2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Gozun aydin.bizim cocuklar niye gelmiyo diye dertlesiyoduk ne guzel..masallah bahti acik olsun.suni sanci ile 4 saatte dogurman super

canım çok sevindim sağ sağlim kavuşmuşsunya meleğine ... bekliyoruz hikayeni merakla

Arkadaşlar merhabalar. Gecenin bu saati sıkıntıdan bakınırken grubu gördüm. Dogum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenlere Allah kolaylık versin . Ben de 37+ 3 teyim iyice sıkıldım biran önce dogurmak istiyorum. Ama burnum tıkalı kulaklarıma kadar agrıyo resmen grip oldum sanırım. Bebege bi zararı olur mu acaba. Bir de normal bekliyorum ıkınamazsam nefesim yetmezse bu halde diye de korkmaya başladım ;( yani ayıptır söylemesi sümkürürken bile kulaklarım acıyo aşırı

selam arkadaşlar ,

bende doğum yaptım . 1 hafta önce 37+4 de 49cm 3000 kg sezeryan doğumla sağlıklı bir oğlum oldu.Darısı tüm bekleyenlerin başına

cok gecmıs o lsun cnmm, bende 2 ay önce fecı grıp oldum 1ay surdu ıyıleşmem sandımkı doğumd akdr da ıyıleşemıcem oderecedeydım.. her yolu denemdim faydasını görduğuklerımı yazamak ıstedım sana belki dende faydasını görursun.. burun tıkanıklığı ıcın tuzlu su cek burnuna yakıyo baya ama sökuyo ve rahatlatıyor.. boğazın şişse ağrıyorsa gun 3-4 kez dut pekmezı kasıkla yut..bıde bol ılık su, süt ve ıhlamur.. ben hergun 1 limon sıkıp içtim bırde.. oda zınde kalmanı sağlar.. bırde gıyımıne dıkat et cnm, sen farkında olmuyorsun ama usutıyosun.. çorapsız durma mesela evde de olsan.. ahh ahh cok cektım 1 ay boyunca uystelık işe gıdıp geldım ohalde bı an önce sende ıyıleşirsin korkma bebşine bı zarar gelmez cnm bende senın gb cok tedrgn olmuştum, ilaç almadım bu yuzden, parol bıle...inşallah. car çabucak ıyıleş cnm geçmiş olsun.. sağ salım kolaylıkla atlatrıp bebısını kucağına almak nasip olsun

Merhaba kızlar,

Bu sabah ateşim 38 'e çıkınca doktorumu aradım, hastaneye çağırdı. Meğer gögüslerde ani süt birikmesi olursa, bezeler sertlikler ateş, ağrı vs yapıyormuş. Sağma makinası ile masaj yapa yapa tek tek sertlikleri açtılar. Hayatımda böyle bir acı çekmedim ben. Ağlamaktan tepinmekten, dikişlerim kanadı. İşlem bitince ağrı kesici sakinleştirici iğne yaptılar. İyi ki hemen geldiniz yoksa cerrahi işlem yapılıyor dediler.

Gögüs uçlarım da paramparça olmuştu o da meğer süt kanalları tıkanınca oluyormuş. İnşallah bir iki güne hepsi geçer ama bugun acılar içinde kendimi kaybettim resmen. Gögüslerinde sertlik olusan, yara olan arkadaslar dikkat etsin benim duruma düşmesinler...
İkinci doğumumla beraber anladım ki; gögüs kalkanı, sağma makinası, gögüs ucu kremi olmazsa olmaz şeyler...

Oğlum bugun ilk kez okula gitti. Tepkileri çok iyi kardeşine karşı. Daha çok annem ve yardımcı ihtiyaçlarını karşılıyorlar ama ben de her fırsatta zaman ayırıyorum. Gece ben uyutuyorum. Onu öyle çok özlüyorum ki... Dikiş ve gögüs acıları geçip biraz rahatlayınca, ikisinin de tadına varmak istiyorum; mükemmel bir duyguymuş iki çocuklu olmak....

Gozun aydin canim benimde herhalde bu gidisle suni olacak ama 4saat gercekten iyi bende merak ettim acikligin varmiydi hic musait olunca yazarmisin

selam arkadaşlar ,

bende doğum yaptım . 1 hafta önce 37+4 de 49cm 3000 kg sezeryan doğumla sağlıklı bir oğlum oldu.Darısı tüm bekleyenlerin başına

cnm tbrıkler allah sana ve bebşiğini up uzun sağlıklı mutlu bı ömür versın cnm.. cokguzel haberler bunlar.. darısı bzılerınde başına inşallah, bende 37+1 im bugun yrn kontrolüm var bakalım dr ne dıcek doğum tarıhı ıle ılgılı suana kdr bellı değil tarıhımız ama sezeryan olacağım cnm, sende diğer sezeryan doğum arkdşlar gb erken almışlar bunu dr.mu karar verıyor ben 39 dolunca olmak sıtyrum ne kdr cok durursa ıcerd bebeıs o kdr gelışıyormus, ama genelde hep 37-38 de doğum yapmış arkadşlar,, kafam da soru ısaretı, bırde sen 1 haftalık olmuşsun cnm bebişin nasıl emıyormu alıştımı hemen emmeye, sarılık oldumu yada olmasın dıye özel bişi yaptınmı, çevremden bana akıl verne cok, yok doğar doğmaz şekerli su verılcekmıs,sarılık olmasın dıye sarı tülbentle örtcekmısız varmı böle bişiy? nolur bılenler varsa söylesın yoksa kafayı yıcem

Son günler gecmek bilmiyor. Benim de 9 günüm kaldi. Hele kolay dogum yaptım diye yazanlari gordukce insan daha da sabirsizlaniyor. Yazilanlari takip ediyorum genelde. Pek yazmıyorum. Ne agri ne sanci ne nişan hic bir belirti yok bende mi anormallik var anlamadim

Senin 9gunun var hic olmazsa benim ise 3 gun ama durum ayni kiz mi seninkide genelde gelmeyen arkadaslarin hep kiz

canım güzel demişsinde nasıl yapıcam bunu, doğum yapanlar listesi bile oldukça zahmetli (her seferinde tek tek yazdığımdan ve her seferinde de çoğaldığından)... üstelik yapmak istesem de kimleri yazıcam sonuçta giren girmeyen biçok insan var bence buna hiç bulaşmayayım ben anlayış piliisss
Mneeeecim bi liste daha yap bence beklenen dogum tarihi ve dogurmayanlar)

Arkadaslarr 5 gunum kaldii.ayaklarim ellerim felaket sisti.hayirlisiyla dogurmak istiyorum.temizligim bitti.oglimun dolabi kiyafetleri bittii.pasta yaptik bugun oda bittii.simdide besigi kuruluyoooo...valizde hazir.bi tek pazartesii agdaya gidecegim carsamba doguma..burada gogsumden hic akinti yada sut gelmiyo cok uzuluyorum.acaba emziremiycekmiyim oglumu(

canım çok geçmiş olsun, demek hafife alınmayacak kadar ciddi bir durummuş Allah tan çabuk davranmışsınız

Boşver cnm içinde dursun büyüsün güzelce bnm bugün 39+3 beklioruz bizdee

Y
Geçmiş olsuı Allah şifa versin

Merhaba arkadaslar doguran herkesin gozu aydin olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin... ben ayin 13unde gitcem kontrole bakalim gun verecek doktorum cok sıkıldım artik biliyorum ozluycdm bu gunleri ama yuzustu uyumayida ozledim dolabimi acip kiyafetlerime ic gecirerek bakiyorum allahim sanki birdaha hic sigamayacakmisim gibi geliyo onlara 22 kilo aldim doguma kadar 2 kilo daha alirim heralde bebeimin hareketleri eskiye nazaran daha az buyudu diye heralde
Belim cok agriyo bide uyku delisi oldum yine gecenlerde bi arkadasimla otururken sezeryan dikisini gosterdi 2 dogum yapti oda boyle nasil anlatsam sanki ic camasirinin lastigi kesmis gibi sezeryan izi benimki cok kotu acaba doktor duzelte bilirmi ya ameliyatta bunu bi sorucam 2 hafta dan az kaldi artik basladim ben gogus ucu catlagi icin kremime insallah faydasi olur o aci aklima geldikce aglayasim geliyo vallahi ama ne olursa olsun catlayacak yine biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…