Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim :) Son günleri beklemek o kadar çok zormuşki gerçekten. 23 Mayıs demişti dokor son 2 gün kaldı ama bizimkinde yine de pek bi numara yok gibi sancım ağrım filan olmuyor hiç. Zamanına kadar gelmezse Suni sancı ile doğuma alırım demişti doktor. suni sancıdan çok korkuyorumUmarım doğumu bebişim kendisi başlatır. Yarın yine kontrole gideceğim. İnşallah iyi haberler verir Dr.
Bu arada hamileliğim boyunca bütün kış booyunca bile hiç hastalanmayıp son haftada hasta oldum. Ağır bi boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Yutkunmak bile acı veriyor. Öksürük filan epey zor oluyor yani. Zencefil süt, nane limon ıhlamura dadandım, banamısın demiyor. Doğumdan sonra bu bebişe de bulaşır mı acaba, çok endişeleniyorum
Selam kızlar bu bebekler numaradan ağlama biliyo mu ya. Benimki çığırtkanlığını artırıyo günbe gün. Nasılsınız. Umarım herkes iyidir.
Kızlar unibaby yenidoğanla poposunu temizledim bi iki hafta kadar. O kadar saf ki kasık ve bacakları göz göz oldu resmen. Sonra pamuğa geçtim ozaman anladım farkı. Şimdi azaldı. Şu bebek sağlığına bile acımayan insanlara ne demeli bilmiyorum
CAnım epidural yapıldığına göre demek ji açılman iyi, bence normal doğum yapacaksın. Hiç moralini bozma, güZel haberlerini beklîyoruz.
Safak 2 :) stres basti beni uyku tutmuyor. Donup duruyorum yatakta. Ev darmadagin canim is yapmak istiyor ama nefesim kesiliyor hemen. Gorumcem geldi yardima sagolsun sabah bi oturuyor aksam kalkiyor koltuktan :) Ne olursa olsun insanin ablasi annesi gibi yok. Gorumcem iyidir sagolsun lafi sozu yoktur ne desem yapar ama insanoglu iste stres yapacak sey ariyorum kendime :) Sipam gelse hemen ayaklansam evde kizimla oglumla kocamla tek kalsam diye hayal kuruyorum.
Bu arada doguran arkadaslar gozunuzaydin. Rabbim ayirmasim. Inci seni merak ediyordum cok sevindim. Sefamolsunn sen de kavusmussundur insallah.
Çok sevindim doğumda olduğuna minik bir bebiş daha geliyor. İnşallah sorunsuz bir doğum yaşayıp sorunsuz bir sekılde alırsın meleğini kucağına canım... Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz
Canim beniiimm yazdin mi göremedim ama mis kokuluna kavustun mu merak ve heyecan içindeyim :)
Daha ooooonnn, dokuuuuzzz diye sayacaktik birlikteee ama sen bebegini opup koklarken sayarsin artik
Canim nasil ilaclar farklı farkli her insana ayni ilac yaramiyor gaz icin cozumlerde boyle. Deneye deneye bebegimize neyin iyi geldigini bulucaz :)bende deneyimm kimyonda işe yarıyo diolar ama o kadar yedim pek bi faydası olmadı
Valla tüm vücut agrim a rağmen uyumusum canım hem de koltukta sizmisim yani.diyorum ki doğsa da uykusuzluğun razıyım.yeterki ağrılar son bulsun.Canım yat dinlen doğum anında ve sonrasındada uykuya hasret kalıyor insan enerji lazım olucak sana ara ara az az enerjı vericek yiceklerde ye aç olmasanda
Gözün aydın kuzum.darısı başımıza.Merhaba kizlar dogurdum ay bende :)) sabah 11 de girdim doguma 12 bucukta odamdaydim genel anestezi ile oldu sezeryanim suan hersey yolunda oğluşuma baka baka doyamiyorum 3kg 51 cm dogdu hafif agrim var bu arada 2 hafta onceden gogus kremine baslamama ragmen hicbir faydasi olmadi daha simdiden basladi yara olmayaşimdilik bukadar opuyorum herkesi... (bu arada doguran diger annelerimizinde gozu aydin olsun Rabbim anali babali buyutsun )
Geçmiş olsun süt değil de ihlamur daha etkili olur bence.bir de çok sıcak içme daha kötü yapar ılık olsun.Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim :) Son günleri beklemek o kadar çok zormuşki gerçekten. 23 Mayıs demişti dokor son 2 gün kaldı ama bizimkinde yine de pek bi numara yok gibi sancım ağrım filan olmuyor hiç. Zamanına kadar gelmezse Suni sancı ile doğuma alırım demişti doktor. suni sancıdan çok korkuyorumUmarım doğumu bebişim kendisi başlatır. Yarın yine kontrole gideceğim. İnşallah iyi haberler verir Dr.
Bu arada hamileliğim boyunca bütün kış booyunca bile hiç hastalanmayıp son haftada hasta oldum. Ağır bi boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Yutkunmak bile acı veriyor. Öksürük filan epey zor oluyor yani. Zencefil süt, nane limon ıhlamura dadandım, banamısın demiyor. Doğumdan sonra bu bebişe de bulaşır mı acaba, çok endişeleniyorum
Hala dogurmayanlar mevcut incicim.20 mayis sezeryanlar kurtuldu ileti tarihteki bekliyor hala vefalim ve Sefamolsunnn hariç tabiSlm kizlar
artik fazla giremiyorum.ama hep aklimdasiniz.hala dogurmayanlar listesi ne durumda.
Dogumdan once cok dua etmistim.rahmim cabuk acildi.meryem ana otu da kullandim.
Mutlaka gogus kalkani edinin.o bir mucize.hastaneden cikmadan dogru emzirmeyi ogrenin.hasta bezi olarak bebek bezi kullanabilirsiniz.
Doğum yapan arkadaşlara tebrikler gözleri aydın
Benim durumuma yakın Hypattia 24 Mayıs benimde. Dünkü randevumuzda ne nstde sancı ne açılma ne doğum kanalına inme hiçbişi çıkmadı. Dr 40+6 olana kadar sancımın kendiliğinden başlamasını bekleyeceğimizi başlamazsa 40+6da sabah erkenden yatış yapmamızı suni sancı verileceğini söyledi. Yaklaşık 9 günümüz var yani. Bu arada bi tane daha nst var. İnşallah hayırlısıyla suniye gerek kalmazz.
Bu arada çok geçmiş olsun inşallah doğuma kadar geçer en azından baya bi hafifler boğaz enfeksiyonun..
Canim tekrar konuş görüş dr unla üzülme hemen iyilesir inşallah.kızlar o kadar moralim bozuk ki resmen psikolojim bozuldu sorunum sezeryan dikişlerim 23 gün olmasına rağmen hala iyileşemedi biraz sulanma vardı eşimde hergün aç havalandır dedi benede 2 gündür öyle yapıyordum şimdi açtım birde baktım tırnak üstü kadar biyer kanıyor biraz sarı gibi yani iltihaplı gibi bu 2 sezeryanım acaba bu yüzdenmi hiç iyileşemeyecek gibi hissediyorumağlamaktan helak oldum oğlum da halime üzülüyor 4 yaşındaki çocuk beni üzülmesin diye bir dediğimi iki etmiyor 4 günlük sezeryanliyken doktora gittim söyledim normal demişti lütfen siz bir akıl verin ne yapayım
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah atlatırsın hastalığını . Benimde bdt 23mayıs benim bir aydır sancılarım var ama düzensiz doktorum 41 haftayı da bekleriz gelmezse suni sancı veririz dedi bende korkuyorum açıkçası inşallah kendi sancılarımız gelirde bebişlerimizi kucağımıza alırız dediğin gibi beklemek çok zor ..
Ya ben de ilk hastanede kullanmak için uni baby Yenidoğan almıştım pamuk ve su olduğu için.bu kadar kötü mü ya.moralim bozuldu şimdi.acaba evde yıkayıp şu dolu bir kapta muhafaza etseniz mendilleri yine yara yapar mı acaba.benim hala normal ıslak mendilleri yıkayıp şu dolu bir kaba koyup oradan kullanıyordu. Düzelmişti çocukların poposu.bende yaptığım ıslak mendil stoğuna üzülüyom keşke pamuk stoğu yapsaymışım ben 4 gün falan uni yle temizledim nası kızardı hemen pamuk ılık suya geçtim bide her seferinde zeytin yağ sürüyorum şimdi düzeldi minnoşum altını temizlerkende hiç rahatsız olmuyooo
Kızlar alınttılayamadığım kaçırdığım yorumlar varsa kusura bakmayın lütfen artık bebişli bi kadın olduğumdan adam akıllı okuyamadım bile sayfaları :)) çok teşekkürler önceliklehepinize desteğinizdrn dolayı.. Hızlıcw anlatmaya çalışayım çünkü miniğim heran uyanabilir :18:
Cumartesi akşam suyum geldikten sonra yatışım yapıldı gce 12 gibi.. Bi kaç saat sancımın gelmesini bekledik ama hiç sancım yoktu.. Saat 4 gibi suni sancı verildi o yüzden. Tabi ben hep kötü hikayeler okuduğum için suniyle ilgili kurbanlık koyun gibi sancıları beklemeye başladım. Önce hafif adet ağrıları gibi gelmeye başladı, sonra yavaştan ağrılar çoğalmaya başladı.en sonlara doğru sancı gelmeye başlayın kötü olmaya başladım, hemen eşimi çağırıyordum o masaj yapıyordu bana, bende bağırmadan atlatmaya çalışıyordum doğumada halim kalsın diye.. Geçrçi çokta inanmıyordum normal doğuma ama nolur nolmaz hazırlıklıydım herşeye. Suni sancı verildikten 2-3 saat sonra açılmam 3 cm olunca doktor epidural yaptırdı. İnanın o dakkadan sonra sancılar vız geldi trıs gittikuş gibi hafiftim. Ve hiçte korktuğum gibi ağrılar olmadı belimde ve başımda.hatta hiç ağrımadı.. Epiduralde bi 2-3 saat sonrada doktor gelip yine kontrol etti vee 10 cm açılmışım hooop diye doğuma girdim on dakka sonra kızm koynmdaydı.. Doktor koynuma verir vermez sustu yavrum, eşimle ben şaşkınlık ve heyecanla ne yapacağımız şaşırmıştk. Eşimde gitdi bu arada doğuma :) hatta kamera foto işlerini o halletti neyse o an inanılmazdı.. İçimde sıcavk çıkışı, koynuma vermeleri ve o anda susması.. Allahım sen isteyen herkese nasip et inşallah... Sonrası malum sancı filan kalmadı tabi. 4 dikişim var. Onla biraz sızlıyor haliyle ama sıkıntı değil meleğime bakınca hepsi gidiveriyor :))
Bu arada tek sıkıntımız uyku düzenini oturtamadık ama o da ooacak inşallah. Sütüm doğumda sonra geldi, ama göğüslerim fena olmaya başladı acıyorlar baya :)
Sonuç oarak mineee cim 38+4 te meleğim 3425 gram olarak teşrif ettiler bilinedarısıda tüm beşleyen yoldaşlarıma
Hala dogurmayanlar😊
Emineveaydin 15 mayıs normal💓
SevdaSoner 15 mayıs normal💓
FatmaBetül 18 mayis normal💓
ses06 19 mayıs(normal)💓
esra25 21 mayıs(normal)💓
Tekasur 21 mayıs normal💓
handrake 23 mayis(normal)💓
Hypattia 2sl💓
Patatya005 23 mayis normal💓
Asilemm 24 mayis normal 💜
Şenay60 26 mayis normal💜
A vukat16 27 mayis normal💜
Sec 27 mayıs normal💜
Sturkans 27 mayıs normal💜
kubryapmadım. mayis(normal)💜
Kolik 29 mayis normal💜
Arkadaslar takip edebildiği kadarıyla ekleyip siliyorum.var mi gözümden kaçan.
Emineveaydin,SevdaSoner,fatmabetul16,ses06....ne alemdesiniz canlar dogurdunuz mu yoksa.😨
Esra25,Tekasur hareket var mı kızlar....
23 Mayıscilar bekliyoruz hala ben dahil😉
Ya arkdslar kusura bakmayin bisey soracam ben8m 2.ci bebgim kismetse eyluln son haftasi e kim basi gibi dogum .. epidural dogum yapanlar nasil oluyor ikina biliyormusunuz ? Yoksa karniniza mi basiliyor ikinmayi nasil hissediyorsunuz ikinmak zor olmazmi zaten hissetmince nasil ikinma olurki((kafam cok karisik ne olur bilgi verin epidural normal dogum hakkinda..
Bildigim,ikinmalarini takip ettikleri icin doktor ebe vs seni yonlendiriyor ikin ya da simdi dinlen diye..
Yasayan arkadaslar cevaplayacaktir..
Azcik rahatlatayim dedim :)
Tsk edrm..biri gecen gun onermiyorum dedi sancilar olmadigi icin ikanamamis hissetmiyormus ..karnina felan baski uygulamislar olmayinca sunni sanci verip vakumla cekmisler kafam karisik off
Tsk edrm..biri gecen gun onermiyorum dedi sancilar olmadigi icin ikanamamis hissetmiyormus ..karnina felan baski uygulamislar olmayinca sunni sanci verip vakumla cekmisler kafam karisik off
Selam kızlar,
Herkesi okuyorum ama bir türlü fırsat bulup Yazamıyorum, doğuranlara bebekleri hayırlı olsun sütleri bol olsun bekleyenlere Allah sabırlar versin...
Kızım 10 günlükken göbeği kanadı malesef doktora götürdük apar topar k vitamini iğnesi yapıldı bir doz doktora kızımın çok Gazlı olduğunu sürekli ıkındığını söyledim doktorumuz güldü ve yenidoğanların bir aya kadar gazlarının olamayacağını olsa olsa bebeğimin aç olduğunu söyledi ve aptamil comformil mama önerdi emzirdikten sonra mamayı yapıp veriyorum ne kadar isterse alıyor bebeğim her memeyi 10 Dakika'dan fazla emzirince bebeğin gaz yutacağını söyledi doktorumuz bunları uygulayınca şimdilik bir sorunumuz kalmadı gaz ile ilgili, 15. Gün kanama tekrarladı yine doktora koştuk k vitamini tekrar yapıldı. Bugün yine kontrole çağırdı doktorumuz kızım 3000 gr olmuş çok mutlu oldum doğum kilomuzı ancak 20. Günümüzde yakalayabildik malesef meğer bebeğim açmış da geceleri ondan uyuyamıyormuş yavrucuğum. Bebeğimin gazı var diyen anneler isterseniz bebeğinize ek gıdayı teklif edin. Ben doğumdan sonra 10 kilo verdim 8 kilom kaldı malesef yeterince sütüm olmuyor, ne yaptıysam denediysem malesef olmadı. Umarım herkesin sütü bebeğine yetiyordur, 20 günlükken bile ek gıda veriyorum yavruma için acıyor resmen...
hayırlı olsun canım, 1 -2 güne yeni listemizde adını görürsün inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?