2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba kizlar su konusu olmus bizim doktorumuz mama veriyosan mamadan sonra 3 4 cay kasigi su verebilirsin dedi ama sadece anne sutunde su vermeye gerek yok birde bisi kesfettim benim oglani benim yattigim yastikta yatiriyorum yani besigine benim yastigi koydum onda uyuyo cocuk bildigin uyuyo yani :) gece 3 kere uyaniyo saat basi kalkardi gunduzde ayni 3 saatte bir uyaniyo emiyo tekrar uyuyo yastiksiz yatirdigimda cocuk saat basi kalkiyo baska yastikta denedim ondada ayni huzursuz saat basi uyaniyo benim yastigimda kokum var diye heralde diye dusunuyorum cok rahat ettim uykumu alip uyaniyorum sutum azalmisti 2 gundur sutum var mamada vermiyorum dinleniyorum cunku benim doktorum uykusuz kalimca sut kanallarin tikanir ve sutun azalir dedi en az 6 saat uyuman lazim dedi deneyin bi isterseniz

Kizlar allah anali babali buyutsn darisi basima bnde temmuzda allah izin verirse 2.kez anne olcm mama veriyosanz suyu ihmal etmeyin sakin.bide imkaninz varsa bol bol dinlenin bebis yarim saatligine bile uyusa hemen birakn isivgucu yatin bide gece sut hormonlari cok calisiyor genelde gece bol bol emzir ve dinlen demisti dktr hepinize bol sutlu geceler olsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederiz. Allah bebeğinizi size bağışlasın. Bugünlerden yakın zamanda geçen annelerin desteği ne kadar anlamlı bilemezsiniz.

Son düzenleme:
Hayirli aksamlar anneler...
Sonuncu gidisimiz diye buyuk bir umutla Göz doktoruna gittik kizariklik gecmis ama gözbebeklerinin buyuklugu ayni olmuyormus buda demek oluyorki hala iltihap gözunde mevcut

Malesef uzun bir sure yine kullanmamiz gerekecek o damlalari kocamaannn bir 6 hafta kadar daha
En son gunde 4 damla aliyorduk bundan sonra sabah aksam olmak uzere 2 damla alicak...
6 hafta sonraya randevu verdi insallah kurtuluruz bu zararli göz damlaticisindan...
Doktor azalttigimiz icin bir zarari olmaz dedi... Rabbim sifasini gönderir yavrumun ve insallahta bir zarari olmaz ...

Bugun kilo kontrolumuz vardi kizim ilk dogdugunda 3912 gramdi ve 53 cm di…
Hastaneden cikicagimiz 3. Gunu kizim 300 grama yakin kg vermisti simdi dogdugu kiloylami hastaneden ciktigi kilo ilemi hesaplamam lazim ?
Sizin bebisler kac kg aldi 1 ayda boylari ne kadar uzadi ?

Birde boyu 1 ayda 56 cm olmus yani 3 cm uzamis sizce az degilmi ?

Son olarak kizimin kakasi s1k s1k yesil renginde gelir oldu soguk aliyor diyemi bu ne yapmam lazim bazen tam rengi sariya dönerken tekrar yesil oluyor neden böyle olabilir?

Son düzenleme:
Bebeği tuzlayananız var mı? Benim annemle kaynanam tutturdular tuzlayacaz diye bebek kokmazmış tuzlayınca ne kadar doğru bilemiyorumm
Dogruluk payi elbet vardir malesef ben yanliz oldugum icin cesaret edemedim.

arkadaslar bugun bebeğimin altını değiştirirken kakası yeşil renkti bilgisi olan var mı? Endişelenmeye başladım.
Benim kiziminda kakasi yesil geldikce sicak giydirirdim öteki yapisinda normal rengini alirdi ama bugun 3 kez yesil yapti tedirginim sicak giydirip yatirdim yarin nasil olucak merak ediyorum.

Arkadaslar bizde 12 gunluk olduk. Hala emerken kavramakta zorlanıyor. Var mi boyle sorunu olan. Sonrada aglamaya basliyor sinirlenip

4 parmak gögusun asagisinda kalicak kalicak bas parmak yukarida olucak yani c seklini alip dik tutup agzina vermen lazim benim kizim ancak öyle tutmustu.

Böyle dusunmene cok sevindim canm insallah bu delikanlilarin 3. kardeside bir prenses olur tabi gönlunuzdeki oysa. Eltiminde 2 oglu 1 kizi var aralarinda pek yas farki yok hergun kosturmaca var o evde ve her gittigimde bayram yerine gidiyormusum gibi cok sevimliler yavrucaklar.

Canım merhaba, çok tesekkurler guzel bılgıler ıcın. Acaba kesıntısız 6 saat mi? Nerdeyse imkansız gibi çok merak ettim aralıklarla toplamda olsa olmaz mı süt için :)

Selam kızlar bende 10mayısta dogum yaptım,bebegi yeşil kaka yapan arkadaşlar anne sütü yeterli kaloriyi karşılamadıgı için renk degişikligi olur ve yeşil kaka hafif enfeksiyon habercisidir.Genede ihmal etmeyin bikaç gün takip edin degişme yoksa doktora sorun derim.

benimki ağzında tutuyor uyuyor sonra uyanınca ağzındakini yutmaya başlıyor ilk başlarda anlayamamıştım ağzında da beyaz beyaz kalıyor ben de emdikten sonra su verip yutmasını sağlıyorum.. benmki de günde toplam ort 80 falan içiyor bazen içmediği de oluyor azaltamıyorum mamayı da dr su hakkında ne dedi?

benimki uyuyunca ağzından akıveriyor.bizim doktor yavaş yavaş azaltıyor mamayı bakalım tamamen kesilcekmi bigün.randevum saat 2 de sorunca yazarım canım

Tesekkurleeer :)
Evet suan hic buyumeyecek gb :))

Azalmasi yine de sevinmek icin bi sebep annesiii :)
Hic sorun kalmayacak Allahin izniyylee..
Yesil kaka cok beslendigi icinmis..Fazla emince bagirsaklarda islenemeyen kaka yesil olurmus..Ara ara olmasi normal ama kesilmeden surekli yesilse tahlil yapilmasi gereekebilirmis..

aranızda benim gibi bebeğini emziremeyen mama ile besleyen başka annelerde var mı.

Var canım...Benim bebeğim memede duruyor, emerken uyumayı seviyor...Ama maalesef sütüm çok az oldugu için mama veriyorum. Sütümün azlıgı derken 3-5 damla, o kdr yani..Şu an 38 günlüğüz... 3 saatte bir 90 cc mama içiyor

Benim bebeğim niye hala nerdeyse saat başı meme istiyor çok yoruldum çok uykusuzum büyük oğlum sürekli ilgi istiyor ona yetemiyorum diye çok üzülüyorum. Temmuz başı işe başlayacağım oğlumu bu ay ortası kreşten alacağım. Annem kayınvalidem çocukları idare edecek. Neler olacak çok endişeliyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam cnm bize 20 Mayıs doğumlumuz benimse devamlı meme istiyor hep memede durcak uyanikken devamlı Bi sekilde gece ve gündüz nerdeyse saat bası memede her emziği 20 dk sürüyor ortalama ben doymadigini düşünüyorum de randevusuna kadar yani ctesi ye kadar böyle sbraducem olmassa mamaya başlıcaz sanırım

Ben de çok yoruldum ayniyiz biz de.. banyo yaptırdım uzun uyusun die sanki uyumamak için direniyor..aglicam artık dayanamiyorum perişan oldum gece aynı gündüz aynı napcam ben hicbirsey yapıyorum evde neyemek ne temizlik kayinvalidem hallediyor ama ben hala çok yorgunum

Ben mamada verdim değişen bir durum yok doyduğuna eminim ama niye uyumaz bir bebek bu kadar anlamıyorum altı temiz karnı tok gazıda yoksa en az üç saat uyumalı benim bildiğim. Büyük oğlumda uykusuz bir çocuktu iki yaşına kadar gece iki üç kere uyanırdı küçükte öyle olacak sanırım. Uykusuzluk çok yorucu ve sinir bozucu olmaya başladı. Yarın bizimde kontrolümüz var bir aylık olacağız doktora sorarım aldığım cevaplarıda paylaşırım burdan.

Bende aynı fikirdeyim hıc bir nedeni olmadan huzursuz olup bizlerde huzursuz oluyoruz biz 15 günlük olduk daha cok yeni ama bende cok yorgun ve bitkin durumdayım gece uyku uyumadigim ıcın gündüzleri zorluk çekiyorum bide bunun yanında tebrik ıcın ziyarete gelenler oluyor ( yanlız değilim annem var ama bu yogun tempo beni sarstı sanırım inşallah en azından gece leri uyku düzenimiz oturur sizin bir cocuğunuz daha var bıraz daha zordur eminim malum onunda ilgiye ihtiyacı var Dr kontrolünden sonra hbrleri bekliyorum merakla

Selammm nasılsınız ben dağınık evim ve iki çocuğumla gayet iyiyim büyük oğlum sıkıntıdan acık kafayı yiyo yine de şuraya bakmaktan geri kalmadım

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401873239.106291.webp
    18 KB · Görüntüleme: 65

Ben bazen oturup ağlıyorum iyi geliyor deşarj oluyorum sonra mücadeleye devam. Bende gündüz anneme geliyorum sadece bebeğimle ilgileniyorum akşam büyük oğlan okuldan gelince özellikle çok zorlaşıyor bebek sürekli mememde olunca oda kızıyor ilgi belliyor çokta haklı. Bebeği babası bazen biberonla besliyor bize zaman kalsın diye ama sonra mız mız birmiyor illaki benim kucağımda memede uyuyacak. Dün gece üzerimden çıkardım atletimi sardım belki dayda eder diye değişen birşey olmadı saat başı emiştik. Bu arada aldığım 12 kilonun 10 u gitmiş eridim bittim yahuu. Birde üstüne dün eşimin müdürü resmen tehdit etmiş sanırum işten çıkarılacak ekibinde 15 kişi var herkese zam yapılmış bir tek bizimkine yapılmamış. Çok korkuyorum işten çıkarılacak diye. Çok gerginim bu ara herşey üst üste. Bide yine haftasonu kayınvalideler eltimler cumbürcemaat kalmaya geliyorlar ev kalkmış gidiyor hiç umursamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…