dualariniz icin tesekkur ederim babam yogun bakimdan cikti taburcu oldu carsamba prof kontrole gidicek haber werim dedim....canlarim))
Canim ya senin ki kaç günlük ve ilacın adı nedir acaba? 9 gunlukken de kullanılabilir miki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dualariniz icin tesekkur ederim babam yogun bakimdan cikti taburcu oldu carsamba prof kontrole gidicek haber werim dedim....canlarim))
kizlar allah kimseye caresiz dert wermesin...o kadar zor seylerle sinior ki insani...ben duruyu herseyden sakindim kimse kucagina almasin kimse opmesin dokunmasin ama o gun duruyu iki cocuklu ewe biraktim hemde sehre uzak bi ewe yani bi o kuzenime emanet edebilirdim....simdi daha genis dusunebiliorum allah adama bole ders werio iste...3 gundur yanlizim ewde ilk gunu gece gittim babama iste ne lohusa ne kirki hic bisi kalmadi anlicaginiz hepsi hurafemis olursem olim dedim ciktim ewden o gece kabus gibiydi allahim kimseye yasatmasin....kizimada sarildim uyudum..allah yardim edio...ama sutum sanirim kesilio yada kesildi emmio cok aglio mama wermek zorunda kaldim..ama allahima binsukur komsu degil babam giden sutum olsun allah yardim etsin kuzuma sifa werir saglikla buyur insaallh babama uzulmemek cok sacma cunku mantiksiz...
kizlar allah kimseye caresiz dert wermesin...o kadar zor seylerle sinior ki insani...ben duruyu herseyden sakindim kimse kucagina almasin kimse opmesin dokunmasin ama o gun duruyu iki cocuklu ewe biraktim hemde sehre uzak bi ewe yani bi o kuzenime emanet edebilirdim....simdi daha genis dusunebiliorum allah adama bole ders werio iste...3 gundur yanlizim ewde ilk gunu gece gittim babama iste ne lohusa ne kirki hic bisi kalmadi anlicaginiz hepsi hurafemis olursem olim dedim ciktim ewden o gece kabus gibiydi allahim kimseye yasatmasin....kizimada sarildim uyudum..allah yardim edio...ama sutum sanirim kesilio yada kesildi emmio cok aglio mama wermek zorunda kaldim..ama allahima binsukur komsu degil babam giden sutum olsun allah yardim etsin kuzuma sifa werir saglikla buyur insaallh babama uzulmemek cok sacma cunku mantiksiz...
merhaba arkadaşlar benimde bebegim bikac gun sonra 1 aylik olacak. ozel bir hastanede dogum yaptiktan ve ilk 1 hafta topuk kani ve sarilik icin oraya devam ettikten sonra esimin kuzeni hacettepede cocuk doktoru oldugu icin oradan randevu aldik ve 1. ay icin carsamba oraya gidecegiz. d vitamini vb gibi seyleri kuzeni soyledi su gun basla soyle yap diye. ama simdiye kadar kilo takibi hic yapilmadi. saglam cocuk poliklinigine gidecegiz. dosyamiz var ve her defasinda farkli doktor ilgileniyor illaki ve dosyadan takip ediyor. siz nasil yapiyorsunuz takibi. tek bir doktorun mu ilgilenmesi daha iyi?
25 günlük canım evet çok sıkıntılı yız inş bi an once yapar. .canım o kaka sorunu insanı mafediyor. kaç günlük bebiş?
Bulamazsan haber ver benım elımde az mıktarda kaldı
Benımkıler artık ıyılestı dana gonderebılırım
25 günlük canım evet çok sıkıntılı yız inş bi an once yapar. .
Merhaba arkadaslar,
Benim Kizim 2mayis Dogdu, bugun tam 1aylik oldu. Ismi Masal Sare.
Benijde neme uclarim tammen yaraliyim, kaniyor ne yapacagimi bilmiyorum.. Artikel emzirmek bile istemiyorum, Kizim emiyor ben agliyorum.. Okadar Cook agriyor
Zeytinyağı ver demişlerdi öğlen verdim az önce yaptı kuzum okadar mutlu oldum ki yaa Kıyamam yavrum kendini sika sika çıkardıcanım daha çok minikmiş. inşallah yapar. yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?