2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim.sanırım depresyona girmemek için biraz eski yaşam tarzımıza arada da olsa dönmek gerekiyor.
Gece dogurcam dediğini hatırlıyorum canım zira benim de sancılarım hep gece oluyor ben de gece sancilanacagina inananlardanim.sütün bol olsun.
Canim bundan sonra muhattap olmayacağım bir süre.zaten akşam geldi salondaki yerine yattı hiç konuşmadan.ben de planı portalı Alip çıktım yatak odasına.bakalım ne kadar gidecek böyle.kizginligim ve kirginligim geçmedi ama sakinim artık.zaten kv ye de şikayet ettim bugün laf arasında.
Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin

Gözünüz aydın canlar.darısı başımıza artık.
O dediğin bazen bana da oluyor.çok can yakıcı bir durum.bugün arkadaşımla dışarda yemek yerken yaptı.sandalyede nasıl oturacagimi bilemedim.sizin doğum zaten yakın değil miydi.bence yol açıyor kendine ufaklık.
Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Oyy maşallah bekledim ama değdi doğrusu icerde iyi baktığından gelmek istememis kuzun annesi.
Kizlar ben uyku delisi oldum resmen napcam boyle bebek dogdugunda insallah boyle olmam :)
Bence bol bol uyu stok yap yorgun karşılama bebisi.zaten ilerde istesek de uykudan bayilamk da fırsatımiz olmayabilir.allah bebeklerimızı sağlıklı hayırlı ve uslu eylesin.
Canim nisan su gelmeden sancılar başlayabilir.doğum başladığında bebek hareketli olmaz diye biliyorduk sma buradan bazı arkadaşlar doğru olmadığını söylediler.hareket ediyormuş ki aşağı itsin kendini.tabi açılma ağrısı falan da olabilir bunu ancak takiple anlayabilirsin.

Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...

Allah yardimcin olsun canim insallah kolay bir doğum olur.

Bence az kalmış mneecim, yakında sizden de güzel haberler alacağız artık inşallah:)

Doktorunuza güvenmiyor musunuz? En önemli konu bu, eğer güveniyorsanız, sırf sezeryan yapmak için böyle korkunç seyler anlatmayacaktır. Yenidoğmuş bebeğin omzunun kırılması, kolunun sinirlerinin sıkısması filan ciddi komplikasyonlar... Eğer dr guven duydugunuz bırıyse bence sozunu dınleyın ama yok guvenmedıgınız bırıyse zaten yorum yapmak cok dogru olmayacaktır. Hayırlısı olur ınsallah sağlıkla kavusursunuz.

Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere

Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin

Allah analı babalı buyurütsun arkadaşlar, siz de kavustunuz cennet kokulularınıza, darısı kalanların başına.

Hala dogurmayanlar😊

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

FatmaBetül 18 mayis normal💓

Hanife6n 18 mayis normal💓

ses06 19 mayıs(normal)💓

Sugar234 19 mayis normal💓

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💜

Mestcan 20 mayıs sezeryan💜

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💜

Emres 20 mayıs sezeryan 💜

Esmasrn 20 mayıs normal💜

esra25 21 mayıs(normal)💜

Tekasur 21 mayıs normal💜

handrake 23 mayis(normal)💜

Hypattia 23 mayis normsl💜

Patatya005 23 mayis normal💜

Şenay60 26 mayis normal💛

Avukat16 27 mayis normal💛

Sec 27 mayıs normal💛

kubra1453 28 mayis(normal)💛

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💛

Kolik 29 mayis normal💛

Kızlar şuan çok ilginç birsey yaşıyorum burnuma bebek kokusu geliyor resmen 😞

Allah bir avazda kurtarsin. Dualarimiz seninle.guzel haberlerini bekliyoruz

Kaşıntı, ağrı,huzursuzluk...zaten geç yatıyorum bir de bu saatte kalkiyorum.h.sonu burası da tenha doğuran bile olmuyor doğru düzgün.kendimi forumun delisi gibi hissediyorum👅👐👀💃

Kizlar, benim beklenen tarih 22 mayis ve ben de hala dogurmadim. Neredeyse 40 hafta olduk, birde kizlar erken dogar derler, bizim kız sabirli olacak belli. Hicbir belirtim yok sali gunu tekrar kontrol var. Normal dogum bekliyorum, simdilik hersey uygun ama esim annem esimin annesi sezeryan ol kurtul diyor. Offf of

Kaşıntı, ağrı,huzursuzluk...zaten geç yatıyorum bir de bu saatte kalkiyorum.h.sonu burası da tenha doğuran bile olmuyor doğru düzgün.kendimi forumun delisi gibi hissediyorum👅👐👀💃

1de uyudum 4te uyandım.. Uykum var ama uykuya dalamıyorum bi türlü. Kendimi zombi gibi hissediyorum suanda

Kızlar gece 12 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı. Şok oldum ben hep alistirmistim kendimi sonuna kadar beklemeyi , sanki daha hazir degilmisim gibi geldi.acilden giris yaptım. Hic sancim çıkmadığı icin suni sanci vermeye başladılar. Az az agrimaya basladi ama hala sancıları m az çıkıyor anlamadım. . Kimseye soylemedik henüz. Eşimle başbaşa kalmak istedim. . Sanırım sezaryen görünüyor banada. . Hayırlısı olsun. . Dualarinizi eksik etmeyin nolur

Allah Allah ne münasebet anlamadım? Ne demek sezeryan ol kurtul? Bence sabret. Bebeğin gelmesinin bi vakti zamanı var. 42 haftaya kadar yolu var. Büyüklerin böyle düşünmesi çok şaşırtıcı. Normal yap normal. Faydalarını biliyosun. Benim tarihim 12 Mayıstı. Dr tehlikeli dediği halde bekliyorum. Bu sene kızlar nazlı :)

Ayy doğuran bile yok bu gece demiştim ama 2 mayis sonu annesi yatış yaptı.bak bide en sona ben kalacağım diyordun.yine beni geçtin😉şaka bir yana allah yardimcin olsun
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.kolay doğum bol süt.sağlıklı bir evlat diliyorum size.

Daha zamanın bile dolmamis.insanlar ahkam kesmeyi çok seviyor.canım gönlünde ne varsa onun için ugras.kismetse ne varsa o oluyor nasılsa.

Hala dogurmayanlar😊

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

FatmaBetül 18 mayis normal💓

Hanife6n 18 mayis normal💓

ses06 19 mayıs(normal)💓

Sugar234 19 mayis normal💓

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💜

Mestcan 20 mayıs sezeryan💜

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💜

Emres 20 mayıs sezeryan 💜

Esmasrn 20 mayıs normal💜

esra25 21 mayıs(normal)💜

Tekasur 21 mayıs normal💜

Aytezcan 22 mayıs normal💜

handrake 23 mayis(normal)💜

Hypattia 23 mayis normsl💜

Patatya005 23 mayis normal💜

Şenay60 26 mayis normal💛

Avukat16 27 mayis normal💛

Sec 27 mayıs normal💛

kubra1453 28 mayis(normal)💛

Kolik 29 mayis normal💛

Amin cmm benim cok saol... duygularim cok karisik eşime sarılıp duruyorum başbaşa son gecemiz diye. Neden son anda böyle oldum hiç anlamıyorum kendimi.. yatisim yapilinca ağlamaya başladım. Baktım esimde ağlıyor :) hem cok heyecanliyiz hemde cok tedirgin.. beklemeye devam edeceğiz bakalim gidişat neyi gösterecek. .

Lohusalık psikolojisi başlamış desene😉canım.merak etme hersey çok güzel olacak.bebeğin de hayatinizda olmasını başbaşa olmaya tercih edeceksiniz.bizi durumdan haberdar et.

Ben de tam tersine firsatim varken bile yatip uyumuyorum oyle alismayayim, bebek olunca zorlanirim diye. Boyle de bebisi yorgun karsilamaktan korkuyorum...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bence uyusaniz iyi olur :) bende hamileyken gece 12 dedinmi yataga girerdim simdi bebegimde saat 12 olmadan uyumuyor. Bi komsumuzda butun gece otururdu onunkide butun gece uyumadi dogduktan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…