2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar bebeği gazlı olan annelere nacizane tavsiyem çörek otunu kaynatıp suyunu içmeleri. Yeğenim de çok gaz problemi yaşamıştı, ablam çörek otu suyu içerek gaz probleminden kurtulmuştu.

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın hastalığını . Benimde bdt 23mayıs benim bir aydır sancılarım var ama düzensiz doktorum 41 haftayı da bekleriz gelmezse suni sancı veririz dedi bende korkuyorum açıkçası inşallah kendi sancılarımız gelirde bebişlerimizi kucağımıza alırız dediğin gibi beklemek çok zor ..

bende yaptığım ıslak mendil stoğuna üzülüyom keşke pamuk stoğu yapsaymışım ben 4 gün falan uni yle temizledim nası kızardı hemen pamuk ılık suya geçtim bide her seferinde zeytin yağ sürüyorum şimdi düzeldi minnoşum altını temizlerkende hiç rahatsız olmuyooo

39+2 de doktordan şimdi çıktım hiç sancı çıkmadı. Kanada sa inmemiş ama 2 sancı girse iner ultrason bunu belirlemek için iyi yöntem değil alttan bakmak Kazım gerek yok dedi. 40+6 ya kadar gelmezse suni sancı yolları gözüktü. Kilosu az ama sorun değil dedi. Herseyde vardır bir hayır deyip uzulmeyecegim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

CAnım epidural yapıldığına göre demek ji açılman iyi, bence normal doğum yapacaksın. Hiç moralini bozma, güZel haberlerini beklîyoruz.

Canim beniiimm yazdin mi göremedim ama mis kokuluna kavustun mu merak ve heyecan içindeyim :)
Daha ooooonnn, dokuuuuzzz diye sayacaktik birlikteee ama sen bebegini opup koklarken sayarsin artik

Kızlar alınttılayamadığım kaçırdığım yorumlar varsa kusura bakmayın lütfen artık bebişli bi kadın olduğumdan adam akıllı okuyamadım bile sayfaları :)) çok teşekkürler önceliklehepinize desteğinizdrn dolayı.. Hızlıcw anlatmaya çalışayım çünkü miniğim heran uyanabilir :18:

Cumartesi akşam suyum geldikten sonra yatışım yapıldı gce 12 gibi.. Bi kaç saat sancımın gelmesini bekledik ama hiç sancım yoktu.. Saat 4 gibi suni sancı verildi o yüzden. Tabi ben hep kötü hikayeler okuduğum için suniyle ilgili kurbanlık koyun gibi sancıları beklemeye başladım. Önce hafif adet ağrıları gibi gelmeye başladı, sonra yavaştan ağrılar çoğalmaya başladı.en sonlara doğru sancı gelmeye başlayın kötü olmaya başladım, hemen eşimi çağırıyordum o masaj yapıyordu bana, bende bağırmadan atlatmaya çalışıyordum doğumada halim kalsın diye.. Geçrçi çokta inanmıyordum normal doğuma ama nolur nolmaz hazırlıklıydım herşeye. Suni sancı verildikten 2-3 saat sonra açılmam 3 cm olunca doktor epidural yaptırdı. İnanın o dakkadan sonra sancılar vız geldi trıs gitti kuş gibi hafiftim. Ve hiçte korktuğum gibi ağrılar olmadı belimde ve başımda.hatta hiç ağrımadı.. Epiduralde bi 2-3 saat sonrada doktor gelip yine kontrol etti vee 10 cm açılmışım hooop diye doğuma girdim on dakka sonra kızm koynmdaydı.. Doktor koynuma verir vermez sustu yavrum, eşimle ben şaşkınlık ve heyecanla ne yapacağımız şaşırmıştk. Eşimde gitdi bu arada doğuma :) hatta kamera foto işlerini o halletti neyse o an inanılmazdı.. İçimde sıcavk çıkışı, koynuma vermeleri ve o anda susması.. Allahım sen isteyen herkese nasip et inşallah... Sonrası malum sancı filan kalmadı tabi. 4 dikişim var. Onla biraz sızlıyor haliyle ama sıkıntı değil meleğime bakınca hepsi gidiveriyor :))
Bu arada tek sıkıntımız uyku düzenini oturtamadık ama o da ooacak inşallah. Sütüm doğumda sonra geldi, ama göğüslerim fena olmaya başladı acıyorlar baya :)
Sonuç oarak mineee cim 38+4 te meleğim 3425 gram olarak teşrif ettiler biline darısıda tüm beşleyen yoldaşlarıma

Son düzenleme:
Canım yat dinlen doğum anında ve sonrasındada uykuya hasret kalıyor insan enerji lazım olucak sana ara ara az az enerjı vericek yiceklerde ye aç olmasanda
Valla tüm vücut agrim a rağmen uyumusum canım hem de koltukta sizmisim yani.diyorum ki doğsa da uykusuzluğun razıyım.yeterki ağrılar son bulsun.
Gözün aydın kuzum.darısı başımıza.
Geçmiş olsun süt değil de ihlamur daha etkili olur bence.bir de çok sıcak içme daha kötü yapar ılık olsun.
Hala dogurmayanlar mevcut incicim.20 mayis sezeryanlar kurtuldu ileti tarihteki bekliyor hala vefalim ve Sefamolsunnn hariç tabi

Canim tekrar konuş görüş dr unla üzülme hemen iyilesir inşallah.

Ya ben de ilk hastanede kullanmak için uni baby Yenidoğan almıştım pamuk ve su olduğu için.bu kadar kötü mü ya.moralim bozuldu şimdi.acaba evde yıkayıp şu dolu bir kapta muhafaza etseniz mendilleri yine yara yapar mı acaba.benim hala normal ıslak mendilleri yıkayıp şu dolu bir kaba koyup oradan kullanıyordu. Düzelmişti çocukların poposu.

Maşallah size.

23 mayis bekleyenler dün benim de kontrolüm vardı 1 tane 60larda sancı cikti 1cm de acilmam var.cuma tekrar çağırdı dr.bebeğin durumu a göre takip edilecek sancı beklenerek sanırım.ama dr um suni sancı ile ilgili hicbirsey söylemedi.zaten kadın zamanı gelmedikce bahsetmiyor.çatı muayenesini yapmak için bile sancı çıkmasını bekledi daha 39.4 te ilk muayene mi oldum. Ne ben soruyorum ne o söylüyor.suni sancı muhabbetinin yapılmasını hiiiic istemiyorum valla bu arada bebisim 3220gr 50 cm görünüyor sizlerde durum nedir.

Ya arkdslar kusura bakmayin bisey soracam ben8m 2.ci bebgim kismetse eyluln son haftasi e kim basi gibi dogum .. epidural dogum yapanlar nasil oluyor ikina biliyormusunuz ? Yoksa karniniza mi basiliyor ikinmayi nasil hissediyorsunuz ikinmak zor olmazmi zaten hissetmince nasil ikinma olurki ((kafam cok karisik ne olur bilgi verin epidural normal dogum hakkinda..

Hala dogurmayanlar😊

Emineveaydin 15 mayıs normal💓

SevdaSoner 15 mayıs normal💓

FatmaBetül 18 mayis normal💓

ses06 19 mayıs(normal)💓

esra25 21 mayıs(normal)💓

Tekasur 21 mayıs normal💓

handrake 23 mayis(normal)💓

Hypattia 23 mayis normsl💓

Patatya005 23 mayis normal💓

Asilemm 24 mayis normal 💜

Şenay60 26 mayis normal💜

Avukat16 27 mayis normal💜

Sec 27 mayıs normal💜

Sturkans 27 mayıs normal💜

kubra1453 28 mayis(normal)💜

Kolik 29 mayis normal💜

Arkadaslar takip edebildiği kadarıyla ekleyip siliyorum.var mi gözümden kaçan.

Emineveaydin,SevdaSoner,fatmabetul16,ses06....ne alemdesiniz canlar dogurdunuz mu yoksa.😨

Esra25,Tekasur hareket var mı kızlar....

23 Mayıscilar bekliyoruz hala ben dahil😉

Birazdan dışarı çıkacağız görümcemle bebek sekeri için malzeme bakarız belki.azıcık agrim da var.yollarda dogurcam valla kızlar.gerçi eşim akşam homurdaniyor gelmekten doguramiyormusum çocuğu ne alakaysa artık😀

Cnm ben daha dogum yapmadim

Bugün muayene olduk kalça filmi ve bera testi için ayın 27 sine randevu aldık... gaz için farklı bir damla verdi çok etkiliymiş günde 2 defa 5 damla vericem sigorta karsılamıyomus küçücük şise 40 tl gazı bitsin yavrumunda (inş). Kilosu 3800 olmus bayağı kilo almış maşallah. Ama malesef doymuyo obur bir cocukmuş hic bana cekmemis aynı babası :) emme seklini anlattım mememi saga sola cekistiriyo yara olcak ceke çeke sürekli gece gündüz meme istiyo bide gögsüm hiç dolu dolu olmuyo sünger gibi oldu resmen. Mama alın dedi cok aglar aynı sekilde devam ederse günde 2 kere ver dedi eğer öyke olmazsa verme dedi...
Mama kullanan anneler ben daha önce mama kullanmadım kutuda yazıyo ama mesela 2hafta 4 hafta diyo bide 2 aylık diyo biz bugün 32 günlük olduk 2 aylık yazan ölcüdemı vermeliyim yoksa 4 haftalık olandanmi..bide mesela dışarı çıkarken mamayı hazırlasam dışarda versem mesela 1 saat içinde bisey olurmu yoksa tazemi hazırlamalıyım çok oldu ama tecrübesiz olunca....
Yarında aşımız var ağrısız sızısız atlatırız ins

Bildigim,ikinmalarini takip ettikleri icin doktor ebe vs seni yonlendiriyor ikin ya da simdi dinlen diye..
Yasayan arkadaslar cevaplayacaktir..
Azcik rahatlatayim dedim :)

Bildigim,ikinmalarini takip ettikleri icin doktor ebe vs seni yonlendiriyor ikin ya da simdi dinlen diye..
Yasayan arkadaslar cevaplayacaktir..
Azcik rahatlatayim dedim :)

Tsk edrm..biri gecen gun onermiyorum dedi sancilar olmadigi icin ikanamamis hissetmiyormus ..karnina felan baski uygulamislar olmayinca sunni sanci verip vakumla cekmisler kafam karisik off

Selam kızlar,
Herkesi okuyorum ama bir türlü fırsat bulup Yazamıyorum, doğuranlara bebekleri hayırlı olsun sütleri bol olsun bekleyenlere Allah sabırlar versin...
Kızım 10 günlükken göbeği kanadı malesef doktora götürdük apar topar k vitamini iğnesi yapıldı bir doz doktora kızımın çok Gazlı olduğunu sürekli ıkındığını söyledim doktorumuz güldü ve yenidoğanların bir aya kadar gazlarının olamayacağını olsa olsa bebeğimin aç olduğunu söyledi ve aptamil comformil mama önerdi emzirdikten sonra mamayı yapıp veriyorum ne kadar isterse alıyor bebeğim her memeyi 10 Dakika'dan fazla emzirince bebeğin gaz yutacağını söyledi doktorumuz bunları uygulayınca şimdilik bir sorunumuz kalmadı gaz ile ilgili, 15. Gün kanama tekrarladı yine doktora koştuk k vitamini tekrar yapıldı. Bugün yine kontrole çağırdı doktorumuz kızım 3000 gr olmuş çok mutlu oldum doğum kilomuzı ancak 20. Günümüzde yakalayabildik malesef meğer bebeğim açmış da geceleri ondan uyuyamıyormuş yavrucuğum. Bebeğimin gazı var diyen anneler isterseniz bebeğinize ek gıdayı teklif edin. Ben doğumdan sonra 10 kilo verdim 8 kilom kaldı malesef yeterince sütüm olmuyor, ne yaptıysam denediysem malesef olmadı. Umarım herkesin sütü bebeğine yetiyordur, 20 günlükken bile ek gıda veriyorum yavruma için acıyor resmen...

Tsk edrm..biri gecen gun onermiyorum dedi sancilar olmadigi icin ikanamamis hissetmiyormus ..karnina felan baski uygulamislar olmayinca sunni sanci verip vakumla cekmisler kafam karisik off

Vakumun onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum epidural dogum yapanlarda öyle bisey duymadım ben... ilk dogumda benim normaldi oglum 10 cm açılmayla gelmedi bitürlü yapışıkmıymıs neymiş vakumla almışlardı onun kide öyle bişeydir... Allah kimseye vakumun zorluğunu yaşatmasın ( amin) simdiki dogumum sezeryan oldu keske ozamanda vakum yerine sezeryan olsaydı yalvardığım halde almamışlardı sezeryana

Calisan ekiplede alakalidir belki..Olumsuz hikayelerle kendini üzüp korkutma
Memnun olan arkadaslar var burda paylasmislardi..
Olumsuz hikayelerden uzak dur :)

Oyy gecmis olsuun minige..
En etkili sey dus sanirim sut icin..Bende cok ise yariyor..3 litreye yakin su iciyorum ve her sabah ilik suyla hem gogusleri temizliyorum hem masaj yapiyorum..
Bazen yetmiyor yine de huysuz oldugu zamanlar oluyor,bizde veriyoruz mama..
Mama vermek gercekten uzuyor insani ama rahatliyorlar :)

arkadaşlar meraba ben 2014 haziran anneleri grubundayım. ben de şeker çıktı insülin kullanmıyorum diyetle kontrol altına alacaktım ama kendime hakim olamıyorum, yıyorum ve şekerim de çıkıyor. sormak ıstediğim aranızda şekeri olup da normal doğum yapan var mı normal doğum dıyor doktorum ama bana tehlikeli gibi gelıyor. var mı gebelik şekeri olan

Merhabalar hic bebekte bobrek buyumesi duyan oldu mu? 20 haftalikken doktorumuz bu teshisi koydu sag bobrek 8mm olmus takip edeceğiz dedi bikac doktor daha gördük bitanesi cok korkutucu konustu aranizda hic bu durumu yasayan ya da duyan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…