canım ben zinco damla aldım ezcaneden kullanıyorum ama ilk gün işe yaramıştı şimdi onun da faydası yok napcamı bende bilemiyorum aslında emdikten sonra ağzından gaz çıkarıyor sırtını ovalayınca normal gaz da çıkarabiliyo ama yinede ikınmaları kendini sıkmaları bitmiyo annelik ne zormuşşş ona bi çare bulamadan bakmak insan dayanamıyoooCanım benm teşekkür ederim. Ne uyku uyutuyor ne meme emdiriyor ne gıcık bişeymiş böyle. Etraftan ilaç önerisinde olanlar oluyo ama ben kullanmak istemiyorum böylede dediğin gibi bende ağlıyorum. Ne yapsak ki. Dr kontrolümüz 1 aylık olunca ozmana kadar idare edeyim diyorum. Dr kesin ilaç verir şimdi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonunda ben de dogurdum :) Sabah onbucukta oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Ben biraz zorlandim. Epidural ignesi yapilamadi bi turlu omur arasini bulamadi doktor. Altinci denemede anca oldu. Ilk onbes dakika fena oldum ama sipa dogduktan sonra kus gibi hafifledim. Agrilar yeni yeni hissediliyor. Uykucu oglum hemen kavradi memeyi masallah. Ama uyandiramyoruz.
39 haftada 3 kilo 51 cm dogdu. Rabbim hepsine saglik versin.
Masallah annesi Allah anali babali buyutsun guzel ömurler nasip etsin pasaya...Sonunda ben de dogurdum :) Sabah onbucukta oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Ben biraz zorlandim. Epidural ignesi yapilamadi bi turlu omur arasini bulamadi doktor. Altinci denemede anca oldu. Ilk onbes dakika fena oldum ama sipa dogduktan sonra kus gibi hafifledim. Agrilar yeni yeni hissediliyor. Uykucu oglum hemen kavradi memeyi masallah. Ama uyandiramyoruz.
Geçmiş olsun canım çok sükür iyileşiyor artıkaz önce kontrolden geldik malesef ilaci almaya devam edicez cogu bitmis gunde 8 damla aliyorduk en son 4 e indirdi...artik 4 damla alicaz hergun.
2 hafta sonra gelin dedi insallah 2 hafta sonra birakicaz ilaci iyi gidiyor dedi yan etkisi olurmu dedik cunki oraya gidene kadar 4 haftamiz olucak kullanali yan etkisi olmaz dozunu azaltiyoruz dedi....
hem sevindim iyi seyler söyledigine hemde hala kullanmamiz gerektigi icin uzuldum insallah 2 hafta sonraki sali gunu gittigimizde birakiriz bu ilaci.
Yanimizda oldugunuz icin cok sagolun teyzeler gercekten herseyin basi saglik lafinin kiymetini cok iyi anliyorum artik...
insanin kendi evladinin hastalanmasi kadar kötu birsey yokmus Rabbim tum miniklerimizi korusun onlara saglik sihhat versin.
Allah bağışlasın gözünüz aydın mestcan'cımSonunda ben de dogurdum :) Sabah onbucukta oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Ben biraz zorlandim. Epidural ignesi yapilamadi bi turlu omur arasini bulamadi doktor. Altinci denemede anca oldu. Ilk onbes dakika fena oldum ama sipa dogduktan sonra kus gibi hafifledim. Agrilar yeni yeni hissediliyor. Uykucu oglum hemen kavradi memeyi masallah. Ama uyandiramyoruz.
Benim de doğumum böyle ağrı sızısız oldu maaşallah bebişe ve sana... Allah bağışlasın miracle.kızlar 2 mayısta epıdural sezaryn oldum hastanede yuruttukten sonra hıc yatmadım agrım sızımda olmadı epıduralle dogum boyleyse 10 kere dogururum valla.ıgne yapılırken hıssetmedım bıle.oglum 3800 dogdu ama eve gelınce 3600 e ındı.uc gun sut gelmedı.ıcmedıgım malt humana stıl rezene komposto kalmadı...bu seferde asırı sut geldı. hastanede mama verdırdı hemsıreler bebek sarılık olmasın dıye.oglum memeyı kavrayamıyor hala da tam cekemıyor bıberonla verdık malesef.dr browns bıberon aldım gaz sıkıntısı yok oldu.once meme sonra bıberon verıyoz.her dedıgını yaptırann bır bebek. ıstedıgı anında olmayına kıyametı koparıyor.ıkı gunde bır yıkıyoz.hamılelıkte ıyıkı bol bol uyumusum.
Cok sagol canm cok sukur iyiye gidiyor...sen ve senin gibi annelerin dualari sayesinde....ne mutlu ki burada bir aile olmusuzGeçmiş olsun canım çok sükür iyileşiyor artık
Allah bağışlasın gözünüz aydın mestcan'cım
Benim de doğumum böyle ağrı sızısız oldu maaşallah bebişe ve sana... Allah bağışlasın miracle.
Buarada forumdaki eski fakat bir süredir giremeyen arkadaşlarımızdan Sugar234 te bu sabah kızına kavuşmuş. Belki haberi kendisi vermek isterdi ama ben de dayanamadım bir bebişimiz daha geldi söylemek istedim:))))
Sonunda ben de dogurdum :) Sabah onbucukta oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Ben biraz zorlandim. Epidural ignesi yapilamadi bi turlu omur arasini bulamadi doktor. Altinci denemede anca oldu. Ilk onbes dakika fena oldum ama sipa dogduktan sonra kus gibi hafifledim. Agrilar yeni yeni hissediliyor. Uykucu oglum hemen kavradi memeyi masallah. Ama uyandiramyoruz.
az önce kontrolden geldik malesef ilaci almaya devam edicez cogu bitmis gunde 8 damla aliyorduk en son 4 e indirdi...artik 4 damla alicaz hergun.
2 hafta sonra gelin dedi insallah 2 hafta sonra birakicaz ilaci iyi gidiyor dedi yan etkisi olurmu dedik cunki oraya gidene kadar 4 haftamiz olucak kullanali yan etkisi olmaz dozunu azaltiyoruz dedi....
hem sevindim iyi seyler söyledigine hemde hala kullanmamiz gerektigi icin uzuldum insallah 2 hafta sonraki sali gunu gittigimizde birakiriz bu ilaci.
Yanimizda oldugunuz icin cok sagolun teyzeler gercekten herseyin basi saglik lafinin kiymetini cok iyi anliyorum artik...
insanin kendi evladinin hastalanmasi kadar kötu birsey yokmus Rabbim tum miniklerimizi korusun onlara saglik sihhat versin.
canım ben zinco damla aldım ezcaneden kullanıyorum ama ilk gün işe yaramıştı şimdi onun da faydası yok napcamı bende bilemiyorum aslında emdikten sonra ağzından gaz çıkarıyor sırtını ovalayınca normal gaz da çıkarabiliyo ama yinede ikınmaları kendini sıkmaları bitmiyo annelik ne zormuşşş ona bi çare bulamadan bakmak insan dayanamıyooo
Tatlım kaçışın neden yok? Annene gitmezsen seni epey zor gunler beklıyor, bence kımseyı umursama gıt.
Kuzey nasıl tepkıler verıyor? Bagırmak aglamak kızmak vurmak vs merak ettım. Sebep olarak bebegı gosterıyor, bırak dıyor mu acıkca yoksa sadece huysuzluk gıbı mı yapıyor?
Benım kızım da sadece kakasını yaparken cok zorlanıyor. Agrı cekıyor gaz atıyor ve kaka yapıyor. Ben de pzt kontrolde soracaktım. Sanırım tecrubelı annesın?:) Enfeksıyon ıcın cok erken degıl mı yıne de ben de soracagım.
Vauvv 3 saat cıdden ıyıymış ama:))))
Kızlar cogu ılac bıtkısel korkmayın bu ayda ılac verılmez durduk yere
Acı cekmesın mınıkler bos yere brlkı fayda saglar
Slm ben bisey sorcam bende epidural istiyorum ama bazilari bana ikinamiyirsun cunku sanciyi hissetmiyorsun dedi ikinmayi hissetmiyormusunuz ?dogrumu acaba 2.ci hamileligim benim ilk sunni sanciyla oldu epidural anlatirmisniZ
Selam kızlar meleğime kavuştum Allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu38+6 3500gr 50 cm prensim diğer kızlar naptı acaba gecmise bakamadım ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben zinco damla aldım ezcaneden kullanıyorum ama ilk gün işe yaramıştı şimdi onun da faydası yok napcamı bende bilemiyorum aslında emdikten sonra ağzından gaz çıkarıyor sırtını ovalayınca normal gaz da çıkarabiliyo ama yinede ikınmaları kendini sıkmaları bitmiyo annelik ne zormuşşş ona bi çare bulamadan bakmak insan dayanamıyooo
Selam kızlar meleğime kavuştum Allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu38+6 3500gr 50 cm prensim diğer kızlar naptı acaba gecmise bakamadım ama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
az önce kontrolden geldik malesef ilaci almaya devam edicez cogu bitmis gunde 8 damla aliyorduk en son 4 e indirdi...artik 4 damla alicaz hergun.
gozun aydin canim daha da hayirli haberler ile don insallah....az önce kontrolden geldik malesef ilaci almaya devam edicez cogu bitmis gunde 8 damla aliyorduk en son 4 e indirdi...artik 4 damla alicaz hergun.
O gordugun normal :)
Hamilelikten kaynaklanan bir gevsemede mevcut oldugu icin gorunuste bi degisiklik oluyor ozellikle son zamanda..
Ama aciklik diye baktiklari parmakla anlasilir,2 parmak acilarak capiyla..diye biliyorum..
merhaba arkadaslar
ne okuyabiliorum ne yazabiliorum bu aralar....resmi kayitlarla lohusa psikosuna zaten girmistim simdikte diplerdeyim resmen...dogumdan cekmedim lohusaliktan cektigim kadar daha mewlut war....bide basimda kaynana olaydi haberlerden el sallardim size.....
..dawit 3 damla kullaninca toksa kusuo hemde balgamli gibi cok uzuluorum ackende almio
....hapsirip duruo hala usutmediim dusunuorum cunku isilik oldu ewim cok sicak
....gelen giden beni deli edio kucaklarinda iki buklum tutmaya calisiolar kucagi alismasin diom alisirsa alissi dio uyuya cocugu gidip alio butun arsiz insanlari anam babam sulale die toplamis sanirim geberiom dis sikmaktan
..kizim emio doymuo hala nadirde olsa mama takwiyesi yapiorim.....
.
gozun aydin canim daha da hayirli haberler ile don insallah....
cok kotu bi duygu anliorum kizim kustu agzindan burnunda bem 1 saat agladim genzi yaniodur falan filan die..allahim ewlatlarimiza saglik wersin....
ama 10 ün öncesi böyle bi açıklık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?