2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evet yazdim ama girmedi herhalde bi daha

bende sigilden şüphe ettim ama degil dedi dr zararsız varis dedi baskıdan oluşmuş bende duymamıştım yarın ne diyecekler bakalım yarın a kadar dogurmam umarım 1 dr daha normal dogum yap sıkıntı olmaz derse içim rahatlıycak

Ofertacim insallah hersey gonlunce olur merak etme buyuk olanda alisir hemen tabiki kiskanclik olmasi cok normal suan bebekle ilgileniyor herkes tez zamanda kabullenir insallah

Canim benim strese sokma kendini de bebisinde huzursuzlanmasin doktor degil dediyse sigil degildir zaten taharetlenirken bile eline gelir sigil olsa git ama bi doktira daha bazi ozeller para almak icin tahlil mahlil sacmaliyolar bazen

canım geçmiş olsun öncelikle... benim de kuzenim de vardı. ta kızkende vardı ama bacaklarında sadece, ilk hamileliğinde çok rahatsız etmese de genital bölgesinde de olmuş 3 yıl sonra 2. çocuğuna hamile olduğu zaman çok acı çekmişti, oturamıyorum kalkamıyorum diyordu bacaklarımı bile unuttum diyordu, ama yine de normal doğumla dünyaya getirdi bebeğni ...şimdi hala çekiyor zor bir durum Allah yardım etsin herkese

sagol canım bilen biri cıkarda bilgi verirse sevincem

canımcım bu sefer oldu herhalde , hadi bakalım hayırlı haberlerle dön inşaAllah
Kizlar kusura bakmayin sonra donerim size konusamicam 7dk araliklara dusru dunden daha feci bu.Dua edin bana ins.Dalga araliklari azalinca gidicem bu sefer.,.Dayanamiom artik.

Gecmis olsun. masallahhh

34.haftadan beri belirtim yoktu hatta dogmaz bu digiyordum simdi birden basladi dun.Canim sancilariniz varmi yoksa benim erkrnmi girdi acep¿
Evet takip ediyorum seni inş kolaycacık doğum yaparsın kendi sancılarınlaa...bende hiç sancı çıkmıyor sadece ağırlık hareketlerim yavaşladı... bde gaz sancısı oluo.

bu gün 38. haftaya girdim dünden beri belime sağdan vuran kasıklara doğru hafif yayılan bi sancım var belirsiz aralıklarla geliyo tuhaf bi ağrı bu nedir sizce kızlar, yalancı ağrılar bele vururmu anlamadımki

Allah nasip ederse pazartesi 38 + 4 de sezeryan olcam , ama aklıma acaba böle sezeryan günü alıpta öncesinde normal sancısı gelip normal doğum yapan oldu mu diye garip bir merak geldi :)

Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum

Ay canim hayirli olsun.bol bol sutun olsun insallah.bana hastane bilgisini ozelden yazmayi unutma.

kızlar can sıkıntısından ilk sayfalara baktım biraz ne çok girmeyen mayıs annesi varmış öyle şaştım kaldım vallaha :26:

kızlar can sıkıntısından ilk sayfalara baktım biraz ne çok girmeyen mayıs annesi varmış öyle şaştım kaldım vallaha :26:

Hadi yine iyisiiinn. 335 kişinin ne zaman doğum yaptigini takip etmek zorunda olsaydin vaayy halineydii

Kızlar çok sağolun desteklerini dualarıniz için 12 de suni sancim başlandı 4 buçuk ta bebeğim geldi dünyaya zordu ama geçti.uygun zamanda hikayesi anlatırım inş. Kızım uyuyo suan hemencik meme istedi aç kalmış gibi ama tutması zor oldu..Dikisler im biraz agriyo bugün kalcam hastanede yarın sabah cikacaz inş. Çok farklı bi duygu allahım herkese nasip etsin inş. .darısı diğer annelerimizin başına. .

Allah nasip ederse pazartesi 38 + 4 de sezeryan olcam , ama aklıma acaba böle sezeryan günü alıpta öncesinde normal sancısı gelip normal doğum yapmal doğum :))an oldu mu diye garip bir merak geldi :)

benim bi tanıdığım var öyle kadın cuma günü gidiyo kontrole ve pazartesi sezeryan olmasını kararlaştırıyorlar doktoruyla. fakat cuma akşam bi sancı bi giyolar hastaneye 5 cm açıklık ve 2.5 saat içinde normal doğum :)

geçmişolsun cnm, yaşı uzun, bahtı açık olsun bebişin ben de c. tesi suni sancı deneyecem inşallah normal doğum yapabilirim 40+6 olcam o gün.. biliyorum şu an cvp vermen çok zor ama açıklık varmıydı sende hiç ? bana bugun 1 parmak açıklık var ama yumuşama yok dedi doktor ( biraz zor olacak gibi diyor

Gozun aydin.bizim cocuklar niye gelmiyo diye dertlesiyoduk ne guzel..masallah bahti acik olsun.suni sanci ile 4 saatte dogurman super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…