2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ben iki hafta önce değiştirdim önceki doktorum sezeryan meraklısıydı. doktorum iyi ama mesai saatleri dışında yada gece doğum olursa nöbetçi doktor doğum yaptırıyormuş biraz o konuda bende tedirginim

evet gece gelmeyecek olması da ayrı bir sorun. diğer dr. gece gelmiyormuş o yüzden bunu seçmiştim ben. şimdi diğerinden randevu alırsam gece kime denk gelirsem o doğum yaptıracak. aynı doktorla devam etmek istiyorum ama 1 hafta içinde doğum yapacak olursam tanıdığım kimse yok yarın diğer doktora gidip tanışmış mı olsam en azından. bu hafta içinde doğurmazsam, izinden döndüğünde yine aynı doktora devam ederim.?? yada yarın aynı doktoruma mı gitsem ki böyle durumlar için bir çözüm düşünmüşmüdür ki? off kafam çok karışık. ..

Ben kendimi bu fikre alıştırdım başka seçeneğim de kalmadı zaten son günlerimbir daha strese giremem.. Sen kendini nasıl iyi hisssedeceksen öyle yap bence bir gidip tanış istersen

Yaa bende merak ediyorum kilo alimini. Dogdugunda 3350 idi. 1 hafta sonra 3250 idi haftaya kontrol var bakalim kac olmus

Ömer taha 2.400 gram doğdu 3 gün Hastanede süt yada mama verilmedi serumla beslemişler eve gelince emmeye başladı 6 günlük olunca kontrole gittik 100 gram almıstı.. 10 gün sonra tekrar gittik 3 kilo olmuş maşallah.. erken doğan bebekler ilk zamanlar cok kilo alırmış dün 1 aylık olduk yarın kalça filmine gidicez ayrıca muayene ettiricem yoğun degilse tartarlarsa eger kilosunu yazarım bana göre gene almıstır yüzü gözü toparlandı biraz maşallah paşama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın... doğum yapıcak olanlar ve artık bende doğursam melegime kavuşsam diyenler Allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulun inş

tabii ki canım o zaman ölürsün herhalde ... ama saat ilerledikçe çok daha uzun mesafeli sancılar ve kısa aralıklı duraksamalar oluyor zaten bu da doğumun iyice yaklaştığını gösteriyor . Allah ım tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun
Suni sancı nasıl sürekli mi sancı oluyo arada bir nefes aldırıyor mu benim de gününü geçirecek gibi doktorum suni sancı veririz dedi.biraz korkuyorum açıkçası

kızlar bişey sorucam biraz saçma gelebilir ama açıklığımızı kendimiz bakınca anlarmıyız hiç muayne olmadım açıklık varmı bilmiyorum ,bugün temizliğimi yaparken vajinamda 2 3 santim kadar bir açıklık vardı yani küçük bi delik var ,daha öncesinde tamamen kapalıydı ,kusura bakmayın biraz açık oldu ama merak ettim buara ağrılarımdada artış var ondan acabamı dedim

kızlar bacımın durumunu sabah anlatmıştım, (dr hiç açılma yok herşeyin de normal demişti) eve geldikten sonra 11-12 gibi sancıları başlamış tabii benim haberim yok , oda iyice sıklaşsın da öyle arayayım dedim diyo, 10 dk da bir olan sancılar son 2 saattir 5 dk da bire düşmüş tabii dr gittiler az önce aradı 1-2 cm açılması varmış ve 5 dk da bir sancıları da devam ediyormuş dr da seni yatırmam için en az 3-4 cm açıklık gerekli demiş, istersen 6 ya kadar yürü tekrar bakalım demiş ...kardeşim şimdi hastanenin bahçesin de dönüp duruyo sancılar eşliğinde
bide alttan muayenede çok canı yanmış çok bağırmış ama sabahkin de neredeyse hiç canım yanmadı diyo, bayağı ağlamaklı geliyodu sesi eğer dr yatış verirse bende hemen yanına gideceğim zaten 5 dk mesafede benim evime hastahane bizden haberler böyle ... ne olur dua edin kardeşim için de ihtiyacı var dualarınıza

inşallah çabucak açılırda kolayca doğurur Allah yardımcısı olsun

Amin inş ..Çok kötü
bahsediliyo bu sancıdan ondan tırstim biraz.neyseki gelip gidiyomuş sancı o da iyi

Rabbim yardımcısı olsun onun ve tüm doğum yapacakların inşallah biran önce atlatır ve bebişini kucağına alır hayırlısıyla

Allah yardimcisi olsunn..insallah umdugundan daha kolay ilerler..guzel haberlerinizi bekliyorum..
Rabbim saglikla kavustursun melegiyle..

O gordugun normal :)
Hamilelikten kaynaklanan bir gevsemede mevcut oldugu icin gorunuste bi degisiklik oluyor ozellikle son zamanda..
Ama aciklik diye baktiklari parmakla anlasilir,2 parmak acilarak capiyla..diye biliyorum..

Son düzenleme:
Minecim gitmesen sen keske dogum sancilarini gomen senin icin iyi olmayabilir insallah suni sanciya gerek kalmadan dogurur hic nefes aldirmiyor suni sanci ama suyu geldiyse yada patlatirlarsa benim acilma yok diye patlattilar suyumu sonrasi mahvoldum acilma yok derse bile doktiru beklemek istiyorum sakin suyumu patlatmayin desin bana sormadan patlatti sonrada su kalmadi acilma yok deyip sezeryana gittim allah yardimcisi olsun

Canım mine zaten hamile degil kardesi hamile... başta onun için burayı takip etti sonra kopamadı burdan

Allah nasip ederse Yrn sabah bende doguma giriyorum bu kez ben sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar ınş sorunsuz atlatıriz da ben de gelip buraya doğum hikayemi yazarim şimdilik hoscakalin :)

slm canım bende epidural aldım bende hemen etki etti hatta yarım saatte 5.5 cm lik açılma
9.5 cm oldu hiç acı hissetmedim 9.5 cm de doğum masasına aldı yarım cm lık açılması masada karşıladı m ıkınma aralarında doktorla sohbet ettik resmen

Slm ben bisey sorcam bende epidural istiyorum ama bazilari bana ikinamiyirsun cunku sanciyi hissetmiyorsun dedi ikinmayi hissetmiyormusunuz ?dogrumu acaba 2.ci hamileligim benim ilk sunni sanciyla oldu epidural anlatirmisniZ

Slm ben bisey sorcam bende epidural istiyorum ama bazilari bana ikinamiyirsun cunku sanciyi hissetmiyorsun dedi ikinmayi hissetmiyormusunuz ?dogrumu acaba 2.ci hamileligim benim ilk sunni sanciyla oldu epidural anlatirmisniZ

Ben ikinmayi geldiginde epidurale ragmen hissettim ve ikinabildim rahatca. Ayrica karnima bastiran ayni zamanda kontrol ediyordu evet sertlesme geldi ikin diyordu.

Gunler emzirmek uyutmaya calismakla gecip gidiyor. Oglen 1 saat uyur oldu bizimki. Sabah 8den aksam 8e ayaktayiz..

Dogum yapanlara masallah diyoruz:) sonuna geldi herkes birer birer kavusuyor minislere.. Herkese kolay gelsin bundan sonra:)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Var ya ne dediysem nazat degdi.. Dikislerim acimiyo dedim ertesi gun sizladi.. Memelerde yara yok dedim ertesi gun oldu.. Ne guzel 15. Gun lohusaligim bitti terlemiyorum bile dedim atesim 39a cikti tum gun onunla ugrastik.. İyi gidiyor dememek lazim sanirim
Benim de esimin annesi kaldi 15 gun ve cok daraldim.. Onun gerginligi laflari talimatlariyla ugrasmaktansa ev isleriyle kendim ugrasirim dedim, gitti sonunda iyi de oldu.. Tabi senin bir evladin daha var durumun zor ama dedigin gibi huzursuz bir ortam onun icin daha kotu degil mi? Sen masallah 8 kollu gibisin zaten yetisirsin her seye onemli olan huzurun olsun. Gergin bir donemdeyiz yine... Bitmedi bu gergin donemler

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…