Ay hayırlı olsun kokla bebiş beyi 😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sturkans nasıl gidiyo inş sağlıcakla alırsın bebişini :)
Suyum geleli 7 saat oldu acilmam 1 cm hala. Dr biraz acilman olsa suni ile hizlandiririz ama rahim olgunlasmamis demekki suni sanci ise yaramayabilir dedi. Suyum artık berrak değil daha kAnlı geliyor, o yüzden fazla beklemek Uygun değil dedi, sezeryan seceneği sundu. Baska bir sezeryana girdi cikincaya kadar karar ver dedi. Tamam dersek sezeryana alıcak hemen
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Mis gibi kokuyo teyzesi...oraya da gelio mu kokusu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canim sen nasilsin hersey yolundami sekerle aran nasil pasan nasil biz gece kusup sabah barisioz duruyla)) ; )) esin nasil alistiniz mi ywni duzene ya :))))
Canım şeker tavan yaptı.. Ç.tesi kan testi yapılacak.. İnsüline devam edeceğiz paşa iyi çok şükür.. Eşim de iyi.. Birlikte büyütüyoruz kuzuyu...
Kızlar bana bi yardım edin bu nişan her zaman kanlı mı olur benden bir şey geliyor ama rengi koyu sarı normal akıntımdan farklı hem daha fazla hemde böyle sünük sünük bu nişan mıdır
Suyum geleli 7 saat oldu acilmam 1 cm hala. Dr biraz acilman olsa suni ile hizlandiririz ama rahim olgunlasmamis demekki suni sanci ise yaramayabilir dedi. Suyum artık berrak değil daha kAnlı geliyor, o yüzden fazla beklemek Uygun değil dedi, sezeryan seceneği sundu. Baska bir sezeryana girdi cikincaya kadar karar ver dedi. Tamam dersek sezeryana alıcak hemen
Hadi bakalım hayırlısı olsun iyi haberlerini ver bize inşSuyum geleli 7 saat oldu acilmam 1 cm hala. Dr biraz acilman olsa suni ile hizlandiririz ama rahim olgunlasmamis demekki suni sanci ise yaramayabilir dedi. Suyum artık berrak değil daha kAnlı geliyor, o yüzden fazla beklemek Uygun değil dedi, sezeryan seceneği sundu. Baska bir sezeryana girdi cikincaya kadar karar ver dedi. Tamam dersek sezeryana alıcak hemen
Kızlar bana bi yardım edin bu nişan her zaman kanlı mı olur benden bir şey geliyor ama rengi koyu sarı normal akıntımdan farklı hem daha fazla hemde böyle sünük sünük bu nişan mıdır
ay gecmis olsu insallah hayirli sonuclar alirsin...benim 40 in gecsin oyle bakalim dedi dr... troid seker bakalim ne alemde)) masallah size allah kolaylik wersin...benim de annem gitme sinyalleri werio yakinda kalicaz edi ile budu ) ; ))
Tarih güzel olduğu için sanırım canim
Aradığın özellikler nedir cnm? Hangi semttesin? Yardımcı olmaya çalışayım?Hala bir yatili bakici bulamadim, ne zormus bu isler yahu :) lilacsofie arkadasim , belki biri vardir diye tekrar sana sorayim dedim, ozelden hala msj atamiyorum
Bi de yenidogan sunneti yaptirmis ya da yaptiracak arkadaslar, gorus ve onerileriniz nelerdir??[/
QUOTE]
Ben oğluma yaptırmıştım hastaneortamında yapılınca ıyı oluyor bence erkenden tavsiye ederim
Bi de yenidogan sunneti yaptirmis ya da yaptiracak arkadaslar, gorus ve onerileriniz nelerdir??
Bır de senın ıcın gecen haftakı yazımı kopyalama geregı hıssettım... Dusuncelerım degıl gercekler boyle...
Yaşınız gelmişti artık ama evlenmemiştiniz ; evde kalmak üzereydiniz!!!
Nişanlandınız; iki bayram arası düğün olmaz ama fazla da uzatmaya gelmez!!!
Nişanlınızın annesine "anne" mi diyorsunuz, ne kadar da heveslisiniz böyle? Demiyor musunuz işte okumuş ukala gelinler böyle!!!
Evlendiniz tamam, düğüne neden Hanife Teyze'nin torunlarını çağırmadınız? Hem ne biçim davetiyeydi, gelinlikti öyle?
Balayına gitmeden önce kayınvalidenizin elini öpmeye gitmediniz mi ayy düpe düz rezalet!!!
Kaç sene oldu evlisiniz, bebek olmuyor tamam da suçu kimde? Çalışıyor, para biriktiriyor ya da geziyorsunuz yok bunlar bahanedir, olsaydı istemez miydiniz hiç oohoo!!!
Onca zaman korunmasaydınız hemen olurdu!!!
Pekii sorun siz de mi, eşinizde mi, vah vahhh tüh tühh!!
Hamilesiniz ay pek zayıfsınız nasıl taşıyacaksınız bu bebeği!
Ya da pek kilolosunuz maaşallah gören 9 aylık sanıyor...
Çok aşağıda taşıyorsunuz erken doğacak bu bebek...
Kız mıymış, olsun üzülmeyin bir dahakine erkek olur...
Erkek miymiş, evlenince ele karışırmış... Yine de hayret ilkinde erkeği de nasıl buldunuz şans, piyango mübarek!
Aa bebeğiniz oldu, maaşallah; normal doğum yapamadınız mı? Doktor öyle önerdi, riskliydi hiçbir önemi yok, sizin canınız pek tatlıydı belli ki!
Nasıl sütünüz var mı bari? Eee sezeryan olunca tabii süt gelmez!!!
Ayyy eltimizin gelini doğum yaptı bir sütü var bir sütü var bir parmak yağ üstü, yapış yapış...
Ay bu çocuk aç ondan ağlıyor, yaramadı sütünüz demek ki vah vahh!!!
Mama verin bari aç kalmasın!!!
Aaaa mama mı veriyorsunuz yazık el kadar yavruya...
Öcü teyzelerin yorumları hayatınızın tüm aşamalarında karşınızdaydı. Görünüşte ilgili, meraklı, sizin iyiliğinizi isteyen ama tüm yorumlarıyla hayatınıza müdahale eden, zor günlerinizde tek amaçları "ben demiştim" demek olan teyzelerdir bunlar... Hayatlarını, başkalarını özellikle de yakınlarını yetersiz bulmak üzerine kurmuşlardır. Ancak böyle yeterli, faydalı hissedebilmekteler kendilerini.
Onlara da maalesef zamanında aynı baskılar yapılmıştır ama şimdi sıra onlara geçmiştir; anlayış gösteme değil intikam zamanıdır!
Annelik nasıl doğum yaptığınızla, anne sütü mü yoksa mı mama mı verdiğinizle ölçülemeyecek kadar size özel, uzun süreli bir yolculuk.
Siz izin verdiğiniz sürece birileri çocuğunuzun kilosu boyu, ne zaman konustugu, bezi ne zaman bıraktığı, yuvaya ne zaman başladığı, çalıştığınız ya da çalışmasığınız için iyi bir anne olamadığınız konularında sıze demeçler verecekler. Sız ıyı anne olamadıkça ohh dıyıp kendılerını daha yeterlı ve ıyı hıssedecekler...
İşte lütfen tam da bu yüzden anneliğinizin keyfini sonuna dek sürün. Yavrunuza vereceğiniz en büyük hediye, onunla doyasıya geçirdiğiniz mutlu zamanlardır. Mutsuz kaygılı annenin çocuğu, mutlu ve kaygısız olamaz. Endişelerden ve yetersizlik duygusundan arınıp, çocuğunuzun ihtiyaçlarını, alışkanlıklarını, zayıf ve güçlü yönlerini takip ettiğinizde sadece "kendi hislerinizin" annelik yolunda en doğru rehber olduğunu göreceksiniz.
Size bir kap yemek yapıp, uyku uyumanız için bebeği pışpışlamaktansa; hani bakimmm sağdın ne kadar çıktı diyen öcü teyzenizi de (kendi anneniz bile olsa) artık lütfenn görmezden gelin:))
Canım ne güzel yazmışsın... daha güzel anlatılamazdı gerçekten... Öyle yorucu bir süreç yaşadım ki, dogumdan beri, daha keyfine varamadım anne olmanın...Hatta çoğu zaman ogluma bakamayacakmısım gibi geliyor...Öyle yetersizlik duyguları sarmış... Bir de her mama hazırladıgımı görene ayrıca dert anlatmak zorunda kalıyorum...emzirdikçe sütün gelir lafından fenalık geldi, dolayısıyla her defasında benim durumum öyle değil, süt bezlerim gelişmemiş diye anlatıyorum...Suçlu hissetmemden zevk alıyor adeta insanlar... İlk hafta kendi annem dahil olmak üzere başımda emzirmemi izleyip "Sık bakalım, gelecek mi" bakıyorlardı. Günde 9-10 saat memeye tutuyordum oglumu...Bu seferde "bos meme veriyor, aç bırakıyor" dediler...Herkes kötü niyetli değil elbet, yardımcı olmaya çalışan, kendi tecrübelerini paylaşan da var...Ama benim toleransım iyice azalmış, alıngan, mutsuz bir insana dönüşmüşüm işte...
Hee bu arada evde yanımızda calısmaya baslayan kadın hırsızlık yaptı, onu gönderdik, başkası geldi, o da gitti....Şimdi tanıdık birini bulduk, yatılı oldu, ona da alışamadım pek ama napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?