2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
slmmlarbizde bugun 20 gunluk olduk.yarı kırkımızı yarın çıkaralım diyorum bir kaç komşu yasin okuyalım diye niyetlendim hayırlısı bakalım.
surekli memede durma bizdede var meme uclarım artık biber gibi yanıyor.gece 12 de 30 cc mama veriyorum azıcık bana es bıraksın oda bende uyuyalım diye ama nerde....mama bitiyor bi kızgın bi kızgın ....meme verrrr diye basıyor yaygarayı ...akşam 8 de bi başlıyoruz gece 2 ye kadar memedeyız arada gaz çıkarma alt alma gibi duraklamalar var, ki bunlarda da feryat figan ağlıyor...memeyı bastırdım mı ağzına iç çeke çeke emiyor...deli olucam... den sonra derin uykuya dalıyor 5 ekadar uyuyor sonra gene devam emmeye 7 8 gene dalıyor uykuya 9 a kadar ..9 dan sonra 11 kadar gene meme sonra derin uyku öğle saatıne kadar ama gel gor ki benim vucut saatı uymuyor uyyuya mıyorum.
zaten gelen giden kahvaltı buyuk kız okula gidiyor onunla ılgileniyorum.evi toparla hep bir adım sonramı dusunerek planlamaya çalışıyorum...
kilomuz 2970 dogduk haftalık kontrolde 2920 cıktı gecen pzaratesi acildeydik 3200... bu pzt si yani tam bir hfta sonra 3600 olmuşuz yani haftada 400 gr almış..boyumuzda 49 du 53 cm olmuş...

başladık gene hesaplamalara bunda yapmıcam sağlıklı olsunda diyordum..ama sizler paylaştıkça içimdem hesaplamadan edemiyorum...
gozum eşimin sigarasına acayıp takılmya başladı havalar duzelsin balkonda bi keyıf yapıcam koydum kafaya....

İki çocukkkk çok zormuşşşşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tempo çok zor oluyor bende ölüyorum yorgunluktan ben içiyorum sigara baya baya yoks kafayı yicem iyicene.

inş canım tez zamanda iyice kurtulur damladan en azından azalmış bunada şükür.

bende sürakli uyumak istiyorum tonsiyonum yerlerde geziyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun iki çocukluların da katkat yardımcısı olsun zormuş anne olmak gerçekten bende yanımda anneme alıştım arada gidiyo evine çok kötü oluyorum

sende de benim gibi aynı sorun var peki süt gelmesi için özel birseyler yapıyor musun. sağmayı denedin mi

Bizim de gece uykulatimiz degisken. Onceki gece saat basi uyandi yatagina koyar koymaz agladi. Ben de cok yorgun ve uykusuzdum. Sutum de azdi tabi. Balkondan atacam falan diye soylendim. Annem sagolsun 30 cc mama yapti verdi uc saat uyudu sipa. Sinir oldum. Ama ertesi gun dinlendim uyudum sutum cogaldu. Dun gece uc saatte bir uyandi uyudu. Bir dahha direnmeden verecem mamayi. Esim trip atiyor ama napim. Hem sipaya hem bana yazik. Biliyorum firsat yaratmak zor ama onbes dk da olsa uyuyun kizlar.

Bu devit olayini kacirdim ben. Bugun onalti gunluguz unuttum vermeyi. Sabah aksam farketmiyorrdu degil mi? Unutmusum.

kızlar sling kullanan var mı aranızda. ben halka sling aldım ama korkuyorum bebişe bişi olacak diye.

Allah yardimcin olsun bi de ise baslayacaksin.hem iki çocuk hem iş valla bravo ben evde popomu seri yattığım halde-yani lafın gelişi-zorlanıyorum.umarım eşin işten çıkmaz.bu arada bi iş gorusmen vardı uzun süredir beklediğiniz ne oldu sonucu eski işyerine mu devam edeceksin.

kızlar sling kullanan var mı aranızda. ben halka sling aldım ama korkuyorum bebişe bişi olacak diye.
Ben de istiyorum sling evde bebis uyumadan dolasamiyorum maalesef.bi arkadaşımız emzirme yastığı gibi birsey hediye etti sert kabuk gibi birsey onunla kucakta çok güzel duruyor ama eller serbest olmadığı için dolaşırken kullanamıyorum

Bugunu ilkkez kızımı yıkama girişiminde bulundum.çok agladi yavrum acaba suyu mu sıcak geldi diye yedim kendimi. sadece vücudunu söyle bir yikayiverdim.Kuzumu yıkamak için sürekli birilerini beklemek zorunda kalmaktan bıktım.ama böyle de ödüm koptu.göbeğinde pihti kan gibi döküntü vardı.8.gün düştü göbek bigün 11.gün dr a gitmeli miyim.

bende almayı düşünüyorum anne karnında gibi güvende hissediyormuş bebek kendisini

5. gün düştü göbeği bugün 17. gün ufak ufak pıhtılar dökülüyor dr a götürmedim ama normal olduğunu söylüyorlar. endişelenme

Canım merhaba, çok tesekkurler guzel bılgıler ıcın. Acaba kesıntısız 6 saat mi? Nerdeyse imkansız gibi çok merak ettim aralıklarla toplamda olsa olmaz mı süt için :)

Imkansiz kesintisiz... bir gunde 6 saat uyumak lazim zaten 2 saat uyuyup uyaninca sut doluyo yani benimki oyle oluyo kisiden kisiye degisir birde stres kesinlikle etki ediyo sute uzak durun stresten strese sokanlarida kovun kimse sizden ve bebeginizden kiymetli degil

Gobek dustukten 1 hafta sonraya kadar pihti bizde de vardi her actigimda birazcik sizmis oluyodu doktoru aradim olur endiselenmeyin alkol sikmaya devam dedi, cook kanarsa getirin dedi, 1 haftada gecti, alkol sikmaya devam et derim ben

Arkadaslar cloud -b diye bir uyku arkadasi var kucuk bi kuzucuk, calistirinca 4 farkli anne karnindaki seslerin benzerini yapiyor, calistirinca bebek sakinlesiyor, her zaman degil belki alismasin diye ama cok sıkısınca aciyorum sakinliyor cidden, siddetle tavsiye ederim:)

Bizimde göbek düştükten sonra 2-3 gün pıhtı gibi şeyler düştü sonra temizlendi normal canım merak etme. Beklediğim iş görüşmesini ysptım olumluda geçti ama hemen başla dediler o zaman bebiş 15 günlüktü olamaz dedim bu büzden. Şimdi eski iş yerimde başlayacağım iki çocukla çok zor olacak ama maddi olarak çalışmaktan başka çarem yok malesefki çocukları anneme ve kayınvalideme bölüştürüp gideceğim işe. Büyük olan anneme alışık o annemde bakılır bebekte evde kayınvalidem tarafından bakılır Gece uykusuz kaldığım için işte nasıl dayanıcam kara kara onu düşünüyorum şimdiden

Uykusuz her gece o ooo ) ;))

hepimizin ayni dertleri oldugunu bilmek cok rahatlatici dimi kizlar....hersey gercekten olabildigince zor hayat bize herseyi zorlastirmak icin elinden geleni yapio...mamanin sicakligini bile ayarlamak bu kadar guc olur mu yaaa ...
canim annem kakasi yesil ciktigi gun duru nun usuttugunu yada benim usutup ona gectigini solemisti...biraz daha dikkat ettim gogsume tulbent taktim usumesin die kendi ayaklarimi durunu ayaklarini sicak tuttum ve sicak su torbasi koydum...ama cok yemyesil ise yada 3.4 gu suruosa bilemicem dr.na danis yada ebene.gecmis olsun gozun aydin papatyam en azindan azalmis bunada sukur rabbim sifadasaglikda gucde werir bu meleklere kalbini bozma ...
aranızda benim gibi bebeğini emziremeyen mama ile besleyen başka annelerde var mı.
canim emziriom buna emzirmek denir ise ama mama da veriorum gunduzleri 3 saatte 60 gece 90 cc weriom cunku gunduz az da olsa emio falan gece de rahat uyuoz ama inanin gece daha zor gecio cunku anne sutunu daha cobuk hazmedio mamayi daha gec nerdese 2 saat aglio ara ara gaz cikartio bi kerede cikartamio falan...

canim hangi mama yi kullaniosun ben aptamil 3 saate bir 60 weriom geceleri bi kez 90 weriom ama artik yetmio gunduzde 90 a gecicem ama hic emmicek die korkuorum...

benim kizimda gecen 3 gun wardi gaz mis o yesil boyle yer yer yesillik wardi....senden geciomus genelde yada usutmus derlermis....ben ayaklarina karnina siruna sicak su torbasi koydum ve rezene icirdim hayatim...

canım oncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim babana acil şifa versin. Sıcak su torbasını bugün deniycem.

bu soruyu okuyan yok mu ezikmiyim ben ))

Kizlar ebe devit 3 un damla sayısını söyledi ama ben unuttum 15. Gün başla dedi sayısını hatırlamıyorum. Kaç damla verilecek ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ebe devit 3 un damla sayısını söyledi ama ben unuttum 15. Gün başla dedi sayısını hatırlamıyorum. Kaç damla verilecek ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üç damla canım biz öyle başladık

Gobek dustukten 1 hafta sonraya kadar pihti bizde de vardi her actigimda birazcik sizmis oluyodu doktoru aradim olur endiselenmeyin alkol sikmaya devam dedi, cook kanarsa getirin dedi, 1 haftada gecti, alkol sikmaya devam et derim ben

Ben de youtube dan açıp dinletmeyi geçirdim aklımdan da bizim gece sorun oluyor uykumuz o da iyi emmedigi zaman.
Ay yavrum ya gerçekten zor allah yardimcin olsun neyseki annen ve kv var yanında gerçi kv de biraz sıkıntılı senin ama olsun en azından bakacak kimse var...ben öğretmenim ama formasyonum yok henuz onun için tercih yaptım dün pek umudum yok ama olur da çıkarsa nasıl giderim eğitimlere bilmiyorum.devlete atansabilmem için sertifika şart o yüzden çok istiyorum almayi.doğum sırasında bir sürü şeye dua ettim bu gelmedi aklıma valla.hayırlısı diyorum artık 3 senedir uğraşıyorum almak için.
bu soruyu okuyan yok mu ezikmiyim ben ))

Ben gördüm de fikir yürütemedim.bence alma riske atma ayıbı mi kalmış artık onlar bizim ne hallerimizi gördüler gerçi sen sezeryan oldun ama normal doğum yapmış biri olarak ar perdem iyice yirtilmis durumda😂.hem belki alsan kızar bile drun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…