2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım ben zinco damla aldım ezcaneden kullanıyorum ama ilk gün işe yaramıştı şimdi onun da faydası yok napcamı bende bilemiyorum aslında emdikten sonra ağzından gaz çıkarıyor sırtını ovalayınca normal gaz da çıkarabiliyo ama yinede ikınmaları kendini sıkmaları bitmiyo annelik ne zormuşşş ona bi çare bulamadan bakmak insan dayanamıyooo

Sonunda ben de dogurdum :) Sabah onbucukta oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Ben biraz zorlandim. Epidural ignesi yapilamadi bi turlu omur arasini bulamadi doktor. Altinci denemede anca oldu. Ilk onbes dakika fena oldum ama sipa dogduktan sonra kus gibi hafifledim. Agrilar yeni yeni hissediliyor. Uykucu oglum hemen kavradi memeyi masallah. Ama uyandiramyoruz.
39 haftada 3 kilo 51 cm dogdu. Rabbim hepsine saglik versin.

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun

az önce kontrolden geldik malesef ilaci almaya devam edicez cogu bitmis gunde 8 damla aliyorduk en son 4 e indirdi...artik 4 damla alicaz hergun.
2 hafta sonra gelin dedi insallah 2 hafta sonra birakicaz ilaci iyi gidiyor dedi yan etkisi olurmu dedik cunki oraya gidene kadar 4 haftamiz olucak kullanali yan etkisi olmaz dozunu azaltiyoruz dedi....
hem sevindim iyi seyler söyledigine hemde hala kullanmamiz gerektigi icin uzuldum insallah 2 hafta sonraki sali gunu gittigimizde birakiriz bu ilaci.
Yanimizda oldugunuz icin cok sagolun teyzeler gercekten herseyin basi saglik lafinin kiymetini cok iyi anliyorum artik...
insanin kendi evladinin hastalanmasi kadar kötu birsey yokmus Rabbim tum miniklerimizi korusun onlara saglik sihhat versin.

Masallah annesi Allah anali babali buyutsun guzel ömurler nasip etsin pasaya...
amaaa henuz uykucu demen icin cok erken :) bizde ilk gun sikayet ettik ne cok uyuyor diye uykucu kizimiz deyip durduk millete ama ertesi gunu o uykucu kiz gitti yerini cadi bir minik aldi halada tam gaz devam ediyor yoruyor ama sagolsunlar yeterki biz anneler uykusuz kalmayada raziyiz :)

Geçmiş olsun canım çok sükür iyileşiyor artık

Allah bağışlasın gözünüz aydın mestcan'cım

Benim de doğumum böyle ağrı sızısız oldu maaşallah bebişe ve sana... Allah bağışlasın miracle.

Buarada forumdaki eski fakat bir süredir giremeyen arkadaşlarımızdan Sugar234 te bu sabah kızına kavuşmuş. Belki haberi kendisi vermek isterdi ama ben de dayanamadım bir bebişimiz daha geldi söylemek istedim:))))

Cok sagol canm cok sukur iyiye gidiyor...sen ve senin gibi annelerin dualari sayesinde....ne mutlu ki burada bir aile olmusuz

Gozunuzaydiin :)
Saglik olsun yeter ki hepsi gecti bile..
Allah anali babali buyutsun

Amiinn..
Buna da sukur canim
Insallah bi dahaki kontrolde biraktik geldik diyeceksin :)
Rabbim dermansiz dert vermesin..

Biraz once zahidenin programinda cocuk doktoru konustu zeytinyagiyla kantaron otunu karistirip 3 gun bekletip bebegin karnina sabah aksam masaj yapmak iyi geliyormus. Bilginiz olsun ben deneyecegim :)

Kuzey huy değiştirdi o kadar hırçınki ben bile tanıyamıyorum oğlumu sabahları okula gitmek istemiyor sürekli ağlıyor sabahları biE eziyet ediyor çok şımardı çok yoruldum psikolojim berbat durumda çok suçluluk duyuyorum oğlumun hali içimi parçalıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar meleğime kavuştum Allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu 38+6 3500gr 50 cm prensim diğer kızlar naptı acaba gecmise bakamadım ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm ben bisey sorcam bende epidural istiyorum ama bazilari bana ikinamiyirsun cunku sanciyi hissetmiyorsun dedi ikinmayi hissetmiyormusunuz ?dogrumu acaba 2.ci hamileligim benim ilk sunni sanciyla oldu epidural anlatirmisniZ

slm lar...
benimde ikinci gebeliğim ilki benimde suni sancı ile olmuştu.hiç açıklık yokken suni sancı ile 5 saatte kucağıma almıştım yavrumu...
bunda ise 1.5 cm açıklık ile gittim 2 saatte hiç açılma olmadı kendi sancımla,sonraki 2 saatte 5.5 cm olmuştu...10 cm kadar dayanamayacağımı dusunduğumden epudural talep ettim..5.5 cm de takıldı yarım satte açılma 9.5 cm olmuştu....ama hiç acı hissetmiyordum gerçekten şaşılacak bi durum....nimetmiş dedim...9.5 cm de masaya alındım yarım cm lık açılmayı doktorla bekledik nst den sancıyı takip ediyor ebe doktorda ne zaman ıkınıp ne zaman rahatlamam gerektiğini soyledi...ewt ıkınmayı hiç hissetmiyorsun...ıkınma olmayınca ıkınmaya çalışmak zor gercekten...ama konsantre olunca doktorun talimatlarını dınleyınce ıkınıyorsun...karnıma basıda uygulandı ...sanırım dort ıkınmada doğurdum...dikişlerim cilt altı çok rahatım. rahat oturup kalkıyorum...tavsiye ederim...hiç bir yan etkisinide gormedim...darısı başınıaza inş.. rabbim cabuk kurtarsın oyolda sizi.

Slm kizlar.26 gunluk kizim.2 haftadir gaz,kaka,cis yaparken ikiniyor kipkirmizi olup surekli inliyor.biz masaj yaptirmazsak kendi kendine cok zor yapiyor bunlari.sadece bunun icin doktora gittik.dr ne yaparsani yapin bu gecmez.ortalama 70 gun surer bu dedi.gogsunuze alip onu rahatlatin,masaj yaparak tuvaletini yapmasina yardimci olun dedi.
Oyle yapiyoruz.bu arada baska bir doktor nurse harvey`s onerdi.cozum olmamakla birlikte rahatlatiyor kismen.
Ayaklarini sicak tutun.yun corap ve birkac kat alt tulum giydiriyorum.
Gecmis olsun bebeklerimizei

Gözün aydın canım maşallah bebişine normal doğum mu yaptın

Rabbim acil şifalar versin bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah biran önce iyileşir annesi üzme sen kendini

merhaba arkadaslar
ne okuyabiliorum ne yazabiliorum bu aralar....resmi kayitlarla lohusa psikosuna zaten girmistim simdikte diplerdeyim resmen...dogumdan cekmedim lohusaliktan cektigim kadar daha mewlut war....bide basimda kaynana olaydi haberlerden el sallardim size.....

..dawit 3 damla kullaninca toksa kusuo hemde balgamli gibi cok uzuluorum ackende almio
....hapsirip duruo hala usutmediim dusunuorum cunku isilik oldu ewim cok sicak
....gelen giden beni deli edio kucaklarinda iki buklum tutmaya calisiolar kucagi alismasin diom alisirsa alissi dio uyuya cocugu gidip alio butun arsiz insanlari anam babam sulale die toplamis sanirim geberiom dis sikmaktan

..kizim emio doymuo hala nadirde olsa mama takwiyesi yapiorim.....

. gozun aydin canim daha da hayirli haberler ile don insallah....
cok kotu bi duygu anliorum kizim kustu agzindan burnunda bem 1 saat agladim genzi yaniodur falan filan die..allahim ewlatlarimiza saglik wersin....

Haberlerden el sallardim demissin gulumsettin beni canim :)
Bende bi garibim ya..Misafirsiz 1 aksamimiz olmadi..Gunduz gelen olsa gam yemicemde gece geliyorlar,zaten esimi cok ozluyorum adam gb muhabbet bile edemedik bide gece misafir geliyor o isten geldikten sonra,sonrasida malum uyumus kalmis oluyoruz ozellikle ben..
Allahtan diger konuda mesafeliyim biraz ben vermedikce elini uzatan olmadi daha ufakliga..Ama emzirirken kucuk mendil koymustum gorunmesin diye ona uzanan oldu emziriyorum dedim :)
Valla sikma disini,at lohusaliga sucu :)
Bizimkide hemen hapsiriyor vucut isisiyla alakali altini fln degistirirken farkediyor hemen ev sicakta olsa..
Rabbim sagligi eksik etmesin evinizden yeter ki..Hersey zamanla oturacak

ama 10 ün öncesi böyle bi açıklık yoktu

En son uzun zaman goremeyince bi bakayim demistim :)
Sonra da neden baktim ki dedim kendi kendime :)
Bi gevseme mevcuttur canim ama aciklik oyle anlasilabilecek birsey degildir diye dusundugumden soyledim sana da..Cap olarak bakiyorlar bildigim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…