kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
rabbım acil şifalar versin canım...kızlar için babanın ne demek olduğunu bilirim...Rabbim bir an önce sağlığına torununa kızına kavuştursun onu....kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
Allah acil şifalar versin canım inş bi an once sağlığına kavuşur ve tekrar duruyu sevmeye gelir. .kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
Ay inanamıyorum, bizim halimiz neyse de senin durumunda annen nasıl boyle bırsey soyleyebılır? Tum hamilelıkte bobrek taslarından neler cektın bız sahıdız... Sen dr bıraz kendı menfaatını dusunup, ıncelıgı, gururu bır tarafa koyup bence annene rest cekmelısın. Gelıp bır haftacık bebegıne baksın. Dıger taraftan gelınce burnundan getırecekse (sen annenı tanırsın) hersey daha beter olacaksa, bosver bazen yalnız ama guclu olmak daha ıyı... Dıger taraftan yardım alabılecegın herkesı denemelısın, abla, esının ablası, gelınlerı vs... Durumun cıdden az rastlanır turden cunku, kımın faydası olacagı bellı olmaz. Bazen ınsanın kendı annesı el olur, komsusundan olmadık ıyılıkler gorur....
Benım annemle durumumu belkı hatırlarsın yazmıstım. Ikıncı cocukta ben de rest cektım. 15 gun kaldı, tekrar da gelecek ınsallah. Gecmıste ne olursa olsun, bu sefer gelıp yardımcı olması ıkımıze de cok ıyı geldı. Resmen torunlarının tadını yenı aldı.
Senın annenın de vıcdana gelmesını dilerım Allah'tan. Soyleyecek çok sey var ama soylenmıyor ıste... Buarada cok uzuldum ınan kı, evın bıze yakınsa hıc olmazsa yemek yapar getırırz sana, ınan kı baska nasıl bır faydamız olur bılmıyorum. Cekmekoydeyım ben. Yapabılecegım bırsey varsa lutfen soyle.
Teşekkür ederiz biz de iyiyiz oğullarım ve ben koşuşturuyoz bebek kucakçı oldu bi yeri kopmuş gibi ağlıyo kucağa alıyoz anında susuyo kerataSize de hayirli gunleer :)
Kizimla biz iyiyiz,sizi sormali?
Bugün pek kalabalik olmaz sanirim klasik cumartesiler gb
Çok teşekkür ederim canım, ne kadar sevgi dolu insanlarsınız ben çok şanslıyım.Canım beniiiiimmmm o nasıl tatlı bir bebiş öyle, saçlarını yerim ben onun Allahım seni evlatlarından hiç
Ayırmasın inşallah, seni buralarda olsa bile tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Ben diğer arkadaşlar gibi teeeee Antep'ten gelip buluşamam ama kalbim hep sizinle
Çok geçmiş olsun Damla'cım, Allah'ım sana uzuntusunu yasatmasın, size bağışlasın inşallah.kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
Hakikaten bazen dostluklar aileden akrabadan öte oluo. Bnde dediğin gbi güçlü olmaya çalışıyorum.bn başka bi ildeyim yardımını dile getşrmen bile çok mutlu etti beni...hakkımızda hayırlısı diorum artık...
Allah babana sifa versin insallahkizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
hayırlı olsunnn.. Annesi ve babacığıyla geçireceği nice güzel günleri olsun inşallahhh..Merhaba kızlar.kuzum 24 mayis cumartesi günü 40+1de 13.47 de 3 300 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.gelirken gümbür gümbür salladı heryeri.artık evimizdeyiz.
Oyy herkeste sut muhabbetiIlk gunden beri sutum var cok sukur. Hatta akiyor bile ama sipam doymuyor galiba. Surekli araniyor. Kustugu bile oluyor. Bugun sagayim dedim yirmi cc zor cikardim in dk ugrastim manuel pompayla canim yandi biraktim. Iki gun once mama vermedim hic huzursuz olmadi uyudu rahatca. Ama dun aksam uyumadi bi turlu annem mama verdi uc saat uyudu. Bugun de sekiz gunluk olduk saglik ocagina gittik. Orada gobegi dustu. Kilosu da 3100 olmustu. Dort gunde 80 gram almis. Az mi acaba? Sutum aktigina gore yeterlidir diyodum ama degil mi ki. Offf basladi kilo takipleri :/
Tek tek alıntı yapamadım ama cevap yazan herkese tesekkur ederim... Yazdıklarınız, yorumlarınız adeta ilaç gibi geliyor... Etraftan ki annem ve kayınvalidem basta olmak üzere öyle hırpalandım ki, sizin burda gösterdiğiniz şefkat çok iyi geldi... Tekrar tekrar okudum... Allah hepinizden razı olsun...Heryerde herkes bangır bangır ilk 6 ay anne sütü diye bagırırken, ogluma anne sütü verememek, her an suclu hissettiriyor... Gönül isterdi ki, çocugumu ben doyurabileyim, benim sütümle büyüsün ama olmayınca olmuyor işte...
doğuma giderken hiç sancın varmıydı canım direk suniylemi başladı doğumun, ne güzel kolay olmuş doğumun
Gecmis olsun canim. Rabbim babanin yardimcisi olsun. Sakin olmaya calis kizinin da babanin da sana ihtiyaci var.kizlar dun aksam ustu babami hastaneye kaldirdik burdaki hastane sewk etti 1 saat uzaklikta fakulteye kafayi yiorum dun gittim 1 sn gordum yogu bakimda hala kalp krizi gecirmis sekeri de war....aglama sutu kesilir diolar kesilsin bitsin ama babam ii olsun...duruyu sewmeye gelmisti en son ii bak su cocuga isilik olmus demisti allah askina dua edin kizlar ben babami istiorum ...
Uzun bi aradan sonra merhaba herkese :) o kadar geride kalmışımki sona gelinceye kadar bi türlü yazamadım. Herseferinde de saolsun kızım mutlaka uyanıyor basıyor yaygarayı :) hayatımız bambaşka bi hal aldı artık, herşeyimiz ona göre ayarlanıyor, ruh hallerimiz onun haline göre değişiyor gözünün içine bakıyoruz babasıylagazlı bi kızım var benimde, kolay kolay çıkaramıyoruz gazını, ne özeniyorum omzuma alıp hemen çıkarıyorum gazını diyenlere.. Neyse geçecek elbet bu günlerde.. Bunalıma çok fazla girmedim eşiminde desteği sayesinde ama evde birileri olunca çok sıkılıyorum artık. Benim annem vefaat ettiği için genelde kayınvalidem yardımcı oldu hep saolsun. İlk bi hafta kaldı sonra gündüzleri geldi ara ara, eşim de iki hafta benimleydi zaten beraberce hallettik. Ama benimde taktığım bi mevzu var, kaynanam ne zaman gelse haber vermeden çat kapı geliyor. Eskiden beri hevesliydi zaten çat kapı gelmelere! Bense dayanamıyorum bu duruma, çok mu zor arayıp kızım ben geliyorum haberiniz olsun demek? Dün geldiklerinde eşim boxerla dolaşıyordu evde, bende bi yandan enziriyorum bi yandan ortalık birbirine girmiş. Bunlar kayınpederle bi geldi eşimle ben nasıl toparlanacağımızı şaşırdık.
Çocuğumuzun olması özel bi hayatımızın olamaması mı demek yani? En korktuğum şeylerden biriydi özelimizin olmaması, sanırım o da başıma gelecek
hayırlı olsunnn.. Annesi ve babacığıyla geçireceği nice güzel günleri olsun inşallahhh..
Benimki de 4 günde 70 gram almıştı. Doktor az bu gram 120 olması lazım dedi. Ben ortalama 20-30 gram arası normal diye biliyorsum ama bizim doktor en az 30 gram olarak hesapladı. Ne heveslerle gitmiştim halbuki, canımı sıktı gönderdi kadın.. Hiç sağıp baktın mı sütüne? Bende ne zaman sıksam süt çıkıyor ama sağınca iki göğsümden 15 cc anca çıktı anladımki azmış sütüm hakkatenşimdi eşim beni kampa soktu resmen, dakka başı malt içecek, boza, yeşillik, su, hoşaf vs getirip duruyor sanki biraz daha çoğaldı gibi kilosu da normale dönerse rahatlayacağım..
Gönlünü ferah tut canım nolur, annelik sütle olsaydı kimler kimler anne olurdu.. Benim öğretmenlik yaptığım ilçede öyle anneler varki sadece emzirmiş başka hiçbir annelik görevini yerine getirmemiş ama böbürlene böbürlene anneyim diye dolanıyorlar.. Çocuğa baksan içler acısı, bomboş bi birey olarak büyüyor.. Demem o ki sende gayet iyi biliyorsun sadece emzirmekle annelik olmuyor.. Keşke tüm melekler senin gibi bilinçli, iyi bir anneye sahip olabilse. Sıkmamaya çalış güzel canını, daha neler neler paylaşacağız bu safyalarda :)
Canım doğum yaptın mı bilmiyorum ama ben doğuma giderken suyum gelmişti, hiç sancım yoktu. 4 saat filan bekledik sancım gelmeyince suni sancı verdiler. Önce yavaş dozlarda, az ağrılar geldi sonra dozu yükselttiler ağrılarda artmaya başladı haliyle. Normal sancıyı bilmiyorum ama suni sancı hiçte dedikleri gibi korkunç değildi. Ben hiç ara vermeden sancım olacak sanıyordum ama sancı gelip vuruyordu sonra bitiyordu bi 20-30 saniye rahatlıyordum. Sonra yine vuruyordu filan.. Ama inan söylenilenler gibi inanılmaz ağrılar değildi. Açılmam 3 cm olunca epidural yapıldı 2,5 saatte 10 cm açılmayla normal doğuma gittim. Korkma yani herşeyin hayırlısı olur inşallahh..
Allah yardımcınız olsun inşallah canım, kıyamam babalara hiç.. Dualarım babacığınla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?