2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Tabi tabi ayina uygun kullaniyirum.insanlar kafami karistirdilar sadece.susuzlugunu gideremiyordur mamayla dediler.ben susadigimda su yerine kola fakan icince susuzlugum gidiyor onunda benim sutumle ya da mamayla gidiyordur heralde

arkadaşım ben şu su ver diyenlere çok kızıyorum yaa, herkes çocuk profesörü mübarek...
benim kaynanamla kayınpederim de her gün düzenli olarak su verdin mi diye soruyorlar. anne sütünde zaten su var gerek yok vermeye diyorum dinletemiyorum benden fırsat bulsalar biliyorum çaktırmadan vercekler.. dr larda vermeyin diyor zaten.

mama verince durum değişir mi bilemiyorum tabi ama yine de karışanlar bebeğimize bişi olsa nası vicdanlarını rahatlatçaklar acaba merak ediyorum. çişini kakasını yapabiliyorsa su ihtiyacı karşılanıyor demek diye okudum bi yerde. bende çok araştırıyorum elim sürekli internette.. tecrübesizim ama araştırmaya öğrenmeye çalışıyorum.

2 aylıkkken tattırmaya başlarız meyvesuyu falan veririrz diyo kayınvalidem, bi milyon kere ilk altı ay anne sütü vermek istiyorum diye hala aynı mevzuu. en erken 4.5 yada 5 aylıkken yoğurtla başlarız dıyorum yok sankı benı duymuyor. sankı onun bebeği yahuu ben annesiyim yaa

Oh be azcıkta ben içimi dökeyim :))

Oylelerini bir inegin altina yatirip susturmak gerekiiyor artik!
Kime ne senin evladindan,o bebegi senden daha iyi kim dusunebilir kim anlayabilir ki yaa..
Uzuluyorum bu insanlara!

Eveeett eveeeett :))) cok guzel fikir ama sonra ne olur bilinmez
Bende ilk gunlerde hep boyle mi olacak diye dusunuyordum,korkuyordumda acikcasi..
Taa ki esimle disari cikana kadar :))

Gozumde canlandirdimda gulumsettin beni :)
Annemle konustum insan neden 3-4 yil sonra tam rahatlamisken 2. cocugu yapar diye,gozumun icine bakti :)
'Galiba bebek ozlemi ya da kardesi olsun diye di mi' diyerekte cevapladim sorumu sonra :))
Gercekten o nasil bi psikolojidir

Arkadaslar bizde 12 gunluk olduk. Hala emerken kavramakta zorlanıyor. Var mi boyle sorunu olan. Sonrada aglamaya basliyor sinirlenip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acaba dogru pozisyon mu diye aklima geldi bi an..
Tabii biliyorsundur ama elini C seklinde tutuncada mi alamiyor?

Canım ikinci çocuk mevzunu anlatayım :))
Ben de iki çocukluların o psikolojisini merak ederdim inanılmaz bişi gelirdi bana. Ta ki oğlum sürekli oyun oynamaya başlayınca. Çok enerjik sürekli oyun istiyor bizde nerde o enerji biraz oynuyoruz yoruluveriyoruz yalnızlığına üzülüyordum ailelerimiz akrabalarımız başka ilde. Komşuluk da yok.bi de kalabalık aile bence çok güzel bişi. Biz 4 kardeşiz. Ev şenlik olur. Kimse kardeşe benzemez. Tabi istisnalar olabilir. Ben üçüncüye niyetlendim bile ) tabi bu sıpaları büyütünce

Bende kalabalik ailelerdeyim cok cok guzel :)
Kardesi olmasinida daha kizce yokken bile isterdim dedigin gb istisnalar haric kardes bambaska bisy..
Ama suan o kadaaaaar uzak kii :)
Simdi kizim bile hic buyumeyecekmis gb geliyor gozume :))

Tabi tabi ayina uygun kullaniyirum.insanlar kafami karistirdilar sadece.susuzlugunu gideremiyordur mamayla dediler.ben susadigimda su yerine kola fakan icince susuzlugum gidiyor onunda benim sutumle ya da mamayla gidiyordur heralde

canım ben de su veriyorum ama günde 5 6 çay kaşığı kadar süt ya da mama emdikten sonra o da ağzında yara olmasın diye çünkü ağzında tutuyor benimki emdiğini ve o da pamukçuk yaparmış eğer dilinin üzerinde beyaz beyaz şeyler varsa pamukçuk yani su verebilirsin ama biberon biberon su içirme derim ben... mamayı ortalama ne kadar veriyorsun günde?

Desteğiniz için teşekkürler.eşim 2 gün izin yaptı okadar iyi geldi ki anlatamam gerçi kocacimla dün sabah görümcemle ri kahvaltıya akşam da yemeğe davet etti kalabalık iyi geldi de kizim tüm gün uyudu bense dinlenemedim.tabi gece uykusuz kaldım.
Geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyilesir kolu.Kıyamam ya o kadar küçükler ki.seninle aynı durumdayım girmek istiyorum ama istemiyorum da biraz vakit bulunca dinlenmek istiyorum.ama burayı da özlüyorum.
Dün gece ben de özledim nazar oldu yavrum aralıksız 3 4 saat uyurdu iki memeyi de emince.dün akşam tek göğüs emdi hep saat başı uyandı.emzirme düzenimiz bozuldu ya.papatya dene istersen o da rahatlatirmis.ben de başkalarına siparis vermekten sıkıldım ilk dışarı çıkışımda alacağım.ama alman papatyasi iyi gelirmiş ibrahim Saraçoğlu öyle dedi tıbbi papatya oymuş.paketli almakta fayda var.
dualariniz icin tesekkur ederim babam yogun bakimdan cikti taburcu oldu carsamba prof kontrole gidicek haber werim dedim....canlarim ))
Geçmiş olsun canım sık giremiyorum yeni gördüm.allah sağlıktan ayirmasin.gerisi boş.

Kızlar bizim 10.günümüz.8. Gün göbek düştü çok şükür dün sağlık ocağına gittik taburculuk kilo muz 3200 du 3670 geldi kızım dün.tabi bezi doluydu onunda etkisi vardır muhakkak ama nazar oldu yavrucagim dünden beri iyi emmiyor ilkkez sağmak zorunda kaldım. Güzel emine 3 4 saat uyuyan kızım da sürekli uyandı haliyle.dün bütün gün uyudu misafir olunca ben uyuyamadım üstelik ayaktaydim sürekli yoruldum da. Gece kabus gibiydi haliyle.doğru düzgün yemek yiyemedim bugün yine allahtan dün kayısı kaynatmıştım gidip gelip içiyorum.bağırsakları da iyi geliyor.dikisler hala düşmedi ama daha az acı veriyor.bu arada Afedersiniz evi Bk götürüyor ama umrumda değil.yemek yiyemezken bir de bunu dusunemeyecegim.allah yardım etsin hepimize.bir ben kötüyüm sanıyordum genel olarak ruh halimiz ayniymis.biraz büyüme bu günler geçecek diyordum ama bunlar daha iyi günlerin diyorlar moralim bozuluyor.yavrumun olmasi muhteşem ama hep böyle mi olacak tecrubeli anneler.üstelik 2.leri 3.leri yaptınız.geçmese yapılmaz dimi.

Merhabalar..Zahide' nin programında dr hayri bey anne sütünü arttıran mucizevi karışım tarifini verdi. İlgilenenlere bilginiz olsun.k

Sutun cogaldikca tek memeyle doyacak diye biliyorum..
Ayrica suan duzenleri yok nazar diye dusunme..
Bazi gunler gogusten inmiyorlar bazen saatlerce uyuyorlar..
Dinlenemedigine uzuldum..
Cok erken misafir karsilamak icin en azinda yardim edecek biri yoksa ve davet seklindeyse..

doğum yapan herkese geçmiş olsun,güle güle büyütün bebeklerınızı insallah bende doğum yaptım 18.gündeyiz çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aslında gelen görümcemde güya yardım ediyor ama insanın kendi evinde başkasının yaptığı işten pek Hayır gelmiyor.ki bide iki çocuğu var sürekli hareket halindeler.koltuk tepesinde koşturan falan...zor oluyor sağolsun o olmasa bebeği yiıkayamam ama olunca da ayrı bir yoruluyorum.zira çocukları durmuyor.

Benim kızım hiç 3-4 saat uyumuyo kızlar sadece banyodan sonra ole uyuyo.2 saat uyuyunca ben Seviniyorum

Sanirim yorgunluklarimizla alakali..Hersey o kadar cabuk ve köklü degisti ki insan afalliyor..

Bende 28 mayista epiduralli normal dogum ile oglusumu kucagima aldim cok sukur. 52 cm 3390 gr dogdu oglusum. Ben normal dogumdan sonra hemen ayaga kalkicam diye hayel etmistim ama dikislerim beni de cok zorladi moralim bozuldu bebegimi bile bakamadim sonra baska bi hemsire senin sutun yok dedi moralimi bozdu ama 3 gunun sonunda sutum geldi ama bu seferde dr kilo alimi icin takip ediyor 2 gunde 60 gr almis psembe tekrar gidicez eger kilo artisi iyiyse ek mama vermicez. Tum bunlar olurken lohusaligim da burnumdan geldi 2 aile karisti, kavga cikti, esim durumdan etkilendi bana bile kustu. Tabiki hepsi kv doldurusu en sonunda bugun esim sinir krizi gecirdi resmen cok uzuldum aagladim, insallah sutumu etkilemez yoksa hayatta affetmicem kv mi ki ben kv severdim ama demekki samimi degilmis simdi karsimda oturuyor yuzune bakmak bile icimden gelmiyor sadece esim icin katlaniyorum annemi, ablami aglattilar bakalim ins bi daha bi sorun cikmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

A haberde suan "bebek mamalarindaki gdo" konuşuluyor kaçırmayın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi yaptın arkadaşım.içini döktün :) ya her kafadan bi ses çıkıyo. ister istemez insanın kafası karışıyo

benimkide ağzında tutuyo mamayı bazen bi saat geçiyo yutmuyor.uyuyunca yada beni emince gidiyor.agzında skıntı yok ama baktım şimdi.günde 4 yada 5 defa 30 ml içiyor.mamayıda kasıkla veriyorum ben. bu su olayınıda yarın doktora gidicez detaylı konusucam bakalım.

selam çiçeği burnunda mayıs anneleri ..yazamadan edemedim bende 2012 mayıs annesiyim sizlere başta yazıp güzel dileklerimi iletmiştim şimdi yeni doğan yavrularımızı kutlamak isterim..rabbim hepsine sağlık ve mutluluk versin inş..bahtları açık nasipleri bol olur inş..

su verme durumu ile bir kaç şey söylemek gerekse benim bildiklerim suyun çocuğa zararı yok ama verilen suyla doyacağı düşünüldüğü için verilmemesi öneriliyor ...malum çocukların şuan max derecede anne sütüne ihtiyacı var hızlı büyüyebilmeleri için bu yüzden bir kaşık su yerine bir kaşık süt çok daha elzem ...

mama içen çocuklardan kabızlık durumları çok rastlanabiliyor su verilmesi çok az miktarda iyi gelebilir diye biliyorum ki bana doktorumun önerisi bu olmuştu...

bebekleriniz büyüyecek ve gün gelecek ey gidi günler ne çabuk büyüdünüz diyeceksiniz çünkü ben halan inanamıyorum oğlumun iki yaşına olmasına insana çok garip geliyor..artık onlarında bir birey olarak dünyada varım dediğinize tanık olucaksınız çok güzel bir duygu ama bir o kadar zor..büyüdükçe artıyor zorlukları..rabbim herbirinize kolayca atlatmayı nasip etsin inş..bütün yavrularımızı çok öpüyorum ve sizleride çok tebrik ediyorum..

Bence bebekken zorlar büyüdükçe daha tahat baakılıyolr. Kolay değil tabi ama daha rahat bakılıyor
Benim kızım hiç 3-4 saat uyumuyo kızlar sadece banyodan sonra ole uyuyo.2 saat uyuyunca ben Seviniyorum
Aynennnnn al benden de o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…