Geçmiş olsn canım inş düzelir hemenMerhabalar kızlar dün çıktık hastaneden oglum sarilik oldu hala geçmedi sütüm az mama takviyesi yapıyorum. Dogum sirasinda oğlumun kolunda sinir sıkışması olmus sag kolunu oynatamiyorkolay kaynar gecer dediler.
Dogum hikayemizi anlatayim.
Çarşamba 7, mayista gece agrim sidettlendi az az suyum gelince hastaneye gittik 23:30 da. Hemen doğumhaneye aldılar sancılarım dk da bire düştü 5 cm acilmam vardı iki saat içinde 10.cm oldu ve Doğum gerceklesti cok şükür. hep dua ettim. Asil hikaye dogum sonrası oldu iste sarilik ve kolundan dolayi.
8 mayis gece 01:20 de dogum gerceklesti.
Gecmisi okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Annelik inanılmaz bir duyguymus. Allahim herkesi yavrusuna bagislasin.
Öpüyorum sizi. Dualarinizi eksik etmeyin.
En güzel şekilde atlatır kucağına alırsın inş canmdoktordan geldim. cuma günü açılma yok suni işe yaramaz demişti. açılmazsa haftaya sezeryan yaparız demişti.bugün açılmış şaşırdık. kafası da yeteri kadar aşağıdaymış. bir kaç gün içinde doğal sancı ile doğum bekliyormuş. inşallah öyle olur.çatı muayenesinde parmağını bir sokuyor ki çok acıyor işte bu doğum sancısı diyor. açılcakmış böyle yapa yapa.. hafta sonu hurma, yürüyüş, ilişki ile açtım demek ki. bi de sefamolsun arkadaşım plates topuna otur demişti onunla hareket yapıcam. inşallah bir kaç güne doğururum doğal sancıyla normal doğumladoğuramazsam cuma suni sancı verecekmiş. pazar günü hastaneye gelemeyecekmiş ( buna biraz üzüldüm)
selam kizlar tamamen resmi olarak lohusa psikosuna girmis bulunmaktayim.....gece uykusuz gunduz misafir ve duruya alisma sureci kafayi yiyorum...once emzirip hala agliosa mama veriorum dr dedi....kontrole gittik kg wermemis hic sariligi atlatmisiz...ben ii m dikis kontrolu yapildi.......ama icimdeki garip duygular beni rahay birakmio aman kocama bisi olmasin aman kizima bisi olmasin allahim ben naparim durup durup aglamaktayim allahim bu neyin kafasi gupmeyin yazarken bile agliorum
Kızlar selam,
Bugün Renginimiz ile 11. Günümüz, ben sürekli ağlama krizlerindeyim. Her gece eşimin koynunda en az yarım saat ağlıyorum, kendimi hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Eşimi o kadar çok özledim ki, bazen nasılsın diye bile soramıyorum, dün yarım saatliğine markete gittik adamın burnundan getirdim, Sanırım benden nefret ediyor artık. Kızımız bazen 4 saat aralıksız uyuyor, Annemler uyandırmama izin vermiyorlar, bense dayanamıyorum kaldırmak istiyorum, uyandırınca 2.5 saat memeyi bırakmadığı oluyor yorgunluktan elim ayağım çekiliyor artık çok fazla gaz sancısı oluyor kızımın, 15 dakika emzirip ayağa kaldırıp gazını mı çıkarmak lazım bilen varsa ne olur söylesin. 5. Gün kontrolümüzde 100 gr vermişti kızım, sarılığı 12 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doktor bir sıkıntı olmaz dedi 17 ye kadar normal dedi, gündüzleri bir odasında ışığını açıyorum kızımın. Eşim iş için bugün istanbula gitti Çarşamba akşamı gelecek, adam gelince yine ağlama krizine girecem kesin...
Annecikler geçecek inş merak etmeyin herkes aynı şeyleri yaşıyor sorumluluk yeni ve yorucu bi düzen bebek bakımı zor gerçekten. Büyüdükçe daha rahat oluyor alır alır gezersiniz şimdi huyunu suyunu bilemiyoruz insan nedenini bile anlamıy bazen kızgın ters ağlamaklı oluyor normal size iyi gelecek şeyler yapın iyi gelecek kimselerle olun bi de gereksiz yormayın uyuyun dinlenin her fırsattaAy sende mi sarilikla ugrasiyorsun. Bizimde yarin kontolumuz var inşallah bizde atlatiriz. Benim de psikolojim alt üst oldu. Annem olmasa bebege bakamicam gibi geliyo. Agliyorum sürekli.
Su kesi dikiskerimin agrisindan oturamiyorum oglumu duzgun tutamiyorum zaten zor emiyo bende yarım insan gibiyim ona yetrmeme dusuncesi kahrediyo beni.
Ay sende mi sarilikla ugrasiyorsun. Bizimde yarin kontolumuz var inşallah bizde atlatiriz. Benim de psikolojim alt üst oldu. Annem olmasa bebege bakamicam gibi geliyo. Agliyorum sürekli.
Su kesi dikiskerimin agrisindan oturamiyorum oglumu duzgun tutamiyorum zaten zor emiyo bende yarım insan gibiyim ona yetrmeme dusuncesi kahrediyo beni.
Evett son gorevin olan agda isinide bitirdim sukur.mis oldum...aksama kocacigim ve annecimle yemege cikacagim acii eski ne varsa son kez yiyecegim.saafak 1:) cok heycanliyim kizlar cok.yarin odamizi tutup susleyecegiz.oyle merak ediyorumki utkunun yuzunu sacini tenini.allah herkesin evladini icinde benimkinide bama bagislasin
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleri dualari için çok teşekkür ederim. Allah razi olsun.
Dogum yapmamış ve normal yapacak olan arkadaşlar rahat olun zor değil normal doğum. Benim sansim agrilari evde cekmis olmam. Hic agri yok doğum ne zaman olacak diyede merak etmeyin bi anda geliyor.
Benim en büyük sikintim kesi dikis agrisi. Oturamiyorum bazen. Ne zaman gecer bilmiyorum. iyi olup denizimle en iyi şekilde ilgilenmek istiyorum.
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal
FatmaBetül 18 mayis normal
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
Avukat16 27 mayis normal
Sec 27 mayıs normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Kolik 29 mayis normal
Kızlar selam,
Bugün Renginimiz ile 11. Günümüz, ben sürekli ağlama krizlerindeyim. Her gece eşimin koynunda en az yarım saat ağlıyorum, kendimi hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Eşimi o kadar çok özledim ki, bazen nasılsın diye bile soramıyorum, dün yarım saatliğine markete gittik adamın burnundan getirdim, Sanırım benden nefret ediyor artık. Kızımız bazen 4 saat aralıksız uyuyor, Annemler uyandırmama izin vermiyorlar, bense dayanamıyorum kaldırmak istiyorum, uyandırınca 2.5 saat memeyi bırakmadığı oluyor yorgunluktan elim ayağım çekiliyor artık çok fazla gaz sancısı oluyor kızımın, 15 dakika emzirip ayağa kaldırıp gazını mı çıkarmak lazım bilen varsa ne olur söylesin. 5. Gün kontrolümüzde 100 gr vermişti kızım, sarılığı 12 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doktor bir sıkıntı olmaz dedi 17 ye kadar normal dedi, gündüzleri bir odasında ışığını açıyorum kızımın. Eşim iş için bugün istanbula gitti Çarşamba akşamı gelecek, adam gelince yine ağlama krizine girecem kesin...
Huuuu bende dogurmadim daha :)
Amin cnmm güzel bir doğum, sağlıklı bir bebiş dilerim.
Lohusalık hüznü tetiklemiştir canım. Bana oğlumda da olmuştu ama kısmen kalıcı oldu; sanki uyurken başından ayrılsam (allah korusun) bir daha göremezsem diye korkuyordum. Halen babaanneye gezmeye fılan gıderız ama aksam evıne doner. Babaaanesi bugun, ben onu alıstırıyorum yavas yavas alıp yazlıga gıderız dedı, gelecek herhalde dedı. Yok anne hıc yapma o gelır ama ben onun olmadıgı evde uyuyamam gece kalkıp bakınca gormelıyım dedım.
Napıym ben de boyleyım....
Oglum da memeyı tutamamıstı. Bu yuzden abartısız soyluyorum 24 saat emıyordu, nazlı nazlı...... Uykusuzluktan zombı gıbıydım. Bunun tek yolu ısı gucu herseyı bırakıp bır duzene gırene dek gak dese emzırmek guk dese emzırmek. Tuvalete bıle memede gıttıgımı hatırlıyorum caresızlıkten. Sana yardımcı olacak bırı varsa yemek ıcın vs sen sadece uyuyup emzıreceksın. Kılo alımından bellı olur.
Baktın kılo alımı uzunca bır zaman yetersız 2 saatte bır bol bol emzırıp mama verırsın uzerıne. Ne kadar ıctıgını yazarsın kagıda. Doktorda lazım olur. Saatlerı, kac dk meme, kac cc sut...... Boylece kendınde takıp edebılırsın; mamayı arttırıyor mu azaltıyor mu?
Dedıgım gıbı emzırırsen cok bol su ıcıp ıyı yersen; sutun o kadar bol olur ki doyar cnm. Yalnız memeyı tutmayan cocuklar uzun surede emdıklerı ıcın gogsunde sertlesıp sut bırıkmesı pek olmaz moralını bozma, bu durum bırıkmeden uretılen sutu sureklı aldıgındandır....
Esıne cok kızdım acıklaması olmalı bence kırıldıgını soyle ıcıne atma, cok ayıp.....
Super ya Allah evladını sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin Cnm okuyunca heycsnladim bizim de şafak 7 :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bdt nedir tatlım yazayım seni de.
Sanada cok az kalmış. Heycanlanmamak elde diil.boyutt atladigimi düşünüyorum:) seninki sanirim normal dogun.benimkide oyle olsaydi haftaya faln dogrcaktim
bende doğurmadım hala ekleyebilir misiniz size zahmet ? hanife6n 18 Mayıs ( normal)Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal
FatmaBetül 18 mayis normal
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
esra25 21 mayıs(normal)
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
Avukat16 27 mayis normal
Sec 27 mayıs normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Kolik 29 mayis normal
durma canım hemen git, sağlıkla al yavrularını kucağına , bize de yazmayı unutma
Kızlar bugün kontrolum vardı herşey yolunda bizimki hala memnun yerinden gelesi yok :) doktor haftaya salı muayene edecekmis çatı muayenesi doğum tetikler dedi. Buna rağmen gelmezse bir hafta daha bekleyip suni sancı verecekmis o da olmazsa sezeryan dedi :) umarım bizimki suni sanciya kalmadan gelir :)
Koseden beni anlatmissin arkadasim.Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?