2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sütüm var ama göğüs uçlarım hep yara oldu kanıyor bazen bakıyorum kızımın ağzı hep kan olmuş çok acı çekiyorum yok böyle bir acı ne yapacağım bilmiyorum lansinoh sürüyorum ama faydası yok

bebeğin memeyi yakalayışıyla ilgili kesinlikle bu yaralar canım. benim ilk birkaç gün yara oldu ben de lansinoh kullandım, sonra bıraktım çok şükür oğlum düzgün kavrıyor memeyi, ağznı iyice açıyor. bebek emdikten sonra kendi sütünü de sürebilirsin demişti hastanede bana hemşire. acil şifalar olsun sana.

arkadaşalr benim bebeğim 24 günlük oldu. genelde 1-1,5 saatte hafif uyanıp emiyor ve uykusuna devam ediyor. uykusunu alınca emiyor uykuya dalıyor 5-10 dk da yine uyanıyor, yine emmek istiyor yine dalıyor ve yine uyanıyor, 4. gibi iyice dalıyor. normal mi ne dersiniz..

Lilacsofie yazmis,banada o yardimci olmustu sagolsun..Biara oyle oldu sonra duzeldi simdi 1-2 gundur yine oyle sanirim ayni sey
Dudak tiryakisi gb

Allah yardimciniz olsun canim..
Boyle zamanlarda en iyisi icini en iyi sekilde rahatlatacak doktor sanirim,Allah iyi doktorlarla karsilastirsin..
Hastaligin kilodan degildir diye dusunuyorum bende 14 almistim 5 kaldi..
Bebegin uyudugu zaman uyu sende en azindan 1 gun olmuyorsa 1 gun uykusuz kalmamaya calis kisa aralarda olsa..

bugün 27 günlük oldu.damlanın adı sab sımplex.

Damlayi doktor mu verdi?
Bu aksam az uyumasina ragmen ciglikla sicriyor kizim ardindan azcik gaz cikariyor..Uzerime yuzustu yatirdigimda rahatliyor..
Doktora danismadan kullanmamaliyim di mi?

Herkes bundan bahsediyor :)
Demek ki normal :)
Biara kizimda oyleydi sonra gecti simdi 2 gundur yine oyle :)

Kizlar ya oglum sadece beni emerken uyuyor biraktirdigim anda uyaniyor. Oyle bir yapisiyorki bana anlatamam.hep memede kendimi bos meme gibi hissediyorum.

Sağol canım çok da dikkat ediyorum hepsini kavrıyor hamileliğimde korkmuştum ben yarık gbi görünüyodu yarıldı tamamen anne olmak çok zormuş inş Rabbim şifa verir bana ve tüm annelere

Rica ederim canım, muhtesem bilgiler veren bır suru arkadas var, sadece galıba ben forumu sık takıp edıp sık cvp yazıyorum. utanıyorum böyle söyleyince.
Sağmaya böyle bıraz devam et ıstersen. Ben de bır ogunde 25 cc aldıgını sanmam oyle olsa kılo alımı boyle ıyı olmazdı. Sagarken el masajı yontemını netten ınceleyıp uygular mısın kanallar tam acılmıyor demek kı sagarken dıye dusundum. Bır de ben sag ve sol tarafı bırkac dk donusumlu olarak sagıyorum sut gelmese de bıranda gelıyor oyle yapınca tekrar... Bır de kahverengı kısmı hafıfce parmaklarınla kontrol etttıgınde mınık sertlıkler varsa onları da nazıkce sıkarak acmadan sut son olarak kanaldan cıkamıyor. El masajını o yuzden ıncelemenı tavsıye ederım.
Tam sagım mıktarın ortaya cıktıgında planlama yapabılırsın cnm.

Benım de kanlı yaraydı tek care ayva jelı oldu, bulup deneme sansın var mı? Çekirdeklerini az mıktarda temiz suda bekletıp jel yapıyorsun.

merhaba kızlar. doğumdan sonra pek uğrayamıyorum eski sayfalara da bakma sansım olmadı sanırım herkes doğum yaptı. hepimizin yavrularını rabbim korusun gecen gün kötü bir olay yaşadım ömrümden ömür gitti herseyin boş olduğunu anladım kızıma biberon verdim biraz uykulu idi birden gözlerini kapadı korktum hemen anneme verdim kızıma birsey oldu diye annem ters cevirdi belki boğazına almıştır diye o zman birseyi yoktu gözleride açıktı sonradan gözlerini kapadı hiç kıpırdamadı annem bağırıyor sallıyor tık yok hemen dr gidelim dedim eşime bir bağırışım var o da uyuyordu hemen fırladı kolidora çıktık bebek attı kendini işte o an onu kaybettim dedim çığlıklar attım ağladım saçlarımı yoldum ne yapacağımı bilemedim hayat durdu benim için annem dış kapıya çıkınca gözlerini açmış ben inanmadım beni teselli ettiklerini düşündüm sonra baktım gayet ii hayata döndüm. sonradan anladık ki derin uykuya dalmış bizde panik yapmışız kötü bir tecrübe oldu. çok zormuş onu kaybetme korkusu.
bu arada benim gibi sütü olmayan var mı. sütüm gelmiyor herseyi deniyorum yapıyorum bir kaç damladan başka yok kızım emmeye çok hevesli ama bende tık yok çok üzülüuorum.
birde dikiş ağrım var bir hafta oldu hala zorlanıyorum daha önce açılma ve enfeksiyon olduğu için korkuyorumda bu ikinci dikişim. ne kadar zamanda iyileşir

Cok tesekkur ederim cevap icin Bu emzigin ucu yuvarlak mi acaba? Gecen eltimde önerdi bana ucu yuvarlak olani dene birde diye anne memesine daha yakinmis sekli.

Insallah Rabbim sifasini verirde sorunsuz atlatirsiniz vakumla dogumda cok sorun cikiyor anladigim kadariyla keske bende sezeryan olmak icin direnseydim....yilda 2 cocukta cikan kornea iltihabida kizimda cikti Rabbim onunda sifasini yollar insallah.

Eldiven yuzunu cizmemesini icin takiyorum...Maleseffff Avrupanin kuzeyinde yasadigim icin mecburen evde sapka takmasakta disarida sapkayi takiyoruz takiyoruz cogu zaman.

Benim gögus ucum yara olmadi ama ucu acidigi zaman nlansinoh kullandim sadece. birde purelan cok rahatlatiyor.

Bence bebegin kilo alimi iyise uyandirmana gerek yok ben kizim istedikce emziriyorum en cok 3 saatte 1 kendi uyanir ama geceleri 4-5 saati bulunca da uyandirmam.

Ayni durumu bizde yasiyoruz kizim tam duzeldi derken tekrrarliyor bu durum.

Kizlar ya oglum sadece beni emerken uyuyor biraktirdigim anda uyaniyor. Oyle bir yapisiyorki bana anlatamam.hep memede kendimi bos meme gibi hissediyorum.
Careyi emzikte bulabilirsin tabi alirsa... Ben kizimi kandiramadim orjinali varken sahteyi almadi.

Okurken gözlerim yasardi dayanamayip agladim cocuklar gibi hamilelik hormonlarimmi geri mi geldi ne. kizim geldi gözumun önune...
Rabbim kimseye evlat acisi vermesin kizim kusarken bile ömrumden ömur gidiyor nefesi kesiliyor öksuruyor bazen aglamamak icin zor tutuyorum kendimi....Rabbim kötu gunlerini dertlerini göstermesin bizlere hepsinin uzun ve guzel ömurleri olsun insallah.

Son düzenleme:
Bugun 30 gunluk yani 1 aylik olduk bile :)
Gecen ay bu vakitlerde ben hastanede sizlerde burada yazismaktaydiniz topik dopdoluydu dogurma heyecani son hazirliklar vs simdi bombos kalmis sayfalar ilerlemez oldu.....
Lohusa anneler nihayet bebisleriyle mesguller artik :)) Suan yanlizmisim bu topikte :))
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
PaPAtyaOrj

Son düzenleme:
Bu arada listemde olmayan bir arkadas benim foto albumume bakabilir mi ? Bikac resim eklemek istiyorum ama Görunup görunmedigini merak ediyorum... acaba kilitlemeyi becerebilmismiyim

Hayirli sabahlar, mutlu huzurlu bebekli günler olsun inşaallah hepimize.. :))
Ben ben benn bu sabah daa koynunda değil de, karnimda bebek kipirtisiyla uyandim yinee
8bucukta kontrolumuz var yine yeniden..
42. Haftaya girmeden doguraydim iyiydiii :44:
Belki dayanamayip kesin biçin cikarin bebeği derim, belki dee birkaç gün daha bekleyelim derim o anlik psikolojimi kestiremiyorum :)
Artık sadece psikolojisi bozulan ben değilim. Esim annem ve kayinvalidem de sınırda..
Arayıp da doğurmadı mı diye soranların haddi hesabı yookk..
Varlığını unuttuğum insanlar bile benim dogurmama meraklıymıs..
Yine dogurmadan gelcekmisim gibi hissediyorum ammaaa hayırlısı artık canlar..
Dua edin inşaallah bebegim ve benim için en hayirlisi iyisi neyse o olsun.
Rabbim anne olma şerefini ennn kisa zamanda bana da tattirsin. Saglikla huzurla alayim kızımı kucağıma inşaallah ..

Uykusuzluktan mahvoldum bebeğim nerdeyse saat başı kalkıyor meme istiyor acaba doymuyormu diye mamada verdim yine sonuç değişmedi saat başı uyanıyor çok yoruldum çok uykusuzum gündüz idare ediyorumda gece çok zor benim için. Bir öneriniz varmı rezene de içiyorum başka ne yapayımda bu çocuk azıcık uyusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benm goguslerden birinden gayet iyi sut gelio ama digerinden 10-20 cc anca masaj yapiorum sagiorum ama pek bir degisiklik yok böyle olan var mi ne yapabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gogus kalkani cok ise yariyor. Kremi sürüp üstüne kalkanin hava alan kismi ile kapat. Gogus ucu bie yere surtmedigi ve degmediyi icin çabucak iyi oluveriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Al benden de o kadar. Son uc gunddur sapitti cocuk. Kabadayilik edip annemi de yolladim. Bakalim bugunu ayakta gecirebilecek miyim pof.

Inci burada bir arkadasin bebeginin de kolu zedelenmis sonra da düzelmisti diye hatirliyorum. Daha cok kucuk eminim iyi olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…