan falan gelmesini bekliyom.

(11:58,) (12:10,)17,28,33,39,44,47,51,(01:00,)14,15

(02:02,)10,15,19,23,28,33,39,44,49,52 duzensizmi sizce.,.

slm sancı aralıklarınız 12 den beri sıklaşmaya başlamış anladığım kadarıyla....ama durulmayacak gibide değil sanırım. son ağrı dalgasında çunku dayanılmayacak sekilde olur ve daha çok bel ağrısı zorlar bel ortadan ikiye bukuyormuş gibi ve kuyruk sokumuna doğru yayılır karın ağrısı biraz daha az olur nispeten herhangi bir kanama belirtisi su sızıntısı varmı?

Suan hic belirti yok fakat belimden kasigima kasigimdan belime giriyor ne yaptiysaam gecmiyo karin agrisi degil nu agriyi ilk kez yasiyom.Once bebisim kasiligiyo tmm geliyo sanci diom geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…