2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sağlıklı olmasını hiç bişeye degismem zaten Allaha bin şükür. Bu kiloda normal doğum da sıkıntılı olurmus gerçekten. Emzirmeyi dediğin gibi yapıyorum.
Yrn duzelebilecegimi hayal edemiyorum o kadar ağrılı ki... Bu arada doğum evindeyim. Burda sezaryene kolay kolay göndermezler diye geldik, bisey değişmedi gerci ama.... Çok şükür yine de çok şükür...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy kızlar ölüyorum yorgunluktan ağrıdan.

Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum.allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Sabah 8.bucukta çıktım evden daha yeni geldim duş aldım da yazıyorum size.bugün kızım nst çekilirken uyanmadi bir türlü 60 civarında 1 sancım çıktı.dr bebek uyuduğu için tekrar nst istedi falan. Çatı muayenesi oldum ben de sonunda 39.4 te 1 cm açılma varmis bebek baskı yapıyor suyumuz yeterli dedi ve tam 40 ta tekrar çağırdı.artık biz de sancı bekliyoruz.bugün tüm gün boyunca sokaklardaydim.artık bu kadar aktiviteye yürümeye 5 cm acilmam lazım yani. Şimdilik haberler bunlar çok yorgun olduğum için bu gece forum bekciligi yapamayacağım sanırım.herkese iyi geceler.

Tecrubeli anneler bebeklerinizin altını kaç saatte bir değiştiriyorsunuz?
Ben ilk günlerde saatbaşı kontrol edip en ufak ıslatmasında degiştirirdim ama annem sürekli degiştirir isen daha çabuk pişik olur ve sürekli değişmekten rahatsız olur 2-3saat kalabilir bezi agırlaşınca değişirsin dedi...
Anmem 4 çocuk büyütmüş olsada Bana pek rahatlatıcı gelmedi.

Canım yat dinlen doğum anında ve sonrasındada uykuya hasret kalıyor insan enerji lazım olucak sana ara ara az az enerjı vericek yiceklerde ye aç olmasanda

Bugun doktor kızımın gözbebeklerini daha iyi görebilmek için bi sıvı damlattı gözüne onunla gözbebekleri büyüyormuş büyüyüncede ona göre ilacın dozunu verdi.
Sol gözbebeği pek büyümedi sagdakine göre eve gelince eşimde farketti geçti pc nin başına başladı okumaya beyin kanaması belirtisiymiş vsvs ki yenidoğanlar için değil büyükler için niye anlatıyorsun ozaman diye kızdım.
Sonra vakumun yan etkilerinden biri beyin kanaması dedi öyle bişe olsa 2-3 gün içinde olurdu 16 gün sonra değil diyip kızdım yine sinirlerim tavan yaptı. En sonda ınsan kendını bebeklere baglamıycak dedi sebep ne diyince birsürü hastalıkları sorunları çıkıyor dedi aglamamak için zor tuttum kendımı kızımın gözündeki sorun zaten yeterince geriyor beni iyileşsin diye Allaha yalvarmadığım 1 günüm bile geçmiyor bu anormal insanın dedikleri normal mi şimdi resmen ağzıma almak istemediğim başka bişeyi ima etti moralimi bozup uykusuna daldı

Son düzenleme:
Merhaba kizlar dogurdum ay bende :)) sabah 11 de girdim doguma 12 bucukta odamdaydim genel anestezi ile oldu sezeryanim suan hersey yolunda oğluşuma baka baka doyamiyorum 3kg 51 cm dogdu hafif agrim var bu arada 2 hafta onceden gogus kremine baslamama ragmen hicbir faydasi olmadi daha simdiden basladi yara olmaya şimdilik bukadar opuyorum herkesi... (bu arada doguran diger annelerimizinde gozu aydin olsun Rabbim anali babali buyutsun )

Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim :) Son günleri beklemek o kadar çok zormuşki gerçekten. 23 Mayıs demişti dokor son 2 gün kaldı ama bizimkinde yine de pek bi numara yok gibi sancım ağrım filan olmuyor hiç. Zamanına kadar gelmezse Suni sancı ile doğuma alırım demişti doktor. suni sancıdan çok korkuyorum Umarım doğumu bebişim kendisi başlatır. Yarın yine kontrole gideceğim. İnşallah iyi haberler verir Dr.
Bu arada hamileliğim boyunca bütün kış booyunca bile hiç hastalanmayıp son haftada hasta oldum. Ağır bi boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Yutkunmak bile acı veriyor. Öksürük filan epey zor oluyor yani. Zencefil süt, nane limon ıhlamura dadandım, banamısın demiyor. Doğumdan sonra bu bebişe de bulaşır mı acaba, çok endişeleniyorum

Iyi geceler arkadaslar...dogum yapanlari tebrik ederim biz oglumla uykusuz bir gece daha geciriyoruz herkes uyuyor evde.gaz sorunu basladi.bu arada liste icin yazayim unutmusum oglum 38+3te 3420 gram 51 cm dogdu.ilk hafta cok kg kaybetti simdi butun gun memedeyiz ugrasiyoruz.
Papatya arkadasim cok gecmis olsun yeni gordum insallah bi sorun kalmamistir kizinda.

Canım bence muhakkak annenden destek almalısın, yoksa işin çok zor. Sşüizde kalma şansı yok mu annenın, yoksa sen gıt kal ilk bastakı gıbı... Bızım ılk gunden berı anneanne ya da bbaanne dönüşümlü olarak kalıyorlar. Demir anlayıslı gorunuyor ama bu kadar ustune dusulmese, yalnız olsak nasıl tepkı bılmıyorum. Gunun buyuk bolumunde bebek kucagımda oluyor öyle goruyor bızı cunku. Her fırsatta da onunla ılgılenıyorum. Sen de yardım almalısın yoksa cok zor...

Canım sadece idrarsa ağırlaşıncaya kadar kakaysa hemen almak iyi bence. Annen doğru söylemiş

Canım kaç kere doktor gördü bebeğini. Öyle ciddi bişi olsa belli olurdu herhalde. Erkekler işte. Lohusa kadına abuk subuk paldır kültür konuşulur mu. Onlar babalığı yaşayıp öğrenecekler. Biz anne doğuyoruz. İnş düzeliyo bebişin canm.

Slm kizlar
artik fazla giremiyorum.ama hep aklimdasiniz.hala dogurmayanlar listesi ne durumda.

Dogumdan once cok dua etmistim.rahmim cabuk acildi.meryem ana otu da kullandim.

Mutlaka gogus kalkani edinin.o bir mucize.hastaneden cikmadan dogru emzirmeyi ogrenin.hasta bezi olarak bebek bezi kullanabilirsiniz.

Cok sukur canim..
Ilk yuruyusten sonrasi her kalkabildigin sevindiriyor..Sonra zaten hareket ettikce daha iyi oldugunu farkediyorsun..Geciyor be :) 11. gunumuz baksana :)
Eve geldigimde ahh bi hizlica yatip kalkabilsem bakabilsem bebegime baska bisy istemem demistim :) simdi keklik gb bizim yatak onun yatagi arasi dolaniyorum ))

Gozunuzaydiiin :)
Allah anali babali saglikla buyutsun..
Onceden yapilan herseyi degistirdi bebisler :)
Emdikce o kadar cok degisiyor ki gogusler..
Kuru verme sakin canim,emdikten sonra sutunu surmeyi unutma..
Her sabah ilik suyla yikayip lansinoh suruyorum bende..Yara olmasada ilk aldiginda gogus ucu sizliyor..Onlarda alisacak ne yapalim :)))

Merhaba arkadaşlar bugün 10:48 de elifim dünyaya geldi, 38+5 te 3380 gr 51. Cm Dogdu

gözünüz aydın kızlar Allah analı babalı büyütsün.

Doğum yapan arkadaşlara tebrikler gözleri aydın

Benim durumuma yakın Hypattia 24 Mayıs benimde. Dünkü randevumuzda ne nstde sancı ne açılma ne doğum kanalına inme hiçbişi çıkmadı. Dr 40+6 olana kadar sancımın kendiliğinden başlamasını bekleyeceğimizi başlamazsa 40+6da sabah erkenden yatış yapmamızı suni sancı verileceğini söyledi. Yaklaşık 9 günümüz var yani. Bu arada bi tane daha nst var. İnşallah hayırlısıyla suniye gerek kalmazz.

Bu arada çok geçmiş olsun inşallah doğuma kadar geçer en azından baya bi hafifler boğaz enfeksiyonun..

Biraz once zahidenin programinda cocuk doktoru konustu zeytinyagiyla kantaron otunu karistirip 3 gun bekletip bebegin karnina sabah aksam masaj yapmak iyi geliyormus. Bilginiz olsun ben deneyecegim :)

bende deneyimm kimyonda işe yarıyo diolar ama o kadar yedim pek bi faydası olmadı

kızlar bizde birazdan hastahaneye gidip annemizi bebeğimizi alıp gelicez Allah ın izni ile. sonra da güzel bir banyo inşaAllah

kızlar o kadar moralim bozuk ki resmen psikolojim bozuldu sorunum sezeryan dikişlerim 23 gün olmasına rağmen hala iyileşemedi biraz sulanma vardı eşimde hergün aç havalandır dedi benede 2 gündür öyle yapıyordum şimdi açtım birde baktım tırnak üstü kadar biyer kanıyor biraz sarı gibi yani iltihaplı gibi bu 2 sezeryanım acaba bu yüzdenmi hiç iyileşemeyecek gibi hissediyorumağlamaktan helak oldum oğlum da halime üzülüyor 4 yaşındaki çocuk beni üzülmesin diye bir dediğimi iki etmiyor 4 günlük sezeryanliyken doktora gittim söyledim normal demişti lütfen siz bir akıl verin ne yapayım

Benim dun kontrolum vardi canim,gayet iyi dedi doktor,sari su gb akintin olabilir normal demisti hatta bende bu saatten sonra niye olsun ki diye dusunmustum ama seni okuyunca normalmis demek gercekten..
Senn yine de doktoruna danis ama ne olur ne olmaz..
(Buarada bnmki yapistirma dikis yok)
Gecmis olsuun..

kızlar bizde birazdan hastahaneye gidip annemizi bebeğimizi alıp gelicez Allah ın izni ile. sonra da güzel bir banyo inşaAllah

Maşallah size... Çokk geçmiş olsun.. darısı başımıza :)
Bende 39+2 yim bugün kontrol için bekliyoruz. Annemi alıp gelmek hariç tüm hazırlıkları düşünmüşüm. Acil durum çantaları arabada :) doktorumuz hayırlı haberler verir inşallahh..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Alinti yapamadim kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Sut konusundaki pozitifligim pek ise yaramadi :) Oglum emiyor ama tam inmedi sut. Babamizdan gizli mama veriyoruz arada. Benim de dikislerimden cok kaburgalarim kurek kemiklerim agriyor. Kizimda da aynisi olmustu. Herkes sezeryandan sonra ayaklaniyor brn hala surunjyorum :) Gaz ve tuvalet konusunda rahattim cok sukur. Aksamustu eve gecip banyo yapacagiz insallah sutleniriz. Bu arada kizim da pek bir kiskanc hareketler sergilemeye basladi. Eve gidelim diye tutturdu aksam. Zor ikna ettik. Bakalim ilerde bizi neler bekliyor. Allah yavrulara saglik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…