2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım çatı muayenesi yapmadı dr henüz belki cuma gittiğinde yapar bakalım
Enteresan doktor bana camasirini islatacak kadar geldiyse suyundur hemen hic beklemeden geleceksin dedi bende o kadar yok dedim neyse bakalim yarin sabah 8.30 hastanede olucam bakalim ne dicek kardesinin acilmasi var mi peki

rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah canım saglıkla büyüsün yavrun

Hakkinda hayirlisi boyleymis canim olumsuz dusunme ne güzel bebegini almissin kucagina sevindim senin adina insaallah hayirli evlat olur. Gözün aydin
Ismi de cok guzelmis...

güzelim meleğine sağ sağlim kavuşmuşsunya gerisi hiç önemli değil, takma kafana bişey anneliğin tadını çıkar canım Allah bağışlasın

Çok teşekkür ederim,Allah hepinize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Memlekete gectigimden beri giremiyordum, sanirim ben yokken cogunluk bebegini kucagina almistir.
Bizde gecen hafta ayin 7sinde 37+4 de kanamayla acil sezeryan olduk
Ömer pasam benim 2.800gr 50cm dünya yakisiklisi bir bebek
Rabbim hepinize hayirla tamamlamayi nasip etsin..

canım başka mesjnda sormuştun, onu bulamayınca burdan cvp vereyim dedim ...benim oğlum 41+2 de geldi dünyaya ve kg side 4.200 gr idi normal doğumdu ama epey zordu...Rabbim veriyo yolunu illa ki hiç korkma ...

oh valla biraz olsun su serptin icime inşaallah haftaya kontrole gittiğimde benim minnoş dönmüş olur hayırlısıyla
doğum şeklim belli olmadı biraz ona da gerildim

Anam anam yedigim yumurtalar yogurtlar sutler pekmezler yatamis benim dombisime insaallah saglikla kucagimiza alalim doktorun dogumu icin birsey dedi mi normal ya da sezeryan diye?

Amin canim amin saglikli sihhatli olsunlar da kilonun az yada çok olması önemli değil. Sonuçta bi şekilde dogcak yani orda kalan olmadigina göre bizde dogururuz inşallah
Sezeryan olmasını gerektirecek bi durum yok simdilik. Olmaz da iinşallah hayirlisiyla normal doğum yapmak istiyorum. Baş geliş pozisyonda ama doğum kanalina henüz girmemiş. (Amuda kalkmis vaziyette bekliyo yani yavrum ) İlk doğum olduğu için henüz kanala girmemiş olması normal dedi doktorum...
Senin doktorun doğum sekline ne diyor?

benimki de daha birşey söylemedi doğum şeklime çünkü küçük hanım baş aşağı durmuyordu bana bol ev sil eğil kalk iş yap dedi doktorum.
doktorum normal doğum taraftarı çok şükür yani beklemedeyiz şimdilik normal doğsun ters dönsün diye son ana kadar beklicek doktorum sanıım
inşaAllah sağlıkla kucagımıza alırız hepimiz bebeklerimizi
dediğin gibi orda kalmıyor bir şekil çıkacak en az acıyla cıksınlar ki biz de hemen kucagımıza alabilelim bebişlerimizi.
haftaya kontrole çağırdı inşaAllah o zaman hayırlısıysa dönmüş olur da konuşuruz doğumu.

sezeryan oldum ya ben dr beni çağırmadı daha doğrusu görmedim yarın taburcusun dedikten sonra dikişlerim nolcak sargılarım nolcak ne zaman banyo yapıcam ki acaba hastanede cook uzak bana hele ikizlerle belki 10 katı uzak hf napcm bn ya .. varmı bilgisi olan =(

Bugun cok rahatim kizimin gözunun cok cok iyi oldugunu ve cok mutlu oldugunu söyledi doktor :)
dozu gunde 12-20 arasi iken 7-8 e indirdi gelecek saliya kadar böyle devam edicez salidan sonra kesicekmiyiz devammi edicez bilmiyorum insallah devam etmemize gerek kalmadan iyilesir kizim. Yanimda oldugunuz icin pozitif mesajlariniz guzel dualariniz icin coook tesekkur ederim teyzeler...
Rabbim tum miniklerimizi korusun.

Slm arkadaşlar. Kimler uyanık bakalım. Özledim sizleri. Çok giremiyorum artık minik ile uğraşıyorum devamlı. Anne olmak çok güzel miş yaa. Doğum yapmayanlar rabbim kurtarsın bir an önce alım minik leri kucağınıza

Işte bu habere bayıldım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar kendi dr gitim ve daha günün var dedi 39 hftamdymışım o dr beni korkuttu uyuz insan yni içim rahatladı berbat bi gece geçirmiştim çok şükür iyiyim şimi

Son düzenleme:
canım şöyle anlatayım kız kardeşim devlete gidiyor, yani biliyosun devletle özel bir değil, ama dr nda hiç problem yok çok ilgili birisi ...tabii özeldeki gibi de olmuyo şunu yap bunu yap diyemiyosun, bende doğumlarımı orada yapmıştım .
akıntı için de dr yorumu; kiminin çok gelir kiminin az, kiminin geç gelir kiminin erken sende de akıntı hayli fazla demiş, birde genellikle devlet, bazen de bazı özel has. dr ları özellikle çatı muayenesini son haftaya ya da son ana bırakıyorlar ki doğum kendi başlasın diye, sonuçta dışarıdam mudahale edip te seyrini değiştirmek istemiyorlar... bence de çok doğru bir düşünce .hatta geçenlerde de özele gitti orda da aynı şeyleri söylemişler akıntın normalsuyun normal, falan diye
Ohooo canim yanlis anlamada o nasil doktormus oyle kizin bacaklarindan akmis ve cati muyenesi yapmadimi gidince soylesin acilma varmi bakar misiniz diye

papatyam ne olur habersiz bırakama bizi ... çok çok çok sevindim inanki, Allah ım beterinden saklasın ,bir daha yaşatmasın inşaAllah

14 mayis sezeryan olacak kismetse :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…