2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Doğum sonrası sadece anne değil herkes gergin oluyor sanırım herseyın suçlusu bu... Dün eşim delirmiş gibiydi; tüm evi, hatta depoları alt üst etti, olmadık akla gelmeyecek eşyaları (balkon minderi kılıfları gıbı) kayıp diye aramaya başladı; ama nasıl bir aramak görmelisiniz:)
Bana da sürekli gidip gelip bağırıyordu; bu nasıl ev hersey karmakarısık esyalar kayıp vs dıye (öyle degıl tabıı:) Ben de birden, "yaa ben de sana kızıp bagırıcam ama buaralar o kadar yakısıklısın ki, ne zaman sana bagıracak olsam, amaann bı daha boyle adamı nerde bulurum" dıyıp vazgecıyorum dedım. Ayyy suratını görmelıydınız, once sasırdı sonra bır memnun oldu anlatamam, o andan ıtıbaren adam seker gıbı oldu:))))) Çocuk gıbı bu erkekler yahuu:)))
Yanı onlar sınırlı ve gergınse bız ısı sakaya vurmalıyız belkı de)

Dogum baslamıs, Allah bır avazda kurtarsın mneecım, saglıkla kavusun canım kardeıne ve kuzucuguna ınsallah. Dua ettım sızın ıcın...

Dua ettım canım, ınsallah kolay rahat saglıklı bır dogum yasarsın.

canım öncelikle tebrik ederim Rabbim hayırlı evlat eylesin inşaAllah ... tablo için sende bebeğinin kg sini yazarsan sevinirim

Sanırım bem olsam sezeryan olurdum dırekt fıtık yuzundem. Oğlumdan sonra ağrısını çektım de amannn dıyorum.....
Oyy maasallah kuzucugaaa soyleme her yerde tosuncukk:)))))

Maasallah vallahı forumumuzun ıstahlı ve tombıss kuzularıııı :))

Bir gün varmış aramızda handrake, 24 mayıs bizimde. Şuan bi emare yok yarın randevumuz var bakalım.. Şimdiye kadar çatı muayenesi olmadım nstye girip duruyoruz her hafta. Herkes de gelmedi mi hala sizinki diyor daha günü dolmadı diyorum ama yavaş yavaş rahatsız edici olmaya başladı bu tarz sorular

Hala dogurmayanlar😊

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

mneeee 16 mayis(normal)💓

FatmaBetül 18 mayis normal💓

Hanife6n 18 mayis normal💓

ses06 19 mayıs(normal)💓

Sugar234 19 mayis normal💓

hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)💜

Mestcan 20 mayıs sezeryan💜

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💜

Emres 20 mayıs sezeryan 💜

Esmasrn 20 mayıs normal💜

esra25 21 mayıs(normal)💜

Tekasur 21 mayıs normal💜

handrake 23 mayis(normal)💜

Hypattia 23 mayis normsl💜

Patatya005 23 mayis normal💜

Asilemm 24 mayis normal 💜

Şenay60 26 mayis normal💛

Avukat16 27 mayis normal💛

Sec 27 mayıs normal💛

Sturkans 27 mayıs normal💛

kubra1453 28 mayis(normal)💛

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💛

Kolik 29 mayis normal💛

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen yine o pozitif sicak haline donmussun cok sevindim :) esine verdigin tepki supermis aklima yazdim bi gun yapicam ben de :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy şimdiye kadar çoktan dogurmusytur belki kardeşin.allah yardımcısı olsun haberlerınızı bekliyoruz
Hayırlı doğumlar canım allah yardimcin olsun.

Selam arkdslar sbh 8 de hastanede olucam hayirlisiyla insallah saat 10 da sezweryana alinicam hala uyku girmedi gozume nolur dua edin bana ve diger ismini suanda syamadigim 4 Arkadasima insallah besimizde guzel haberler veririz opuyorum hepinizi

Selam arkdslar sbh 8 de hastanede olucam hayirlisiyla insallah saat 10 da sezweryana alinicam hala uyku girmedi gozume nolur dua edin bana ve diger ismini suanda syamadigim 4 Arkadasima insallah besimizde guzel haberler veririz opuyorum hepinizi

Hepinizin Allah yardımcısı olsun, sağlıkla ve kolayca kavuşun bebeklerinize. Güzel haberlerinizi duymayı bekliyoruz.

Yarın göz doktoruna gidicez inşallah güzel haberlerle döneriz korku panik stres hepsinı yaşıyorum gecenin bu saatinde normalde kızım uyutmaz beni şimdi mışıl mışıl uyuyor bende uykusuz olmama rağmen uyuyamıyorum acaba iyileşicekmi biticekmi die inşallah biter bu sorun adaklar adadım Rabbim yeterki iyileşsin ben elimden gelen hayırları yapıcam diye dualar ettim... Allahım kabul etsin. İleride bunu sadece üzücü bir hatıra olarak hatırlamak istiyorum düşündükçe Rabbime şükretmek istiyorum sorunu yok geçti bitti die inşallah hayalimdeki gibi olur ve kızım tamamen bundan kurtulur ve saglığına kavuşur...

Bu arada benım meleğimde 39+6 da doğdu zorla çıkartıldı gerçi yinede gelıceği yoktu...beklenen doğum tarihinde geldi bu senenin kızları çok nazlı bıraz sabır lazım prenses annelerine

Biraz dinlenmeye çalış papatyacım, yarın daha çok yorulup heyecanlanacaksın ama ben sana baştan beri söylüyorum içime hiç kötü birşey doğmuyor, kızın iyileşecek diye. Allah'ın da izniyle inşallah yarın çok güzel haberler alacaksın, ilacı bırakacaksınız ve kızın tamamen iyileşmiş olacak, senin de dediğin gibi ileri de sadece kötü bir başlangıç olarak hatırlayacaksın bunları. Haydi biraz uyumaya gayret et canım iyi geceler ve iyi şeyler düşün...

Patati kızın iyilesecek.yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Yarın doğuma gidecek 5 arkadaşım Allah yardımcınız olsun kolay doğumlar bol sütler diliyorum size.

Yarın gerçekleşecek doğumlar in yanında benim kontrolüm pek ilgi çekmez tabi.yarın sabah 9 gibi bizim de nst sonrası kontrolümüz var 39+4 olduk allahın izniyle.bakalım ne diyecek dr.en son 2 hafta önce gördüm Kuzumu.özledi annesi.babasını goturmeyecegiz.konuşmuyoruz hala biz yukarda yatıyoruz o asagida anane gelince ne yapacağız bilmem.

Ilaclama ve temizlik bugün yapıldı.tabi temizliği yapan yine benim agrili bir gece beni bekliyor.bu kadar harekete normal doğuramazsam üzülürüm.9 ay boyunca popom yer görmedi.inşallah meleğim uslu olur da bundan sonra rahat ederim.

henüz geldim eve anca haber verebiliyorum, paşamız 3.320 gr 52 cm boyunda 1 dakika fazla mesaiyle geldi aramıza 00.01 de çok şükür herşey yolunda annemiz de gayet iyi 3 saatlik sancı sonun da aldı bebeğini kucağına darısı siz tüm bekleyen arkadaşlarıma

canlarım toplu alıntı yapamadığım için burdan yazıyorum... hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim ... dualarınız ve güzel dilekleriniz için sizleri çok seviyorum iyiki varsınız

Sagol canim bilgi icin. Benim bebegim bezine dolu fdolu cisini yapiyor yani altini drgisyordigimde bezi bsya agir oluyor kakasinida gunde 5 6 krre yapiyor ama ssnki bsna kilo almiyor gibi grliyor. En az 600 gram almasi gerekliymis sanirim ama onu bile alamai gibi geliyor bana. Karni doymasaa cisi kakasi boule olmsz diyorum. Tam bir muamma icindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…