2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba arkadaslar,

Benim Kizim 2mayis Dogdu, bugun tam 1aylik oldu. Ismi Masal Sare.
Benijde neme uclarim tammen yaraliyim, kaniyor ne yapacagimi bilmiyorum.. Artikel emzirmek bile istemiyorum, Kizim emiyor ben agliyorum.. Okadar Cook agriyor

Bu durumda haziran annesi mi olacaksın :) geç olsun güç olmasın. Son günler daha zor geçiyo,her an tetiktesin ama sabır... inşallah sağ salim kendiliğinden gelir. Zorda kalmadikca sezeryan olma bence (benim hala içim yanıyor)
Eee noldu kontrol? Bi de dogurmus oluyomussun :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu da deneyeyim inş işe yarar çok sağol

Kızlar artık giremiyorum okuyamiyorum ancak var olduğunuzu sorun olduğunda soracak birilerinin olmadı güzel. Sizin Bebişler de de 4 saate kadar uyanık kalan varmı? Daha 9 gunluguz ama günde 2 defa 3-4 saat uyanık kalıyor. Altı temiz karnı tok zaten beni emzik niyetine kullanıyor. Nedeni ne olabilir acaba

cnm bebeğine de içir rezene ve kimyonu karıştırıp kaynatıyorum ben de içiriyorum..rahatlatıyor..bi de metsil kullan gazı için o da çok ii

cnm her emzirmeden önce göğsünü hafif sık kendi sütünü göğüs ucuna sür..o da iyileşmesine yardımcı oluyor..ben 8.aydan itibaren mustela kullanmaya başlamıştım göğsüm yara olmadı neyseki..onu da öneririm..ama doğumdan önce başlamamın faydası çok oldu

Bizde bugun 13 gunluguz aynı durum bi kaç gündür bizde de var kizim günün belli saatlerinde uyanip uyumuyor ve devamlı yalaniyor emmek istiyor ama aç değil meme verince de fazla geliyor sutum ve kusuyor ilk bi iki gün delircektim burda bi arkadaş yazmışti büyüme atağıymis sanirim ben çözümü soyle buldum bu saatlerde kızımın altını açıp karnına ayaklarına bebe yağı ile mesaj yapiyorum bi soraki meme saatine kadar kucakta fln oyaliyabildigim kadar oyalıyorum meme vermeden bu sayede biraz yoruluyor sonrada meme verip uyutuyorum bu süreç genelde 2 saat sürüyor sabahlari ve akşamlari

Benimki de oyle 5 saat ortalik inceliyor izliyor dinliyor ama cok kalabalık ev milletin kucaginda gezmekten uyuyamiyor bebegim :s

Kızlar peki uyurken neden inler ya?

Benimkide inliyor muhtemelen gazdandır diye düşünüyorum ben. İlaçta veriyorum ama pek işe yaramadı sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimkide inliyor muhtemelen gazdandır diye düşünüyorum ben. İlaçta veriyorum ama pek işe yaramadı sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ya senin ki kaç günlük ve ilacın adı nedir acaba? 9 gunlukken de kullanılabilir miki

Bende ayni durumdayim hep memede uyuyor birakincq uyaniyor.mememdeki kestirmeleri haricinde neredeyse hic uyumuyir.

Kilo alımı iyiyse emzik verip uyutmayı denesen çözüm olur mu acaba?
Uyumayan çocuk ta çok zor off yani

2 marka denedim tutmadı. Midesi bulandı gibi attı. Burda konuşulan yuvarlak başlı emziren markası hakkında bilgi varmı canım ya

Ah ah herkeste aynı problem benim kız bu gece mahvetti beni yat kalk yat kalk nevrim döndü hala da öyleyim suan göğsümde uyuyo.yatirmaya korkuyorum.sancisi cok daha önce bahsetmiştim kakasini hala yapamadı yavrum yarın goturcem doktora
Rabbim sağlık versin herkesin yavrusuna. .

dualariniz icin tesekkur ederim babam yogun bakimdan cikti taburcu oldu carsamba prof kontrole gidicek haber werim dedim....canlarim ))

canım o kaka sorunu insanı mafediyor. kaç günlük bebiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…