2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim ne pozitifsin sen ya Licasofie arkadas gibi

Ilk gunler sutum okadar coktu ki pompam diyordum kizima :)) hepsini icemesede bosaltiyordu sagolsun.

Ins canım sagol.bi arkds toplamda 3 dikisim vardı deyince bende okadar az değildir heralde die düşünmüştüm. .neyse 40 imiz da muayeneye gidince ortaya çıkacak neyin ne olduğu inş ozman a kadar hepsi düşmüş olur ve iyileşmis oluruz..

Bende daha hala bebegi mi kucagıma alamadım. 40+1 deyim. Bazen cok agrım oluyor. Geceleri özellikle. Bide benden 2 gündür sefa jel gibi bir akıntı geliyor. Ne oldugunu anlayamadım.

Bende daha hala bebegi mi kucagıma alamadım. 40+1 deyim. Bazen cok agrım oluyor. Geceleri özellikle. Bide benden 2 gündür sefa jel gibi bir akıntı geliyor. Ne oldugunu anlayamadım.

rahim yumuşadığı için oluyor bu akıntılar öyle okumuştum ben ama bende jel gibi değilde daha sarımsı oluyor

Bide su doğum sancılarını nasıl birşey oldugunu bilsem. . İlkinde suni sancı verdiler hiç açılma olmadan. O çok fena birseyi. 26 bucuk saat sancı cektim. Normal sancı inş öyle birsey değildir. Suni sanci gibi yani.

Selam kızlar nbrsiniz
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum
Kızlar biz 35 günlük falan olduk sarılığımız azdı sonra daha da azaldı ama göz akları yüzü biraz sarı hala. Normal mi kızlar. Hem sağlık ocağına hem de uzmana götürdüm yeni ama bişi demediler

oy maşallah..... Sağlıkla büyüsün kuzummmmmök.. Çok sevindimmmm

saol canim sen nasilsin hersey yolundami sekerle aran nasil pasan nasil biz gece kusup sabah barisioz duruyla )) ;)) esin nasil alistiniz mi ywni duzene ya :))))

Çok sağol canım bende sorayım eczaneye inşallah işe yarar.

Çok sağol canım bende sorayım eczaneye inşallah işe yarar.

Esim arstirmis canm bagirsaklarina aliskanlk yapabilir cok kullanma dedi ama ben 25 ml gunde 2 tane iciyom korkudan sisenin yarisini bitirmisim bide dogumda basur oldum.Cok korkuyorum oyuzden.

Esim arstirmis canm bagirsaklarina aliskanlk yapabilir cok kullanma dedi ama ben 25 ml gunde 2 tane iciyom korkudan sisenin yarisini bitirmisim bide dogumda basur oldum.Cok korkuyorum oyuzden.

Yarın kontrolüm var aslında doktoruma sorayım diyorum sabredebilirsem .sanırım benim korkudan kabızlık oluştu zaten basurum vardı önceden

Yarın kontrolüm var aslında doktoruma sorayım diyorum sabredebilirsem .sanırım benim korkudan kabızlık oluştu zaten basurum vardı önceden
Gittiginde bizede haber ver canim ben korkumdan gidemedim muayene eder die.Ne onerirse bende yapim hala sorun cekiom 3 gunde bir anaca cikiom lavobaya.Dikislerimin bazilari dustu ama hala cok var icten distan.lavman bide kabizlik fitili vardi eczaneye sordurdum bebek icin zararli demis ve bunu verio dr lar diyip vermis.Senin dr ne onericek bakalim.

gözünaydın canım nasıl oldu doğumun senin günün geçiyodu galiba yanlış hatırlamıyosam kendi sancın geldimi

Evet günüm geçiyordu 40+3 de doğdu kızım önce nişanım geldi sonra 5 dkda bir belden sancılar girmeye başladı sonra iki dakikada bire düştü ve hastaneye zor gittik 4 5 cm açılmıştı 7 saatte 10 cm oldu ve doğuma girdim çok şükür iyiyim şimdi inşallah sennde doğum yaparsın hayırlısıyla

Benim doğumdan sonra çok kan kaybım oldu o yüzden alttan 7 kere falan musyene edip ilaç koydular canım bira yandı ama aşırı da değil korkma yani normal doğum yaptık muayene mi olamıcaz dimi kendini böyle motive et

saol canim sen nasilsin hersey yolundami sekerle aran nasil pasan nasil biz gece kusup sabah barisioz duruyla )) ;)) esin nasil alistiniz mi ywni duzene ya :))))

ilahi guldurdun beri...bizde aynı durumdayız gece kızdırıyor beni suekli meme yoruluyorum artık....

alttan muyaneyı sadece dikişlere bakarak yapıyor...parmaklayacağını sanmam...usg ile rahimede baktırın kendini toplamışmı kan bırıkmışmi bu konuda bilgi versin size...benim dikişler cilt altı dıkıs dışardan ele gelen ip benzeri bişey yok yuzden çok rahat ettim oturup kalkmada sorun lmadı iki gun genede hassas olduğundan dikkatli oturup kalktım...

Kızlar benim ilk hamileliğimden sonra ben de kabız olmuştum korkudan oluyo genellikle. Duphalac ve lavman kullandım. Ama bunlar geçici rahatlama sağlıyor. 3 ay kadar böyle idare ettim resmen. Sonra bigün ha cesaret diyip uğraştım wc.de. Afedersiniz peçeteyle dalan müdahele ettim uğraştım baya. Doğal süreçle halletmiş oldum sonra düzelmeye başladı. Tavsiyem korkmayın cesaret edin ilaç kullanmayın çook zorda kalmadıkça. Çünkü iyileşmesi gecikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…