2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bayıldım bayıldım gerçektende doğru kimseyi takmıyorum aaa takamamda ben iki çocuklu lohusayım şalterler bir atarsa neler yapacağımı herkes biliyor çünkü.

bende diyorum aynı şeyi dün geceki halimi anlatayım size Ayaz mememde beni sömürmekle meşgulken Kuzeye masal okuyordum.bir mememde bebek diğer kolumda oğlum bir elimde masal kitabı hahaha kafamda bir hunim eksikti.yinede çocuklarıma baktıkça şükrettim Allaha bu kadar güzel iki adamı bana verdiği için .Tamam çok zor ama bir kaç ay sonra herşey yoluna girince hayat çok daha kolaylaşacak.

bu arada kızlar tek çocuk hiç bişey siz bide ikincileri yapında

kızlar herkese merhaba iyisinizdir umarım ... neredeyse bir haftadır çok yoğundum evde pek duramadım arada bir telefndan girip takip etmeye çalıştım, ondan da hiç bir şey anlamadım :44: doğum yapmayan arkadaşlarımız kaldımı çok merak ediyorum...
bide bestekız ın babasına çok üzüldüm umarım tez vakitte sağlığına kavuşur inşaAllah

Mama veren arkadaslar size bir sorum olacak.normalde ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar ya simdi herkes diyorki sen mama veriyirsun mama sekerli havada sicak cocuga su ver diyorlar.aranizda mama verip suda veren varmi

kızalar kaç gündür tansiyonumu ölçüyorum süekli düşük büyük 8 küçüğü 5 normalmi acaba sizdede böyle bişey varmı sürakli başım ağrıyo ve uyumak istiyorum

arkadaslar bugun bebeğimin altını değiştirirken kakası yeşil renkti bilgisi olan var mı? Endişelenmeye başladım.

arkadaslar bugun bebeğimin altını değiştirirken kakası yeşil renkti bilgisi olan var mı? Endişelenmeye başladım.
Canım endişelenme
Yenidoğan bir bebeğin her altı açıldığında kaka varsa bebek iyi besleniyor demektir. Yeni doğan bir bebek günde ortalama 4-9 kez kaka yapabilir. Kaka çıkışı yoksa, beslenme sorunu yaşıyor olabilir.. Doğru ve düzenli meme emen bir bebeğin kakası sarı ve partiküllüdür. Yeşil kaka, bebeğin çok emdiğini gösterir. Bağırsaklarda işlenmiş kaka sarıdır. Yeşil kaka, çok emdiği için barsaklarda işlenmeden atıldığını gösterir. Üşütmekle herhangi ilişkisi yoktur.

Canım bilgilendirme için çok tesekkur ederım. İçim rahatladı, çok saol:)

kizlar ya bisi dicem....simdi dikis bolgemin uzerinde de tuylerim war normalde agda yaparim ama suan ne zaman ne cesaretim var...oyuzden jilet yapim dedim ama pazartesi kontrol war haliyle heryerini yapip sezaryen dikis yerimi mi birakicam allah askina bilgisi olan yazsin cok komik olmazmi orasi oyle kalinca ee yaparsam da mikrop kaparsa yada kesilir falan cok yeni cunku

benim bebeğimde her altını değiştirdiğimde kakalı alıyorum bezini, bende gelişmiyorumu acaba diyodum

Arkadaslar bizde 12 gunluk olduk. Hala emerken kavramakta zorlanıyor. Var mi boyle sorunu olan. Sonrada aglamaya basliyor sinirlenip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kizimda gecen 3 gun wardi gaz mis o yesil boyle yer yer yesillik wardi....senden geciomus genelde yada usutmus derlermis....ben ayaklarina karnina siruna sicak su torbasi koydum ve rezene icirdim hayatim...

Arkadaslar bizde 12 gunluk olduk. Hala emerken kavramakta zorlanıyor. Var mi boyle sorunu olan. Sonrada aglamaya basliyor sinirlenip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kizimda oyle di cok yakin zaman basladi guzel tutmaya yanlis emdigi icin de hep yaradi goguslerim...o agzini tam actiginda sen sok gohsunu onun agzina

Kızlar çocuğumun kafası uzun acaba yatış pozisyonundamı kaynaklanıyor kafa tam olarak nezaman şekilleniyor bilen varmı şuan tam bir aylık olduk yeşil kaka içinde doktora götürdüm doktor olabilir dedi eğer dört gün takip et sürekli yeşil yapıyorsa o zaman kaka tahlili yaptırırız dedi ama kusması ateşi yoksa korkulacak birşey yokmuş

Mama veren arkadaslar size bir sorum olacak.normalde ilk 6 ay sadece anne sutu diyorlar ya simdi herkes diyorki sen mama veriyirsun mama sekerli havada sicak cocuga su ver diyorlar.aranizda mama verip suda veren varmi

Canim, mama niye sekerli olsun? Sen hangi mamayi kullaniyorsun? Ayina uygun bir mama kullaniyorsan ki eminim oyle yapiyorsundur,yenidogan mamalarinda seker olmaz

Canim, mama niye sekerli olsun? Sen hangi mamayi kullaniyorsun? Ayina uygun bir mama kullaniyorsan ki eminim oyle yapiyorsundur,yenidogan mamalarinda seker olmaz

Tabi tabi ayina uygun kullaniyirum.insanlar kafami karistirdilar sadece.susuzlugunu gideremiyordur mamayla dediler.ben susadigimda su yerine kola fakan icince susuzlugum gidiyor onunda benim sutumle ya da mamayla gidiyordur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…