2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

gözün aydın canım maşallah sana ve bebişine, kimsenin söylediğine takılma, bol bol faydalı sütlerin olsun inş bebişine

Papatyacım cok sevindim azaltılacak olmasına..
İnşallah artık kullanmıyoruz diye yazacaksın eminim..
İçini ferah tut,Allah yardımcın olsun..

Öyle deme bence..
Bende hep normal istedim,çok istedim o an'ı..
Ama kızım yaramazlık yaptı son haftamız ve döndü,suan makat gelişli..
14 ü ne kadar bekleyecez,sancım olup gidersem dönmüşse normale dönmemişse sezeryana girecem acil..
Yani ne olacagı belli değil daha tedirgin ediyor beni bu durum..
Hayırlısı olsun canım,ikiniz içinde hayırlısı neyse o olsun inşallah..41 dolana kadar da vaktin var sıkıntın yoksa unutma..
Arkadasım bugün 41+2 fln,suyu azaldıgı için yatışı verildi sadece..

Doktora gittiğin günle ebeye göründüğün günün arasında gecen zamanı düşün :)
Dönse farketmemen imkansız gb birşey,anlıyorsun garip birşey oldugunu..
Cuma kontrole gitmiştim kızım ptesi gecesi cok cok fazla zorladı beni,ertesi günde hıckırık seklinden ve hareketlerinin deişikliğinden bi gariplik oldugunu anladım carsamba gittiğimdede doktor dönmüş,suan makat gelişli dedi..
Ama suan dönebilir diye de bekleniyor mesela son güne kadar..
Son an da dönenlerde mevcutmuş..
HAyırlısı neyse o olsun..Sadece ebeye odaklanıp üzme kendini..

Aminnn canım aminn.. Bu arada insanın kendin mesleği derken? sağlıkçı mısın?

yok değilim canım :) Misal vermiştim

Belli zamanlarda normal denilen sorunlar neredeyse cogumuzda oldu..Sonrasında bi sorunu cıkanı daha duymadım..
İkili testi kötü cıktıgı halde bile amniyosentezi kabul etmeyen arkadaslarda oldu..
İlk zamanlarda geriden geliyor ileriden gidiyor konuları,belli haftalarda gelişimlerle ilgili sorunlar,sonrasında kilosu az fazla sorunları,son zamanlarda da yine geriden geliyor,küçük mü vs hep hep aynı seyler yasanıyor..

Düşünmen gereken tek sey su;
eğer öyleyse bebeğini aldıracak mısın?

Eğer bu fikir aklının ucundan dahi gecmiyorsa böyle birşeyi düşünmene gerek yok..Riske girme derim sahsi fikrim..

Allah yardımcınız olsunn..Saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

Bende bu grubun annesi degilim ama benim bebegime de aynisini soylediler ama tel basina bir anlam tehlike ifade etmiyor baska bulgularla birlesmesi gerekiyor ki tehlike olussun yoksa hicbi aksilik yok korkutma kendini ve diger testleri de yaptirma onlar da zarar verme riskin daha fazla ben riza madazliya ve murat yaylaya sureyya mentese gittim ici de aynis
Seyleri soyledi bu bahsettigim 3 isim 2 si perinatolog biri de alaninon en iyisi korkma. He buna ragmen olacagi varsa amenna Allahtan gelene. Tevekkul teslimiyet sart..
Ben n

Anım bende aynı şeyi tekrar edeyim sana aynı durum benim bebeğimdede cardı tek başına hiçbir sorun teşkil etmiyor ve bir çok bebekte çıkıyor. Oğlum doğdu çok şükür sağlıklı yani dert etme bunu ki doktorunda bunu ifade etmiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım teşekkür ederim.
Malesef internette çok can sıkıcı şeyler okudum birkaç gündür allak bullak durumdayım. Amniyosentez e cesaret edemicem zaten ama tamda güvenemediğim harmony yi yaptırsam mı diye aklımdan geçiyor. Çok teşekkür ederim yorumun için. Bebişin ve senin için herşey harika olsun.

Aynı şeyi yaşayan 1-2 kişi bile olsa rahatlıyorum inan o yüzden çok iyi geldi yazdıkların çok teşekkür ederim.
Ikili testim 1/8000 lerde dörtlü 1/50000 lerde falan aslında.
Bu kadar nadir olması içime kurt düşürdü birde okuduğum abuk sabuk şeyler tabi. Bende Ankara'nın en isim yapmış iki doktorundan duydum amniyosentez e gerek yok diye ama insanın içi rahat etmiyo işte. İnşallah sağlıklı harika bebişlerimiz olurçok teşekkür eerim canım.

Dun niyalle ozelden yazistik suyu azalmis bugun sabah 9.30 hastaneye gidecekti belki suni verecekler diyodu haber alamadim bugun dogurdu mu acaba

Sakinliğinden dolayı tebrik ediyorum canım hiçbir test yaptırmadan doktoruna güvenerek sakinlikle geçirmişsin anlaşılan hamileliğini..
İnşallah bende sağlıkla kavuşurum oğluma
Çok teşekkür ederim sana

canım söylediğim gibi burada bir arkadaş bahsetmişti,yanlış bir şey söylemek istemem ama meme ucuna enjeksiyonun ağzını denk getirip havayla birlikte çektireceksin ki ucu çıksın mantığı bu sanırım artık her emzirme öncesimi yapılacak onu bilmiyorum :44:
Sağol camım 38+5 doğum haftamız 3200 kilomuz .
Canım bu arada enjeksiyon nasıl kullacağım anlayamadım. Anlatırsan çok sevinirim

selam arkadaşlar ,

bende doğum yaptım . 1 hafta önce 37+4 de 49cm 3000 kg sezeryan doğumla sağlıklı bir oğlum oldu.Darısı tüm bekleyenlerin başına
maşşallah sizeee
gözün aydın olsun

canım ilk kızım sütüm olmadığından hemen sarılık oldu ve 1 gece yattı
ama sarılığı düşmemişti çıkardığımızda bile dr bana sarı ışık tavsiye etti evdeki tüm tasaruf lambaları sökülüp sarı ışık taktık şu sarı normal ampüllerden
onun dışında ufo tavsiye etmişti onun ışığıda bu küvezdekine benzer bişeymiş
sarı tülbent konusunda ben aldım ilkte örtmemiştim sonra buldum örttüm şimdi doğmadan sarı tülbent hazırladım örtücem yani
süt konusunda ise bana en etkli gelen şey duş olmuştu eski yazılarımı okursan bunu paylaşmıştım canım

duygularıma tercüman olmuşsun canım

Boşver cnm içinde dursun büyüsün güzelce bnm bugün 39+3 beklioruz bizdee
kızlar beklemek çok sıkıcı ya herkes kucağına aldıkca bebeğini bu hafta doğururum diye ümitliydim ben ya

pazartesi sabaha kadar bende de bi sürpriz olur mu acaba , o hisse kapıldım , mucize olur belki :)
bir süprizde ben yapsam
bu sancı nst de bende neden hiç çıkmıyo hoş gündü bişey yok ondan galiba gece ama ara ara oluyo

oyyyyyyyyy öpüyorum kocaman sizi yaa
çok duygulandım ben
süper anlatmışsın ya
darısı başımıza

ne kanalsa benimki dadandı oraya
çıkmıyo beğendi orayı

Valla benden hayir yok bu gidisle suni sanciya kalicam :)

aynen bende öyle düşünüyorum kendim için
hepşireye diycem ver coşkuyu
şaka bi yana o suni sancı korkusu bende nasıl bi bilseniz :18:

canım sütüm yok diyip vazgeçme bence uğraş baya 1 damla bile olsa
emdikce gelir duş alabilecek durumdaysan duş al sık sık
kompostoda süt yapıyo
az önce bir arkadaşa da söyledim sarı ampul ışığı ufo ışığı bana dr tavsiyesydi
birde geleneksel sarı tülbent

Haydi bakalm 40+5 oldukkk
beklemeye devam mı peki

Canım küçük oğlumun adı Ayaz oldu. Darısı başına sende al meleğini kucağına en kısa zamanda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim sagol Ayaz pek güzel bir isim...cok beğendim
Rahat ol panik olma.hicbirsey olmaz allahin izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

wow arkadaşım yıpratma kendini bu kadar bunlar olması gereken şeyler hep soyluyor doktorlar banada soyledi olması gerek zaten dedi.kendiliğinden geçiyor dedi.beyinde parlaklık bazılarındada... bu gibi örnekler çok ....doktorlardaki mantık bardağın hem dolu tarafı hemde boş tarafı ve bunun neden boyle olduğunu izah etmek...kaçtane doktor bunun normal olduğunu sizede izah etmiş...içinizi rahat tututn ve evhamdan her zaman uzak durun...no stres...sonlara doğru daha ne problemlerle karşılaşıyoruz hepsi gececek evelalllah...
burdaki bir çok arkadaşımız hergun bi problemini paylaştı hepsii geçti gitti doğurananne sayımız 50 leri geçti hepsidealdı bebişini kucağına bi sorun yok kimsede sizde rahat olun..

Canım benim kimseye kulak asma sen anneliğini bildiğin gibi ve içinden geldiği gibi yaşa..benim bebeğim 1 kilo doğdu 40 gün yoğun bakımda yattı ve 2 kilo olunca eve getirdik herkes korkarak bakıyodu çok küçük nasıl büyüyecek bu nasıl emecek bi sürü laf söyleyip durdular boşver yani herkes konuluyor işte..kızım emiyor şimdi 3 kilo oldu..

Dogum yapan arkadaslar bi sorum olcak
Dogum sancilari mideyede vurur mu 1 saattir sancim var
Adet sancisi gibi ama midemide cok sikistiriyo sanki anlayamadim neye
Dikkat etmeliyim

canım gaz sancısı daolabilir...bazen öyle şiddetli oluyorki doğuracakmış hissi yaratıyor insanda.sırttan başlayıp böbreklere doğru masaj iyi geliyor malum bağırsakların yeri değişti...

emme gucu eskiye nazaran her gecen gun dahada artacaktır annesi biraz sabredin.şimdi hemen yoruluyor memeyı bırakıyordur.biraz kuvvetlenince tek memeyi bititrir diğerini veriir duruma geleceksiniz memedeki sonsut yağlı olur derler.bende oyle yapardım tek memeyı bıtırır diğerine gecirir böylece son sutude almasını sağlardım uyumaması onemli mınnak topuklarını okşayın surekli..bilinci açık olsun.zamanla kuvvetlendiğini göreceksiniz 2768 gr doğan bebeğim 4 ay sonra topaç mı taopaç bi bebek olmuştu... tabii sut arttrıcı besinler bol su ...bunları biliyorsunuzdur zaten...ha bide moral çok öneml,,, her zaman sutum var sutum var diyeceksiniz...boşverin milleti ne diyor bahattin kurekle vuracaksın ağızlarına

Allah yardımcın olsun canım

çok sağol canım ya bilgi için insan korkuyo çocuğa bulaşıyo deilince haliyle

+esilaG ne yaptıki inşaAllah kavuşmuştur yavrusuna meraktayım:26:
bende meraktayım umarım iyidir kavuşmuştur bebeğine

kıızlar ben bebekler ters diye sezeryana gidicemde suyum geldi hemen gidiyimmi evde bekliyiymmi napcam ay dun doğurmam dediydim =)
canım sezeryan olucaksan bekleme tabiki dr a sor bakalım ne diyo

Kızlar ben daha dogurmadım yarın suni sancı verecekler herhalde ne nisan ne su ne sancı hiçbirinden eser yok bol bol yürüyorum merdivenleri ikişer ikişer çıkıyorum acılmada yok günüm geçiyor :18:
of ben de bu gün geçmesinden korkuyorum ya günü geçen çok tanıdık oldu çoğu sezeryan oldu bazısıda suni ile çok zor oldu dün gece bir arkadaşımı da doğuma aldılar günü geçti diye açılma yok sancı yok nişanı bile gelmedi kıza suni sancı verildi saatlerce açılma falan yok
epidural istedi 5 cm den sonra oda hepten kesti acılmayı bekle bekle yok bu sabah 6 da 9 cm di saat 9 oldu hala 9 cm 10 olmamış
ve şaka gibi ama 9 cm e kadar 24 saat bekleyipte sezeryana alınmış daha fazla dayanamadım dedi ebelerde zorlama sezeryan ol demiş
:2:günüm geçerse ben her gün dr a giderim herhalde korkudan çünkü kaka yeme durumu falan da olabiyor allah korusun
inşallah hemen olur canım günün geçersede bekleme olayını abartmada beklediğin günlerde de ihmal etmede bence

süpersin canım

Allah yardımcın olsun canım başka sıkıntı olmaz inşallah
iyi olmanız güzel haber
bebek kokusu gibisi yok bol bol kokla canım

maşallah
doğum hikayeleri okumak çok heyecanlı
benimde ikinci çocuk bakalım biz napcaz benim ilk kız ikinci erkek
kızım da bir ablalık merakı hayra alametmi bilemiyorum ama
inşallah öyledir çok mutlu çok heyecanlı

1 hafta daha bekliyecekmiş canım o ara sık sık kontrol ol ihmal etme sakın
gün geçirmek bencede çok zor inşallah normal olur sancınla gelir ve kısa sürede alırsın kucağına
bende söylediklerini yapıyorum cinsel ilişki konusunda hiçbir fikrim yok

ay inatcı doktor ya seni hiç dinlememiş of suni sancı çok zor ya kendi sancın oldu dimi sonra gün yaklaştıkca bende korkuyorum artık hadi hayırlısı olsun
sen kurtulmuşsun darısı bekleyenlerin başına hayırlısıyla benimde küçüktür canım 2. olduğu halde tututrmak zor oluyodu uç hiç istemedi benim kız bu çıkartıcıları denemedim bilemiyorum ben uzata uzata veriyordum canım yanıyordu ama bi tutmaya alıştımı bırakmıyo uç falan ne kadar uğraşılacak bişey bilemiyorum zaten

Cook gecmis olsun, su son cumlen beni nasil rahatlatti, umarim cidden boyle hissederim

Hiccccc endiselenme, alakasi bile yok cunku, benim ilkinde hic gelmemisti, dogumdan sonra pacalarimdan akti diyebilirim:)))

iki cocuklu olmayi ikinizde ayni tarif etmissiniz, gercekten umut doldurdunuz icimi :))
Cok saglikli olun hepiniz insallah

Ya sen çok güzel şeyler yapiyosun çok ozeniyorum ben niye hiç yapmadım kızıyorum kendime ama sıkıntımız hiç bitmedi ki 😕

Bugün hiç dışarı çıkmadan hava yağmurlu diye içim sıkıldı ya bide mide yanmasi var acayip malum verim karnım burnuma degiyor midem altüst durumda.meyve falan istiyo canım hasta olacağım zaman böyle olur genelde.😯aman yaa son haftalarda niye böyle oluyor...isyeeaaaaaaaan😣

Zaten herkes bebisiyle emisiyor. Şurda kaldık 3 5 hamis sezeryan olanlar da bi haftaya dökülür tek başıma beklerim ben forumu artık😨

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…