Cok tesekkur ederim cevap icin Bu emzigin ucu yuvarlak mi acaba? Gecen eltimde önerdi bana ucu yuvarlak olani dene birde diye anne memesine daha yakinmis sekli.
Hayirli sabahlar, mutlu huzurlu bebekli günler olsun inşaallah hepimize.. :))
Ben ben benn bu sabah daa koynunda değil de, karnimda bebek kipirtisiyla uyandim yinee
8bucukta kontrolumuz var yine yeniden..
42. Haftaya girmeden doguraydim iyiydiii :44:
Belki dayanamayip kesin biçin cikarin bebeği derim, belki dee birkaç gün daha bekleyelim derim o anlik psikolojimi kestiremiyorum :)
Artık sadece psikolojisi bozulan ben değilim. Esim annem ve kayinvalidem de sınırda..
Arayıp da doğurmadı mı diye soranların haddi hesabı yookk..
Varlığını unuttuğum insanlar bile benim dogurmama meraklıymıs..
Yine dogurmadan gelcekmisim gibi hissediyorum ammaaa hayırlısı artık canlar..
Dua edin inşaallah bebegim ve benim için en hayirlisi iyisi neyse o olsun.
Rabbim anne olma şerefini ennn kisa zamanda bana da tattirsin. Saglikla huzurla alayim kızımı kucağıma inşaallah ..
Gogus kalkani cok ise yariyor. Kremi sürüp üstüne kalkanin hava alan kismi ile kapat. Gogus ucu bie yere surtmedigi ve degmediyi icin çabucak iyi oluveriyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uykusuzluktan mahvoldum bebeğim nerdeyse saat başı kalkıyor meme istiyor acaba doymuyormu diye mamada verdim yine sonuç değişmedi saat başı uyanıyor çok yoruldum çok uykusuzum gündüz idare ediyorumda gece çok zor benim için. Bir öneriniz varmı rezene de içiyorum başka ne yapayımda bu çocuk azıcık uyusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benm goguslerden birinden gayet iyi sut gelio ama digerinden 10-20 cc anca masaj yapiorum sagiorum ama pek bir degisiklik yok böyle olan var mi ne yapabilirim
cnm bebeğine de içir rezene ve kimyonu karıştırıp kaynatıyorum ben de içiriyorum..rahatlatıyor..bi de metsil kullan gazı için o da çok ii
Kızlar artık giremiyorum okuyamiyorum ancak var olduğunuzu sorun olduğunda soracak birilerinin olmadı güzel. Sizin Bebişler de de 4 saate kadar uyanık kalan varmı? Daha 9 gunluguz ama günde 2 defa 3-4 saat uyanık kalıyor. Altı temiz karnı tok zaten beni emzik niyetine kullanıyor. Nedeni ne olabilir acaba
Kızlar peki uyurken neden inler ya?
Benimkide inliyor muhtemelen gazdandır diye düşünüyorum ben. İlaçta veriyorum ama pek işe yaramadı sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar artık giremiyorum okuyamiyorum ancak var olduğunuzu sorun olduğunda soracak birilerinin olmadı güzel. Sizin Bebişler de de 4 saate kadar uyanık kalan varmı? Daha 9 gunluguz ama günde 2 defa 3-4 saat uyanık kalıyor. Altı temiz karnı tok zaten beni emzik niyetine kullanıyor. Nedeni ne olabilir acaba
İnşallah bulurum ya çok sağol canım birde bunu deneyeyim
senın abın var mı varsa yengene sen ne taktın yoksa anlamazsın
laa daha ne olsun adama kısa yoldan dekı sen herseyı beım üstume yap ve ıntıhar ınan daha az üzülür
bunları yapcaksa sana ben bişi bılmym:dilcikar:
Ah ah herkeste aynı problem benim kız bu gece mahvetti beni yat kalk yat kalk nevrim döndü hala da öyleyim suan göğsümde uyuyo.yatirmaya korkuyorum.sancisi cok daha önce bahsetmiştim kakasini hala yapamadı yavrumyarın goturcem doktora
Rabbim sağlık versin herkesin yavrusuna. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?