2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Deniz cok tatlı bi doğum hikayen var epidurale girecek olan bana cesaret verdin resmen böyle gusel hikayelere bayiliyorum. Salı günü doğuma girecek arkadaşlar o gun kaç haftalık 'olacaksiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uyuyamıyorummm uykudan gözlerim yanarken göz kapaklarım kapanırken yatıyorum sağa dön sola dön derken uykum kaçıyorr bende kalktım ne zaman gelirse tekrar o zaman yatacağım inşallah

Malesef bekliyoruz hala :)
Hakkaten bu senenin kizlari nazli cikti. Nst de sanci var görünüyor 3 cmlik açıklık varmış ama bende tık yok. Hayirlisiyla bi alsaydik kucagimiza..

41+1 olcaz.Yarı kendiliğinden gelmesi için son günüm inşallah sancılanırım.

Oyyu oy şuraya bak yaaa... İnat ettim bu listeye değil doğuranlar listesine yazdırcam kendimi diye. 41. Haftam bitti yaaa (( neyse salı günü artık inşallah....

Uyuyamıyorummm uykudan gözlerim yanarken göz kapaklarım kapanırken yatıyorum sağa dön sola dön derken uykum kaçıyorr bende kalktım ne zaman gelirse tekrar o zaman yatacağım inşallah
Oluyorum uykudan biraz sizar gibi oluyorum.ağrı tekme hickirik tuvalet susuzluk açlık mide yanmasi kaşıntı...biri yada birkaçı ile uyaniyorum.hala sancım var ince ince sızlıyor alt taraf baskı da var.halim harap.yarın agda ya gideceğim sabretse bari.
Malesef bekliyoruz hala :)
Hakkaten bu senenin kizlari nazli cikti. Nst de sanci var görünüyor 3 cmlik açıklık varmış ama bende tık yok. Hayirlisiyla bi alsaydik kucagimiza..

Acilman varmış sancı da cikiyormus.yakında dogurursun bence hem de kolay olur doğumun.

Hic birsey anlamiyorsun canim epiduralle.korkma sakin tatlim

benım bebeğimde 17 mayıs 16:20 de sezeryanla dünyaya geldi.
2600 gr 49 cm 38 hafta 5 gunluk
sütüm henüz yok sadece sarı sıvı geliyor un çorbası tavsiye ediyorlar içiyorum bakalım inş. işe yarar.

Son düzenleme:

Yaa bende merak ediyorum kilo alimini. Dogdugunda 3350 idi. 1 hafta sonra 3250 idi haftaya kontrol var bakalim kac olmus

Canim beniiimm yazdin mi göremedim ama mis kokuluna kavustun mu merak ve heyecan içindeyim :)
Daha ooooonnn, dokuuuuzzz diye sayacaktik birlikteee ama sen bebegini opup koklarken sayarsin artik

Evet..Sonrasi nasil olacak o da ayri bir merak :)

kızlar bebeğimde hafif sarılık var. doktor saatte bir emzir dedi, ne kadar böyle sürer bilen var mı. şimdi günlüğüz.

Bizde de vardi canim,2-3 gunde gecti emzirmeyle..
Beyaz isikta durun,beyaz giydirin demisti saglik ocagindaki bayan,sariligini daha iyi takip etmek icin..

Bunlari ya tatli bir dille soylemelisin ya da sana huzursuzluk olarak donmeye devam edecek..
Gercekten gereksiz 1-2 kisi olacagina yalnizlik daha iyidir..
Araniz iyi diye hatirliyorum konusup Demir konusunda daha dikkatli olmasini isteyebilirsin..

Sen daha iyi biliyorsundur,dogumda bebislerinde sisligi olurmus,once kilo duser sonra dogduklari kilooya donerlermis,yani minik iyi ilerliyor :)
Bizimde kontrolumuz yarin,10. gunumuz..Bakalim nasil olacak haberler..

Ben de salı bebisimi alıcam inşallah :)

Hadi hayirlisi canim insallah kendisi tesrif eder minigin :)
Doktorun kimdi buarada,nerede olacak dogum?

sütüm henüz yok sadece sarı sıvı geliyor un çorbası tavsiye ediyorlar içiyorum bakalım inş. işe yarar.

Gozunuzaydiinn :)
Dusa yarin mi girebileceksin?
Benimde ilk 2 gun oyleydi sezeryann oldum,3. gun eve dondugumuzde banyoya girdikten sonra duzeldi sut cok sukur..
Az sabir :)
Suyunu eksik etme,hem sutun hem aldigin ilac icin..

Canim eşine soylesen kv ne söylese anne sen sadece demirle ilgilen diye.böyle olunca çok da yorulmaz hem.
Kendim söyledim aslında biliyor musun cnm, aynen senın yazdıgın sekılde soyledım kıbarca... Annelere en cok Demır ıcın ıhtıyac duydugumu... Bız ne olsa yerız sayılı gun vs onemlı olan Demır dedım. Bılmıyorum dun cok gergındı bugun daha ıyı gorunuyor. Dun nedense annemın dıscıye gıtmesıne cok fazla takılmıstı... Sureklı esıtlık bozuldu tarzında seyler soyluyordu, benım de moralımı cok bozmustu.

Gozunuz aydın cnm Allah bağışlasın.

Hayırlı olsun bebısınız:) Sarı sıvı herhalde kolostrumdur ne guzel bagısıklıgı guclu olacak demek kı. Gogsunuzden onun o anda ıhtıyacı olan bılesım gelıyor etrafa bakıp uzulmeyın... Zamanla zaten bıldıgımız sute donecek. Bolca emzırın. Gunde 3-4 lt kadar su ve sıvı tuketın. Bol proteın ağırlıklı beslenın.

Yaa bende merak ediyorum kilo alimini. Dogdugunda 3350 idi. 1 hafta sonra 3250 idi haftaya kontrol var bakalim kac olmus

Bızım de pzt kontrol var takıpleselım cnm ben de merak ıcındeyım...

Evet canım 3260 dogup hastaneden 3050 cıktık. Sımdı alıyor ama doktorumuz soyle "kılo alımı ıyı" dıyemedı bır turlu. Dese rahatlayacagım.
Esımın annesı ıle aramız ıyıdır severım onu ama hep konusuruz ya lohusalık depresyonuna asıl çevremızdekıler gırıyor dıye bu da oyle bır durum sanırım.

Hiç kimse annen gibi olamıyor ne yazıkki...ama sorsan onlar çok ilgili alakalılardır kendilerine göre.Anlayabiliyorum seni tek degilsin..en iyisi kimseden beklentin olmayacak ne kadar az şey bekledin o kadar az kırılıyorsun çünkü.Ben kızımın dogumundan sonra anladım üzücü ve yıpratıcı bir tecrübe oldu benim için.

Bu listeye alinti yaparak kendimi de eklemistim ama beni eklememissiniz 😔
27 mayis normal

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bizimki carsamba gunu kontrolden sonra buraya yazarim kismetse :)

Eger kendi gelseydi doğumevine gidecektim ama sezeryan olasılığı için kendi doktoruma gitmeye karar verdim. Sami kemik. Önce suni sancı, olmazsa sezaryen. Çok üzgünüm hala tık yok.

kızlar bacımın dün 1,5 2 saat kadar artan ama düzensiz sancıları olmuş , sabah erken saatlerde tekrar başlamış (hiç bu kadar yoğun olmamıştı diyo) sonra 9 da dr randevusu vardı alttan ilk kez muayene etmişler hiç açılma yokmuş ve muayene olunca daha da rahatladım sancı mancı hak getire diyo... nts de bile sancı çıkmamış ,halbu ki 3 gün önce girdiğin de daha fazla sancıları çıkmış anlamadık :44: hiç açılma olmadan normal doğum olur mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…