2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
36.haftanin sonuna kadar hadsafa can cekisiodum 36.sonundan dune kadar da 1gr belirti yoktu dunden(38+1)beri pert oldum okadar sanci cektim.
Dogursaydim bari okadar sancidan sonra kurtulmusda olurfum bi ara oyle cektimki tmm dedim kavusuyom ama beyefndinin keyfi yerinde tabi sanci araliklari cok uzadi.,.Boyle olan varmiya¿??

kızlar ne yaptınız siz yaa şaştım kaldım :44:
esilacım inan doğurdun sandım, o nasıl bir psikoloji, Allah kolaylık versin tez zamanda kavuştursun yavruna canım,ama ben iyice sona geldiğini düşünüyorum
nunum56 canım ne güzel almışsın miniğini kucağına Allah hayırlı etsin
ZEYGUR hele seni hiç anlayamadım, kız sen ne yaptın öyle yanlış hatırlamıyosam akşam topikteydin, ben bi gideyim doğurayım mı dedin anlamadım:44: maşaAllah 2 saatte de oluvermiş... en hızlısından doğum hikayeni bekliyorum, merakla okuyacağım Allah hayırlı kılsın inşaAllah meleğini
tulayokay canım hayırlısı ile kurtulursun inşaAllah

Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum

gözün aydın canım maşallah sana darısı bizim başımıza

oynamış senin oğlan seninle baya hayırlısıyla gelselerde kurtulsak bizde insan okadar sancıyı çektikten sonra gelmeyince üzülüyo bende iki gündür ara ara çekiyorum bari tam gel diyorum orada vurup geçme birden ağrı çekiyim bitsin diyorum

Bende anlamdimki erken gelcek erken gelcek.dioduk 34+1ken kontrole gittim hadasfa sancisi vardi oglumun nstde ama kontrole gitmistik ben hicbisi hissetmiodum.2 serum 3 nidilat ile dogumu durdurdular nasil oldu anlamamistim hafif sancisi vardi enson nstede eve gittik simdiye kadar tik yok simdide naz yapio herhalde ben istedim siz istemediniz simdide gelmiyom dio herhalde naz yapio

Dogum yapan butun annisleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah bu listeyi gordukce daha cok heyecanlaniyorum
Bizde allah izin verirse 10 mayista oglusumuza kavusucaz sezeryan dogum olacak insallah

Sizee haberi vereyim istedimmmm FATOŞ5353 Bugün doğum yaptıı.. Oğlumuz aramızaa katıldııı:))))

Dogum yapan butun annisleri tebrik ediyorum allah anali babali buyutsun insallah bu listeyi gordukce daha cok heyecanlaniyorum
Bizde allah izin verirse 10 mayista oglusumuza kavusucaz sezeryan dogum olacak insallah

Sizee haberi vereyim istedimmmm FATOŞ5353 Bugün doğum yaptıı.. Oğlumuz aramızaa katıldııı:)))) 10 Mayıs demişti Fatma ama oğlumuz erken gelmeyi tercihh etiii....Fatmada yawruda çokkk iyiiiii...darısı tüm bekleyenlerin başınaa inşalllahhh...

Son düzenleme:

Nasil yani sezeryanmi normalmi oldu.Rabbim bolbol,sut ve mutluluk versin ins.

Allah saglik versin bebegine allah merhametiyle rahmetiyle safi ismiyle yardim etsin insallah

(11:58,) (12:10,)17,28,33,39,44,47,51,(01:00,)14,15

(02:02,)10,15,19,23,28,33,39,44,49,52 duzensizmi sizce.,.

canım neler olmuş dün gece öyle dün gece benmde o aralarda 5-6 kasılmam oldu duşa girdim bişey kalmadı

Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
Maşallah süphanallah süpersin yaaa en hızlı mayıs annesi sensin herhalde darısı başımıza merakla bekliyorum anlatmanı canım

kızlar emin değilim ama benimki de geliyor olabilir. sabahtan 1 saattir geçmeyen adet sancısı gibi ağrılarım var. bir de nişana benzer bişi geldi. sümüğümsü ama pembe falan değildi rengi..

canım o şey bende de azıcık azıcık geliyor 1 haftadır ama doğum yok dün ara ara kasılma da oldu gene bişey yok
normal doğum beklemek çok sıkıcı:2:

sanırım aynen öyle bende de 1 haftadır azar azar geliyo kanlı falan değil ama

Neguzell herkesin nisani geliyo sanci oluyo.yok anam bende bisi nst giriyorum bir gram yo...37 +0 oldum bugun....haftaya dogum yapiyrum zati gelecegini sanmam...buarada bana bi hareketlilik geldii hizli yirumeye ve is yapmaya basladim niyekine
başı aşağıdamıydı canım ben döndüğünde o duyguyu yaşamıştım özellikle nefes alıp vermem değişmişti

dularımız seninle canım
allah yardımcın olsun
hayırlı haberlele gel inşallah

Kızlar dua edin yatisim yapiliyo suni sancı verilecek.korkuyorum çok duaya ihtiyacım var
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
güzel haberlerle dön topiğe

şaka gibi ya hastaneye gittin mi canım bu da mı yalancı sancı şimdi ay bu doğum nasıl bişi yaaa her kişide farklı farklı amaç aynı

Hayırlı olsun canım bebişin. Ne kadar güzel bir haber böyle. En yakın zamanda hikayeni bekliyoruz. Allah uzun ömürler versin...

normal doğum yapanlar! dikişleriniz ne zaman düştü? beni tam yarım saat diktiler. içten dıştan.. korkudan soramadım kaç dikiş var diye. iltihap kaparım diye çok korkuyorum. bugün 2 hafta oldu. eskisi kadar olmasa da hala acıyor dikişlerim. bu kanamalar ne zaman bitecek acaba...

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inş...

Papatyacım dualarımınz seninle. İyi düşün iyi şeyler olsun. İnş bir sıkıntı çıkmayacak ve düzelecek meleğinin gözü, olumsuz düşünme lütfen. Allah yardımcınız olsun...

allah bagıslasın saglıkla buutsun bebegini insallah...:)

canım neler olmuş dün gece öyle dün gece benmde şaka gibi ya hastaneye gittin mi canım bu da mı yalancı sancı şimdi ay bu doğum nasıl bişi yaaa her kişide farklı farklı amaç aynı

Yok gitmedim araliklarim uzadi hala devam ediyo siddeti hatta cogaliyo ama uzun araliklar var kosalirmi yoksa normalmi bilmiyorum.Ma dayanilmayacak gibi oyle bi aciki simdiye 10cm aciklik olmistu herhalde.Neden durdu bilmiom sasirdim dogrusu hayirlisi bakalim.Ama devam var yani sadece 15 dk bazen 10 dk aralikli.,.Dun gece oyalanmak icin yaziodum yoksa oyleydiki iiki takiliom buraya cigligi basmadigima sukrediom.Korktum bukadar sanciyla bide assagidan muayene edelerse simdide pert oldum zaten

hadi bakalım hayırlı haberler inşallah ya benimde ara ara sancı oluyo da devamı gelmiyo hazırım gel diye bağırcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…