Bak sen yaramaza :) sıkmamaya çalış canını, hayırlısın istiyoruz hep Allahtan, eğer sezareyen hayırlısı olacaksa hiç korkma, buruk hissetme. Olur, biter anlamazsın bile hiç bişey.. Bende hep normal olsun isterim ama eğer hayırlısı sezaryen olacaksa ısrar etmem hiç bi işekilde. Normal doğumun da sıkıntıları var biliyorsun, en sağlıklı ve rahat şekilde geçireceğimiz doğum şekli ne ise o olsun inşallahhhhh..
Bu arada kadına da iyi yapmışsınnefret ediyorum kraldan çok kralcı olanlara. Bazen haddini bildirmek gerekiyor nasıl konuşacağını bilmeyen insanlarla..
Al benden de okadar
Çok şükür atlatmışsın.. Kuzeyde bi an önce alışır yeni düzenine inşallah canım ..
Bütün dualarımız seninle canım benim, gönlünü ferah tut, inşallah kısa bi tedaviden sonra mutlu mesut yaşayacaksınız meleğin ve eşinle birlikte.. Habersiz bırakma bizi lütfen..
Hayırlı olsun canım, maşallah ikinizede
Tesekkur ederım canım, hemen hemen herkes aynı annesi diyor yani rüyan çıktı sanırım. Ben psikolojik mi bilmiyorum ama Demir'i tekrar kucağıma almış gibi oluyorum baktıkça...
Hiç beklemezdim minik prensesten boyle bır yaramazlık ama lutfen buruk hıssetme kendını canım. Bır ıkı adım otesınde neyın hayırlı oldugunu bılemıyoruz kı. Hersey ıcın cok sagduyulu ve dıkkatlı yaklasan bır anne adayısın. Son anda boyle oluyorsa vardır bır hayır. Ne olur uzme kendını.
Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
kızlar emin değilim ama benimki de geliyor olabilir. sabahtan 1 saattir geçmeyen adet sancısı gibi ağrılarım var. bir de nişana benzer bişi geldi. sümüğümsü ama pembe falan değildi rengi..
Saat 18:24 itibari ile spinal sezeryanla 3305 gr 51 cm oglusum dunyaya geldi cok guzel bir duyguymus darisi bekleyenlere :) dogum hikayemi yakinda yazicaam hepinizi seviyoruummm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi kii hayirlisi her zaman :)
Sadece bi anda herseyin degisebilmesi ürküttü..
Normalide sezeryanıda onemli olan tek sey saglikli bi sekilde minigimizi kucaklayip evimize donelim..
Kadinada acil doguma girecek bi bayana olumsuz davranmasiyla tamamen takildim zaten,bana da ayni muameleyi yapinca cektim butun kablolari ustumden cektirmiyorum dedim :))
Bide diyor ki ben ona ayakkabilarini bile cikarttirmadim hamile diye,lutfetmis hanimefendi :))
hadi bakalım canım güzel haberlerini alırız inşaAllah Allah yar ve yardımcın olsun..
Canlı canlı doguma tanık oluyoduk az kala burda:) ne güzel sancıları gelmiş arkadasin ben de rüyamda görüyorum sancı geldigini:) zeygur ne ara dogurdun sen yaa sancim var falan demis miydin ki ben mi kaçırdım. .esila napti ki acaba 3 dk di resmen sancı aralığı. .
Hemencik bize yaz..inş kolayca dogurmus sundu r..
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun.yavrulariniz saglikli sihhatli sutleriniz bol olsun ins:)
Cidden esila canli canli burda dogurdun sandim.ins kolaycacik olmustur dogumun.
Papatyaorj kendini uzmemeye calis bol bol dua et ins yavruna sifa olsun.bak burda herkes dua ediyor.herseyin hayirlisi olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neguzell herkesin nisani geliyo sanci oluyo.yok anam bende bisi nst giriyorum bir gram yo...37 +0 oldum bugun....haftaya dogum yapiyrum zati gelecegini sanmam...buarada bana bi hareketlilik geldii hizli yirumeye ve is yapmaya basladim niyekine
Okadar sancidan sonra dogurmayi cok isterdim nasip iste.Dusa girdim oyalandim biraz devam etti ama cikinca uzandim 4-5 dalga daha geldi.Baktim azaliyo gitmedim.Saklambac oynadi resmen ama siddetini anlatamam size hafif hafif giriyo geceden beri.Nasip yaa okadar sanci cektikten sobra heyecanim kacti azalinca araliklar esimle bakti duzende bozuldu.Gelmekten vazgecti oglusum.,.
olsuuun sıkma canını yine gelir merk etme ama doğurdun sandım yani =) bizde birazdan dr gidiyoruz hadi bakalım ..
Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorumçok duaya ihtiyacım var
Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorumçok duaya ihtiyacım var
Rica ederim canim
Doktora kontrole gidiyor musun o inmemesiyle ilgili birsey diyor mu?
Hayırlı olsunnnnbekliyoruz hikayeniiii :)
Haspam yaa, Allah razı olsun ne kadar iyi bi insanmış başkası olsa kesin çıkartırdı ayakkabılarınıbirileri diş göstermedikçe bunun gibiler iyice azıyor valla
Doğum konusuna gelince haklısın bi anda değişince işler insanın tedirgin olmaması elde değil.. Beni ikiside tedirgin ediyor gerçi napacağımı bilmiyorumSen bilinçli bi kadınsın ama eminim yeni doğum şekline adapte olmuşsundur bile, dimi? :)))
Okadar sancidan sonra dogurmayi cok isterdim nasip iste.Dusa girdim oyalandim biraz devam etti ama cikinca uzandim 4-5 dalga daha geldi.Baktim azaliyo gitmedim.Saklambac oynadi resmen ama siddetini anlatamam size hafif hafif giriyo geceden beri.Nasip yaa okadar sanci cektikten sobra heyecanim kacti azalinca araliklar esimle bakti duzende bozuldu.Gelmekten vazgecti oglusum.,.
her sey yolundadır insallah sevgili mayıs anneleri,dert ortaklarımız..esilacım rabbim hayırlı dogumlarnasip etsin insallah..nunum,zeygur allah bagıslasın evlatlarınızı insallah..yarın sbah 8.30 spinal anestezi ile kızımızı alıcaz kucagımıza insallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar olur mu..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?