2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

inşallah yaa ,oh negüzel kolayca doğurmuşsun 41. haftada

Kızlar tecrubeli anneler bi Şey sorcam..sinirlerim cok bozuk suan..
Kızım çok güzel emiyo öyle ki hiç göğsümu bırakmak istemiyo fazla emiyo hatta kusuyo..yeni emmis de olsa ağzı açık sürekli meme ariyo memede kalmak istiyo..Bugün emzirdim uyuttum yarım saat uyumadan uyandı kayinvalideme verdi eşim sallayarak uyusun die çünkü ben çok uykusuzum biraz kestireyim dedim ama kızım ağladı da ağladı uyumadi gittim ver anne biraz emzireyim dedim bana ne dese beğenirsiniz doymuyo mu bu kız dedi yani sütun yetmiyo demek istedi okadar moralim bozuldu ki emzirirken de diğer göğsünü ver de onda biriksin biraz süt dedi ben de zaten süt geliyo anne suan dedim size sormak istediğim 21 günlük kızım 2700 gram dan 3500 gram oldu çok sık emiyo ve cok sık idrarırını yapio kakasini başlarda çok sık yapiodu ama suan az yapio.gogsumu siktigimda gayet iyi süt geliyo bence ama aceba ben mi bilemiyorum hiç sağmadim cunku..Kızım doymuyo mu sizce

bende yarın gidicem artık ikigünde bir kontrole gel bebeğin kalp atışlarını takip edelim dedi
o arayanlar yokmu onlar zaten strese sokuyo ben açmıyorum artık sadece dışardan değilki eşim bi yandan annem biyandan hadi doğur diye gözümün içine bakıyolar yok sezeryan olma yok çocuk kakasını yer yok kordon dolanır birsürü senaryo uff bende bunaldım arkadaşım

KıZlar biz tam bugün bir aylık olduk oğlum iki gündür kakası çok cıvık ve sarı ve yeşilimsi karışık renkte korkmaya başladım neden böyle olmuş olabilir acaba
Canim usuttugunde yesil gibi yapar kakasini oyle biliyorum

Canim bazi kadinlarin sutu uagli olur doyurur bazisi nekadar olursa olsun sut yavan olur su gibi dusun

kilosu iyi gidiyosa doyuyodur merak etme

Son düzenleme:
Yine derdim depresti.utku iyii sukur ama sut sorinu bendede var.3defa bebelac mam veriyorum..tabi emziriyorumde gecelerii kalktiginda kismet degilmis sutum gurul gurul gelmiyo...haftaya cuma mevludumuz var. Simdidn liste 50 kisioldu vee 25 tanede cocuk var..ooffbiraz anlayis olsada getirmeseler.bide bu yetmez gibi antepten yengem aradi 2 cocuguyla 10 gun kalmaya geliyo.yaww ben losayim losaaaa uykusuzum agiyim kimsenin umru diill....

canim benim 25 gunluk tecrubemi sayarmisin ) ya benim tecrubem yok fakat soruparima werilen cewplardan anlatatim....morelini bozmaya hakki yok tabi ki....eger bi cocuk guzel doyuyor ise hergun kaka yaparmis....eger cok guzel doyuosa her emmeden sonra fazlasini kusarmis..her cocuk farkli fakat okadar sik emmezmis 20 gunden sonra 10 gunde duzene girermis....bende goruom sutum yanagindan akio ama emdikten yarim saat sonra aglio araniodu dr. bana kizdi doymayabilir yetmeyebilir war olsada dedi....bi kez mama wer dene dedi bi werdim cok cok nasil icio agladim oturdum acmis cocuk gunlerdir die.....simdi dr tawsiesi uzerine arandiginda cok fazla anlayip mama weriom ama 2 kez den fazla wermedim hic....o yuzden kg su ii ama morelini bozmadan cozum bulmaya calis....

Hemencik aklindan sutunun yetmedigini cikaar oncelikle..
Donem donem sanirim o,kizimda biara oyle inmedi gogsumden sutum cogaldi sonra normal emip uyuyordu simdi yine onceki gb olmasada gogsumde durmak istiyor ara ara..
Bana da lilacsofie arkadasimiz soylemisti sagolsun..

Isin bitince cıkıs yapmalisin..
Dogru mu anladim ki bilemedim..
Sayfayi acinca otomatik giriyorsa orada kucuk kutucuk isaretlidir onu kaldirman gerekir..
Eger kullanici adinin oldugu yerede cift tiklayinca ismin cikiyorsa onuda delete ile silmelisin..Umarim halledebilirsin ve sorun olmaz..

Son düzenleme:
20 günde 800 gram almış ayda 1200 e denk gelir ki bu gayet iyi bir artış doktorlar 600 grami normal sınır kabul ediyorlar eğer ki sütün yaramasa böyle kilo alır mi ? Bebeğin gazı olabilir tek ağlama sebebi aç olması değil ki ayrıca bebeklerin karınları tok olsa da emme refleksleri devam edebiliyor oldukları için değil emzik emen bebekleri düşün ya da parmağını emenleri .... Senin iyi kayınvalidem öyle söylemiş bana temizliğe gelen abla geçen hafta oğlumun gazı var emdi kıvranıo yazık bana Dio ki doymuo da ondan ağlıo :)) güldüm geçtim doktor iki gün önce sütümün çok yaradığını söylemişti ...

Dusuncesizlikte son nokta. GElmeyiversin.

KıZlar biz tam bugün bir aylık olduk oğlum iki gündür kakası çok cıvık ve sarı ve yeşilimsi karışık renkte korkmaya başladım neden böyle olmuş olabilir acaba
usutmustur o annesi sicak tut onu bidahaki sefere duzelir insalla.

Hersey yolunda bence kaynanalarin her zamanki laflari iste...
bebeginin gögsunu emmek istemesi ise senin kokuna alistigini ve yaninda guvende hissettigini gösteriyor...
Kizimda biraz emip uyuyor bazen 10 dk bazen bikac saat belli olmuyor uyanip meme ariyor yine...
bazende tok oldugunu bildigim halde meme istiyor bende veriyorum ama amaci sut degil gögsumde uyuymak herzamanki gibi...
Birde bebisin sutu alip almadigini yutkunma sesinden anlayabilirsin

bir de caim benim sutum mesela yariomus annem de dr. ayni fikirde duru da cok guzel kg aldi bu sutumuzun yagli olduguna ve sutu yaradigina isaretmis....ama benim obura yetmio bi sure sonra ) ;))

Sevgili anneler doğum yapan tüm annelerin bebişleri hayırlısı olsun 14 mayısta bebeğime kavuştu 3.150gr doğdu prensesim herkese bebişlerle mutluluklar.:)

Son düzenleme:

Annene çok şaşırdım; kızı varken neden gelinci oldu anlayamadım. Ben zaten bu lohusalık döneminde, lohusanın etrafındakilere neler oluyor hiçbirzaman anlayabilmiş değilim. Benca araştırma konusu yapılmalı!
Bakmayın siz fazla anlatmıyorum bende de var bişeyler ama kafama takmıyorum. Çareyi hemen sorun çıkaran kişileri uzaklaştırmakta buldum. Daha doğrusu içten bir şekilde isteyerek gelmiyorsan, gelme! Zorunlu bir durum yok neticede değil mi...
Baktım böyle daha rahatım. Günümü istediğim gibi planlıyorum. Fazla uyuyamıyorum oğlumla da ilgilenebilmek için ama o kadar da olsun yani doğrusu buna da şükür iki çocukla...

Sevgili anneler doğum yapan tüm annelerin bebişleri hayırlısı olsun 14 mayısta bebeğime kavuştu 3.150gr doğdu prensesim herkese bebişlerle mutluluklar.:)
Gözünüz aydın, hayırlı olsun.

Pes yani kibarlık yapma cnm sen de söyle durumunu.

Sarı ve cıvık normal de yeşili bilemedim. Üşütme olabilir mi? Bir doktora sorsanız?

Aaa aşkolsun eğer kayınvaliden gözüyle görüp, ölçemiyorsa gelmiyor demektir tabii. Varsın bebeğin 20 gunde 800 gr alarak doydugunu cumle aleme ilan etmiş olsun.... Şaka bir yana maaşallah kilo alımı çok güzel, sütünüz bol ve yeterli demektir. Kilo alımı bunun yegane ölçüsüdür. Ancak bebeğiniz henüz çok küçük, belli bir emme düzeni olmaması, başka sıkıntılarında da (gaz, ağrı, uyuyamama vs) meme araması çok doğal. Bu da dışardan doymuyor gibi görünebilir. Çok yorgun olduğunuzda sütünüzü sağıp bebeğe bakacak olan kişilere bırakmanızı ve kesintisiz uyumanızı tavsiye ederim. Zira bir öğünlük biberon dolusu sütü bıraktığınızda, hem sizin hem de bebeğe bakan kişinin artık açlık gibi bir kaygısı olmayacaktır ve bebeği başka yollarla teskin etmeye gayret edecektir. Siz de buarada dinlenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…