En son uzun zaman goremeyince bi bakayim demistim :)
Sonra da neden baktim ki dedim kendi kendime :)
Bi gevseme mevcuttur canim ama aciklik oyle anlasilabilecek birsey degildir diye dusundugumden soyledim sana da..Cap olarak bakiyorlar bildigim..
hı anladım canım
onu bende dedim bakmazolaydım keşke
Merhaba arkadaşlar bugün 10:48 de elifim dünyaya geldi, 38+5 te 3380 gr 51. Cm Dogdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah ah o kadar normal doğuma adapte ettim kendimi ama nasip olmadı. Bebek iri ve günüm geçtiği için ustelik hiç açıklık olmayınca ağlaya ağlaya sezaryene gittim. Saat 2 gibi kızım oldu. Hakikaten iri bebekmis. 4.600 g ve 55 cm.
Şuan o kadar canım yanıyo ki bebegime bile doya doya bakmıyorum. Allahım sabır ver çok kötü gerçekten. Bebisim de çok masum ya yazık, cok cok emiyo, bişe geldiği yok heralde ama emmesi bile yeter diyolar. Doğrulup emzirebilsem keşke
Merhaba arkadaşlar bugün 10:48 de elifim dünyaya geldi, 38+5 te 3380 gr 51. Cm Dogdu
Ah ah o kadar normal doğuma adapte ettim kendimi ama nasip olmadı. Bebek iri ve günüm geçtiği için ustelik hiç açıklık olmayınca ağlaya ağlaya sezaryene gittim. Saat 2 gibi kızım oldu. Hakikaten iri bebekmis. 4.600 g ve 55 cm.
Şuan o kadar canım yanıyo ki bebegime bile doya doya bakmıyorum. Allahım sabır ver çok kötü gerçekten. Bebisim de çok masum ya yazık, cok cok emiyo, bişe geldiği yok heralde ama emmesi bile yeter diyolar. Doğrulup emzirebilsem keşke
Canım 18 Mayıs'ta 40 +0 'da kızımı 3100 g normal doğumla dünyaya getirdim. Beni de ekleyebilirsen sevinirim.
kızlar 2 mayısta epıdural sezaryn oldum hastanede yuruttukten sonra hıc yatmadım agrım sızımda olmadı epıduralle dogum boyleyse 10 kere dogururum valla.ıgne yapılırken hıssetmedım bıle.oglum 3800 dogdu ama eve gelınce 3600 e ındı.uc gun sut gelmedı.ıcmedıgım malt humana stıl rezene komposto kalmadı...bu seferde asırı sut geldı. hastanede mama verdırdı hemsıreler bebek sarılık olmasın dıye.oglum memeyı kavrayamıyor hala da tam cekemıyor bıberonla verdık malesef.dr browns bıberon aldım gaz sıkıntısı yok oldu.once meme sonra bıberon verıyoz.her dedıgını yaptırann bır bebek. ıstedıgı anında olmayına kıyametı koparıyor.ıkı gunde bır yıkıyoz.hamılelıkte ıyıkı bol bol uyumusum.
Sonunda ben de dogurdum :) Sabah onbucukta oglum dunyaya geldi. Hersey yolunda cok sukur. Ben biraz zorlandim. Epidural ignesi yapilamadi bi turlu omur arasini bulamadi doktor. Altinci denemede anca oldu. Ilk onbes dakika fena oldum ama sipa dogduktan sonra kus gibi hafifledim. Agrilar yeni yeni hissediliyor. Uykucu oglum hemen kavradi memeyi masallah. Ama uyandiramyoruz.
39 haftada 3 kilo 51 cm dogdu. Rabbim hepsine saglik versin.
az önce kontrolden geldik malesef ilaci almaya devam edicez cogu bitmis gunde 8 damla aliyorduk en son 4 e indirdi...artik 4 damla alicaz hergun.
2 hafta sonra gelin dedi insallah 2 hafta sonra birakicaz ilaci iyi gidiyor dedi yan etkisi olurmu dedik cunki oraya gidene kadar 4 haftamiz olucak kullanali yan etkisi olmaz dozunu azaltiyoruz dedi....
hem sevindim iyi seyler söyledigine hemde hala kullanmamiz gerektigi icin uzuldum insallah 2 hafta sonraki sali gunu gittigimizde birakiriz bu ilaci.
Yanimizda oldugunuz icin cok sagolun teyzeler gercekten herseyin basi saglik lafinin kiymetini cok iyi anliyorum artik...
insanin kendi evladinin hastalanmasi kadar kötu birsey yokmus Rabbim tum miniklerimizi korusun onlara saglik sihhat versin.
Kuzey huy değiştirdi o kadar hırçınki ben bile tanıyamıyorum oğlumu sabahları okula gitmek istemiyor sürekli ağlıyor sabahları biE eziyet ediyor çok şımardı çok yoruldum psikolojim berbat durumda çok suçluluk duyuyorum oğlumun hali içimi parçalıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar meleğime kavuştum Allah herkese nasip etsin cok guzel bi duygu38+6 3500gr 50 cm prensim diğer kızlar naptı acaba gecmise bakamadım ama
Herkese iyi aksamlar, bebislerini kucaklarina alan herkesi cokkkkk tebrik ederim. Darisi bizim gibi bekleyenlerin basina :)) bugun gene kontrolum vardi nts de cok sancim cikmadi oncelikle ama dr usgden baktiginda aciklik oldugunu soyledi ve ilk kez cati muayenesi yapip acikliga bakti. Canim cok acimadi ama sonrasinda yandi birazcik. 1 cm acikligim varmis ama dr kafamizi karistirdi hem gununu beklemicek gibi duruyor diyor bi taraftan beklerse erkek bebek beklesin olmazsa gununde serum veririz dedi. Serum dedigi suni sanci mi anlamadim. Normal dogum yapan anneler sizin 1 cm acikliktan sonra ne zaman dogum yaptiniz??
ayy maşaAllah topiğin sonu bir bir geliyor , bugün de bayağı bereketliymiş . Rabbim yokluklarını göstermesinAnanlı babalı lsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?