Kızlar gece 12 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı. Şok oldum ben hep alistirmistim kendimi sonuna kadar beklemeyi , sanki daha hazir degilmisim gibi geldi.acilden giris yaptım. Hic sancim çıkmadığı icin suni sanci vermeye başladılar. Az az agrimaya basladi ama hala sancıları m az çıkıyor anlamadım. . Kimseye soylemedik henüz. Eşimle başbaşa kalmak istedim. . Sanırım sezaryen görünüyor banada. . Hayırlısı olsun. . Dualarinizi eksik etmeyin nolur
Iyi geceler kizlar...bu aksam suyum geldi.simdi hastanedeyiz.yatis yapildi.ama daha acilmam 1 cm ve duzenli sancim yok.dualarinizi bekliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lilacsofia ve handrake ... canlarım teşekkür ederim, Rabbim sağlıkla kavuştursun da başka bişey istemeyiz
handrake bence son ikiye bacımla sen kalırsın, niyeyse öyle doğuyo içime
Kızlar gece 12 gibi sızıntı şeklinde suyum gelmeye başladı. Şok oldum ben hep alistirmistim kendimi sonuna kadar beklemeyi , sanki daha hazir degilmisim gibi geldi.acilden giris yaptım. Hic sancim çıkmadığı icin suni sanci vermeye başladılar. Az az agrimaya basladi ama hala sancıları m az çıkıyor anlamadım. . Kimseye soylemedik henüz. Eşimle başbaşa kalmak istedim. . Sanırım sezaryen görünüyor banada. . Hayırlısı olsun. . Dualarinizi eksik etmeyin nolur
canım ne yaptın şuan burdasın ışığn yanıyorRabbim yardımcın olsun ... haberdar et gidişattan bizi öpüyorum canım
Sefamolsun ne yaptın meraktayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
AA sefamolsuunn sen de mi brütüs yaa ama bizim daha 10gunumuz vardiii beni nasil yalniz birakirsin:18:
Saka bi yana Allah kokaylik versin canim hayirlisiyla bebeğine kavusmussundur insallaah
Op kokla bizim yerimize de
Kizlar merhaba bisey sorcam..bu ara karnim surekli sertlesip duruyo birde bebegimin hareketleri baya azaldi normalmi?38#5 haftaligim..bebegimi ancak dokununca hareketleniyo..yenek falan yiyince bir iki itiyo okadar sizdede boylemi..dogumum cok yakinmi acaba bilemedim
Canlarim beklemeye devam ediyorum. Suni sanci bi ara cok yordu ama şükür epidural yaptılar. Şimdi kus gibi hafifim :) normalden yana cok bi ümidim yok aslinda sma beklemeye devam. . Bu arada minecim Esimin telefonundan giriyorum sürekli scik gösteriyor galiba. Gerçi elimden geldiğince canli ysyin yapmays cslisicam ama benden cvp gelmezse sebebi budur biline :)
Kubracim inan seni yalniz biraktigima uzgunum :) hayirlisiyla sende arkamdan gelirsin insallah ve tum bekleyenler :)
Kizlar merhaba bisey sorcam..bu ara karnim surekli sertlesip duruyo birde bebegimin hareketleri baya azaldi normalmi?38#5 haftaligim..bebegimi ancak dokununca hareketleniyo..yenek falan yiyince bir iki itiyo okadar sizdede boylemi..dogumum cok yakinmi acaba bilemedim
Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa
Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...
bugün kontrolüm vardı bebeğim çoksağlıklı ancak ultrasonda yapılan ölçümlerde bebeğin karın çevresi 372mm çıktı. göbekli bir bebek yani. dr 360mm üzerinde normal doğum öneremem malesef dedi sezeryan olmalısın . normal olursa riskleri var çocuğun başı çıkar ama kalanını çıkaramayabilirim omuz çıkıklığı olabilir çıkarmak için omzunu kırmak zorunda kalabilir ve daha bir çok komplikasyon olabilir dedi ama sen bu riski alırım dersen normalde doğurturum mesüliyet kabul ettmem dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapcam bilemedim pazartesiye kadar düşün haber ver diyor.
yardımmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::2:
en fazla 360mm olursa sorun olmaz dedi
Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Kizlar ben uyku delisi oldum resmen napcam boyle bebek dogdugunda insallah boyle olmam :)
Ben de tam tersine firsatim varken bile yatip uyumuyorum oyle alismayayim, bebek olunca zorlanirim diye. Boyle de bebisi yorgun karsilamaktan korkuyorum...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
3 gündür hareketleri acayip yavasladi.ittirme şeklinde genelde ve bazen taş kesiliyor karnım.sebebini çözemedim belki kasiliyordur.devamı dışında ilaç kullanmıyorum.hatta demir bile dr duysa kırar kafamı ama midem almıyor artık.magnezyumu da çok yorulduğum zamanlarda alıyorum ki agrimi azaltır diye.Ha birdee magnezyum kullanan varmi hala? Birakmalimiyim doktora soramadim
15-5-2014 15:13 te genel sezaryanla oldu paşam çok şukur ikimizde iyiyiz 3220gr 51cm doğdu. darısı tum bekleyenlerin basına.
hafif sarılığımız var sütümde tam inmedi gibi göğüs uçlarımda çıkmadı tavsiyelerinizi bekliyorum.birde pişik önleyici ne önerirsiniz ?
canım jel fitille ne amaçlanıyor bilgin varmı?açılmayımı çabuklaştırıyor ağrıyımı azaltıyor
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?