2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benim bi dikis atildiktan sonra muayene edilidi bide 1,2saat sonra falan 2.muayene yapildi sordum taburcu olurken falan muayene etmediler kontrolede cagirmadilar.Gerek yok kendi kendine eriyip dusuyor die ama dikislerimden birkacinin oldugu yer sert bisekilde sismis cok degil ama sert sık dikis atildigi icinmi bilmiom.Ama dikis atilirken 1,2saati gecti cok fazla dikis var herhalde.

Son düzenleme:
Basurun varmiydi canim bide dikislerin ile basurun nezaman gecti.

Arkadaşlar emirliğimiz için ilaç önermiyorlar o yüzden ben 70 lik saf alkolle her tuvalette pamukla sildim be kantaron yağı sürdüm o geçirdi bunu tavsiye etmişlerdi çok işe yaradı bira alkol yakıo dayanmazsanız pamuğu suya ıslatıp tekrar silin ben bi de pamuğa bol bol kantaron yağını döküp malum bölgeye koydum çok rahatlattı :) hepimize acil şifalar ... Bu Arada kantaron yağını eczaneden alın aktardakiler çok katışık oluyormuş

nasilsin allah hepimizin yardimcisi olsun.....hepimizde ayni telas birbirimizi cok ii anlioz biliorum....

ben kabizim bu ara ve hafif kan geldi peceteye anlamadi gitti walla bol su da iciom ama ) ;)) ;))

duruda iki gundur kabiz sanirim cok sasirdim ;;((((

emio emio doymuo gece mama weriom anca doyuo sutum yario ama kg cogalmazdi yoksa dedi dr. ama gece bi kez mama vermege dewam et ac kalmasin uykuya dalinca dedi....

bu arada su aptamille ilgili bilgisi olan var mi kizlar toplanmissmi toplanio mu falan ;)))

okuorum ama her dk yazamiom bu ara....mevlut bitti cok rahatladim fot.larimizi koycak dayimiz ilk firsatta....annemi buyuk tezem ve ananem cok uzdu aglatti abuk subuk seler icin o hickirarak aglarken ben napcam umuklerini sikcaktim cemiyet gunu olcak ismi hazir nazir iken okadar makyajli pturdum agladim falan sabah tan cok zor basladi velhasil ama guzeldu toparlanmayi basardik eglendik falan derken bugune geldik iste bitanelerim dun du mevlur ama ben bugun yorgunum bas boyun agrisi ve stresim hala war....uzen hic kimseyi affetmicem ...unutmucam bayramdan bayrama gorurler artik ...
ama mewlut biitti dusa gircem kapi yemek yicez kapi inanamazsiniz mevlutu bilmeyip lohusaya geldiler ) ve hala gelen war annem 3 ay bitmez dio ..bende sen gittigin gu ben de misafir falan kabul etmem dedim....
birde bisi daniscam bu uyku duzenine sokmaya calisaim mi artik 25 gunluguz kizlar gunduzleri uyandirmaya calisaim mi ) ;))

benim de jel li sarimsi falan akintim war kanamam tamamen kesilince tamam mi artik rahim mahim toplanio mu normal insan oluom mu ;(( ;;((( artik

Kabiz olmadim, doktirda sakin kabiz olma dedi. Sabah aksam kayisi ve yaninda bol baska meyvelerden yiyorum ishal gibiyim. Birde dr bi ila yazmisti ilk iki g7n de onu kullanmistim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kesinlikle kayısı iyi geliyor hosafini yapın kurusunu yiyin..ben de ka biz gibiydim 8 10 tane kuru kayısı yedim acaip etkili oldu şimdi de hosaFini içiyorum her gün..

Basurun varmiydi canim bide dikislerin ile basurun nezaman gecti.
Canım benim sezeryandı bi de basurum yoktu zorlamadan dolayı kanıyodu

Sabahları aç karnına ılık su içmek iyi geliyor bi de hareket etmek bi de ihtiyacı ertelememek çok önemli gelmese bile wc.de her gün aynı saatte mesela kahvaltıdan sonra 15 dk kadar beklemek gerekiyor inş olmazsınız canım

Canim kabizlik problemi bendede vardi yuruyus iyi geldi bebegi kv birakip sokagimdaki markete deil mesela 4 sokak altimdaki markete gidiyorum yuruyerek kayisi kompostosu kayisi suyu bol bol tuketiyorum hem sutum oluyo hemde bagirsaklar guzel calisiyo.... milupanin kaşık mamalarinda var gdo bizim aile hekimimiz arti dogum doktorumuz ikisonede sordum biberon mamalarinda bi sıkıntı yok tahilli kasik mamalarinda var dedi icim rahat deil semaya basliycam sanirim.... bebisin uykusu hep deisecek inanki benim ortanca kiz 40 ina kadar geceleri 3 kere uyanir emer tekrar uyurdu ay nasil mutluydum dah sonra 1bbucuk yil ayagimda sallarken halilarda uyuya kaldigimi bilirim bu yuzde benim minigin suanki uykusunu pek kaale almiyorum ne olacagi belli deil insallah sakin bir bebek olur... kanama 40 gune kadar olur 4 gun olmaz 3 gun leke olur 40ina kadar kurtulamazsin diye biliyorum insallah kurtuluruz cunku hava sicak ve bu durum iskenceye donusuyo kalca ultrasonu benimde kafama takildi gun vermediler hicbirsey demediler bana :/

Muayeneyi oldum nstye girdim ciktim ve doktor bile " önce güldü sonra da hala bi atraksiyon yok beklemeye devam dedi"..
Pazartesi hala dogurmamıs olursam tekrar çağırdı..
Allaha şükür bi sıkıntı yok saglıgımız yerinde. Rabbim dert verip derman aratmasin. Beklemeye raziyim ben.
Bi hafta 10gun önce yada sonra ne fark eder kiii...
Ammaaa sabahtan beri arayanlar abartısızz 10kisiyi buldu.
Muayene olurken nstdeyken bile telefonum 2 dk susmadı..
Ve doğum yapmamış olmayı sanki bi hatam varmış yada biseyleri becerememisim gibi hissediyorum ne yazikkii.
Onlar da kendilerince iyi bisey yapiyolar ama ne bileyim ya cok gerildim.
Bi tanesi diyo ki, daha fazla bekleme Allah korusun bebege bisey falan olur ama sezeryan da olma sakin.. Ee bunun ortası var da ben mi bilmiyorum. Normal doğum ve sezeryanin dişinda..:44:
Biri de aradı acamadim sonra mesaj atip dr un söylediklerini anlattim. Yani beklemekten baska biseyimiz yok iste isin özü bu.. Hayırlısı demekten başka söyleyecek söz de yokk..
O da diyo ki Eve gidince haber ver arayayim konusalim muhakkak..
Gulermisin aglarmisin yaa:) Arayanlari acmama kararı aldım. Mesajla cevap veririm gereken kişilere. Gerisi de dogumdan sonra ogrensin artik

Son düzenleme:
Oglum 9haziranda 1aylik olucak ins.topuk kani aldirmaya gittigimde 9hazirana randevu al cocuk polikliniginden kontrol icin demisti.Biz aldik randevumuzu kalca cikikligi icin.

Cnim dogumu baslatici egzersizleri denedinmi bide dogum baslatici bitkisel caylar ve yiyecekler die internete yaz arastir biraz derim cok faydasini gorenleri duydum.Kendi sancinla dogurman en iyisi bence hemen basla takviyelere.,.

İnsanlarımızın cahilliği canım. Son günler zaten zor geçiyor üstüne tuz biber oluyolar haberleri yok. Neyse bi problem yok ne güzel bebiş ne isterse buyursun gelsin. 43. Haftada normal doğurmuş birini okumuştum burda. Müdahele ettirmemiş hurma yemiş bol bol. Hayırlısı olsun takma sen

Ben de bir saat önce duphalac kullandım işe yaradı gerçekten dikiş açılır diye korkuyodum bişey olmadı Allahtan

Kontrole çapırmamaları ilginç ben herkesi çağırıyorlar diye biliyordum o şişlik bende de var inşallah biran önce iyileşiriz ya

Kontrole çapırmamaları ilginç ben herkesi çağırıyorlar diye biliyordum o şişlik bende de var inşallah biran önce iyileşiriz ya
İns.canim cabucak iyilesiriz ins.Dr.sordum ben kontrole gelmene gerek yok kendi kendine eriyip duserler problem olursa ozaman gelirsin dedi.

Canım senin evinin hengamesi yanında benimki gayet sakin kalır tabi ki ama bu bile bana fazla geliyor İnan çocuğa alışma süreci felan bi dellendim. Inşallah söylediğin gibi olur bebeğim sakinler gece ve gündüzleri ayırt edebilir bugünlerde bir de işimin stresi sardı ücretsiz izin konusu ile alakalı inşallah onu da hallederim de rahat eder kafam...

KıZlar biz tam bugün bir aylık olduk oğlum iki gündür kakası çok cıvık ve sarı ve yeşilimsi karışık renkte korkmaya başladım neden böyle olmuş olabilir acaba

kizlar duru 2 gundur kabiz yarin en kotu dr.u aramaya calisicam onericenizbisi war mi cok aglio kuzum...

cok saol cewap icin hayatim cok haklisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…