slm kızlar ben normal doğum yaptım kızım 4 günlük oldu şu an uyuyor
Allah herkese nasip etsin harika bir duygu.
Çok sevindim doğumda olduğuna minik bir bebiş daha geliyor. İnşallah sorunsuz bir doğum yaşayıp sorunsuz bir sekılde alırsın meleğini kucağına canım... Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzCanlarim beklemeye devam ediyorum. Suni sanci bi ara cok yordu ama şükür epidural yaptılar. Şimdi kus gibi hafifim :) normalden yana cok bi ümidim yok aslinda sma beklemeye devam. . Bu arada minecim Esimin telefonundan giriyorum sürekli scik gösteriyor galiba. Gerçi elimden geldiğince canli ysyin yapmays cslisicam ama benden cvp gelmezse sebebi budur biline :)
Kubracim inan seni yalniz biraktigima uzgunum :) hayirlisiyla sende arkamdan gelirsin insallah ve tum bekleyenler :)
slm kızlar ben normal doğum yaptım kızım 4 günlük oldu şu an uyuyor
Allah herkese nasip etsin harika bir duygu.
11 gunluk olduk pasamla sarılıkla bogusuyoruz sizlerde durumlar nasil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gozunaydiin :)
Masallah ikinizede..
Bizimde 8. günümüz :)
Sariligi vardi biraz ama 2-3 gunde gecti..
Insallah ilerlemez sizinkide..
Alisiyoruz
Hic buyumeyecek gb geliyor bazen
Ha birdee magnezyum kullanan varmi hala? Birakmalimiyim doktora soramadim
Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...
kızlar bunaltmak istemiyorum ama girmeyen görmeyen arkadaşlar için tekrarlıyorum(zaten yazanlar yazmayanlar biliyorlar kendilerini) tabloya eklemek için bebeğinizin doğum haftasını ve doğum kilosunu yazarsanız sevinirim
teşekkür ediyorum şimdiden ...
fark edilsin diye:2: :26: :44: sonra ben görmedim duymadım demeyin tatlı anneler
Bende yaklasik 2 yildir sudocrem kullaniyorum cok guzel gercekten simdi bebegimede aldim bitane cantama koydum makyaj oncesi kullaniyorum ben profesyonel makyaj yapimindada cogu makyoz sudocrem kullanir pisigede cok iyi geliyor hemen iylestiriyor doru tercih yapmissin canimKızlar dün mothercare gittim ve pisik için sudocrem i onerdiler. Internetten de baktım kullananlar çok memnun. Bilginiz olsun istedim.
Safak 2 :) stres basti beni uyku tutmuyor. Donup duruyorum yatakta. Ev darmadagin canim is yapmak istiyor ama nefesim kesiliyor hemen. Gorumcem geldi yardima sagolsun sabah bi oturuyor aksam kalkiyor koltuktan :) Ne olursa olsun insanin ablasi annesi gibi yok. Gorumcem iyidir sagolsun lafi sozu yoktur ne desem yapar ama insanoglu iste stres yapacak sey ariyorum kendime :) Sipam gelse hemen ayaklansam evde kizimla oglumla kocamla tek kalsam diye hayal kuruyorum.
Bu arada doguran arkadaslar gozunuzaydin. Rabbim ayirmasim. Inci seni merak ediyordum cok sevindim. Sefamolsunn sen de kavusmussundur insallah.
Hayirli dogumlar insallah. Saglikla gelsin yavrular :)Bende yaklasik 2 yildir sudocrem kullaniyorum cok guzel gercekten simdi bebegimede aldim bitane cantama koydum makyaj oncesi kullaniyorum ben profesyonel makyaj yapimindada cogu makyoz sudocrem kullanir pisigede cok iyi geliyor hemen iylestiriyor doru tercih yapmissin canim
Ayni gun dogum yapiyoruz heyecan tavan bendede :))
Hayirli dogumlar insallah. Saglikla gelsin yavrular :)
Hayırlı doğumlar :)) son gelişmeler neler acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi bakalım canım bekliyoruz hayırlı haberlerini
Slm kizlar bizde bugun 20 gunluk olduk banyomuzu yaptik banyodan sonra epey uyudu oyle rahatladiki anlatamam tum vucuduna da bebek yagi surdum. Zeytin yagimi sursem kararsiz kaldim siz ne suruyorsunuz
Oh masallah atlatmaniza sevindim darisi basimizaa emzirerekmi gecirdinz
kızlar doğum yaptm cuma gunu sezeryan oldum hikeyemi anlatacam inş şimdilik bebeğim 4 kilo doğdu 53cm çok şükür iyiyiz gaz çıkartamıyorum
sorunum o bitek
Kizlar ediz mi eymen mi hangisi kulaga hos geliyor
Arkadaslar dualariniz icin tesekkur ederim.bugun sabah 10.01 de normal dogumla oglusum alim asim dogdu. 38+4 te 3.850 gr 54 cm.simdi hastanedeyiz.saglik skntimiz yok cok sukur.darisi bekleyenlerin basina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?