Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
Okadar sancidan sonra dogurmayi cok isterdim nasip iste.Dusa girdim oyalandim biraz devam etti ama cikinca uzandim 4-5 dalga daha geldi.Baktim azaliyo gitmedim.Saklambac oynadi resmen ama siddetini anlatamam size hafif hafif giriyo geceden beri.Nasip yaa okadar sanci cektikten sobra heyecanim kacti azalinca araliklar esimle bakti duzende bozuldu.Gelmekten vazgecti oglusum.,.
kızlar ne yaptınız siz yaa şaştım kaldım :44:
esilacım inan doğurdun sandım, o nasıl bir psikoloji, Allah kolaylık versin tez zamanda kavuştursun yavruna canım,ama ben iyice sona geldiğini düşünüyorum
nunum56 canım ne güzel almışsın miniğini kucağına Allah hayırlı etsin
ZEYGUR hele seni hiç anlayamadım, kız sen ne yaptın öyle yanlış hatırlamıyosam akşam topikteydin, ben bi gideyim doğurayım mı dedin anlamadım:44: maşaAllah 2 saatte de oluvermiş... en hızlısından doğum hikayeni bekliyorum, merakla okuyacağımAllah hayırlı kılsın inşaAllah meleğini
tulayokay canım hayırlısı ile kurtulursun inşaAllah
gözün aydın canım maşallah sana darısı bizim başımıza
oynamış senin oğlan seninle baya hayırlısıyla gelselerde kurtulsak bizde insan okadar sancıyı çektikten sonra gelmeyince üzülüyo bende iki gündür ara ara çekiyorum bari tam gel diyorum orada vurup geçme birden ağrı çekiyim bitsin diyorum
Dogum yapan butun annisleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah bu listeyi gordukce daha cok heyecanlaniyorum
Bizde allah izin verirse 10 mayista oglusumuza kavusucaz sezeryan dogum olacak insallah
Dogum yapan butun annisleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah bu listeyi gordukce daha cok heyecanlaniyorum
Bizde allah izin verirse 10 mayista oglusumuza kavusucaz sezeryan dogum olacak insallah
Sizee haberi vereyim istedimmmm FATOŞ5353 Bugün doğum yaptıı.. Oğlumuz aramızaa katıldııı:)))) 10 Mayıs demişti Fatma ama oğlumuz erken gelmeyi tercihh etiii....Fatmada yawruda çokkk iyiiiii...darısı tüm bekleyenlerin başınaa inşalllahhh...
Nasil yani sezeryanmi normalmi oldu.Rabbim bolbol,sut ve mutluluk versin ins.
Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorumçok duaya ihtiyacım var
Hersey gözumde karardi kizima baktikca dahada kötu oluyorum. kataraktan supelenmisti kizima ilk bakan cocuk doktoru... sali gunu göz doktorunun yaninda randevu almistik katarakt filan degil ama fena halde iltihap kapmis dedi. (gözundeki siyahlik bile kizarik ilk gunden beri) iyilesmesi icin opnol diye bir damlatici verdi saat basi gunde 12-20 arasi kullaniyoruz 2 gundur... ve bu ilacin yan etkileri cok kötu esim anlatmak istemedi bana tek söyledigi ileride boyun uzamamasi var.....uzun kullanilirsa cok tehlikeli insallah uzun kullanmamiza gerek kalmadan iyilesir yavrum...
doktor uzun sure kullanmadan duzelicektir dedi ya duzelmezse ne olucak dedigimizde anlatmak bile istemedi iyi sonuc alicaz merak etmeyin dedi...
Duaniza ihtiyacimiz var sifa niyetine kizima dua edin teyzeleri yarin yine randevumuz var ve ben cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin.
(11:58,) (12:10,)17,28,33,39,44,47,51,(01:00,)14,15
(02:02,)10,15,19,23,28,33,39,44,49,52 duzensizmi sizce.,.
Maşallah süphanallah süpersin yaaa en hızlı mayıs annesi sensin herhalde darısı başımıza merakla bekliyorum anlatmanı canımKizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
kızlar emin değilim ama benimki de geliyor olabilir. sabahtan 1 saattir geçmeyen adet sancısı gibi ağrılarım var. bir de nişana benzer bişi geldi. sümüğümsü ama pembe falan değildi rengi..
sanırım aynen öyle bende de 1 haftadır azar azar geliyo kanlı falan değil amaO dediğin nişana benzeyen şey nisan değil canim. Benim daha 37.haftam yeni bitmiş olmasina rağmen kaç haftadir geliyor azar azar. Rahim tikaci denen sey yavas yavas aciyor rahmi.. Burada da sormustum normal olduğunu soylediler..
Kanli olmadiktan sonra nisan degil yani
başı aşağıdamıydı canım ben döndüğünde o duyguyu yaşamıştım özellikle nefes alıp vermem değişmiştiNeguzell herkesin nisani geliyo sanci oluyo.yok anam bende bisi nst giriyorum bir gram yo...37 +0 oldum bugun....haftaya dogum yapiyrum zati gelecegini sanmam...buarada bana bi hareketlilik geldii hizli yirumeye ve is yapmaya basladim niyekine
her sey yolundadır insallah sevgili mayıs anneleri,dert ortaklarımız..esilacım rabbim hayırlı dogumlarnasip etsin insallah..nunum,zeygur allah bagıslasın evlatlarınızı insallah..yarın sbah 8.30 spinal anestezi ile kızımızı alıcaz kucagımıza insallah dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar olur mu..?
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorumçok duaya ihtiyacım var
36.haftanin sonuna kadar hadsafa can cekisiodum 36.sonundan dune kadar da 1gr belirti yoktu dunden(38+1)beri pert oldum okadar sanci cektim.
Dogursaydim bari okadar sancidan sonra kurtulmusda olurfum bi ara oyle cektimki tmm dedim kavusuyom ama beyefndinin keyfi yerinde tabi sanci araliklari cok uzadi.,.Boyle olan varmiya¿??
Canım Allah yardımcın olsun, inş en kısa sürede ve kolaylıkla alırsın yavrunu kucağına ...Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorumçok duaya ihtiyacım var
Hayırlı olsun canım bebişin. Ne kadar güzel bir haber böyle. En yakın zamanda hikayeni bekliyoruz. Allah uzun ömürler versin...Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
Saat 18:24 itibari ile spinal sezeryanla 3305 gr 51 cm oglusum dunyaya geldi cok guzel bir duyguymus darisi bekleyenlere :) dogum hikayemi yakinda yazicaam hepinizi seviyoruummm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım. Allah uzun ömürler versin, bol sütlü günlerin olsun inş...slm kızlar.. biraz aradan sonra ancak fırsat bulup yazabildim.. 03.05.2014 cumartesi gnü saat 11.55 de kızım dünyaya geldi..
Papatyacım dualarımınz seninle. İyi düşün iyi şeyler olsun. İnş bir sıkıntı çıkmayacak ve düzelecek meleğinin gözü, olumsuz düşünme lütfen. Allah yardımcınız olsun...Hersey gözumde karardi kizima baktikca dahada kötu oluyorum. kataraktan supelenmisti kizima ilk bakan cocuk doktoru... sali gunu göz doktorunun yaninda randevu almistik katarakt filan degil ama fena halde iltihap kapmis dedi. (gözundeki siyahlik bile kizarik ilk gunden beri) iyilesmesi icin opnol diye bir damlatici verdi saat basi gunde 12-20 arasi kullaniyoruz 2 gundur... ve bu ilacin yan etkileri cok kötu esim anlatmak istemedi bana tek söyledigi ileride boyun uzamamasi var.....uzun kullanilirsa cok tehlikeli insallah uzun kullanmamiza gerek kalmadan iyilesir yavrum...
doktor uzun sure kullanmadan duzelicektir dedi ya duzelmezse ne olucak dedigimizde anlatmak bile istemedi iyi sonuc alicaz merak etmeyin dedi...
Duaniza ihtiyacimiz var sifa niyetine kizima dua edin teyzeleri yarin yine randevumuz var ve ben cok korkuyorum dualarinizi esirgemeyin.
Sizee haberi vereyim istedimmmm FATOŞ5353 Bugün doğum yaptıı.. Oğlumuz aramızaa katıldııı:)))) 10 Mayıs demişti Fatma ama oğlumuz erken gelmeyi tercihh etiii....Fatmada yawruda çokkk iyiiiii...darısı tüm bekleyenlerin başınaa inşalllahhh...
canım neler olmuş dün gece öyle dün gece benmde şaka gibi ya hastaneye gittin mi canım bu da mı yalancı sancı şimdi ay bu doğum nasıl bişi yaaa her kişide farklı farklı amaç aynı
Yok gitmedim araliklarim uzadi hala devam ediyo siddeti hatta cogaliyo ama uzun araliklar var kosalirmi yoksa normalmi bilmiyorum.Ma dayanilmayacak gibi oyle bi aciki simdiye 10cm aciklik olmistu herhalde.Neden durdu bilmiom sasirdim dogrusu hayirlisi bakalim.Ama devam var yani sadece 15 dk bazen 10 dk aralikli.,.Dun gece oyalanmak icin yaziodum yoksa oyleydiki iiki takiliom buraya cigligi basmadigima sukrediom.Korktum bukadar sanciyla bide assagidan muayene edelerse simdide pert oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?