2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Benim kizim kilo almiyo gibi geliyor bana acaba sutummu yaramiyor

İnsallah gececek, yarin guzel haberi alacaksiniz ve unutacaksiniz korkulu gunleri.

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözünüz aydın olsun arkadaşım.Allah analı babalı büyütsün

Doğum yapan herkesin gözü aydıınnn.. Rabbim Hayirli huzurlu saglikli uzzuun ömürler nasip etsin inşaallah. Annelerine dee bol sütt ve fazlasıyla enerji versin darısı başımıza olsun artik hayırlısıylaaaa :)

Yaklasik bir haftadir sol kolumda bi kasılma damarda sertleşme var. sol orta parmagımın üstünden omzuma kadar olan damara masaj yapiyorum sert olduğu cok belli. Masör komşumuz bakti dün. Sol elime ve ayağima masaj yapti. Damar çok kasılmıs dedi. TAM DA KALBE GİDEN DAMAR HEM DE
bebek büyüdüğü için kalbe baski yapiyodur korkma dedi ama benim agrım artti. Soluma yatamiyorum. Su anda sağ tarafima yattigim halde elimin üstünden itibaren kolum nasil sızlıyor..
Böyle bisey yaşayan oldu mu hic? Bugün kontrolüm var ama kalp ve damar cerrahisinede gitsem mi kki? Acaba gerçekten bebegin büyüyüp mecburen kalbe baskı yapmasından dolayı mi sadece :18:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın 2 saat sonra ewden çıkıp hastaneye gidiyoruz 3 saatlik uykuyla duruyorum, beni nasıl bi gun bekliyor acaba dusumu alıp aydınımı okuyup hazirlanacagim, guyinip suslenecegim, ve inşallah Rabbim oğluma bugun kavuşturacak bütün arkadaslarım allahım hepimize yat yardımcı olsun cok garip duygular içindeyim şimdiden anlatamıyorum saatler dakikalar kaldı cok zormuş yaklaştıkça

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

allah yardımcın olsun canım.

Hayırlı uğurlu olsun teyzesi maşallah sizin pasaya :)

Maşallah paşaya gözünüz aydın

Kizlar dogum yapacaklar allah yar vr yardimcuniz olsun..sorum su.bikac gindur bemde kasilmalar sertlesmeler acaip artti bazrn dk tutiyorum duzenli 10 dk bi sertlsip geciyo bazen arafaki mesafe 15 dk oluyo falan..yani bazn okadar ritmik oluyoki adet sancisi gibi degil ama karnim acaip sert oluyo yamuluyo sonra duzeliyo...bunlar yalanci sancilarmi eger oyleyse neden bazrn.ritmik bi hal aliuo ve saatte bisuru oluyo..nisan filan gelmedi..korkuyorum. bu kasilmalar esnasinda bebegim napiuo acaba ona bise olmasin..allahim srn koru.sizdede boylemiydi son zamanlar..buarada 38#6 yim.

Gozunuzaydiinn :)
Bir melek daha annesiyle

Allah yardimcin olsun canim..
Saglikla kavusun insallah..

Kızlar bebeğim 3 -4 gündür ishal oldu nası geçirebilirim kilo almıyor mudur daha 2 haftalik olmadık doktorum ek gıdaya başlatılır kilo almazsa demişti biraz küçük doğmuştu..sürekli emziriyorum tabi uykudan uyandırmak çok zor oluyo..bi 5dk ka çekiyor geri bırakıyorum uyuyo doymuyo mudur aceba bazen d3 uzun emiyo.tecrubeli anneler yazar mı lutfen

Buarada emine naptin bize haber vermedin inş bebeğini sagsalim kolayca almissin dir kucagina..

Son düzenleme:

Tatlim benimki de kucuk dogmustu 37+3 2550 gr. Hic uyanmiyodu. Hastanede hep hemsireleri cagiriyordum yuzunu bile yikadiklari oldu uyansin diye. Ama ne yaptim ettim yuz yikadim topuk sıktım alt degistirdim uyandirdim emzirdim. Her iki memeyi de 15 er dk. 2 saatte bir. Cok sukur sarilik da olmadi. Cok zordu cok uykusuz kaldim ama sukur simdi kendiliginden uyanip emiyor. Ustelik memeyi tutamiyodu bile sadece ucundan cekebiliyodu nasil yara oldu tahmin edebilirsin. Ve ilk gunler ben de ishal oldu sanmistim. Gunde yaklasik 15 16 defa altini degistiriyordum ama normalmis. Zamanla hepsi duzeliyor. Sadece emzirmeye cok onem ver pes etme ne yap et emzir. 5 dk 5 dk 15 dk.yi tamamla her memede. Ve emerken kendi haline birakma hep cenesine dokun topugunu sık uyumasina izin verme. 5 dk karnini doyurmaz cnm. Bol sutlu gunler.

Kizlar cok sukur ogluma kavustum.38+3 te yani bugun sabah 9 bycukta epidural sezaryen oldum.3500 gram 52 cm.sonra tekrar yazarim.

Hayırlı olsun canım, gözün aydın :)

Bende 09 mayista ikinci oglumu minnosumu kucagima aldim sezeryan dogum yaptim bebegim erkek 4100 gram 53 cm minnosummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözünüz aydın:)

Hayırlı olsun canım. Ancak fırsat bulabildim kusura bakma. Bir kaç mesajına denk geldim kızının göz problemi ile ilgili çok geçmiş olsun. İnşallah hiç bir sorun kalmaz. Çabucak iyileşir annesi.

Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede

Hayırlı olsunn:)

Kusura bakma geç oldu canım. Hayırlı olsun bebişin:) Bir arkadaşım 3 dikişi vardı ve 20 günde ayağa kalkabilmişti. Elbet geçecek hepsi sabır lazım sanırım can tatlı işte :) Lilacsofie söylemişti sağolsun tahin helvasını benimde ilk iki gün azdı bir dilim helva ve hurma yiyorum hergün sütüm gayet iyi geliyor. Ve bol bol su ben suyu çok içiyorum istemsiz bir şekilde.

Hayırlı olsun bebişin:)

Hayırlı olsun :)

Gözün aydın hayırlı olsun canım:)

Hayırlı olsun:)

Gözün aydın canım hayırlı olsun:)

Gözünüz aydın, hayırlı olsun. Tez vakitte sorunlarınız düzelir inşallah.

Gözünüz aydın:)
slm lar...artıl çoğul yazıcaz burdan size..
15.05.2014 09:00 da kızımı normal epıduralle kucağıma aldım teyzeleri 2970 gr 49 cm doğduk...bekleyen herkese sabırlar...

Hayırlı olsun canım bebişin:)

Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin

Hayırlı olsun:)

Gözün aydınn hayırlı olsun:)
Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
Rahat bir doğum olmuş gibi gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin:)

Hayırlı olsun :)

slm kızlar ben normal doğum yaptım kızım 4 günlük oldu şu an uyuyor
Allah herkese nasip etsin harika bir duygu.

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin.

Canım beni de ekler misin
02.05.2014 doğum günü 37+2 haftası 2950 gr kilosu 50 cm boyu.
Bir ara doğum hikayemi de yazacağım inşallah :)

Yaz inşallah :) gözün aydın canımcım bende ancak fırsat bulabildim:)

kızlar doğum yaptm cuma gunu sezeryan oldum hikeyemi anlatacam inş şimdilik bebeğim 4 kilo doğdu 53cm çok şükür iyiyiz gaz çıkartamıyorum
sorunum o bitek

Gözün aydın:)

Gözünüz aydın hayırlı olsun

benım bebeğimde 17 mayıs 16:20 de sezeryanla dünyaya geldi.
2600 gr 49 cm 38 hafta 5 gunluk
sütüm henüz yok sadece sarı sıvı geliyor un çorbası tavsiye ediyorlar içiyorum bakalım inş. işe yarar.

Gözünüz aydın.

Gözünüz aydınn.

Gözünüz aydın canım hayırlı olsun:) Allah analı babablı büyütsün inşallah.

Bnm de şaftım kaydı bölük pörçük gece uykusu hatta bazen yok gündüz de bn uyuyamıorum ve da 10 günlüüğüz hayat yeni başlıooooo

Bizde 12 gunluguz sariliktan uyandiramiyordum heralde geçti sarilik dün hic uyumadi nerdeyse ruh gibiyim yeterki iyi olsunlarda.

E=phekda;35366384]Tatlim benimki de kucuk dogmustu 37+3 2550 gr. Hic uyanmiyodu. Hastanede hep hemsireleri cagiriyordum yuzunu bile yikadiklari oldu uyansin diye. Ama ne yaptim ettim yuz yikadim topuk sıktım alt degistirdim uyandirdim emzirdim. Her iki memeyi de 15 er dk. 2 saatte bir. Cok sukur sarilik da olmadi. Cok zordu cok uykusuz kaldim ama sukur simdi kendiliginden uyanip emiyor. Ustelik memeyi tutamiyodu bile sadece ucundan cekebiliyodu nasil yara oldu tahmin edebilirsin. Ve ilk gunler ben de ishal oldu sanmistim. Gunde yaklasik 15 16 defa altini degistiriyordum ama normalmis. Zamanla hepsi duzeliyor. Sadece emzirmeye cok onem ver pes etme ne yap et emzir. 5 dk 5 dk 15 dk.yi tamamla her memede. Ve emerken kendi haline birakma hep cenesine dokun topugunu sık uyumasina izin verme. 5 dk karnini doyurmaz cnm. Bol sutlu gunler.[/QUOTE]
Öyle yapıyorum zaten canım çok saol cevabin için..uyku aralarında 5 dk emiyo yani 15 dk buluyor toplamda alt degismesini hiç sevmiyor ben de o şekilde uyandirmaya çalışıyorum ..minnak kızım umarım kilo almistir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…