Bana nasılsın diye sormadan, suratta buruşuk ve ümitsiz bir ifadeyle sütün nasıl diye soranlar...
Elimde sağdığım sütü biberonla verdiğimi görünce, ne bu şimdi mama mı veriyorsun diyenler... Hayır sağdığım sütüm diyince, inanmaz bir ifadeyle hııııııı diyenler...
Bari bu (ilk çocuğuma gönderme yapıyor) hiç olmazsa 5-6 ay emse bari diyenler....
Üzgünüm ama sütümü çok önemsiyorsanız bir kase komposto getirmediğiniz sürece,
Uyuyayım diye kızımı yarım saatçik oyalamadığınız sürece,
Hani oğluma acıyan gözlerle bakıyorsunuz ya vah vah yaralandı ikinci çocuk oldu diye; alıp parka çıkarmadığınız sürece samimiyetinize i-nan-mı-yo-ruum! Sözlerinizi de umursamıyorum...
Israrla tüm lohusalara tavsiye edilir......
Ahh canım eski hayatımı özlüyorum cümlesini gecen gün ben de kurdum valla canım... Haftasonuydu hatta...Şimdi dısarda geziyo olurduk dedim... Çok mu bencilce bilmiyorum... Oglumu dünyalara değişmem ama etraftaki insanlar inanılmaz yoruyor... bence lohusalar için bir kamp kurulmalı, içeri de kimse alınmamalı, 40 gün öyle bebişinle başbaşa kalcan heheh
Bebeği tuzlayananız var mı? Benim annemle kaynanam tutturdular tuzlayacaz diye bebek kokmazmış tuzlayınca ne kadar doğru bilemiyorumm
Mama veren arkadaslar size bir sorum olacak.normalde ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar ya simdi herkes diyorki sen mama veriyirsun mama sekerli havada sicak cocuga su ver diyorlar.aranizda mama verip suda veren varmi
Benim doktorum su verme dedi canım
Canım endişelenmearkadaslar bugun bebeğimin altını değiştirirken kakası yeşil renkti bilgisi olan var mı? Endişelenmeye başladım.
Canım endişelenme
Yenidoğan bir bebeğin her altı açıldığında kaka varsa bebek iyi besleniyor demektir. Yeni doğan bir bebek günde ortalama 4-9 kez kaka yapabilir. Kaka çıkışı yoksa, beslenme sorunu yaşıyor olabilir.. Doğru ve düzenli meme emen bir bebeğin kakası sarı ve partiküllüdür. Yeşil kaka, bebeğin çok emdiğini gösterir. Bağırsaklarda işlenmiş kaka sarıdır. Yeşil kaka, çok emdiği için barsaklarda işlenmeden atıldığını gösterir. Üşütmekle herhangi ilişkisi yoktur.
Canım endişelenme
Yenidoğan bir bebeğin her altı açıldığında kaka varsa bebek iyi besleniyor demektir. Yeni doğan bir bebek günde ortalama 4-9 kez kaka yapabilir. Kaka çıkışı yoksa, beslenme sorunu yaşıyor olabilir.. Doğru ve düzenli meme emen bir bebeğin kakası sarı ve partiküllüdür. Yeşil kaka, bebeğin çok emdiğini gösterir. Bağırsaklarda işlenmiş kaka sarıdır. Yeşil kaka, çok emdiği için barsaklarda işlenmeden atıldığını gösterir. Üşütmekle herhangi ilişkisi yoktur.
arkadaslar bugun bebeğimin altını değiştirirken kakası yeşil renkti bilgisi olan var mı? Endişelenmeye başladım.
Arkadaslar bizde 12 gunluk olduk. Hala emerken kavramakta zorlanıyor. Var mi boyle sorunu olan. Sonrada aglamaya basliyor sinirlenip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mama veren arkadaslar size bir sorum olacak.normalde ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar ya simdi herkes diyorki sen mama veriyirsun mama sekerli havada sicak cocuga su ver diyorlar.aranizda mama verip suda veren varmi
Canim, mama niye sekerli olsun? Sen hangi mamayi kullaniyorsun? Ayina uygun bir mama kullaniyorsan ki eminim oyle yapiyorsundur,yenidogan mamalarinda seker olmaz
arkadaslar bugun bebeğimin altını değiştirirken kakası yeşil renkti bilgisi olan var mı? Endişelenmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?