2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
En son uzun zaman goremeyince bi bakayim demistim :)
Sonra da neden baktim ki dedim kendi kendime :)
Bi gevseme mevcuttur canim ama aciklik oyle anlasilabilecek birsey degildir diye dusundugumden soyledim sana da..Cap olarak bakiyorlar bildigim..

hı anladım canım
onu bende dedim bakmazolaydım keşke

Ah ah o kadar normal doğuma adapte ettim kendimi ama nasip olmadı. Bebek iri ve günüm geçtiği için ustelik hiç açıklık olmayınca ağlaya ağlaya sezaryene gittim. Saat 2 gibi kızım oldu. Hakikaten iri bebekmis. 4.600 g ve 55 cm.
Şuan o kadar canım yanıyo ki bebegime bile doya doya bakmıyorum. Allahım sabır ver çok kötü gerçekten. Bebisim de çok masum ya yazık, cok cok emiyo, bişe geldiği yok heralde ama emmesi bile yeter diyolar. Doğrulup emzirebilsem keşke

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hı anladım canım
onu bende dedim bakmazolaydım keşke

Ondan sonrada bi daha cesaret edememistim :)))

Merhaba arkadaşlar bugün 10:48 de elifim dünyaya geldi, 38+5 te 3380 gr 51. Cm Dogdu

Gozunuzaydiinn :) masallah

Masallah canim ikinizede
Ilk gun zor ama gececek kendini kotu hissetme..Yastikla koltuk altina dogru yatirip emzirirsin daha rahat..Sutte eve gidip dustan sonra daha verimli oluyor..
Bende cok normale hazirlamistim kendimi ama ogrendim ki onemli olan saglik..
Rabbim saglik versin yeter ki,cok gecmis olsun..

Merhaba arkadaşlar bugün 10:48 de elifim dünyaya geldi, 38+5 te 3380 gr 51. Cm Dogdu

Hayırlıugurlu olsun maşallah kızlar sizlere

Selam kızlar bu bebekler numaradan ağlama biliyo mu ya. Benimki çığırtkanlığını artırıyo günbe gün. Nasılsınız. Umarım herkes iyidir.
Kızlar unibaby yenidoğanla poposunu temizledim bi iki hafta kadar. O kadar saf ki kasık ve bacakları göz göz oldu resmen. Sonra pamuğa geçtim ozaman anladım farkı. Şimdi azaldı. Şu bebek sağlığına bile acımayan insanlara ne demeli bilmiyorum

Maşallah canım iri bi bebekmiş gerçekten benimkiler 3 kilo civarı doğdular ne güzel tombiş tombiş öper seversin geçmiş olsun sağlık olsun

gözün aydın canım

Herkese iyi aksamlar, bebislerini kucaklarina alan herkesi cokkkkk tebrik ederim. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina :)) bugun gene kontrolum vardi nts de cok sancim cikmadi oncelikle ama dr usgden baktiginda aciklik oldugunu soyledi ve ilk kez cati muayenesi yapip acikliga bakti. Canim cok acimadi ama sonrasinda yandi birazcik. 1 cm acikligim varmis ama dr kafamizi karistirdi hem gununu beklemicek gibi duruyor diyor bi taraftan beklerse erkek bebek beklesin olmazsa gununde serum veririz dedi. Serum dedigi suni sanci mi anlamadim. Normal dogum yapan anneler sizin 1 cm acikliktan sonra ne zaman dogum yaptiniz??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım maşaAllah gözünüz aydın

canım hiç üzme tatlı canını bak her şey yoluna giriyor, bence bir daha ki muayene de hiç bir şeyi kalmayacak ufaklığın

canım yardım alsanız nasıl olur,hem kendin hem kuzey için eminim rahatlatacaktır... senin sıkıntıların zaten seni yeteri kadar yoruyo, birde kuzeyin yeni huyları (huysuzlukları) çok zorluyo seni ... Allah yardımcın olsun

maşaAllah canım, tebrik ederim

ayy maşaAllah topiğin sonu bir bir geliyor , bugün de bayağı bereketliymiş . Rabbim yokluklarını göstermesin Ananlı babalı lsun inşaAllah

canım bir an önce toparlanırsın inşaAllah kuzuna da bin maşaAllah bildiğin tosuncuk muş yaww

canım bu işler değişiyor biliyorsun .kardeşimin 1 gün içinde herşey oldu bitti maşaAllah
dün sabah 10 da günü dolduğu için muayeneye gitti ve ilk kez çatı mua. oldu hiç açıklık yok 3 gün sonra tekrar gel demişler sancılarıda öyle pek çıkmamış neyse
eve gittikten sonra 12 gibi sancılar şiddetlenmiş önce 10 dk da bir sonra düşe düşe 5 dk da bir e düşmüş 5 gibi de hastanenin yolunu tuttular
hemen muayene ve nts hem sancı hem 1-2 cm açıklık var demişler 4 cm olunca alırız demişler
oda 2 saat içinde oldu ve aldılar
9 gibi girdi 12 de doğum gerçekleşti ...

ayy maşaAllah topiğin sonu bir bir geliyor , bugün de bayağı bereketliymiş . Rabbim yokluklarını göstermesin Ananlı babalı lsun inşaAllah

Normalde bugün kontrolüm vardı ama bel ağrım ve sancılarım da bugün hiç yoktu neredeyse.. O yüzden randevumu yarına erteledim belki bir gelişme olur da gitmişken doğurup da gelirim diye :) bende hayırlısıyla kavuşmak istiyorum artık bebeğimeeee...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de bugün kontrolü olanlar grubundayimm.. Haala bi kipirti yok bizim hanimdaa
Önümden bi kadın girdi beklenen doğum tarihinin üstünden 10 gün geçmis. Yatisi yapildi. Sanirim sezeryana gitti.. Morali çok bozuktu surati asık cıktı odadan..
Ben de günümün geçmesinden korkuyorum.
Allaahim nooolurr korktugum basima gelmesinnn.. :18:
Normal yada sezeryan ikisi de nasip, bilinmez hangisinde hayir var ama günün geçmesi çok stresli...
Vakti gelenler en kısa zamanda hayirisiyla saglikli sihhatli bebeklerine kavussun insaaallaah..

Iyi aksamlar kizlar...eskisi gibi takip edemesem de okumaya calisiyorum.dogum yapan arkadaslari tebrik ederim.dogurcaklar da Allah biran once saglikla sihhatle kurtarsin ins.
Ben daha noldugunu anlayamiyorum.gobusumu gormeyince garipsiyorum:what: daha agrilarim da cok belki gecince pasama daha alisirim:) yarin ilk dr kontrolumuz var bakalim ne durumdayiz...herkese kolayliklarrrrr...
Analik zor zanaatmis anacimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…