2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar selam,
Bugün Renginimiz ile 11. Günümüz, ben sürekli ağlama krizlerindeyim. Her gece eşimin koynunda en az yarım saat ağlıyorum, kendimi hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Eşimi o kadar çok özledim ki, bazen nasılsın diye bile soramıyorum, dün yarım saatliğine markete gittik adamın burnundan getirdim, Sanırım benden nefret ediyor artık. Kızımız bazen 4 saat aralıksız uyuyor, Annemler uyandırmama izin vermiyorlar, bense dayanamıyorum kaldırmak istiyorum, uyandırınca 2.5 saat memeyi bırakmadığı oluyor yorgunluktan elim ayağım çekiliyor artık çok fazla gaz sancısı oluyor kızımın, 15 dakika emzirip ayağa kaldırıp gazını mı çıkarmak lazım bilen varsa ne olur söylesin. 5. Gün kontrolümüzde 100 gr vermişti kızım, sarılığı 12 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doktor bir sıkıntı olmaz dedi 17 ye kadar normal dedi, gündüzleri bir odasında ışığını açıyorum kızımın. Eşim iş için bugün istanbula gitti Çarşamba akşamı gelecek, adam gelince yine ağlama krizine girecem kesin...

Kızlar bugün kontrolum vardı herşey yolunda bizimki hala memnun yerinden gelesi yok :) doktor haftaya salı muayene edecekmis çatı muayenesi doğum tetikler dedi. Buna rağmen gelmezse bir hafta daha bekleyip suni sancı verecekmis o da olmazsa sezeryan dedi :) umarım bizimki suni sanciya kalmadan gelir :)

Geçmiş olsn canım inş düzelir hemen
En güzel şekilde atlatır kucağına alırsın inş canm

Annecikler geçecek inş merak etmeyin herkes aynı şeyleri yaşıyor sorumluluk yeni ve yorucu bi düzen bebek bakımı zor gerçekten. Büyüdükçe daha rahat oluyor alır alır gezersiniz şimdi huyunu suyunu bilemiyoruz insan nedenini bile anlamıy bazen kızgın ters ağlamaklı oluyor normal size iyi gelecek şeyler yapın iyi gelecek kimselerle olun bi de gereksiz yormayın uyuyun dinlenin her fırsatta
Öpüyorum hepiniziiiiii

yok hayatim yaaa sarilik tehlikesi 5. gun den sonra atlattik sayioz dedi dr. ona sewindim.

hayret bu gece gelen olmadi

kg da almis zaten....goguslerim acio cok benim lansinoh ve aywa cekirdegi kullaniorum ama sizlio cok.....aynen ama bide ek kocam war nasil bi duygu ikiside yanimda olsun istiom hatta annemde ucu hep yanimda olsun istiorum okadar garip ki icin ici hickirarak agliom yarin os basi yapcak esim sanki askere yolluom yeniden allahim ben sensiz napicam die aglarmi bi insan adaminda psikosunuda bozdummm....kizimin elindrn kan aldilar bugun triodine baktilar iki elini deldiler bayilcaktim.....sonrada saglik ocaginda ayagindan aldilar mosmor hala nezaman gecicek aciomudur......offf cok uzuluorum kanim cekilio...

son hafta 80 kg dum....simdi 73 saka gibi ) dikislerim hic acimio bu arada gunde 4 kez parol aliorum....

Ohhh ne güzel

bizim de boyacımız yarın akşam geliyor çok şükür.yatak odası boyanıp lambiriler silinip evin diğer duvarları ve camlar da silindikten sonra ilaçlama yapılacak.banyolar ve mutfak da elden geçecek tabi halılar da yıkamaya verilecek...Tüm bunlar hafta sonuna kadar biter haftaya da kendimi hazırlarım ağda kuaför işleri falan.allahtan sancı çıkmadı nst de

Canım doğumdan önce nstler nasıl çıkıyordu.nst de sancı yoksa 1 hafta içinde doğum olmaz diyorlar o yüzden soruyorum.

Canım doğumdan önce nstler nasıl çıkıyordu.nst de sancı yoksa 1 hafta içinde doğum olmaz diyorlar o yüzden soruyorum.

Huuuu bende dogurmadim daha :)

Sarılığı için sen doğrusunu yapıyorsun bildiğim kadarıyla sık aralıkla emmesi gerekiyor.
Bu sarılık karaciğerinin tam devreye girmemesinden kaynaklanıyor yani hastalık değil.
Anne sütünün yapısında hem sarılığı arttırıcı bazı maddeler var hem de sarılık sık beslenmeyle ve dolayısı ile sık sık dışklamasıyla vucuttan atılıyor. Sık sık emzırıp bol bol kaka yapması lazım atmak ıcın yani. İnşallah sarılığı kısa sürede atlatırsınız cunku 4 saat uyuması cok guzel, ilerde hıc uyandırmazsınız, demek kı 2.5 saatte yuklu mıktarda emıp doyuyor.

kalici olursa sayet naparim bilmem alay konusu olurum....esim dio ki senin hormonlarina duygu mu eklediler sende hic yok tu.

.

Super ya Allah evladını sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin Cnm okuyunca heycsnladim bizim de şafak 7 :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanada cok az kalmış. Heycanlanmamak elde diil.boyutt atladigimi düşünüyorum:) seninki sanirim normal dogun.benimkide oyle olsaydi haftaya faln dogrcaktim

Sanada cok az kalmış. Heycanlanmamak elde diil.boyutt atladigimi düşünüyorum:) seninki sanirim normal dogun.benimkide oyle olsaydi haftaya faln dogrcaktim

Yok canim ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan istedim nasipse 38+5 te epidural sezeryan olcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)

Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal

Eylulguzeli 12 mayis normal

burcuarslnn 12 mayis(normal)

deniz1006 14 mayis(sezeryan)

yawyaw 14 mayis(sezeryan)

belinayazra61 14 mayis(sezeryan)

Emineveaydin 15 mayıs normal

SevdaSoner 15 mayıs normal

Kocaman 16 mayis normal

Silzi22 16 mayis normal

mneeee 16 mayis(normal)

hayatnebayat 16 mayis(normal

FatmaBetül 18 mayis normal

ses06 19 mayıs(normal)

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)

Mestcan 20 mayıs sezeryan

Esmasrn 20 mayıs normal

esra25 21 mayıs(normal)

Tekasur 21 mayıs normal

handrake 23 mayis(normal)

Patatya005 23 mayis normal

Şenay60 26 mayis normal

Avukat16 27 mayis normal

Sec 27 mayıs normal

kubra1453 28 mayis(normal)

vefalim 29 mayis(normal)

Kolik 29 mayis normal

Ay bu gidişle ilk 100 e de giremeyecegim heralde

Bu arada mneeee yok ya nerde bu kız.bakışı doğurdu mu ki acaba😕

Lilacsofie hızlı toparladın maşallah çabuk döndün aramıza kızın uslu sanırım.göğüslerin nasıl oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende doğurmadım hala ekleyebilir misiniz size zahmet ? hanife6n 18 Mayıs ( normal)

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)

Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal

Eylulguzeli 12 mayis normal

burcuarslnn 12 mayis(normal)

deniz1006 14 mayis(sezeryan)

yawyaw 14 mayis(sezeryan)

belinayazra61 14 mayis(sezeryan)

Emineveaydin 15 mayıs normal

SevdaSoner 15 mayıs normal

Kocaman 16 mayis normal

Silzi22 16 mayis normal

mneeee 16 mayis(normal)

hayatnebayat 16 mayis(normal

FatmaBetül 18 mayis normal

Hanife06 28 mayis normal

ses06 19 mayıs(normal)

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)

Mestcan 20 mayıs sezeryan

Esmasrn 20 mayıs normal

esra25 21 mayıs(normal)

Tekasur 21 mayıs normal

handrake 23 mayis(normal)

Patatya005 23 mayis normal

Şenay60 26 mayis normal

Avukat16 27 mayis normal

Sec 27 mayıs normal

kubra1453 28 mayis(normal)

vefalim 29 mayis(normal)

Kolik 29 mayis normal

durma canım hemen git, sağlıkla al yavrularını kucağına , bize de yazmayı unutma

dunden beri okuyorum cevap veremeiyorum.. ben Allah'a sonsuz sukur kavustum yavrucanlara cuma gunu suyum geldiğinde gittim 15.40ta biri 15 42de diğeri spinal sezeryanla geldi.. Elhamdülillah dün öğlen taburcuydum..
kızım 2300 oğlum 3180 doğdu biri 48 cm biri 50 cm herşey çok güzel onlar açısından Allah'a ne kadar şükretsem az
ama ben memelerin yarasıydı spinalin baş ağrısıydı mafvoldum şu an kola kahve kafeinli ne varsa yardırıyorum diyebilirim anca kendime geldim azda olsa .. burdan spinal olacaklara sesleniyorum hastaneye mumkunse ketil falan götursunler kahve için yada kola başka kafam kalkmadı korkutmak için demiyorum ama tavsiyemdir yani çunku işe yaradı bende (herkesde başağrısı yapmıyormuş ) ..
bebeklerimde emmiyor değil ama yetmiyor hiç doymadılar
meme ucum olmadığından emerken sıkılıyolarçok çok az emiyorlar (silikon başlık gibi bişey aldım ondanda sıkılıyolar) medela pompa sipariş verdim yarın gelicek inşAllah sutum biyere gitmez yarına kadar bide ikizler zaten ek mama vermek durumdayım onada alışcaklar beni bırakcaklar diye korkuyorum .. şimdilik durum böyle Allah doğum yapacaklara hayırlı doğumlar nasip etsin.. doğurrmuş olanlarda süt ve huzur =)

D
Valla tetikledigi felan yok ben her gittigimde sonuna kadar sokuyor hafif kan gelebilir korkma diyor ama tik yok

Koseden beni anlatmissin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…