2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim bende 14 mayista sezeryan olucam insallah.o gun 38+3 olucam.tabi oglum bir erken davranmazsa :)

Herkes sapır sapır doğumunu yapıyo masallah Rabbim sağlık sıhhat versin. Bizim gibi bekleyenlere de sabır kolaylık...
Bu son hafta bi bencillik var üstümde hayırlısı. Dogurmak istemiyorum. Kimseyi görmek istemiyorum. En yakınlarımdan bile soğudum nasıl bi ruh haliyse... Hiç olmazdı ama bu hafta hep ağlayasım var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senden daha ilerde olanlar var cnm.benim bdt 29 mayis...hakkimizda hayirlisi:)

hayırlısıyla sizin (henüz gelmeyen bebeklerimizin) de adını yazıcam inşaAllah ... belkide bir dahaki tabloda '' plojovic '' yazarız

Amiin
Yarin kontrol var yine durus sebebiyle eski doktorumada gorunecem..

12 son..doktor 14 e bekleyecez dedi..bakalim :)

14mayis carsamba sabah 8.30.heycan doruktaa

Hayirlisiyla,saglikla kavusun insallahh :)

Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.

Gozunuzaydiinn :)

Kızlar bende bugün yavruma kavuştum 12 saat suni sancı çektikten sonra açılmam çok yavaş ve bebeğim suyunun gelmesi azalması sebebi ile sezeryana girdim ikimizde iyiyiz dilerim bekleyenlerde
Hayırla alsınlar kucaklarına

Doğuma az kaldığı içindir, lohusalık hazırlığı işte normaldir:)

Bugun saat 15;33 gibi dogumumuz gerceklesti.Simdi emisioz biraz sancim var dikislerde baska pRoblem yok hamdolsun anlaticam kendimi toplayinca anlaticam ins.Uykum var simdi.,.

Gözün aydın. Sancılar sancılar derken nihayet geldi kuzun, Allah size bağışlasın, analı babalı buyusun:)

Guzel ve kolay bır doğum olsın ınsallah.

Ellerıne saglık cnm. Benı ekler mısın? 39+0 3260

Maşallah kızlar ya çok ozeniyorum size Benim sezeryana da 10 gün kaldi hergün burayı okuyarak Heycanimi bastırmaya çalışıyorum

Heyecanı doğurmasından zor vallahı:)) ınsallah guzel ve kolay bır dogum olur .

Güle güle büyütün iki doğumu da yaşamışsınız çok zor olmalı.

Amiin

Hayırlısı cnm. Ne düşünüyorsun sezeryan tarihi mi verecekler acaba ya da son anda dahi dönenler var, bekleyecek misin?

Arkadasım sen ne yapıyorsun Allahaskına? Lohusasın sen daha... Hadi sen dikkat etmiyorsun tezcanlısın da, kız kardesın de mı sana manı olamıyor. Yapma bence marıfet degıl kı sana yazık gunah........

Hıssedersın tabıı arkadasım. Ilkınde herseyı yasadık bak değmese bır daha ıstenır beklenır mıydı hıc? Hamıleyken aklım hep yıne de oğlumdaydı, ne hıssedecegımı bılemıyordum sankı kızım gelınce... Onu gorup kokusunu ıcıme cekınce anne yuregım ıkı parca oldu anında... Daha bır anne oldum sankı eskıye gore:)))

Kizlar cok guzel bi duygu Sıksık emdirmeye calisiyorum ins.buhun ogleden sonra taburcuyuz.Sonra size anlaticak bol bol vaktim ins.Benide ekleyin Yavrusunun mis kokusuna kavusanlar arasina mneeee

Kızlar bebeğim her baktığımda Allah böyle guzElligi herkese ama herkese nasip etsin diorum.uykusuzluktan geberiyorum. Goguslerim yarildı yarilacacak hersey meydanda geziyorum:) ama o mis kokusunu alınca hepsi bitiyo.rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inş. .uyanmadan yazayım mnee:
Kızım 40+6 da 2900 gram 50 cm olarak dünyaya Merhaba dedi..

Yaa bi de bu göğüs ucu yarasına ne iyi geliyo pek çaresi yok gibi ama tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum..

Kızlarrrrrr tebrik ederim maşallah sizlere ve kuzulariniza çok şükür kavuştunuz :)

Canim benim bebegimin kalbindede parlaklik kireclenme cikmisti.doktor tarama testleri normal ciktigi icin onemli degil son ayda kaybolur dedi. Gercektende son ayda parlaklik kaybolmustu. Bence telas yapip gereksiz testler yaptirip bebegini tehlikeye atma

Yaa bi de bu göğüs ucu yarasına ne iyi geliyo pek çaresi yok gibi ama tecrübeli annelerden tavsiyeler bekliyorum..

Ah ah arkadasim sezeryandan ve uykusuzluktan korkmuyorum o acidan korktugum kadar!!
Bana lansinoh iyi gelmemisti, bepanten ve sagarak duZeltmistim, bepanteni emzirmeden once silmen gerekiyor yalniz.
Simdi garmastan+lansinoh yapacagim dogumdan once basladim ikisinide, bi de gogus kalkani cok tavsiye edildi burda, gogus pedi yerine onu deneyecegim, sende hepsini dene derim mutlaka, umarim bir an once iyilesir

Tum arkadaslara GUNAYDİN, dogum yapanlar coktaan gune baslamislardir:))

Eline sağlık mnee

Oh oh oh maşallah annişlere de bebişlere de

Biz mi? Hala bekliyoruz kös kös.

Son düzenleme:

12 mayis benim yami pazartesi 2gun kaldi ama tik yok

Canim bende 14 mayista sezeryan olucam insallah.o gun 38+3 olucam.tabi oglum bir erken davranmazsa :)

Senden daha ilerde olanlar var cnm.benim bdt 29 mayis...hakkimizda hayirlisi:)

Amiin

1.Burcuarslnn 12 mayis normal
2.Plojovic 12-14mayis sezeryan
3.Deniz1006 14 mayıs sezeryan
4.Yawyaw 14 mayıs sezeryan
5.Handrake 23 mayis normal
5.Vefalim 29 mayis normal

Hadi bakalım yok mu arttıran😉

Kızlar ben gögüste yasadıgım sorunu yazdım belki denk gelip okumussunuzdur. Suanda bildiğin bıçakla kesik kanlı açık yara...
Cunku emzırdıkten sonra ayrıca sağmam gerekıyor tekrar aynı sorunun olmaması ıcın...
Madikasol diye bir krem verdiler ama pek işe yaramadı. Azıcık suya ayvanın çekirdeklerini koyup bekletince bir jel olusuyor jöle gibi... Suanda yangısını sadece o aldı. Eğer o jöle olmasa emzirememe noktasına gelecektim.

Bir de bebek kabul ediyorsa gögüs ucu koruyucularla emzirin bir süre...ya da arada sırada...

İkincisi emzirmediğim heranda gögüs kalkanlarını takıp; krem jel vs lerimi sürüyorum. Kalkanlar çamasır ya da pedlere oldugu gıbı yapısma yapmıyor. Çırılçıplak gezmeye gerek kalmadan ilaçlarınızı sürüp üzerine kalkanı takıp kıyafetlerinizi giyip dolaşabiliyorsunuz.

Çocuk doktorumu da çok severim. Sabır Aslıcım, alışınca geçecek biliyorum çok zor ama dayan, uzun sürmeyecek diye moral verdi.

Öğrendiğim yeni birşey olursa hemenpaylaşırım, dört koldan araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…