hadi bakalım hayırlı haberler inşallah ya benimde ara ara sancı oluyo da devamı gelmiyo hazırım gel diye bağırcam şimdi
ARKADAŞLAR BİLENLER LÜTFEN YARDIM ETSİNN
genital bölgede varis duyan var mı ???
dün duşta keşvettim de bugün dr a attım kendimi hemen
genital bölgemde birkaç bişeyler çıkmış kibrit tepesi gibi bişey yada et beni gibi kahverengi
utana sıkıla gittim dr a muayene etti ve siğil değil dedi varis tehlikeli değil dedi
ama hala içim rahat değil
genital bölgede siğil oluyomuş normal doğum riskli oluyomuş bebeğe bulaşma ihtimali varmış (Allah Korusun)
yarına birde devlet hastanesine gidicem bakalım orda ne diyolar
yani ben böyle bir varis görmedim duymadım garip geldi
bilgisi duyumu olan lütfen yardım edebilirmi
Mümkünse ÇOK ACİL
Sanci sekli suresi nasil oluyo canim bide nerede oluyor¿acaba normalmi benim vunku oyleki belimi ve kasiklarim.assagiya cekiyorlar once bebegim kadiliyo devaminda boyle oluyo ama oyleki anlattigimda bile kotu oluyom.Ama sureleri uzun simdilik 15-10dk araliklar falan kisalirsa gidicem bu sefer korkuyom bebisime bisi olmadindan dogum olsa onemli degildr.Oyleki pozisyon dehistirmeme bile firsat vermiyo dalgalar geldigin de seninkilerdi boyle¿?¿
Oyyy ya zaman geçmiyorrrrrr
Rabbim safi ismi ile sifa vetsin ins.mayis annelerinden birinde vardi dr yakilmasi gerektigini soylemis oda yaktirdi iki dklik is dedi.Ins.gever baska bi doktora gorun icini rahatlat ins.canim.
Amin canım yani devamlı gittiğim dr asla tehlikeli bir şey değil dedi normal doğuma engel de değil bebeğe bulaşacak bişeyde değil dedi
geçermi dedim geçer geçmesede sıkıntı yapcak bişey değil dedi
baskılardan dolayı oluşmuştur dedi
yarın devlete gidicem birde bakalım
çok sıkıntılı bişey yani acı yok ama gerdi beni bebeğe bi zararı falan olur diye
acaba kimdiki mayıs annelerinden umarım görür ben hatırlamıyorum kaçırmışım herhalde
Yerinde olsam icimi rahat tutmaya calisirdim canim dr riskli bisi olsa bosvermezdi herhalde tabii baska dr gitmendede fayda var ciddi biryerde nede olsa ama korkma Allaha emanet ins.bebisin.
Rabbim hepizi kurtarsin ins.Bol bol sut versin Rabbim ins.canimsana mutluluklarla ala kucagina bebisini ins.
genital bölgemde birkaç bişeyler çıkmış kibrit tepesi gibi bişey yada et beni gibi kahverengi
utana sıkıla gittim dr a muayene etti ve siğil değil dedi varis tehlikeli değil dedi
genital bölgede siğil oluyomuş normal doğum riskli oluyomuş bebeğe bulaşma ihtimali varmış (Allah Korusun)
Mümkünse ÇOK ACİL
Rabbim safi ismi ile sifa vetsin ins.mayis annelerinden birinde vardi dr yakilmasi gerektigini soylemis oda yaktirdi iki dklik is dedi.Ins.gever baska bi doktora gorun icini rahatlat ins.canim.
Kizlar kusura bakmayin sonra donerim size konusamicam 7dk araliklara dusru dunden daha feci bu.Dua edin bana ins.Dalga araliklari azalinca gidicem bu sefer.,.Dayanamiom artik.
Kizlar kusura bakmayin sonra donerim size konusamicam 7dk araliklara dusru dunden daha feci bu.Dua edin bana ins.Dalga araliklari azalinca gidicem bu sefer.,.Dayanamiom artik.
normal doğum yapanlar! dikişleriniz ne zaman düştü? beni tam yarım saat diktiler. içten dıştan.. korkudan soramadım kaç dikiş var diye. iltihap kaparım diye çok korkuyorum. bugün 2 hafta oldu. eskisi kadar olmasa da hala acıyor dikişlerim.bu kanamalar ne zaman bitecek acaba...
Mümkünse ÇOK ACİL
Kizlar merhaba
gecmisi okuma sansim olmadi. Dogum yapanlara hayirli olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bol bol sutunuz olsun insallah. Yapacaklara da kolay dogumlar diliyorum. Ben 24 nisanda melegimi kucagima aldim. Sezaryen oldum. 14. Gunde agrilarim yeni gecti. Telefonlarima bile yeni yeni cvp verebiliyorum. Melegim butun zamanimi aliyor. Yavas yavas duzene giriyoruz. Kimse bu kdr zor oldugunu soylememisti :) 15 dk.lik uykuya hasret kalabiliyormus insan. Sagolsun yanimda annem var da gece cok yardimci oluyor. Altini degistirip gazini cikariyor ben o esnada uyuyorum :) ama pazar gunu gidiyor o gidince napicam bilmiyorumbir de moralim bozuk 13 kilo aldim sadece 3 kilosu gitti. Herkes dunyanin kilosunu vermis bnm kilolarim neden gitmiyor hepsini kendime mi aldim neyse kizlar öpüyorum hepinizi. Bir de bestekizi merak ediyorum sezaryenle dogum yapti mi memnun mu? Bnm ilk gunlerim cok zordu tek basima yatip kalkamiyordum ama zamanla gecti cok sukur. Geriye igrenc bir gobek kaldi. Hamileyken gobegim bu kdr cok degildi. Neyse cok uzattim hoscakalin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?