2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım ne yaptın şuan burdasın ışığn yanıyor Rabbim yardımcın olsun ... haberdar et gidişattan bizi öpüyorum canım

hadi bakalım canım bekliyoruz hayırlı haberlerini
Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lilacsofia ve handrake ... canlarım teşekkür ederim, Rabbim sağlıkla kavuştursun da başka bişey istemeyiz
handrake bence son ikiye bacımla sen kalırsın, niyeyse öyle doğuyo içime

AA sefamolsuunn sen de mi brütüs yaa ama bizim daha 10gunumuz vardiii beni nasil yalniz birakirsin:18:
Saka bi yana Allah kokaylik versin canim hayirlisiyla bebeğine kavusmussundur insallaah
Op kokla bizim yerimize de

canım ne yaptın şuan burdasın ışığn yanıyor Rabbim yardımcın olsun ... haberdar et gidişattan bizi öpüyorum canım

Sefamolsun ne yaptın meraktayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AA sefamolsuunn sen de mi brütüs yaa ama bizim daha 10gunumuz vardiii beni nasil yalniz birakirsin:18:
Saka bi yana Allah kokaylik versin canim hayirlisiyla bebeğine kavusmussundur insallaah
Op kokla bizim yerimize de

Canlarim beklemeye devam ediyorum. Suni sanci bi ara cok yordu ama şükür epidural yaptılar. Şimdi kus gibi hafifim :) normalden yana cok bi ümidim yok aslinda sma beklemeye devam. . Bu arada minecim Esimin telefonundan giriyorum sürekli scik gösteriyor galiba. Gerçi elimden geldiğince canli ysyin yapmays cslisicam ama benden cvp gelmezse sebebi budur biline :)
Kubracim inan seni yalniz biraktigima uzgunum :) hayirlisiyla sende arkamdan gelirsin insallah ve tum bekleyenler :)

Kizlar merhaba bisey sorcam..bu ara karnim surekli sertlesip duruyo birde bebegimin hareketleri baya azaldi normalmi?38#5 haftaligim..bebegimi ancak dokununca hareketleniyo..yenek falan yiyince bir iki itiyo okadar sizdede boylemi..dogumum cok yakinmi acaba bilemedim

Ha birdee magnezyum kullanan varmi hala? Birakmalimiyim doktora soramadim

CAnım epidural yapıldığına göre demek ji açılman iyi, bence normal doğum yapacaksın. Hiç moralini bozma, güZel haberlerini beklîyoruz.

BDT mis aynı, benim de hareketleri dediğin gibi teknme bile yok artık. Benim de karnım geriliyor ama Dr daha doğurmazsın, belki 42 yi bile bulabilir dedi.

Günaydın kizlar gece gordugum ruyalardan en guzelinden 10 oscarlik film cikar vallahi dun gece bebegimi dogurmustum emziriyodum basbakani gordum sora :)) bakanlari felan sabah kalktim ulan bebek hadi neysede bu bakanlarin ne isi var ruyamda haberleri cok izliyorum bilinc alti heralde 74 kilo olmusum ya 24 kilo aldim bide buyun hamileligim boyunca gecmiyo gunler diye sizlanip durdum anamm saliya bisi kalmadi cok heyecanliyim bide sanirim grip oluyorum burnum akip duruyo oksurukte var bakalim insallah kotu bisi olmaz ameliyatta cok tırsıyorumm

15-5-2014 15:13 te genel sezaryanla oldu paşam çok şukur ikimizde iyiyiz 3220gr 51cm doğdu. darısı tum bekleyenlerin basına.
hafif sarılığımız var sütümde tam inmedi gibi göğüs uçlarımda çıkmadı tavsiyelerinizi bekliyorum.birde pişik önleyici ne önerirsiniz ?

Gozunaydin canim :)
Sonunda sende kavustun melegine..

Olcumler cok degisiyor canim ama ne yapilmalidir bilemedim..Hislerine guven..
Allah yardimciniz olsun..

Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere

Gozunaydiiinn :)
Masallah minige..

Kizlar ben uyku delisi oldum resmen napcam boyle bebek dogdugunda insallah boyle olmam :)

Ben de tam tersine firsatim varken bile yatip uyumuyorum oyle alismayayim, bebek olunca zorlanirim diye. Boyle de bebisi yorgun karsilamaktan korkuyorum...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hic bisy yapmayin :)
Bebis uyurken bende uyuyorum sonra uyaniyorum soruuyorum ne cok uyudum diye,annem diyor ki daha yarim saat olmadi :)
Garip ama kisacik uyku oyle tatli geliyor ki doyuuyorsunuz :)
Vucudunuza guvenin :)

Dogum hikqyemizde yazmistim ama firsat bulmusken yazayim gormediysen dedim 52boy 3560 gr ama su kayvettiginden dolayi hastanedeb cikarken 3360 grdi

Ha birdee magnezyum kullanan varmi hala? Birakmalimiyim doktora soramadim
3 gündür hareketleri acayip yavasladi.ittirme şeklinde genelde ve bazen taş kesiliyor karnım.sebebini çözemedim belki kasiliyordur.devamı dışında ilaç kullanmıyorum.hatta demir bile dr duysa kırar kafamı ama midem almıyor artık.magnezyumu da çok yorulduğum zamanlarda alıyorum ki agrimi azaltır diye.

Önleyici olarak bepanthol pişik gecirici Nivea...gerçi ben chicco aldım set halinde ama hiç kullanmadığım için tavsiye edemiyorum.gözün aydın bu arada

Kızlar dün mothercare gittim ve pisik için sudocrem i onerdiler. Internetten de baktım kullananlar çok memnun. Bilginiz olsun istedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Safak 2 :) stres basti beni uyku tutmuyor. Donup duruyorum yatakta. Ev darmadagin canim is yapmak istiyor ama nefesim kesiliyor hemen. Gorumcem geldi yardima sagolsun sabah bi oturuyor aksam kalkiyor koltuktan :) Ne olursa olsun insanin ablasi annesi gibi yok. Gorumcem iyidir sagolsun lafi sozu yoktur ne desem yapar ama insanoglu iste stres yapacak sey ariyorum kendime :) Sipam gelse hemen ayaklansam evde kizimla oglumla kocamla tek kalsam diye hayal kuruyorum.

Bu arada doguran arkadaslar gozunuzaydin. Rabbim ayirmasim. Inci seni merak ediyordum cok sevindim. Sefamolsunn sen de kavusmussundur insallah.

Son düzenleme:
Kızlar pişik kremleriyle ilgili bilmeniz gereken şeyler var.önleyici olarak kullanılacak kremlerin %20 iyileştirici olarak kullanılacak kremlerin %40 cinko oksit içermesi gerekiyor.yani iyileştirici özelliğe sahip olanlar uzun süre ve gereksız yere kullanılmamalı.en iyisi pişik oluşmadan önleyici kremlerden kullanmak.ıslak mendil yerine yıkamak bebeğin altının hava almasını ve iyice kuruladiktan sonra kapatılmasını sağlamak.

canım jel fitille ne amaçlanıyor bilgin varmı?açılmayımı çabuklaştırıyor ağrıyımı azaltıyor
.

Slm canım ben doğum yaptım fitil açılmayı başlatıyor,benim 2,5 cm.lik açılma varken koydular 6saat sonra 5 cm.olmuştu.
Suni sancı verdiler 1,5 saatte 9 cm oldu dayanılcak gibi değildi çok şükür 2 dk sürmedi doğması,ve doğduğu an hiçbir acı sancı kalmıyor.
Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…