- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
canım içimizi kim yada kimler acıtırsa acıtsın sen yine de kendince en doğru olanı yap. yapmalısın . tabii ki çevre faktörü çok önemli bu kimi zaman bir komşumuz kimi zaman gözümüzün içi dediğimiz en yakınlarımız.... doğanın kanunu mudur nedir hayat hep böyle . yine de günümüze ömrünüze hamd olsun
bak sen mesela; ne yaşarsan yaşa sonunda ki 2 satırın mutluluk veriyor okuyanlarainişli çıkışlı günlerinin sonuna geldiğin şu zamanlarda bile iyi niyetini ve tebessümünü hiç bir yere bırakma arkadaşım... bak avatarında ki gibi uçuş uçuş etekli meleğine kavuşmana belkide saatler kaldı onu düşün yalnızca meleğin ve sen başka dünya yok :128::119:
Ilk gunler sutum okadar coktu ki pompam diyordum kizima :)) hepsini icemesede bosaltiyordu sagolsun.Merhaba kızlar bende doğurdum.24 mayıs saat 00:15 te spinal sezeryan ile. 49 cm ve 2960 gr. 40+2 de. Sütüm bugün geldi daha. Öncesinde çok az su gibi bişeyler geliyodu. Şu an cimcime kızımın uyanıp artık sancılanmaya başlayan göğsümü boşaltmasını bekliyorum. yarın kontrolümüz var. bakalım bakalım
Ins canım sagol.bi arkds toplamda 3 dikisim vardı deyince bende okadar az değildir heralde die düşünmüştüm. .neyse 40 imiz da muayeneye gidince ortaya çıkacak neyin ne olduğu inş ozman a kadar hepsi düşmüş olur ve iyileşmis oluruz..Bnm sezeryan oldu ama kursta gormustuk canim,normal dogumda epizyo kesisi varsa herkeste ic dis olurmus,toplayarak icten disa dogru en son gorunen dıs dikis olurmus..
Ayrica cok degil yani ic dis dedigi icin korkma :)
Insallah cabuk gecer sızılarınizda..
Evet canım gittim, Cumartesi suni sancı verecek. Rahat doğurursun kesmek îstemiyorum dedi.
Lavoba ihtiyacini gider doguma girmeden once demek istedim canim.
Bende daha hala bebegi mi kucagıma alamadım. 40+1 deyim. Bazen cok agrım oluyor. Geceleri özellikle. Bide benden 2 gündür sefa jel gibi bir akıntı geliyor. Ne oldugunu anlayamadım.
Ben kanuni has. Dogum yaptim lavman yapmadilar.Ozeldemi yapicaksin canim.anladım canım zaten lavmanda yapılıyor yapmama imkanım yok
inşallah, cumartesi kaç haftalık oluyosun tam olarak
bugun 26. gun icerden 5 dikisim var ve 1 i cok sizliyor özellikle oturdugumda agiriyor... randevu vermislerdi dun korkudan gitmedim desem yeridir... parmakla felan kontrol etmelerini dusununce bile korkuyorum.
oy maşallah..... Sağlıkla büyüsün kuzummmmmök.. Çok sevindimmmm
Ayy Rabbim yardim etsin ins.canim oglum 20 gunluk oldu bugun.Hala dikislerimde aci bi kasinti var.ilk 16 gun feci acidi tuvalete ilk 3,4gun cikamadim korkumdan eczaneye sordum duphaloc die bagirsak duzenleyici bi surup verdi tadina alistim koti degil bebisimide ishal yapti hamdolsun oda cok rahat kakasini yapio bendede 2 gun sonra faydasini gosterdi hala tuvalete cikamama korkusu var hala kullaniom ilaci iyi geldi tavsiye ederim.
Çok sağol canım bende sorayım eczaneye inşallah işe yarar.
Canım geçmiş olsun tekrar gözünaydın.. Dünkü paylaşımlarda okumustum sanırım, kabız olup dayanamayıp dr,a gidip lavman yaptım yazmıştı bir arkadas.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Esim arstirmis canm bagirsaklarina aliskanlk yapabilir cok kullanma dedi ama ben 25 ml gunde 2 tane iciyom korkudan sisenin yarisini bitirmisim bide dogumda basur oldum.Cok korkuyorum oyuzden.
Gittiginde bizede haber ver canim ben korkumdan gidemedim muayene eder die.Ne onerirse bende yapim hala sorun cekiom 3 gunde bir anaca cikiom lavobaya.Dikislerimin bazilari dustu ama hala cok var icten distan.lavman bide kabizlik fitili vardi eczaneye sordurdum bebek icin zararli demis ve bunu verio dr lar diyip vermis.Senin dr ne onericek bakalim.Yarın kontrolüm var aslında doktoruma sorayım diyorum sabredebilirsem .sanırım benim korkudan kabızlık oluştu zaten basurum vardı önceden
gözünaydın canım nasıl oldu doğumun senin günün geçiyodu galiba yanlış hatırlamıyosam kendi sancın geldimi
Gittiginde bizede haber ver canim ben korkumdan gidemedim muayene eder die.Ne onerirse bende yapim hala sorun cekiom 3 gunde bir anaca cikiom lavobaya.Dikislerimin bazilari dustu ama hala cok var icten distan.lavman bide kabizlik fitili vardi eczaneye sordurdum bebek icin zararli demis ve bunu verio dr lar diyip vermis.Senin dr ne onericek bakalim.
saol canim sen nasilsin hersey yolundami sekerle aran nasil pasan nasil biz gece kusup sabah barisioz duruyla)) ; )) esin nasil alistiniz mi ywni duzene ya :))))
Yarın kontrolüm var aslında doktoruma sorayım diyorum sabredebilirsem .sanırım benim korkudan kabızlık oluştu zaten basurum vardı önceden
Gittiginde bizede haber ver canim ben korkumdan gidemedim muayene eder die.Ne onerirse bende yapim hala sorun cekiom 3 gunde bir anaca cikiom lavobaya.Dikislerimin bazilari dustu ama hala cok var icten distan.lavman bide kabizlik fitili vardi eczaneye sordurdum bebek icin zararli demis ve bunu verio dr lar diyip vermis.Senin dr ne onericek bakalim.
Benim doğumdan sonra çok kan kaybım oldu o yüzden alttan 7 kere falan musyene edip ilaç koydular canım bira yandı ama aşırı da değil korkma yani normal doğum yaptık muayene mi olamıcaz dimi kendini böyle motive et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?