Ömer taha 2.400 gram doğdu 3 gün Hastanede süt yada mama verilmedi serumla beslemişler eve gelince emmeye başladı 6 günlük olunca kontrole gittik 100 gram almıstı.. 10 gün sonra tekrar gittik 3 kilo olmuş maşallah.. erken doğan bebekler ilk zamanlar cok kilo alırmış dün 1 aylık olduk yarın kalça filmine gidicez ayrıca muayene ettiricem yoğun degilse tartarlarsa eger kilosunu yazarım bana göre gene almıstır yüzü gözü toparlandı birazmaşallah paşama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yarın göz doktoruna gidicez inşallah güzel haberlerle döneriz korku panik stres hepsinı yaşıyorum gecenin bu saatinde normalde kızım uyutmaz beni şimdi mışıl mışıl uyuyor bende uykusuz olmama rağmen uyuyamıyorum acaba iyileşicekmi biticekmi die inşallah biter bu sorun adaklar adadım Rabbim yeterki iyileşsin ben elimden gelen hayırları yapıcam diye dualar ettim... Allahım kabul etsin. İleride bunu sadece üzücü bir hatıra olarak hatırlamak istiyorum düşündükçe Rabbime şükretmek istiyorum sorunu yok geçti bitti die inşallah hayalimdeki gibi olur ve kızım tamamen bundan kurtulur ve saglığına kavuşur...
Bu arada benım meleğimde 39+6 da doğdu zorla çıkartıldı gerçi yinede gelıceği yoktu...beklenen doğum tarihinde geldi bu senenin kızları çok nazlı bıraz sabır lazım prenses annelerine
henüz geldim eve anca haber verebiliyorum, paşamız 3.320 gr 52 cm boyunda 1 dakika fazla mesaiyle geldi aramıza 00.01 de çok şükür herşey yolunda annemiz de gayet iyi 3 saatlik sancı sonun da aldı bebeğini kucağınadarısı siz tüm bekleyen arkadaşlarıma
Kızlar günaydın 2 saat sonra ewden çıkıp hastaneye gidiyoruz 3 saatlik uykuyla duruyorum, beni nasıl bi gun bekliyor acaba dusumu alıp aydınımı okuyup hazirlanacagim, guyinip suslenecegim, ve inşallah Rabbim oğluma bugun kavuşturacak bütün arkadaslarım allahım hepimize yat yardımcı olsun cok garip duygular içindeyim şimdiden anlatamıyorum saatler dakikalar kaldı cok zormuş yaklaştıkça
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
henüz geldim eve anca haber verebiliyorum, paşamız 3.320 gr 52 cm boyunda 1 dakika fazla mesaiyle geldi aramıza 00.01 de çok şükür herşey yolunda annemiz de gayet iyi 3 saatlik sancı sonun da aldı bebeğini kucağınadarısı siz tüm bekleyen arkadaşlarıma
saol ck teze allah sanada nasip etsinn...dualarimiz kabul olsun allaha emanet ol...
Kızlar günaydın 2 saat sonra ewden çıkıp hastaneye gidiyoruz 3 saatlik uykuyla duruyorum, beni nasıl bi gun bekliyor acaba dusumu alıp aydınımı okuyup hazirlanacagim, guyinip suslenecegim, ve inşallah Rabbim oğluma bugun kavuşturacak bütün arkadaslarım allahım hepimize yat yardımcı olsun cok garip duygular içindeyim şimdiden anlatamıyorum saatler dakikalar kaldı cok zormuş yaklaştıkça
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebeğim 3 -4 gündür ishal oldu nası geçirebilirim kilo almıyor mudur daha 2 haftalik olmadık doktorum ek gıdaya başlatılır kilo almazsa demişti biraz küçük doğmuştu..sürekli emziriyorum tabi uykudan uyandırmak çok zor oluyo..bi 5dk ka çekiyor geri bırakıyorum uyuyo doymuyo mudur aceba bazen d3 uzun emiyo.tecrubeli anneler yazar mı lutfen
Buarada emine naptin bize haber vermedin inş bebeğini sagsalim kolayca almissin dir kucagina..
Kizlar cok sukur ogluma kavustum.38+3 te yani bugun sabah 9 bycukta epidural sezaryen oldum.3500 gram 52 cm.sonra tekrar yazarim.
Bende 09 mayista ikinci oglumu minnosumu kucagima aldim sezeryan dogum yaptim bebegim erkek 4100 gram 53 cm minnosummm
Doğurmamış anneler biraz daha sabır en zor günleri yaşıyorsunuz ama bebişker doğunca göbişinize bakıp özlem duyacaksınız....
Hamileliğimin 37. Haftasından başlayıp doğuma kadar süren preeklemsi yaşadım okadar şiştimki doğurduğum gibi 12 kg verdim ve bu zor gunlere ragmen karnımdakı hareketlerını gece gece acıkmalarımı herşeyi özluyorum hala kızım olduğuna inanamıyorum rabbime şükürler olsun kocaman bir mucıze gibi :)
Arkadaslar rabbime sukurr dogum yaptim.3750 gr agirlinda kelebegim dogdu.sutum hic yok
Siringayla mama veriyoruzz uzuluyorum
Tansiyom yuksek seyrettii icinde 2 gun kalcakmisim hastanede
Benim de bugun tam bir hafta oldu hala ağrım var. Ben duşla rahatliyorum ama sonrasinda iyi kurulayip kurutma makinesiyle kurutuyorum. İnşallah gecer artik çünkü bebegimle istediğim gibj ilgilenemiyorum bu yüzden.
Süt için aktardan bi karışım aldim rezene vs bi sürü ot var içinde. Keci boynuzu kaynatıp içiyorum. dere otu tüketiyorum. Ama sütum az hala moral çok etkiliyor beni. Moral bol su en iyisi sanırım.
Hayırlı olsun bebişin:)hayırlı olsun cnm bende senin gibiyim kızım 3820 dogduiri bebek dikişlerim var ağrı yapıyor oturamıyorum. en kötüsü sütüm yok bizde ilk sırınga ile verdik şimdide kasıkla verıyoruz 3 günlük kızım
Benim oğluşum da 3700kg 52cm spinal sezeryan la 4 gün önce dünyaya geldi sütü gelmeyen anneler kesinlikle moralini zi bozmayin benimde ilk 3 gün sútüm gelmedi insan cçok kötü oluyor.surekli boş memesi emziriyormusun makina aldık onunla çektirdi eczaneden süt artırıcı cay aldı eşim içtim. 4 ,5 kupa ılık ılık annem incir kaynatti şekerli onu içtim günde 3 lt şu içtim ..ilk günlerde bir yemek kaşığı sútüm bile yok tu şükürler olsun şu an iyi durumda mama takviyesi yapıyoruz sarılığı başladı bol bol beslemek gerekiyor.
saat 9:10 da normal dogurdum kızlar sancılar evde geldi bekledim baya gittigimde 5 cm di kendi sancımla bekledim biraz dayandım son 1 saat zordu sadece suni sancı ile hızlandı acılmam güzeldi tavsiye ederim normal dogumu kızım 3 kg dogdu şükür iyiyiz sizi seviyorum cok dua ettim size
Herkese selam :) kızım bugün 13 günlük oldu daha anca fırsat bulup yazabildim bu süre içinde doğuran bütün annelere geçmiş olsun diyorum Allah bebişlerimiz bize bağışlasın uzun ömürler versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
henüz doğum yapmayan ve eli kulağında heyecanla bekleyen annelere ise hayırlı doğumlar diliyorum.
doğum gerçekten insanın hayatında başka hiçbir şeyle kıyaslanamayacak bir deneyimmiş ve hiç korkmayın Allah sabrını veriyo o an bebeğinizden başka bir şey düşünmeyin bir kaç saat sonunda onun kollarınızda olacağını ve bu sürecin sona ereceğini düşünün benim tavsiyem ben öyle yaptım.
Gözün aydın canım hayırlı olsun:)Kizlar msjlarinizi bile okuyamadim 13 saat suni sancidan sonra rahmin 2cmden yukari acilmadi ve sezeryana girdim bebegimde bende iyiyiz cok sukur beninle alakasi olmayan mavi gozlu beyaz tenli bir kizce dogurdum sonra detayli anlatirim sizi seviyotrum kendinize iyi bakin
12 mayıs da 38+4 de spinal sezeryan la bebeğim dünyaya geldi.. hızlı soluk alıp verme sorunumuz olduğundan 4 gündür küvezde bgn beslamaya başlamışlar daha emziremedim bizim için dua edn teyzeeri oğlum bir an önce iiiyileşip çıkar inş.
slm kızlar ben 8 mayısa gün almıştım ama bebişim dayanamadı ve 6 mayısta doğduçok güzel bir duyguymuş. rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. ben doğumdan inanılmaz korkuyodum ama hiç düşündüğüm ve abarttığım gibi değilmiş. gayet rahat geçti stres yapan varsa gerçekten rahat olun bence :)
slm lar...artıl çoğul yazıcaz burdan size..
15.05.2014 09:00 da kızımı normal epıduralle kucağıma aldım teyzeleri 2970 gr 49 cm doğduk...bekleyen herkese sabırlar...
Kızlar bende 4 mayısta doğum yaptım doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin doğum yapacaklarada Allah kolaylık versin
Kizlarr ben de dogurdum yavrusumu kucagima aldim. Darisi sizlere insaallah
Dun yazmistim ishalim diye bir gün once nst ye bagladiilar sancim cikti dun gece de yazdım size cok sancim vardi.
Dun sabah doktorumu aradim ishalimin gecmedigini soyledim o da serum verelim nst ye de baglariz yine dedi. Neyse hemen gittim ve nst de sancim cok cikti dogum sancilarim tam anlamiyla baslamis meger.
Sezeryana alicam cunku ne bas asagi indi ne de kanala girdi acilma da yok dedi 1 bucukta sezeryana girecektim 1 de geldi ve sezeryana aliyorum dedi esim cuma namazindaydi sok oldum zaten direk beni ayni gun alinca.
Minnosum 13.15 de doğdu ben baya bi stres yaptim sakinlestirici yaptilar.
neyse epidural sezeryanla 16 mayis 2014 de Minnosumu kucagima aldim darisi alamayanlarin basinaaaa
Harika bir duygu cap cup emmeye calismasi sana olan muhtacligi dunyayi tanimaya calismasi aglarken tenine degdigi zaman susmasi... tarifsiz... Rabbim isteyen herkese versin insaallah...
Rahat bir doğum olmuş gibi gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin:)Gecmisi okuyamadim.sancilarim 8 dk bir dustu.dun aksam 22.30 da yatis yaptim.aciklik 3 cm idi.gece 1.30 da aciklik 10 cm idi.bebegim 4 kilo dogdu.epidural normal yaptim.buyuk oldugu icin ikinma uzun surdu.sukurler olsun kavustuk.darisi bekleyenlere
15-5-2014 15:13 te genel sezaryanla oldu paşam çok şukur ikimizde iyiyiz 3220gr 51cm doğdu. darısı tum bekleyenlerin basına.
hafif sarılığımız var sütümde tam inmedi gibi göğüs uçlarımda çıkmadı tavsiyelerinizi bekliyorum.birde pişik önleyici ne önerirsiniz ?
slm kızlar ben normal doğum yaptım kızım 4 günlük oldu şu an uyuyor
Allah herkese nasip etsin harika bir duygu.
Canım beni de ekler misin
02.05.2014 doğum günü 37+2 haftası 2950 gr kilosu 50 cm boyu.
Bir ara doğum hikayemi de yazacağım inşallah :)
kızlar doğum yaptm cuma gunu sezeryan oldum hikeyemi anlatacam inş şimdilik bebeğim 4 kilo doğdu 53cm çok şükür iyiyiz gaz çıkartamıyorum
sorunum o bitek
Arkadaslar dualariniz icin tesekkur ederim.bugun sabah 10.01 de normal dogumla oglusum alim asim dogdu. 38+4 te 3.850 gr 54 cm.simdi hastanedeyiz.saglik skntimiz yok cok sukur.darisi bekleyenlerin basina...
benım bebeğimde 17 mayıs 16:20 de sezeryanla dünyaya geldi.
2600 gr 49 cm 38 hafta 5 gunluk
sütüm henüz yok sadece sarı sıvı geliyor un çorbası tavsiye ediyorlar içiyorum bakalım inş. işe yarar.
Kızlar merhaba bende doğum hikaye mi sizlerle paylaşmak istiyorum cuma günü 17:30 da normal doğum yaptım tam 38+0 da bir gün öncesi kontrolüm vardı ne bi ağrı ne bi açılma hiçbir şey yoktu ara ara adet sancısı gibi san cim oluyordu arada çok hafif cuma gece yarisi zaten 2 de yatmistim 3de uykumdan sanciyla uyandım yaklaşık yarım saat 20 dk da bir geliyordu uyuyamadim sabaha kadar annemle esimide uyandirmadim çünkü yalancı sancı zannediyordum acıktım kalktım iki tane kek yedim tuvaletim var gibi geliyordu sürekli aa yoktu çok acaip şeyler oluyordu :) korktum dedim ne olur ne olmaz banyoya gireyim hem duyduğuma göre ılık dus almak iyi geliyordu sabah 7 gibi dusa girdim çıktığımda nisanim gelmişti hemen annemle eşimi kaldırdım hastahaneye gittik 8 de giriş yaptık nst ye bağlansın yine san cim görünmüyordu ama ben iki büklüm düm doktorum yatış verdi sancılar giderek siklasmaya basladi ne su icebilmistim ne yemek yiyebilmistim yedirmediler lavman yaptılar suni sancı dediler istemedim açılmam 4 cm olduğunda epidural normal doğum istediğimden anestezi uzmanını çağırdık doktor gelene kadar 1 saat geçti açılmak 5 cm oldu neyse iğneyi yaptılar ben zannettim ki herşey geçecek ama nafile epidural bende hiçbir ise yaramadı dediler ki acı esigin düşük ne bir uyuşma ne aci da hafifletme yalvardim sezeryanada almadilar aksam üstü 53 doğru sanırım dogumhaneye girdim 5 bucukda oğlum dünyaya geldi ben bitkin haldeydim hem sancilardan hem susuzluktan ama sonrası kolay tabi hemen ayağa kalkiyorsun herkes diyor ki aferin normal doğum ama birde bana sorunyinede şükür hemen ayağa kalktım saatine. Benim merak ettiğim acı esigim düşük olsa bile epiduralin ise yaramama ihtimali varmı yoksa bizim doktirmu beceremedi çünkü benimle aynı durumda olan bir kız daha vardı orada ona da aynı şeyi söylemişler ve apar topar sezeryana almışlar
Uykusuzluktan nevrim döndü kizlarr :))
Bnm de şaftım kaydı bölük pörçük gece uykusu hatta bazen yok gündüz de bn uyuyamıorum ve da 10 günlüüğüz hayat yeni başlıooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?