Var ya ne dediysem nazat degdi.. Dikislerim acimiyo dedim ertesi gun sizladi.. Memelerde yara yok dedim ertesi gun oldu.. Ne guzel 15. Gun lohusaligim bitti terlemiyorum bile dedim atesim 39a cikti tum gun onunla ugrastik.. İyi gidiyor dememek lazim sanirim
Benim de esimin annesi kaldi 15 gun ve cok daraldim.. Onun gerginligi laflari talimatlariyla ugrasmaktansa ev isleriyle kendim ugrasirim dedim, gitti sonunda iyi de oldu.. Tabi senin bir evladin daha var durumun zor ama dedigin gibi huzursuz bir ortam onun icin daha kotu degil mi? Sen masallah 8 kollu gibisin zaten yetisirsin her seye onemli olan huzurun olsun. Gergin bir donemdeyiz yine... Bitmedi bu gergin donemler
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğum sonrası sadece anne değil herkes gergin oluyor sanırım herseyın suçlusu bu... Dün eşim delirmiş gibiydi; tüm evi, hatta depoları alt üst etti, olmadık akla gelmeyecek eşyaları (balkon minderi kılıfları gıbı) kayıp diye aramaya başladı; ama nasıl bir aramak görmelisiniz:)
Bana da sürekli gidip gelip bağırıyordu; bu nasıl ev hersey karmakarısık esyalar kayıp vs dıye (öyle degıl tabıı:) Ben de birden, "yaa ben de sana kızıp bagırıcam ama buaralar o kadar yakısıklısın ki, ne zaman sana bagıracak olsam, amaann bı daha boyle adamı nerde bulurum" dıyıp vazgecıyorum dedım. Ayyy suratını görmelıydınız, once sasırdı sonra bır memnun oldu anlatamam, o andan ıtıbaren adam seker gıbı oldu:))))) Çocuk gıbı bu erkekler yahuu:)))
Yanı onlar sınırlı ve gergınse bız ısı sakaya vurmalıyız belkı de
Dogum baslamıs, Allah bır avazda kurtarsın mneecım, saglıkla kavusun canım kardeıne ve kuzucuguna ınsallah. Dua ettım sızın ıcın...kızlar bacımın durumunu sabah anlatmıştım, (dr hiç açılma yok herşeyin de normal demişti) eve geldikten sonra 11-12 gibi sancıları başlamış tabii benim haberim yok , oda iyice sıklaşsın da öyle arayayım dedim diyo, 10 dk da bir olan sancılar son 2 saattir 5 dk da bire düşmüş tabii dr gittiler az önce aradı 1-2 cm açılması varmış ve 5 dk da bir sancıları da devam ediyormuş dr da seni yatırmam için en az 3-4 cm açıklık gerekli demiş, istersen 6 ya kadar yürü tekrar bakalım demiş ...kardeşim şimdi hastanenin bahçesin de dönüp duruyo sancılar eşliğinde
bide alttan muayenede çok canı yanmış çok bağırmış ama sabahkin de neredeyse hiç canım yanmadı diyo, bayağı ağlamaklı geliyodu sesieğer dr yatış verirse bende hemen yanına gideceğim zaten 5 dk mesafede benim evime hastahane bizden haberler böyle ... ne olur dua edin kardeşim için de ihtiyacı var dualarınıza
Dua ettım canım, ınsallah kolay rahat saglıklı bır dogum yasarsın.Allah nasip ederse Yrn sabah bende doguma giriyorum bu kez ben sizlerden dua bekliyorum arkadaşlar ınş sorunsuz atlatıriz da ben de gelip buraya doğum hikayemi yazarim şimdilik hoscakalin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım öncelikle tebrik ederim Rabbim hayırlı evlat eylesin inşaAllah ... tablo için sende bebeğinin kg sini yazarsan sevinirim
Sanırım bem olsam sezeryan olurdum dırekt fıtık yuzundem. Oğlumdan sonra ağrısını çektım de amannn dıyorum.....kızlar 2 haftadan sonra yarın doktorumla randevum var ve ben bugün randevu saatini belirlemek için aradığımda öğrendim ki, çarşambadan itibaren 5 gün izinliymiş. benim bdt 27 mayıs ama ben 3-4 gündür sık sık belimde ağrı ve sancı hissediyorum ve 1 hafta içinde doğum yapacakmışım gibi geliyor. normal doğum zaten nezaman gelirse ozaman oluyor ve doktorlardan ziyade ebeler daha aktif ama benim bel fıtığım var ve yeterince açılmam olmazsa zorlamadan sezeryana alınmamı önerdi beyin sinir cer. doktoru. (fıtığımın ilerlememesi için) ve başından beri beni takip eden doktorumla doğum yapmak istiyorum diye, tahlillerimi devlet hast. yaptırıp ayrıca özel hastaneye gidiyorum. burdaki devlet hastanesinde 4 doktordan ikisi çalışıyor diğerleri artık yok. dolayısıyla devlette muhatap olabilecek birini bulmak bile çok zor. bu yüzden gittiğim özel hastanede doğum yapmak istiyorum.. yarınki randevumu aynı hastanedeki başka doktordan mı alsam acaba? Acil bişey olursa hem tanışmış oluruz... izne çıkacak olan aynı doktorumdan mı alsam, belki o bi çözüm düşünmüş müdür ki?? kafam çok karışık iki saattir ağlıyorummm moralim çok bozuldu.. son anda doktorunu değiştiren var mı aranızda???
Oyy maasallah kuzucugaaa soyleme her yerde tosuncukk:)))))Lilacsofie ve fuldenirem,
biz 25 gunluk olduk.sarilik oldugundan sık dr ziyaretlerimiz oldu.3.120 ile dogdu kizim.hastane cikisinda 2.965 opdu.10 gun icinde dogum kilosuni yakalamasi gerekiyormus.biz yakaladik.kilo takibi 1 aylik degelendiriliyormus.yenidogan bebegin gunde 20 ile 30 gr almasi gerekliymis.bizim kiz gecen hafta gunde 50 gr aliyordu bi hafta 40 olmus.
dogum paketimizin icinde yenodogan ev ziyareti hizmeti var sıkı takipteyiz sarilik icin kilosunu.birde doktor ziyaretlerimiz sık olunca ogrenmis olduk.
bilgilerinize arkadaslarim.
Maasallah vallahı forumumuzun ıstahlı ve tombıss kuzularıııı :))Ömer taha 2.400 gram doğdu 3 gün Hastanede süt yada mama verilmedi serumla beslemişler eve gelince emmeye başladı 6 günlük olunca kontrole gittik 100 gram almıstı.. 10 gün sonra tekrar gittik 3 kilo olmuş maşallah.. erken doğan bebekler ilk zamanlar cok kilo alırmış dün 1 aylık olduk yarın kalça filmine gidicez ayrıca muayene ettiricem yoğun degilse tartarlarsa eger kilosunu yazarım bana göre gene almıstır yüzü gözü toparlandı birazmaşallah paşama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.