aynen bende öyle dusunuyorum .. normal doğurmak anlık bi sıkıntı geçicek bi kaç saat sonra ,biraz cesaret isteyen bişey oda annelikte var bence.. içgüdüsel..Ahh canım ne güzel konusuyosun evet kuzum çok kilolu degil 3200 gram inş hayirlisiyla normal doğururum sonrasında bebegim le rahat ilgilenmek istiyorum ama olmazsa da ısrar etmem sezeryan olsun.kavusayim da kuzum a hayırlısı hepimiz için.ins senin kuzun da bekletmez çok seni..
Saat 11:57gece sancim basladi arasira giriyor.Cok buyuk bi agri ama yerimde durduuyo agri ciktimi yuruyorum yatamadim agridan sindi birdaha geldi araliklara bakiyorumda duzensiz gibi ama cok feci.,.Girdimi yuruyorum sakinlesince oturuyom dua edin ins.kizlar cok zor bi agri bu.,.
aynen bende öyle dusunuyorum .. normal doğurmak anlık bi sıkıntı geçicek bi kaç saat sonra ,biraz cesaret isteyen bişey oda annelikte var bence.. içgüdüsel..
bebek cıkar cıkmaz annede bebek gbi sakin ve huzurlu oluyormuş o yuzden normal doğumu çok merak ediyorum
gerci benim hem ikiz hem yan ve ters oldukları için pek umudum yokta :/ aynen yani olmazsada sezeryan olsun hayırlısı olsun ..
ama yinede çok cocuk istediğim için normal doğumuda yasamak isterim ilerde kolayından tabi canımızda tatlıdır =D
ha bide 38+5 gunluk ikiz gebelik pek okumadığımdan kendimi çoktan gunumu doldurmuşum gibi hissediyorum erken gelir diye psikoloji geliştirmişim pişman oldum yani.
hazırlığını yapıp 41 haftaya kadar gezicm dicem bidahakine kendi kendime inşAllah
sanci gelince burnundan yavasca derin nefes al, sonra agzindan yavasca ver. sonra normal nefes al cnm. sanciyi bu sekilde atlat demisti doktorum. beninde uyku tutmadi. sabah doguma gidecegim...
Deniyom onu olmuyo simdiye kadar hic belirti yoktu birden basladi yaa ama uzun,aralik geliyo mesela 02:02de geldi simdide bitane daha gelmeye basladi bebegim kasiliyo geldiginde sanci.Duzensiz saniyom.,.Imdaattt.Ne guzel normalmi sezeryanami giricen.
bir de ilik dus dene cnm. ben de ise yaramisti.
ne yazikki cati dar cikti. mecburi sezeryan cnm.
Allahim seni de saglikla kurtarsin
Ilk bebisin galiba benim gibi.Yanlismi anladim ikizmi tek yumurtami¿Maasallah tebarekallah.Sezeryandan belli bi sure sonra normal dogum oluyor diye biliyorum bi doktoruna sor ins.canim istersen arastir duymustum ama herkese gore farkli tabii ins.Normal olur ikiside farketmiyor aslinda ama en sonunda ikisindede kucagina alacaksin ins.bebisini saglikla.,.
Amin ins.canim Rabbim hepimizi kurtarsin ins Normal istersen sezeryandan belli bir sure sonra normal dogum oluyor die biliyorum istersen dr sor bi canim .Esim korktu beni beklemesinide istemem simdi girmedim buyuzden.Ama agrilarim gariplesti bebek kasilmaya basliyo agri ardindan kasiklarima ve belime giriyor. 02:02,10,15,19 suanki araliklari kaydediyorum.
ee 5 dk aralıklarla oluyo bu kasılmalar direk böylemi başladı ? sanki önce yarım saatte bir gelir sonra hızlanır diyolardı hatta belki saatte bir gelir.. sonra 5 dkya iner ozaman hastaneye gidin diyolardı .s yalancı kasılma olabilir miki .. dinlenmek pozisyon değiştirmek bu kasılma duzenini bozmuyosa hastaneye git canım ya.. heycanlandım
ee 5 dk aralıklarla oluyo bu kasılmalar direk böylemi başladı ? sanki önce yarım saatte bir gelir sonra hızlanır diyolardı hatta belki saatte bir gelir.. sonra 5 dkya iner ozaman hastaneye gidin diyolardı .s yalancı kasılma olabilir miki .. dinlenmek pozisyon değiştirmek bu kasılma duzenini bozmuyosa hastaneye git canım ya.. heycanlandım
ha yakınsan iyi ya.. hadi hayırlısı doğum gibi duruyo valla.. normal mi olucaktı ? bide kendi kendine ıkınma ödem mi oluyomuş ne Allah korusun. Allah sabır versin .. tek avazda kurtarsın inşAllah . Aminn(11:58,) (12:10,)17,28,33,39,44,47,51,(01:00,)14,15
(02:02,)10,15,19,23,28,33,37 acele etmek istemiyom yaa.Ya yalanci sanciysa yatirirlar hem erken gidersem birazdaha beklim bence acilma oluyorsa cogalsin yakinim zaten hastaneye arabada var sukur.Yok yer degistirsem pozisyon degissede gecmiyo.,.Hayir olsun bakalim.,.
kizlar benm dogum hikayem son anda o kadar farkli gelisti ki.doguma bir hafta kala esimin isi sebebyle ildegstrdk.tasnma stresi dogumun yaklasmasi hepsi ustuste geldi.ama sukur ki kizim besigi kurulmadan yerlesmeden dogmadi bekledi gununu.herymz hazr oldgnda bi bktm bi sabah hafif kanli bi akinti baya yogun anladm ki nisan.ama sancm yok.snraki gun hafiften suyumu hissttm ama hala sanci yok.dogumdan bi gun once pazar gunu sabah hafiften sancim tutmaya basladi anladm ki kizim artk yolculugna basliyo kavusucaz.pazar sabah hastaneye gttk nst baglandm ama sancm hala ytrsz 40larda aclmam 1cm.doktorum eve gonderyo yatis olmuyo.o halmle bile gdp sabahn korunde pazarda gezdm acilmam olsn diye ama hissedyrm suyum yavstan geliyo.eve geliyorz oglene dogru duzenli aralklarla 20 dk bir gelen sancim basliyo.ama oyle dayanlmycak deil.plates topunda ayakta karslyrm hafifliyo.o gun geceyi edyrm sancilarla.gece 3 gbi artk iyice sklasiyo sanclrm esimi kaldryrm annem babam esim yola ckyrz yne nst alttan muayene yapilio acklgm 2 cm ama ytrsz.nolur nolmaz yatisim yapiliyi sabah 8de doktorum geliuo aciklk 3 cm.snra 5 cm derken ben hala dayanyrm kendi dogal sancilarima doktorum motive ediyo kolay dogrcan sen diye kendi sanclrn guzel diye.ama snra saat 11 gbi suni sanci vermeye karar veriyo hic istemyrm ama mecbur kaliyrm ilk baslarda iyi ama sonrasinda haliyle brz zorlanyrm cnku hersy dogal olsn istyrm o sancyla yari kendini bilmez yari uyank anneme ve esime sarioyrm cikartin bunu diye hallernden anlyrm uzulyolar ama ellernden bsy gelmiyo.o arada ebeler nst baglio lavman yapio inanin hepsi basit seyler. bi ara nasil cglk atiosam ebe geliyo ikinmam geliyo dyorum ama bi yandan da daha 6cm denilen acklk 10 olmamstr diyorum.ama ebe bebek geliyo hadi diyo zorla kalkyrm dogru dogumhaneye arkmda esimi ve annemi birakyrm.dogumhanede hemsirem ve ebem gayet rahat doktorumu beklyrz doktorum geliyo sanci gelnce ikinmami soyluyo.ilk sancida ikinyrm bagrmadan diyo doktorum bebisi korktma diyo bagrmyrm sadece gucluce ikinyrm 1-2 ve 3 derken melegmn sesini duyuyorm iste o an hersy btio minick durumu goruyrm 3130 gr 50 cm doguyo kokusunu hissttryoolar bana snra onu gyndrp yolluyolar.o an dunyalar benm.ne dikis hicbisey koymuyo bi an once melegimn yanina gtmek istyrm.snra toparlanp gdyrm odama annem esim beni gormuyo aglyrm sariliyrz.snrasi malum gelen giden sasknlk.heyecan mtluluk.iyi ki normal istemsm normal dogrdm melegmle smdi yeniden basladk hersye.herkesn kolay gecsn benm gbi.hayrli dogumlarnz olsn.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha yakınsan iyi ya.. hadi hayırlısı doğum gibi duruyo valla.. normal mi olucaktı ? bide kendi kendine ıkınma ödem mi oluyomuş ne Allah korusun. Allah sabır versin .. tek avazda kurtarsın inşAllah . Aminn
(11:58,) (12:10,)17,28,33,39,44,47,51,(01:00,)14,15
(02:02,)10,15,19,23,28,33,37 acele etmek istemiyom yaa.Ya yalanci sanciysa yatirirlar hem erken gidersem birazdaha beklim bence acilma oluyorsa cogalsin yakinim zaten hastaneye arabada var sukur.Yok yer degistirsem pozisyon degissede gecmiyo.,.Hayir olsun bakalim.,.
Amin ins.Ikincak kadar zaman vermiyo agri derecesi.,.Esime soyledim biraz once nisan falan gelmesini bekliyom.
slm sancı aralıklarınız 12 den beri sıklaşmaya başlamış anladığım kadarıyla....ama durulmayacak gibide değil sanırım.son ağrı dalgasında çunku dayanılmayacak sekilde olur ve daha çok bel ağrısı zorlar bel ortadan ikiye bukuyormuş gibi ve kuyruk sokumuna doğru yayılır karın ağrısı biraz daha az olur nispeten herhangi bir kanama belirtisi su sızıntısı varmı?
nişan veya su gelmedende başlayabilirmiş eski konularda okumuştum .. işte o konu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=393577
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?