3kat dikilen yer..toplamda cokmus gb gelir sayi ama cm olarak cok degildir kesinlikle dedi ebemiz..insallah kapmazsin canim..kanamalarda kisiye gore degisiyor sanirim..
Burcu diye bi arkadasimiz vardi,yazmis sanirim..benim bildigimde tek o..
Oyy masallah iikinizedee :)
Ama onun yuzune bakabilmek herseye bedeldir..
Bestekiz yapti dogumunu haber verdi ama nasildi vs detaya girmedi daha :) iyilermis..
Canim benim genitalde sigil olustu 3 hafta once kadar 6 tane kadar normal dogum yapamazsin bebege bulasir dedi doktor yada lazerle yaktiracaksin dedi bende lazerle operasyon yaptirdim iyilesiyor simdilik bir sorun yok normal yapabilecegim dogumu ama varis hic duymadim
Doğuran doğum bekleyen herkese kolay gelsin . Biz bugün ilk doktor muayenemize gittik herşey yolunda çok şükür bugün üçüncü gündeyiz dikişlerim hala acıyor ancak eskiye göre daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Hastaneden bir günde çıktık ve eve geldiğimden beri hiç yatmadım bebeğimin tüm ihtiyaclarını gece gündüz ben yapıyorum annem ise büyük olanla uğraşıyor sadece malesef büyük oğlum inanılmaz şekilde kıskandı ve çok şiddetli tepkiler veriyor çok uğraştırıyor bizi o kadar yorgun ve kötüyümki anlatamam. Bir yandanda mecburiyetten ayağa kalkmış olmamda iyi tabi bir iki güne evimede geçerim . İnşallah oğlum durumu kabullenir kısa sürede yoksa işim çok zor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende sigilden şüphe ettim ama degil dedi dr zararsız varis dedi baskıdan oluşmuş bende duymamıştım yarın ne diyecekler bakalım yarın a kadar dogurmam umarım 1 dr daha normal dogum yap sıkıntı olmaz derse içim rahatlıycak
ARKADAŞLAR BİLENLER LÜTFEN YARDIM ETSİNN
genital bölgede varis duyan var mı ???
dün duşta keşvettim de bugün dr a attım kendimi hemen
genital bölgemde birkaç bişeyler çıkmış kibrit tepesi gibi bişey yada et beni gibi kahverengi
utana sıkıla gittim dr a muayene etti ve siğil değil dedi varis tehlikeli değil dedi
ama hala içim rahat değil
genital bölgede siğil oluyomuş normal doğum riskli oluyomuş bebeğe bulaşma ihtimali varmış (Allah Korusun)
yarına birde devlet hastanesine gidicem bakalım orda ne diyolar
yani ben böyle bir varis görmedim duymadım garip geldi
bilgisi duyumu olan lütfen yardım edebilirmi
Mümkünse ÇOK ACİL
3kat dikilen yer..toplamda cokmus gb gelir sayi ama cm olarak cok degildir kesinlikle dedi ebemiz..insallah kapmazsin canim..kanamalarda kisiye gore degisiyor sanirim..
Burcu diye bi arkadasimiz vardi,yazmis sanirim..benim bildigimde tek o..
Oyy masallah iikinizedee :)
Ama onun yuzune bakabilmek herseye bedeldir..
Bestekiz yapti dogumunu haber verdi ama nasildi vs detaya girmedi daha :) iyilermis..
Kizlar kusura bakmayin sonra donerim size konusamicam 7dk araliklara dusru dunden daha feci bu.Dua edin bana ins.Dalga araliklari azalinca gidicem bu sefer.,.Dayanamiom artik.
Kizlar merhaba
gecmisi okuma sansim olmadi. Dogum yapanlara hayirli olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Bol bol sutunuz olsun insallah. Yapacaklara da kolay dogumlar diliyorum. Ben 24 nisanda melegimi kucagima aldim. Sezaryen oldum. 14. Gunde agrilarim yeni gecti. Telefonlarima bile yeni yeni cvp verebiliyorum. Melegim butun zamanimi aliyor. Yavas yavas duzene giriyoruz. Kimse bu kdr zor oldugunu soylememisti :) 15 dk.lik uykuya hasret kalabiliyormus insan. Sagolsun yanimda annem var da gece cok yardimci oluyor. Altini degistirip gazini cikariyor ben o esnada uyuyorum :) ama pazar gunu gidiyor o gidince napicam bilmiyorumbir de moralim bozuk 13 kilo aldim sadece 3 kilosu gitti. Herkes dunyanin kilosunu vermis bnm kilolarim neden gitmiyor hepsini kendime mi aldim neyse kizlar öpüyorum hepinizi. Bir de bestekizi merak ediyorum sezaryenle dogum yapti mi memnun mu? Bnm ilk gunlerim cok zordu tek basima yatip kalkamiyordum ama zamanla gecti cok sukur. Geriye igrenc bir gobek kaldi. Hamileyken gobegim bu kdr cok degildi. Neyse cok uzattim hoscakalin kizlar.
Evet takip ediyorum seni inş kolaycacık doğum yaparsın kendi sancılarınlaa...bende hiç sancı çıkmıyor sadece ağırlık hareketlerim yavaşladı... bde gaz sancısı oluo.34.haftadan beri belirtim yoktu hatta dogmaz bu digiyordum simdi birden basladi dun.Canim sancilariniz varmi yoksa benim erkrnmi girdi acep¿
Kizlar kusura bakmayin sonra donerim size konusamicam 7dk araliklara dusru dunden daha feci bu.Dua edin bana ins.Dalga araliklari azalinca gidicem bu sefer.,.Dayanamiom artik.
Kizlarrrr dogum yaptim bennn. Normal dogumu herkese tavsiye ediyorum. 2 saat içinde doğurdum. Darısı bekleyenlerin başına. hastanedeyim yarin detayli anlatirim. Öpüyorum
kızlar can sıkıntısından ilk sayfalara baktım biraz ne çok girmeyen mayıs annesi varmış öyle şaştım kaldım vallaha :26:
Allah nasip ederse pazartesi 38 + 4 de sezeryan olcam , ama aklıma acaba böle sezeryan günü alıpta öncesinde normal sancısı gelip normal doğum yapmal doğum :))an oldu mu diye garip bir merak geldi :)
Kızlar çok sağolun desteklerini dualarıniz için 12 de suni sancim başlandı 4 buçuk ta bebeğim geldi dünyaya zordu ama geçti.uygun zamanda hikayesi anlatırım inş. Kızım uyuyo suan hemencik meme istedi aç kalmış gibi ama tutması zor oldu..Dikisler im biraz agriyo bugün kalcam hastanede yarın sabah cikacaz inş. Çok farklı bi duygu allahım herkese nasip etsin inş. .darısı diğer annelerimizin başına. .
Kızlar çok sağolun desteklerini dualarıniz için 12 de suni sancim başlandı 4 buçuk ta bebeğim geldi dünyaya zordu ama geçti.uygun zamanda hikayesi anlatırım inş. Kızım uyuyo suan hemencik meme istedi aç kalmış gibi ama tutması zor oldu..Dikisler im biraz agriyo bugün kalcam hastanede yarın sabah cikacaz inş. Çok farklı bi duygu allahım herkese nasip etsin inş. .darısı diğer annelerimizin başına. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?