2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bestekız babana çok geçmiş olsun, sütün için de üzülme lütfen bizim buralarda derler ki sütün gezmelere gidermiş ama geri gelirmiş :)
Psikologanne sanırım o rahatsızlıktan bende de var buradan hep yazıyordum zaten göğüslerim hiç büyümedi süt gelir mi felan diye. Eşim de hep dalga geçer iki göğüs arandan tren geçer diye, bebişlerimizin kaderi yeterince anne sütü alamamak olacak sanırım. Allah sağlık sıhhat versin de varsın anne sütleri de az olsun..
Kızlar biz bugün aşımızı olduk, bebeğim 3300 gr olmuş kilo alamamış çok fazla,sütümü verip mamaya öyle geçiyorum, mama içerken uyuyakalıyor yavrum yeterince süt gelmediği için memede çok fazla yoruluyor sanırım mamaya da geçince içecek hali kalmıyor yavrumun sanırım. Acaba sütümü de mi sağsam böylelikle çok fazla yorulmaz kızım. Gerçi sağsam sağsam ancak 30 ml çıkar toplamda.
Bugün dayımın hanımı geldi kendisi hemşire, ilk önce emzir emzir sütün gelir tiradını attı, ardından arkadaşlarının sütlerinden söz etti, en sonunda da aaaaaa doğduğundan beri sadece 350 gr mı almış ne kadar az, minimum 750 gr maksimum 1000 gr almalıydı dedi.
Kızlar bizim bu derdimiz ne zaman bitecek gerçekten çok merak ediyorum, Allah hepimize sabır versin, insanlar başkalarını mutsuz ettikten sonra neden bu kadar mutlu oluyorlar. Neden kadınlar yaşadıkları bu gergin ve mutsuz dönemi bu kadar çabuk unutup birbirlerinin moralini bozuyorlar.
Onu bir kenara bırakalım bizim gelin öğlen arasında yine geldi ( eşim istanbula gittiği için perşembeye kadar yeğenim yine bize gelecek) ben yemek için masayı hazırlıyorum hatun oturuyor. Abime de sinir olmaya başladım, ya insan demez mi ki hadi sen de yardım et vs. O da ağzını açıp hiç birşey söylemedi, benim suratım bunun üzerine düşünce, hanımefendi ben yemek yemeyeceğim tribi atmaz mı. Yemin ediyorum kızlar zor dayanıyorum, kendisinin lohusalığında sürekli yanında oldum ve kendisine moral verdim, ayağına çorap bile giydirdim neden bu şekilde bana davranılıyor ve abim sesini çıkarmıyor anlamıyorum. Inanın bunları yazarken bile ağlıyorum, eşime durumu anlatıp paylaşamıyorum ne abimi ne onu bir daha eve sokmaz, anneme anlatamıyorum ona sinir olur arada abim var onu üzecek birşey yapar. Kendi kendimi yedim bitirdim, hem annemin yaptıkları, hem gelinin yaptıkları, hem milletin lafı sözü artık bunaldım. Bebeğimde huzursuz oluyor geceleri hiç ama hiç uyumuyor zaten gözlerini silip gözlerimin içine bakıyor, yorgunluk huzursuzluk mutsuzluk beni bitirdi geçen eşime de söyledim ben eski hayatımı çok özlüyorum diye, sonra da ona ağladım nankörlük yapıyorum diye. Ne yapacağımı bilemez haldeyim, yine size söylendim durdum...

Kuzum hayırdır Noldu ????

canim 3 gun once babam rahatsizlandi kalp krizi gecirmis meger zaten kalp ritim bozuklugu wardi...bgun yogubakimdan cikti taburcu ettiler ama carsamba tekrar gidicekler kontrole...3 gundur nefes bile alamadim desem yeri war canim....

cok saolun dualariniz ve ii dilekleriniz icin verdiginiz morel ici 5 dk aciorum surayi morel bulup cikiorum ilac gibisiniz resmen.....

canim 3 gun once babam rahatsizlandi kalp krizi gecirmis meger zaten kalp ritim bozuklugu wardi...bgun yogubakimdan cikti taburcu ettiler ama carsamba tekrar gidicekler kontrole...3 gundur nefes bile alamadim desem yeri war canim....

Tatlım çok geçmiş olsun... Allah bir daha yaşatmasın.. Tez zamanda şifa versin... Toparlan tatlım bak kuzucuğun var senin de... Baban da iyi olacak Allah ın izniyle..

Ssabah kontrole geleceğimi yazmistim, meğer doğuma gelmisiiimm
Bugün 40+5 olmuştuk ve benim nazli kizim hiç sanci hissettirmiyodu annesine..
Ebe acikligima bakmak icin o sandalyeye bi cikardiii 3 cm var acılman dedi. Benim gözler portledi tabi
Doktor da önce ultrason sonra acikligima bakti ve doğuma aliyoruz dedi..
Saat 9bucuk 10a doğru suni sanciyi almaya basladim..
Ve kizim 15.25te dünyaya geldi şükürler olsun..
40+5 3.640 gr 'la gözlerimizi actik dünyayaaa..
Çok şükür Rabbim sonsuz şükürler olsun..

Son düzenleme:

Canm inanamadım nedense çooook mutlu oldum hadi gözün aydın walla tüylerim ürperdi :)) hheyecandaan

Kizlar merhaba, sinirdan mayis annesi oldum gunumuzu gecince :):) oldukca zor bir surecti dogum yapmayan kisi kalmamistir sanirim o yuzden korkutmayayim demiyorum valla korkunctu. Gunumuzu bir hafta gecince hastaneye yatip suni sanci verilmeye baslandi. 1,5 gun sanci cektim hatirlamak bile istemiyorum kabus gibi gecmek bilmeyen saatlerden sonra su geldigi halde bebis asagi inmedigi icin mecburi sezeryan dedi dr ve buna cok sevindimm. Neticede 31 mayis ogle saatlerinde epidural sezeryan ile yavrumuza kavustuk cok sukur. Hastanede gecen uc gunden sonra evimize geldik bugun ve dikis yeri acilari gaz sancilari gogus ucu yaralari ile bogusmaktayiz ama bebisimiz icin deger tabi herkese sevgiler

Hayirli ugurlu olsun gaz sancilarida yaralar da gecer meraj etmeyin

Tebrikler gile gile buyutun bebisinizi...

Kavuştunuz nihayet nazlı prensesle:) Gözünüz aydın olsun:)

Gözünüz aydın nedense ayrı bir sevindim normal doğum yapmanıza yazılarını okuyordum da istiyordun çünkü çok şükür kavuştun meleğine Allah analı babalı büyütsn inşallah

Bende 10. gun baslamistim 3 gun verdim sadece..Hem huysuzdu hemde bogazinda balgam varmis gbydi,iyi mi yapiyorum bilemiyorum ama bi daha vermedim..

Ne yapacağımı bilemez haldeyim, yine size söylendim durdum...

Rahatlayabildiysen soylen tabii :)
Allah yardimcin olsun..
Abinle konussan olmaz mi? Aranizda kalir o da sizin yaninizda rencide etmeden esinede soyler yardim etmesi gerektigi zamanda..
Gercekten bu donemi etraftaki insanlar zorlastiriyor..

cok saolun dualariniz ve ii dilekleriniz icin verdiginiz morel ici 5 dk aciorum surayi morel bulup cikiorum ilac gibisiniz resmen.....

Gozunaydin canim insallah daha iyi haberlerle doner kontroldende..
Bende her zaman yazamasamda okumaya calisiyorum iyi geliyor :)
Zaten yine ayni seyleri yasadigimiz icin cozumlerde oluyor :)

Gozunaydiinn :) sonunda gelsi minik demek :)
Onlar bizden daha iyi biliyorlar :)
Allah anali babali saglikla buytsun insallahh..

Gozunuzaydiin :)
Allah kolaylik versin..
Allah nasil mucizevi bi sevgi veriyor ki insan onlarin yuzune bakinca olsun diyor herseye :)
Cok sukur..

Bebeği tuzlayananız var mı? Benim annemle kaynanam tutturdular tuzlayacaz diye bebek kokmazmış tuzlayınca ne kadar doğru bilemiyorumm

Teşekkürler cevabın için plojovic bende bir iki gün daha vereyim böyle devam ederse vermem bir daha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü

Rica ederiim..YazarsAn tekrar sevinirim,merak ettim..Dusunuyorum versem mi yine diye..

Bebeği tuzlayananız var mı? Benim annemle kaynanam tutturdular tuzlayacaz diye bebek kokmazmış tuzlayınca ne kadar doğru bilemiyorumm

Tuzladik :) hepimiz tuzlanmisiz biz abim ben fln..
Once kiyamadim yenidogmus bebek tuz olur mu diye ama oyle sulandirip azcik koltukaltina parmak aralarina vs surdu annem,zaten banyo oncesi oluyor hemen suya giriyor yine..

merhaba guzel anneler:)

uzun suredır yazamıyorum ama okuduğum kadaıyla tum sorunlarımız aynı, kızım uyumuyor sureklı emmek ıstıyor. Şımdı de gaz sancımız basladı dun cıldırmak uzereydım. Bıde kızıma alısıyım dıye annemı de yolladım. Neyın cesaretını yasıyorsam. Dun dvıtamını verdım (sabah ver enerjı yapıyor aksam rahat uyur demıstı hemsıre) vermez olaydım kucucuk bebekle kavga etmeye basladım sınırımı alamayıp bebek ağlıyor ben ağlıyorum kabus gıbıydı. Aksam eşim geldi ilgilendi de bıraz uyudum.
Bıde butun vucudum alerjı oldu bı fıkrı olan var mı? sureklı uyuz gıbı kasınıyorum.
Lılacsofıe, benım kızımda kakasını fıskırır gibi yapıyor herryer batıyor.
Rabbım hepimizin yardımcısı olsun.

Az once yazmistim bende arkadasa,bizimkide oyle olmustu d3 vermedim bi daha..Sende soyleyince simdi iyice ikna oldum..
Aminn..Az once annemle konusuyorduk dun durmadi hic kizim,dedi ki bu kadar tatli olmasalar katlanilir mi? :)
Gercekten gece uyaninca emzirmeye sanki gunlerdir gormemis gb koklaya koklaya bi hal oluyorum :) Oysa ki uyumak icin can atiyordum aglamaya az kalmisti :)
Anneni gondermen cesaretli binis olmus ama :) anlasiyorsaniz sen yine bi teklif et bence :) Sen yap yine herseyini ama ihtiyacin oldugunda tutar yemek,dus vs oldugunda..Hem yalniz kalmamis olursun,bi ses bi nefes iyi oluyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…