2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Çok teşekkür ederim.Canım kendi sancım vardı ama açılma hızlansın diye verdiler.inşallah diğerlerinin doğumları çooooook kolay olur yarabbim.peki meme ucunu çekerek verdikten sonra çıktı mı bir süre sonra, yoksa heeeep öyle mi verdin emzirme dönemi boyunca

Slm kızlar kaç gündür foruma bakamadım.. biliyosunuz erken doğum olunca temizlik kalmıstı kız kardeşimle temizlige başladık bugün 21 gün oldu doğum yapalı çok yordum kendimi gerci zor isleri kardesim yapıyo ben hafif seyler yapıyorum ama dikislerim sızlıyo artık git temizlik yap gel çocuk emzir anam agladı kardesim işe gircek olmasa simdi uğrasmam ama sonra hepten tek yapamam diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın... hasta olanlar gecmis olsun..dogum bekleyenler Rabbim bir avazda kurtarsın bol sütünüz olsun inş

Çok rahatlatıcı bi cevap yazmışsın canım teşekkür ederim
Sana doktorun kendiliğinden geçiyor dediği aynı durummuydu acaba başka birşey mi?? Bana ilk söylenme şekli beni böyle strese soktu sanırım:)
Sorunsuz hamilelik ve doğumlar diliyorum hepimize

yok canım bi 10-15 gün ugraştım sonra o tutuyo zaten emdikcede az uc oluyo merak etme ama az ugraşman lazım damakları güclenene kadar

Sezaryana rağmen ne güzel bir doğum geçirmişsin Oferta. Allah herkese böylesini nasip etsin. Benim sezaryan da salı sabahı ilk ameliyat sırası bende ve senin kadar rahat olamicam malesef. Dogum sonrası en az 6 saatte spinalin etkisi geçermiş ve kendimi yeteri kadar güçlü hissedersem belki ertesi gün ayağa kalkabilirmişim. Üstelik burada yurt dışında sezaryan sonrası en az 5 gün hastanede tutuyorlar ve gebelikte şeker, tansiyon vs zor geçmiş riskli gebeliklerde kesinlikle erkenden bırakmıyorlar. Senin erkenden çıkmana şaşırdım. Yeme içmede yasak inşallah sekerim cok düşmez o gün. 😔

😖

kızlar yeni tablomuz ile yeniden karşınızdayız, sizler için.... buyrun

01.bedevii 27+5 1.020 gr
02.dalokaysmom 37+5 3.680 gr
03.moonserose1607 37+6 3.550 gr
04.mucize1406
05.nortstar 37+2 3.050 gr
06.nurgulalper 35+0 2.400 gr
07.galefir
08.tanger
09.chupsi
10.mrsbeyaz
11.yakutesra
12.batuha
13.gülsüm84 37+2 2.900 gr
14.emineyldız
15.yağmur damlası
16.psikologanne 39+2
17.fuldenirem 38+3 3.350 gr
18.dimaam
19.sedosss
20.ela26yeni
21.sweetseptember
22.benseniyerim 38+4 3.40 gr
23.saiking
24.melisa79
25.sivasbursa
26.mlgencer
27.kaseker
28.melek3004
29.melekim19
30.mucizemmm
31.nesh
32.aşk kırıntısı
33.cinconella
34.sheflera
35.papatyaorj 40+0 3.912 gr
36.scaarlet
37.asieasie
38.koseden
39.hrchc
40.desider
41.yağmur2000
42.lilacsofia
43.oferta 37+4 2.950 gr
44.ariel
45.bestekız
46.pnrahmt
47.feel
48.maydonose
49.buryuk
50.derin58
51.nunum56
52.zeygur
53.phekda
54.fatoş5353
55.tulayokay
56.goforit 37+4 3.000 gr
57.ayne 37+5 3.200 gr
58.elvin2014 38+5 3.200 gr
59.computergirl 37+0 3.000 gr
60.
61.
62.
63.
64.
65.

maşaAllah, subhanAllah Allah ım esirgesin gelmeyen bebeklerimiz de hayırla gelsin inşaAllah ...

Normalde de cok seviyorum ve yapiyorum ondan biraz el aliskanligida var canim..Saglik olsun yeter ki..Sikma canini..
Benim bebiste son hafta ters döndü,makat gelisli suan,hareketleri cok agri ve aci verici artik ziplatiyor hep,kaburgalarima baskidan yatamiyorum..

çok güzel olmuşlar canım marifetli anne ismi de çok güzel, hayırla gelsinde bir an önce kullanmaya başlasın tüm cicilerini

Tesekkur ederim canim..
Amiinn insallah cumlemizinkiler

Ooyyy
Masallah topigimizee yaa,sayi olarak bakinca ne kadar da cok :))
Ellerine saglikk..

hayırlısıyla sizin (henüz gelmeyen bebeklerimizin) de adını yazıcam inşaAllah ... belkide bir dahaki tabloda '' plojovic '' yazarız
Ooyyy
Masallah topigimizee yaa,sayi olarak bakinca ne kadar da cok :))
Ellerine saglikk..

Ellerine sağlık mneeecim çok teşekkür ederim m
Maşallah amma doğurmuşuz :))
Allah kalanlara sağlıkla almayı nasip etsin çook tatlı bu yaratıklar
İyi geceler diyeyim artık bi uyku macerasına başlarken :)) buna da şükür en azından sağa sola daha rahat dönüyorum artık :))

Mine ellerine sağlık çok güzel olmuş ilk 100 e girer miyim ki acaba 14 gün var BDT de gelirse önüme 40 kişi girer mi ki😕ay hiç doğuracak gibi değilim ya

Maşallah kızlar ya çok ozeniyorum size Benim sezeryana da 10 gün kaldi hergün burayı okuyarak Heycanimi bastırmaya çalışıyorum

Masallah.allah bizleri ve bebisleri nazarlardan saklasin

Telefondan girdiğim icin takvimleri göremiyorum dogurmayanlar mesajımı alintilayip BDT yi yazsinlar mine ugrasamaz. ben merak ediyorum kim kim kaldık😉

Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…