2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...

Canımm çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun ve bir an önce baban iyileşsin inş dualarım seninle kendini üzme bebeğini düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbım acil şifalar versin canım...kızlar için babanın ne demek olduğunu bilirim...Rabbim bir an önce sağlığına torununa kızına kavuştursun onu....

Allah acil sifalar versin canim..
En kisa zamanda sagligina kavussun yine eskisi gb babacığın..

Çok üzüldüm allah acil şifalar versin canım üzülme diyemiyorum çok iyi anlıyorum seni inşallah bir an önce sağlığına kavuşur babacın.

Allah acil şifalar versin canım inş bi an once sağlığına kavuşur ve tekrar duruyu sevmeye gelir. .

Hakikaten bazen dostluklar aileden akrabadan öte oluo. Bnde dediğin gbi güçlü olmaya çalışıyorum.bn başka bi ildeyim yardımını dile getşrmen bile çok mutlu etti beni...hakkımızda hayırlısı diorum artık...

Cok gecis olsun. Allah sifalar versin

Cok gecis olsun. Allah sifalar versin bestekiz arkadaşım

Size de hayirli gunleer :)
Kizimla biz iyiyiz,sizi sormali?

Bugün pek kalabalik olmaz sanirim klasik cumartesiler gb
Teşekkür ederiz biz de iyiyiz oğullarım ve ben koşuşturuyoz bebek kucakçı oldu bi yeri kopmuş gibi ağlıyo kucağa alıyoz anında susuyo kerata
Sık sık takipteyim sayfalar artık çok yavaş ilerliyo herkes meşgul artık :) nerdeyse herkes

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun inş tez iyileşsin

Çok teşekkür ederim canım, ne kadar sevgi dolu insanlarsınız ben çok şanslıyım.

Çok geçmiş olsun Damla'cım, Allah'ım sana uzuntusunu yasatmasın, size bağışlasın inşallah.

Keşke yapabileciğim birşey de olsaydı. İnş annen hatasının farkına varır, artık yanında olur

Kızlar dertleşmisiniz baya. allah yardımcınız olsun
Lilacsofie yazdıklarını okurken ağlıcaktım çektiklerine ama çok da şaşırdım. Şimdi uzman gibi bilgi sahibisin o zamanki halini hayal bile edemedim acı tecrübe olmuş sana ilk çocuk.
İnsan tabiki tecrübesiz oluyo hele yakınında bebeği olan yoksa. Benim kardeşlerime diyorum çok şanslısın hep benden görüyosunuz diye
O yüzden burda aklıma geleni başıma geleni yazmaya çalıştım hep
Çektiklerimizi çekmesinler diye...

allah razi olsun cewaplariniz icin cok zor gelio hersey kafam darma daginik allahim hepimizin duasini kabul etsin...

Allah babana sifa versin insallah

Allahım acil şifalar versin umarım bran önce iyileşir baban

Merhaba kızlar.kuzum 24 mayis cumartesi günü 40+1de 13.47 de 3 300 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.gelirken gümbür gümbür salladı heryeri.artık evimizdeyiz.
hayırlı olsunnn.. Annesi ve babacığıyla geçireceği nice güzel günleri olsun inşallahhh..

Benimki de 4 günde 70 gram almıştı. Doktor az bu gram 120 olması lazım dedi. Ben ortalama 20-30 gram arası normal diye biliyorsum ama bizim doktor en az 30 gram olarak hesapladı. Ne heveslerle gitmiştim halbuki, canımı sıktı gönderdi kadın.. Hiç sağıp baktın mı sütüne? Bende ne zaman sıksam süt çıkıyor ama sağınca iki göğsümden 15 cc anca çıktı anladımki azmış sütüm hakkaten şimdi eşim beni kampa soktu resmen, dakka başı malt içecek, boza, yeşillik, su, hoşaf vs getirip duruyor sanki biraz daha çoğaldı gibi kilosu da normale dönerse rahatlayacağım..

Gönlünü ferah tut canım nolur, annelik sütle olsaydı kimler kimler anne olurdu.. Benim öğretmenlik yaptığım ilçede öyle anneler varki sadece emzirmiş başka hiçbir annelik görevini yerine getirmemiş ama böbürlene böbürlene anneyim diye dolanıyorlar.. Çocuğa baksan içler acısı, bomboş bi birey olarak büyüyor.. Demem o ki sende gayet iyi biliyorsun sadece emzirmekle annelik olmuyor.. Keşke tüm melekler senin gibi bilinçli, iyi bir anneye sahip olabilse. Sıkmamaya çalış güzel canını, daha neler neler paylaşacağız bu safyalarda :)

doğuma giderken hiç sancın varmıydı canım direk suniylemi başladı doğumun, ne güzel kolay olmuş doğumun

Canım doğum yaptın mı bilmiyorum ama ben doğuma giderken suyum gelmişti, hiç sancım yoktu. 4 saat filan bekledik sancım gelmeyince suni sancı verdiler. Önce yavaş dozlarda, az ağrılar geldi sonra dozu yükselttiler ağrılarda artmaya başladı haliyle. Normal sancıyı bilmiyorum ama suni sancı hiçte dedikleri gibi korkunç değildi. Ben hiç ara vermeden sancım olacak sanıyordum ama sancı gelip vuruyordu sonra bitiyordu bi 20-30 saniye rahatlıyordum. Sonra yine vuruyordu filan.. Ama inan söylenilenler gibi inanılmaz ağrılar değildi. Açılmam 3 cm olunca epidural yapıldı 2,5 saatte 10 cm açılmayla normal doğuma gittim. Korkma yani herşeyin hayırlısı olur inşallahh..

Allah yardımcınız olsun inşallah canım, kıyamam babalara hiç.. Dualarım babacığınla..

Uzun bi aradan sonra merhaba herkese :) o kadar geride kalmışımki sona gelinceye kadar bi türlü yazamadım. Herseferinde de saolsun kızım mutlaka uyanıyor basıyor yaygarayı :) hayatımız bambaşka bi hal aldı artık, herşeyimiz ona göre ayarlanıyor, ruh hallerimiz onun haline göre değişiyor gözünün içine bakıyoruz babasıyla gazlı bi kızım var benimde, kolay kolay çıkaramıyoruz gazını, ne özeniyorum omzuma alıp hemen çıkarıyorum gazını diyenlere.. Neyse geçecek elbet bu günlerde.. Bunalıma çok fazla girmedim eşiminde desteği sayesinde ama evde birileri olunca çok sıkılıyorum artık. Benim annem vefaat ettiği için genelde kayınvalidem yardımcı oldu hep saolsun. İlk bi hafta kaldı sonra gündüzleri geldi ara ara, eşim de iki hafta benimleydi zaten beraberce hallettik. Ama benimde taktığım bi mevzu var, kaynanam ne zaman gelse haber vermeden çat kapı geliyor. Eskiden beri hevesliydi zaten çat kapı gelmelere! Bense dayanamıyorum bu duruma, çok mu zor arayıp kızım ben geliyorum haberiniz olsun demek? Dün geldiklerinde eşim boxerla dolaşıyordu evde, bende bi yandan enziriyorum bi yandan ortalık birbirine girmiş. Bunlar kayınpederle bi geldi eşimle ben nasıl toparlanacağımızı şaşırdık.
Çocuğumuzun olması özel bi hayatımızın olamaması mı demek yani? En korktuğum şeylerden biriydi özelimizin olmaması, sanırım o da başıma gelecek

Gecmis olsun canim. Rabbim babanin yardimcisi olsun. Sakin olmaya calis kizinin da babanin da sana ihtiyaci var.

Ahh canım benimde durumum aynı kaynım eltim tedavi boyunca hep bendelerdi evde birilerinin olması benide çok geriyor sıkıldım artık şimdi haftasonu istanbula taşınıuorlar kayınvalidem kayınpederim eltim kaynım çoluk çocuk taşınma sürecinde hepsi bende kalscak. TamM kaynım hasta ama bende ne hamileliğimi ne doğumumu nede lohusalığımı anladım onlar yüzünden. Şimdi istanbulada geliyorlar kayınvalidem bebeğe bskıcam bahanesiyle aylarca kalır bende şimdiden düşündükçe daralıyorum.

Valla sagmayi manuel pompayla denedim canim cok yandi biraktim. ZZaten az bise cikti. Oglum bir gun uc saatte bir uyaniyor emip uyuyor hic huysuzlanmiyor. Bazen de mizmiz surekli emmek istiyor. Bir gogsumu emerken digerinden akiyor. Ilk yedi dakika yutkunuyor sonra uc dort cekmede bir yutkunuyor. Bezi gayet iyi doluyor. Dort gunde 25 bez harcadik yani. Oyle cok agladigi da yok ama emin olamiyorum. Kizimda da sagdigimda 15 cc zor cikmisti ama alti ay sadece anne sutu aldi ustelik kilosu da bormalin ustundeydi hep. Zamanla bu da oyle olacak diye bekliyorum valla. AAnnemsagolsun ne zaman gelse doymamis bu cocuk deyip bozuyor moralimi. Ilk gunler ben de kamptaydim sonra saldim. Tekrar baslamak gerek. Esler daha cok takiyor anne sutune niyeyse :) Insallah zamanla sut endiselerimizden kurtuluruz. Bu arada kaynananin yadusuncesizligini okudum. Esin bir ara anlatsin istersen yoksa boyle devam ederse isin var demektir. Benim de eltim uc cocukla toplasip geliyor. Dun esi.e sutum etkile di valla lohusa depresyonuna girecegim dedim. Abisini uyarir bir ara artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…