2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canim ya senin ki kaç günlük ve ilacın adı nedir acaba? 9 gunlukken de kullanılabilir miki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

28 günlük canım.sab sımplex diye bir ilaç ama pek fayda etmedi.ben büyük oğlumda kullanmıştım memnundum bu bebekte fayda etmiyor.benimki alttan hiç pıtlamıyor kakasınıda öyle bir basınçla yapıyorki bezini açar açmaz üstümüze gazla beraber fışkırtıyor ne halı kaldı ne koltuk o derece yani.niye alttan pıtlamıyor bilmiyorum perşembe doktor kontrolümüz var orda soracağım bakalım doktoruda gaz giderici bir şey tavsiye eder sanırım.

dualariniz icin tesekkur ederim babam yogun bakimdan cikti taburcu oldu carsamba prof kontrole gidicek haber werim dedim....canlarim ))

çok geçmiş olsun gözünüz aydın.

merhaba arkadaşlar benimde bebegim bikac gun sonra 1 aylik olacak. ozel bir hastanede dogum yaptiktan ve ilk 1 hafta topuk kani ve sarilik icin oraya devam ettikten sonra esimin kuzeni hacettepede cocuk doktoru oldugu icin oradan randevu aldik ve 1. ay icin carsamba oraya gidecegiz. d vitamini vb gibi seyleri kuzeni soyledi su gun basla soyle yap diye. ama simdiye kadar kilo takibi hic yapilmadi. saglam cocuk poliklinigine gidecegiz. dosyamiz var ve her defasinda farkli doktor ilgileniyor illaki ve dosyadan takip ediyor. siz nasil yapiyorsunuz takibi. tek bir doktorun mu ilgilenmesi daha iyi?

kizlar allah kimseye caresiz dert wermesin...o kadar zor seylerle sinior ki insani...ben duruyu herseyden sakindim kimse kucagina almasin kimse opmesin dokunmasin ama o gun duruyu iki cocuklu ewe biraktim hemde sehre uzak bi ewe yani bi o kuzenime emanet edebilirdim....simdi daha genis dusunebiliorum allah adama bole ders werio iste...3 gundur yanlizim ewde ilk gunu gece gittim babama iste ne lohusa ne kirki hic bisi kalmadi anlicaginiz hepsi hurafemis olursem olim dedim ciktim ewden o gece kabus gibiydi allahim kimseye yasatmasin....kizimada sarildim uyudum..allah yardim edio...ama sutum sanirim kesilio yada kesildi emmio cok aglio mama wermek zorunda kaldim..ama allahima binsukur komsu degil babam giden sutum olsun allah yardim etsin kuzuma sifa werir saglikla buyur insaallh babama uzulmemek cok sacma cunku mantiksiz...

allah yardımcın olsun canım çok zor gerçektende.inşallah bir an evvel toparlar babanda.sütümde gidecek diye düşünme olumsuz mesaj yollama kendine sen emzirmeye devam et doymazsa mama verirsin.bende hala öyle yapıyorum her çocuk kısmeti kadar alıyor anne sütü.hepimiz sağlıklı büyüsünler diye çırpınıyoruz nasibi neyse o kadar ama üzme sende kendini artık.bak baban gün be gün daha iyi olacak.

Kuzum hayırdır Noldu ????

ben tek doktorun takip etmesini tercih ediyorum.büyük oğlumuda hep aynı doktor takip etti altı aylıktı başladığımızda şimdi dörtbuçuk yaşında.şimdi bebeğide aynı doktora götürüyorum.

Merhabalar 12mayis annesi olarak kendimi tanitayim berensu kizim 3.530kg 47cm 22gunluguz bizdehastaneden cikarken 3.300olan kilomuz simdi 4civarinda :) emmeyi herbebek gibi cok seviyo gaz sikintimiz buyuk kakamizi yapiyoruzda meme emmesi sonradi ikina ikina cikartmaya calisiyoruz gaz damlası kullanmıyorum simdilik bu arada 8 yasinda bir kizimdaha var tecrubeli anne sayilmam cok zamn gecmis cookk:))

Bu arada meme ucu yara olan anneler ilk kizimda cok cektigim icin bu defa kida surede onlemini alip toparladim size tavsiyem evicap (e vitamini)+lansinoh+ayrica eczaneci arkafadimdan aldigim lansinohun icinde bulunan saf lansonin emzirme surecimi cook rahatlatti bilginize...

Slm kizlar,oncelikle dogum yapan arkadaslar hayirli olsun gule gule buyutun bebislerinizi,uzun zamandir takip edemiyorum sizleri,biz bugun 43 gunluk olduk,afedersiniz ama wc ye gitcek zamanim bile yok,gaz sorunumuz var diskisini gunde 1 kere zorla yapiyor bebisim,sutum yetmiyor maalesef mamada veriyorum uykusuzlukdan gozaltlarim morardi anne olmak ne zormus,ama onun bir gulusu bakisi tum yorgunlugumu aliyor,sizleri burayi cok ozledin ins kisa zamanda araniza katilirim,Allaha emanet olun...

Sayfayi mesgul ettim biras ama bizimde gobegimiz12.gununde dustu yalniz gobek fitigi var gobusumuz disariya cikik doktor 1yasina kadar kendiliginden kapanir dedi bakalim artik nasil olcakk. tabi bizde sarilik olduk zaten kan uyusmazligimiz var e malum küçücük bebekten dunyanin kanini aliyolar test sonuc diye bizde 2defa goturfuk baktik yukselmiyo fazla deger daha da goturmedik bol bol gunes isigi aldirdim zaten de emiyo cok sukur gecti :) ben bebegi kat kat giydirenlerden olmadim hic tek zibinla uyudugu bile oluyo hava musait oldukca .devit damlaya başladık 15.gunumuzde simdilik bu kadar hep guzel paylasimlara insallah..

Merhaba arkadaslar,

Benim Kizim 2mayis Dogdu, bugun tam 1aylik oldu. Ismi Masal Sare.
Benijde neme uclarim tammen yaraliyim, kaniyor ne yapacagimi bilmiyorum.. Artikel emzirmek bile istemiyorum, Kizim emiyor ben agliyorum.. Okadar Cook agriyor

Canim bende ayni durumdaydim hatta burda arkadaslara yazdim lansinoh ve benzeri bi krem kullandim banamisin demedi cocugum kan emiyodu resmen sora migdesi bulanip kusuyodu kalkan gercekten ise yariyor aventin kalkani eczaci bepanten dene dedi denedim 2 gunde iylesti Allaha cok sukur eczaneden karbonat al emzirmeden once gogus uclarini suya karistirdigin karbonata gazli bezi batirarak sil ve oyle emzir hem bebegin agzinin pamukcuk olmasinida engelliyor ben boyle iylestim canim insallah seninkide biran once iylesir emzirmekten soguyor insan cok iyi anliyorum

Kısa bir süre Bnm gogsumde yara oldu ama hastanedeki hemşire sütun var mu diye göğsümu siktirdi o yüzden oldu lansinoh sürdüm bende sms kremden ziyade her emzirmemden önce sutumu sürdüm bence onun faydası oldu. Şimdi geçti şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bebeğim bugün 15 günlük oldu. Devit-3 vermeye başladım bugün. Ancak kızım çok huysuzlanfı sürekli çığlık atarak ağlıyor, uykuya tam dalamıuor. Damlayla alakası olabilir mi bilemedim. Var mı bir fikri olan?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…