2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bu arada ben de dun bi disari cikayim dedim resmen pisman oldum yasadigim action dan.otobusle ewe donerken inmeye calisiyordum, baya kalabalikti millete carpmiyim diye karnimi orta dereceli sertlikte surtturdum gecerken.biraz korktum ama telaseye de vermek istemedim.hareket de ediyodu bebegim.annemi aradim sert darbe degilse suyun icinde ona bisey olmamistir dedi rahatladim.kotu bi belirti de olmayinca cok sukur...ama aradan bir iki saat gecmedi tencerenin kapagi elimden uctu karnimi siyirdi gecti resmen.tabagin ustune dustu ve tabak parcalandi.resmen disari cikmak yaramadi.ah nazarr ahhh...Allah hepimizi korusun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
kızlar emin değilim ama benimki de geliyor olabilir. sabahtan 1 saattir geçmeyen adet sancısı gibi ağrılarım var. bir de nişana benzer bişi geldi. sümüğümsü ama pembe falan değildi rengi..

Tabi kii hayirlisi her zaman :)
Sadece bi anda herseyin degisebilmesi ürküttü..
Normalide sezeryanıda onemli olan tek sey saglikli bi sekilde minigimizi kucaklayip evimize donelim..
Kadinada acil doguma girecek bi bayana olumsuz davranmasiyla tamamen takildim zaten,bana da ayni muameleyi yapinca cektim butun kablolari ustumden cektirmiyorum dedim :))
Bide diyor ki ben ona ayakkabilarini bile cikarttirmadim hamile diye,lutfetmis hanimefendi :))

:) oyy kiyamam annesine benzermis..
Herkes sevdigine benzetiyor demek :)
Saglikla buyusunde insallah,elbet hepinizden bisyler almis olacak :)

Icimin buruklugu sadece bi anda herseyin degismis olmasi,kotu birsyde olabilirdi gb dusundurdu yani,irkildim..
Önemli olan iyi olmamiz tabii,Rabbim neylerse guzel eyler..
Tesekkur ederiim..

Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum

Gozunuzaydiiinn :)
Cok sevindim iyi gecmesinee..
Masallah ikinizedee..

kızlar emin değilim ama benimki de geliyor olabilir. sabahtan 1 saattir geçmeyen adet sancısı gibi ağrılarım var. bir de nişana benzer bişi geldi. sümüğümsü ama pembe falan değildi rengi..

O dediğin nişana benzeyen şey nisan değil canim. Benim daha 37.haftam yeni bitmiş olmasina rağmen kaç haftadir geliyor azar azar. Rahim tikaci denen sey yavas yavas aciyor rahmi.. Burada da sormustum normal olduğunu soylediler..
Kanli olmadiktan sonra nisan degil yani

Son düzenleme:
Neguzell herkesin nisani geliyo sanci oluyo.yok anam bende bisi nst giriyorum bir gram yo...37 +0 oldum bugun....haftaya dogum yapiyrum zati gelecegini sanmam...buarada bana bi hareketlilik geldii hizli yirumeye ve is yapmaya basladim niyekine

Hayırlı olsunnnn bekliyoruz hikayeniiii :)

Haspam yaa, Allah razı olsun ne kadar iyi bi insanmış başkası olsa kesin çıkartırdı ayakkabılarını birileri diş göstermedikçe bunun gibiler iyice azıyor valla

Doğum konusuna gelince haklısın bi anda değişince işler insanın tedirgin olmaması elde değil.. Beni ikiside tedirgin ediyor gerçi napacağımı bilmiyorum Sen bilinçli bi kadınsın ama eminim yeni doğum şekline adapte olmuşsundur bile, dimi? :)))

hadi bakalım canım güzel haberlerini alırız inşaAllah Allah yar ve yardımcın olsun..

Okadar sancidan sonra dogurmayi cok isterdim nasip iste.Dusa girdim oyalandim biraz devam etti ama cikinca uzandim 4-5 dalga daha geldi.Baktim azaliyo gitmedim.Saklambac oynadi resmen ama siddetini anlatamam size hafif hafif giriyo geceden beri.Nasip yaa okadar sanci cektikten sobra heyecanim kacti azalinca araliklar esimle bakti duzende bozuldu.Gelmekten vazgecti oglusum.,.

Neguzell herkesin nisani geliyo sanci oluyo.yok anam bende bisi nst giriyorum bir gram yo...37 +0 oldum bugun....haftaya dogum yapiyrum zati gelecegini sanmam...buarada bana bi hareketlilik geldii hizli yirumeye ve is yapmaya basladim niyekine

Canım ya daha gnüne 3 hafta var zaten erken değil mi, ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diye düşünüyorum, e biraz da korkuyorum Sanırım bi tek benim erken gelmesin diyen :) 37+1 im şuan hala hiçbirşeyi tam değil, sanki aylar var daha doğurmama :) nst de de sancı çıkmadıkça bi oh çekiyorum :) hem çok merak ediyorum prensesim kime benzeyecek, yeni hayatımız nasıl olacak diye, hemde vakit varken biraz daha eşimle yalnız vakit geçireyim, sabahs kadar film izleyelim, istediğimiz yere gidip sorumluluk olmadan rahat bi şekilde oturayım sohbet edeyim isytiyorum.. Sanırım son günlerin verdiği stres içindeyim.. Uzun lafın kısası hayırlısı olsun artık ne diyim

olsuuun sıkma canını yine gelir merk etme ama doğurdun sandım yani =) bizde birazdan dr gidiyoruz hadi bakalım ..

olsuuun sıkma canını yine gelir merk etme ama doğurdun sandım yani =) bizde birazdan dr gidiyoruz hadi bakalım ..

Rabbim hepizi kurtarsin ins.Bol bol sut versin Rabbim ins.canimsana mutluluklarla ala kucagina bebisini ins.

her sey yolundadır insallah sevgili mayıs anneleri,dert ortaklarımız..esilacım rabbim hayırlı dogumlarnasip etsin insallah..nunum,zeygur allah bagıslasın evlatlarınızı insallah..yarın sbah 8.30 spinal anestezi ile kızımızı alıcaz kucagımıza insallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar olur mu..?

Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum

ne mutlu size hey maaşalllah.2 saatte doğum nasılda imkansız gelyor.....perfect ....kaçıncı doğum sizin? rabbim analı bbabalı buyutsun yavrunuzu bol sutlu gunler....bekliyoruz doğum hikayenizi...

Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorum çok duaya ihtiyacım var

Allah yardımcın olsun arkadasım bol dua et.Summes sebile yesserah de bol bol...hızlandırıyor...dualarımız sizinle..

Ben aslinda sezeryandan cok korkuyordum bilmiyorum neden :)
Ama cok uzun zaman once okudugum hikayelerlede,son dk bisy olursa diye sevdirmistim kendime sezeryanida :)
Iyi ki de oyle yapmisim..
Tabi ki hersey bi yana bilmedigin biseyi yasayacak olmak var..insanin birsey meslegi bile olsa,kendisinin yasamasi bambaskadir..
Allah yardimcin olsun,ikiniz icinde hayirlisi neyse oyle olsun canim :)
Yeter ki herkes saglikla evine dönsün

Ben gecen gece oyleydim canim,sesimin yukseldigi dahi olmustu cok ani hateketlerde..
Hareketleri takip et,yine de bi kontrole git derim..
Suan bizde hersey degisti,yaramazlik yapmis hanimefendi :)
Guzel haberlerle gel insallah..

Allah yardimciniz olsuunn..
Saglikla kavusun insallahh:)

Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorum çok duaya ihtiyacım var

Allah yardimcin olsun canim..
Insallah korktugum gb olmadi dersin sonunda..
Saglikla kavusun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…