Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herşeyin yolunda olmasına sevindim.sanırım depresyona girmemek için biraz eski yaşam tarzımıza arada da olsa dönmek gerekiyor.bugün bebeği babasına bırakıp büyük oğlumla parka gittik 2 saate yakın oynadık eğlendik hem ona hemde bana o kadar iyi geldiki çok mutluyum sonra oğlum eve geldi uyudu.hatta şu anda evdeki bütün erkekler uyuyor babamız bebek ve büyük oğlum.bense akşam yemeği için uğraşıyorum uyku muyku da neymiş onlar huzurlu mutlu ya bende çok mutluyum.
bu arada bir süredir beklediğim bir yerden iş görüşmesi için aradılar pazartesi 15:30 da görüşmeye çağırdılar çok heycanlandım bakalım hayırlısı artık.eğer olursa biraz erken çalışmaya başlarım bakalım neler olacak.
yarın oğlumun anneler günü etkinliği için okula gideceğiz annem ben ve oğlum bebek yine babada kalacak bir iki saat öğleden sonrada bebek görmeye arkadaşım gelecekmiş yarında yoğun olacak bizim için.oğlumda oyalanıyor bu arada mutlu oluyor.eski hırçınlığı pek kalmadı.bebeği çok fazla odasındanda çıkarmıyorum zaten orda uyuyor ihtiyaçlarını orda karşılıyorum salona pek gelmiyor.böylece büyük oğlumda bebek ortalarda pek olmayınca daha sakin davranıyor.salı gününden itibarende annem daha erken gelecek sabahları bende işe gidiyormuş gibi giyinip babası ve oğlumla çıkacağım evden.sonra onlar uzaklaşınca geri gireceğim eve çünkü bizim bebekle evde kalmamız sanırım onu olumsuz etkiliyor.niye bende evde kalamıyorum diyormuş sürekli babasına.birde bu taktiği deneyelim dedik.ilk çocuğun psikolojisi dağılmasın diye yapmadığımız kalmadı nerdeyse ne zormuş kardeş kıskançlığı ile uğraşmak böyle.ben gerçekten işe başladığımda daha normale dönecekte hayatımız onada bir süre daha var işte.
Gece dogurcam dediğini hatırlıyorum canım zira benim de sancılarım hep gece oluyor ben de gece sancilanacagina inananlardanim.sütün bol olsun.ah canım cokta hızlı oldu denemez aslında hep sancılarım vardı bir haftadır gunduz rahat gece ise 2:30 da sancılar başlıyordu..burdada bahsettim ben gece doğuracağım die..tam da tahmin ettiğim gibi çarşamba gecesi 2:30 suyum ondan oncede kahverengi akıntımda artış olmuştu...ve o gun rahimden bacağıma giren sancılar dahada artmıştı.hali hazırda 1 cm açıklığım vardı zaten "heh tamam açıklığım dahada artıyor " die seviniyordum...suyum gelince sancılarım çok yoktu ama eşim ve annemin ısrarı uzerine hastanrye erken gittik.yatış yapıldı açıklık sadece 1.5 cm(( kendi sancınızı bekleyeceksiniz deyıp normal oday a aldılar 4 gibi sancılarım daha da artmaya 7 de ise artık dayanılmmaz olmaya başlamıştı.açıklık 5.5 cm di.beklesem en fazla iki saat içinde doğum anyımıne gelirdi ama cok yorulmuş eşim ve annem beni gordukçe kahrolmuşlardı..epiyi hemen kabul ettim.7:45 te sanırım epudural takıldı bi sancı daha geldikten sonra nasıl rahatladım anlatamam ..hiç bir şey yokmuş gibi 8:30 da açılmam 9.5 cm olmuş hemen doğum masasına alındım 8:55 tede kızımı kucağıma verdiler......ikinci doğum hikayende boyle oluştu....dikişlerim var ama çok rahatım sadece adet sancısı gibi ağrrılarım var...
39+5 te 2970 gr 49 cm doğdu kızım şimdi surekli emişiyoruz gunduz uzun uyuyor gece ise uyku yok...ev kalabalık hiç bir şey benim irademde gerçekleşmiyor ....
Canim bundan sonra muhattap olmayacağım bir süre.zaten akşam geldi salondaki yerine yattı hiç konuşmadan.ben de planı portalı Alip çıktım yatak odasına.bakalım ne kadar gidecek böyle.kizginligim ve kirginligim geçmedi ama sakinim artık.zaten kv ye de şikayet ettim bugün laf arasında.Babusol alkol sıkmıstınız dı mı canım? Enfeksıyon gecene dek yıkama tabıı...
Sen ona ısten gekmeden yapılacaklar lıstesı hazırla o zaman, ne boyle hayatından bezmiş gıbı gorunuyor eşin?
Buarada yakın zamanda babasını kaybettıgını unutmustum, brlkı de bu kayıtsız tavırları bır tur depresyondur.
Cok sevındım ıyı gelmesıne. Baska arkadaslar da vardı gazdan sıkayetcı ınsallah okurlar. Ben de sızı cook sevıyorum vallahı aklım hep sızde. Iyı haberlerınızı yazarsanız sevınıyorum.
Cok sevındım durumlar daha ıyıymış:)) Yalnız anne gıbı uyarıyor olmayayım ama bahsettıgın tempoda bıraz da dınlenmen gereklı. Tum enerjın bıterse kımseye faydan olmaz, sen de uyumalısın, yemegı esın dusunmelı
Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin
Gözünüz aydın canlar.darısı başımıza artık.Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa
Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...
O dediğin bazen bana da oluyor.çok can yakıcı bir durum.bugün arkadaşımla dışarda yemek yerken yaptı.sandalyede nasıl oturacagimi bilemedim.sizin doğum zaten yakın değil miydi.bence yol açıyor kendine ufaklık.bende bugün bacımla beraberdim, karnı sürekli yukardan aşağıya, çapraz şekilde geriliyordu ...son 1 haftadır bu şekilde imiş
sonra yürüyüşe çıktık ama sancıdan ve ağrıdan 10 dk lık yolu yarım saatte yürüdük ... doğum yakın mı ki dersiniz :44:
Oyy maşallah bekledim ama değdi doğrusu icerde iyi baktığından gelmek istememis kuzun annesi.Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Bence bol bol uyu stok yap yorgun karşılama bebisi.zaten ilerde istesek de uykudan bayilamk da fırsatımiz olmayabilir.allah bebeklerimızı sağlıklı hayırlı ve uslu eylesin.Kizlar ben uyku delisi oldum resmen napcam boyle bebek dogdugunda insallah boyle olmam :)
Canim nisan su gelmeden sancılar başlayabilir.doğum başladığında bebek hareketli olmaz diye biliyorduk sma buradan bazı arkadaşlar doğru olmadığını söylediler.hareket ediyormuş ki aşağı itsin kendini.tabi açılma ağrısı falan da olabilir bunu ancak takiple anlayabilirsin.Kizlar bisey sorucam. Henuz nisan falan gelmedi ama belim 2 ye ayrilacakmis gibi agriyor iki gundur, acidan gece yatakta donemiyorum artik. Bugun de evi falan temizledim cok ayaktaydim. Bebis 3-4 haftadir basi asagida zaten. Dr yuruyus falan yaparsan hazneye yerlesmesi kolaylasir demisti. Bu aksam yemekten sonra asiri hareket etmeye (tepinmeye) basladi. Ve ayaklarini gerdirdikce basini asagiya itiyor sanki asagiya dogru saplanmalar oluyor. Acaba bunlar belirti olabilir mi yoksa normal mi? 38+5 teyim bugun. Sanki hic durmayacakmis gibi hareketleri, uzun zamandir bukadar hareketli degildi daha cok yavaslamisti. Cok nerji verecek farkli bisey de yemedim...
Nisan gelmeden dogum sancısı gelen var mı??
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...
Bence az kalmış mneecim, yakında sizden de güzel haberler alacağız artık inşallah:)bende bugün bacımla beraberdim, karnı sürekli yukardan aşağıya, çapraz şekilde geriliyordu ...son 1 haftadır bu şekilde imiş
sonra yürüyüşe çıktık ama sancıdan ve ağrıdan 10 dk lık yolu yarım saatte yürüdük ... doğum yakın mı ki dersiniz :44:
bugün kontrolüm vardı bebeğim çoksağlıklı ancak ultrasonda yapılan ölçümlerde bebeğin karın çevresi 372mm çıktı. göbekli bir bebek yani. dr 360mm üzerinde normal doğum öneremem malesef dedi sezeryan olmalısın . normal olursa riskleri var çocuğun başı çıkar ama kalanını çıkaramayabilirim omuz çıkıklığı olabilir çıkarmak için omzunu kırmak zorunda kalabilir ve daha bir çok komplikasyon olabilir dedi ama sen bu riski alırım dersen normalde doğurturum mesüliyet kabul ettmem dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapcam bilemedim pazartesiye kadar düşün haber ver diyor.
yardımmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::2:
en fazla 360mm olursa sorun olmaz dedi
Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin
Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa
Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...
Hala dogurmayanlar😊
Eylulguzeli 12 mayis normal💓
Emineveaydin 15 mayıs normal💓
SevdaSoner 15 mayıs normal💓
mneeee 16 mayis(normal)💓
FatmaBetül 18 mayis normal💓
Hanife6n 18 mayis normal💓
ses06 19 mayıs(normal)💓
Sugar234 19 mayis normal💓
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💜
Mestcan 20 mayıs sezeryan💜
Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💜
Emres 20 mayıs sezeryan 💜
Esmasrn 20 mayıs normal💜
esra25 21 mayıs(normal)💜
Tekasur 21 mayıs normal💜
handrake 23 mayis(normal)💜
Hypattia 23 mayis normsl💜
Patatya005 23 mayis normal💜
Şenay60 26 mayis normal💛
Avukat16 27 mayis normal💛
Sec 27 mayıs normal💛
kubra1453 28 mayis(normal)💛
Sefamolsunnn 28 mayıs normal💛
Kolik 29 mayis normal💛
Kaşıntı, ağrı,huzursuzluk...zaten geç yatıyorum bir de bu saatte kalkiyorum.h.sonu burası da tenha doğuran bile olmuyor doğru düzgün.kendimi forumun delisi gibi hissediyorum👅👐👀💃
Kizlar, benim beklenen tarih 22 mayis ve ben de hala dogurmadim. Neredeyse 40 hafta olduk, birde kizlar erken dogar derler, bizim kız sabirli olacak belli. Hicbir belirtim yoksali gunu tekrar kontrol var. Normal dogum bekliyorum, simdilik hersey uygun ama esim annem esimin annesi sezeryan ol kurtul diyor. Offf of
Ayy doğuran bile yok bu gece demiştim ama 2 mayis sonu annesi yatış yaptı.bak bide en sona ben kalacağım diyordun.yine beni geçtin😉şaka bir yana allah yardimcin olsunKızlar gece 12 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı. Şok oldum ben hep alistirmistim kendimi sonuna kadar beklemeyi , sanki daha hazir degilmisim gibi geldi.acilden giris yaptım. Hic sancim çıkmadığı icin suni sanci vermeye başladılar. Az az agrimaya basladi ama hala sancıları m az çıkıyor anlamadım. . Kimseye soylemedik henüz. Eşimle başbaşa kalmak istedim. . Sanırım sezaryen görünüyor banada. . Hayırlısı olsun. . Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Kizlar, benim beklenen tarih 22 mayis ve ben de hala dogurmadim. Neredeyse 40 hafta olduk, birde kizlar erken dogar derler, bizim kız sabirli olacak belli. Hicbir belirtim yoksali gunu tekrar kontrol var. Normal dogum bekliyorum, simdilik hersey uygun ama esim annem esimin annesi sezeryan ol kurtul diyor. Offf of
Ayy doğuran bile yok bu gece demiştim ama 2 mayis sonu annesi yatış yaptı.bak bide en sona ben kalacağım diyordun.yine beni geçtin😉şaka bir yana allah yardimcin olsun
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.kolay doğum bol süt.sağlıklı bir evlat dildevamm size.a.
Amin cmm benim cok saol... duygularim cok karisik eşime sarılıp duruyorum başbaşa son gecemiz diye. Neden son anda böyle oldum hiç anlamıyorum kendimi.. yatisim yapilinca ağlamaya başladım. Baktım esimde ağlıyor :) hem cok heyecanliyiz hemde cok tedirgin.. beklemeye devam edeceğiz bakalim gidişat neyi gösterecek. .
Bence uyusaniz iyi olur :) bende hamileyken gece 12 dedinmi yataga girerdim simdi bebegimde saat 12 olmadan uyumuyor. Bi komsumuzda butun gece otururdu onunkide butun gece uyumadi dogduktan sonra :)Ben de tam tersine firsatim varken bile yatip uyumuyorum oyle alismayayim, bebek olunca zorlanirim diye. Boyle de bebisi yorgun karsilamaktan korkuyorum...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Minecim tesekkurler.17 mayista dogdu.darisi kardesine.dogum yaparken sizlere dua ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?