Evet canim..
Gogsumden ayrilmiyor bnmkide yaa,3 gundur uzun saatler uyumuyor ve yarim saatte bir emiyor..bilemedim nedendir..yorgun dusuyor uyumuyor,uzuluyorum...
Ben cok zor uyandiriyorum emsin diye kiyamiyorum ama mecburum daha emerken yine uyuyakaliyor yine
DOĞUMA GİDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM :)
saat 9da evden çıkacaz. yatışım yapılacak. gece 4te suni sancı verilecek. inşallah yarına doğurmuş olacam. dua edinkorkuvar çünkü. daha 1cm açılmam bile yok. umarımkolay bi doğum olur
Kizlar ediz mi eymen mi hangisi kulaga hos geliyor
saat 9da evden çıkacaz. yatışım yapılacak. gece 4te suni sancı verilecek. inşallah yarına doğurmuş olacam. dua edinkorkuvar çünkü. daha 1cm açılmam bile yok. umarımkolay bi doğum olur
Çok sevindim doğumda olduğuna minik bir bebiş daha geliyor. İnşallah sorunsuz bir doğum yaşayıp sorunsuz bir sekılde alırsın meleğini kucağına canım... Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Arkadaslar dualariniz icin tesekkur ederim.bugun sabah 10.01 de normal dogumla oglusum alim asim dogdu. 38+4 te 3.850 gr 54 cm.simdi hastanedeyiz.saglik skntimiz yok cok sukur.darisi bekleyenlerin basina...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ediz mi eymen mi hangisi kulaga hos geliyor
Canım inş kolayca açılma olur ve alırsın yavrunu kucagina..panik olmadan derin nefesler almaya çalış miden bulanirsa tutma kendini kus yardimci oluyomus açılmaya. .bi de ben gibi tutturma sezeryan die tabii açılma guzelse..yanindakiler kiyamayip sezeryane yönlendirebilir ler.zaten eben ve doktorun seni bilgilendirir açılma konusunda 2 saatte bir falan..ALLAH yardımcın olsun. Sancilar başladığında burdaki arkadaslara ve bebek isteyen herkese dua et olur mu sancı anında dualar kabul olurmuş..bizi habersiz bırakma canım takipteyim. .DOĞUMA GİDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Ben cok zor uyandiriyorum emsin diye kiyamiyorum ama mecburum daha emerken yine uyuyakaliyor yine
Gögüs ucu çıkarıcı, makina ile iki saatte bir sağmak, emzirirken avent'in gögüs ucu koruyucusunu kullanmanı öneririm canım. İnşallah sarılığı hemen geçer, sık sık beslenmesi gerekiyor. Pişik için koruyucular var, Handrake çok güzel anlatmış; çinko içerenler pişik olduktan sonra... Koruyucuları her alt açmada sürebilirsiniz, sebamed, saf zeytinyağı, sudokrem önerilenler arasında...15-5-2014 15:13 te genel sezaryanla oldu paşam çok şukur ikimizde iyiyiz 3220gr 51cm doğdu. darısı tum bekleyenlerin basına.
hafif sarılığımız var sütümde tam inmedi gibi göğüs uçlarımda çıkmadı tavsiyelerinizi bekliyorum.birde pişik önleyici ne önerirsiniz ?
Slm kizlar bizde bugun 20 gunluk olduk banyomuzu yaptik banyodan sonra epey uyudu oyle rahatladiki anlatamam tum vucuduna da bebek yagi surdum. Zeytin yagimi sursem kararsiz kaldim siz ne suruyorsunuz
Eymen güzel ama Egemen daha güzel sanki aklıma geldi şimdi, ben oğluma hamileyken düşünmüştüm.Kizlar ediz mi eymen mi hangisi kulaga hos geliyor
Allah yardimcin olsun canim..
Umdugundan bile daha kolay,hep cok iyi hatirlayacagin bir dogum olur insallah..
Oyy kiyamam..Emerken arada uyarabilirsin yanagindan ya da cenesinden hafifce..
Ayaklarina masaj yaparak uyandirilabilir diye gormustuk kursta ama bebisler oyle drslerle olmuyormus anladim :)
Hep nasil battaniyesini acip ayaklari uyarilabilir ki,daha kucucukler hemen hapsiriyoor altini bile degistirirken..
Canim üzülme boşver.zaten doğumdan sonra ortaya çıkardı daha büyük hayal kırıklığı olurdu.doğurduktan sonra bakarız çaresine daha kirmiziyken.Offf su saate kadar catlamadim az once gobek deligimin etrafindaki cizgileri gorunce soka girdim. Iki gun daha dayanamadi offf(
Maşallah gözün aydin.ben de seni merak ediyordum.çok şükür kucağına almışsın.bol sütler.kızlar doğum yaptm cuma gunu sezeryan oldum hikeyemi anlatacam inş şimdilik bebeğim 4 kilo doğdu 53cm çok şükür iyiyiz gaz çıkartamıyorum
sorunum o bitek
Ikısı de güzel ama Eymen çok popüler o yüzden Ediz.Kizlar ediz mi eymen mi hangisi kulaga hos geliyor
Oyyy yerim onu maşallah.minik bir dev sanki.allahtan daha durmamis yani.😉Arkadaslar dualariniz icin tesekkur ederim.bugun sabah 10.01 de normal dogumla oglusum alim asim dogdu. 38+4 te 3.850 gr 54 cm.simdi hastanedeyiz.saglik skntimiz yok cok sukur.darisi bekleyenlerin basina...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogum hikqyemizde yazmistim ama firsat bulmusken yazayim gormediysen dedim 52boy 3560 gr ama su kayvettiginden dolayi hastanedeb cikarken 3360 grdi
Canım beni de ekler misin
02.05.2014 doğum günü 37+2 haftası 2950 gr kilosu 50 cm boyu.
Bir ara doğum hikayemi de yazacağım inşallah :)
burcucuğm bilgilerini hikayede görüp aldım ama sen tablodan sonra yazınca ekleyemedim, yeni tablomuzda görürsün inşaAllah yeni halini canım
Gozunaydin canim :)
Sonunda sende kavustun melegine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?