2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım bizim kız o zaman oyun oynuyor benimle, bizim önce meme emmemiz ardından mama yememiz tam 1 saat oluyor 10 dk bir meme arada gaz çıkarma 10 dk diğer meme yine gaz çıkarma, ardından mama yemeye başlıyor mamayı da 90lıl hazırlıyorum artık ne kadar isterse üstüne o kadar içiyor onu da yarım saatte felan. Ben ara vermeden yediriyorum yoksa bizim hanımın iştahı kaçıyor en son gaz çıkarmaya çalışıyorum zaten kızım hiç ağızdan gaz çıkaramıyor o da bağırsaklarına inince rahatsız olup ağlama nöbetleri geçiriyor yavrum. Anne sütünü o kadar çok seviyor ki allahım nasip etseydi de keşke kızıma yetebilseydi ama kısmet değilmiş...

benimle aynı şeyleri yaşayan ne kadar çok arkadaşım varmış. bende emziremeyen annelerdenim çok üzülüyorum yavrum kıymetli anne sütünden mahrum kalıyor diye her yolu deniyorum umarım sütüm gelir emmese bile sağıp vereyim.

Canım çok geçmiş olsun, allah bi daha yaşatmasın inşallah eminim çok zor bi andır
ilk hamile kaldığımızda benim açtığım topikte konuşmalarımızı hatırlıyorum, ne kadar da heyecanlıydık :) şimdi ki heyecanlarda bambaşka.. Zor zamanlar geçirmişsin mutlaka etilemiştir seni ve sütünü. Ama mamanın yanında yılmadan da memeye devm etmeye çalış çok duydum azimle başaranları. Neredeyse Hepimiz mama takviyesi yapıyoruz hiç üzülme mama veriyorum diye.

Ohhh şükürler olsunnnnnn maşallah ikinizede taze annee

Hayırlı olsunn.. Güzel bi ömrü olsun kuzucuğuunun inşallahh

Canım allah yardımcın olsun zor bi durum ama inşallah düşündüğün gibi zor ve sıkıntılı geçmez. Sürekli meme isteği bizimkinde de var. Memede uyuyor yatağına koyuyorum hooop gözler açılıyor. Sen yine iyisin yani benimki daha kısa sürüyor çoğu zaman, hatta çoğu zaman mememi geri koymuyorum nasıl olsa uyanacak diye meme dışarda hızlıca işimi halletmeye çalışıyorum

Çok güldüm kızlar ya aynen bende gece 12 de yattım hastaneye sabaha kadar kaç kişi kurcaladı bilmiyorum gece nöbetçi doktor, ebe, gündüz diğer doktorla ebe ohooo saldım çayıra mevlam kayıra

Zor zamanlar geçiriyoruz cidden ama zaman gerçekten herşeyin ilacı, atlatacağız inşallah bu günleride. Dediğin gibi şükürler olsun sağlıklılar, hepimiz için azcık sabır, sabır, sabırrr :))

anlıyorum gercekten bu zor durum millete laf anlatamıyorum ki her gören her arayan emzir de emzir. sanki süt varda ben yavrumdan esirgiyorum. peki rahatsızlığı nerden ve nasıl öğrendin

Canım hic artıs olmayınca fiziksel. İrşeyden suphelendim arastırdım. Sonra ebeye gosterdim memeleri, sonra kadın dogumcuma fln, teyit ettiler. Zaten yıllar once estetık ameliyat olıım diye dr. A gitmiştim o da demişti grlişmemiş diye. Ne demek istedigini daha yeni anlıyorum. Emsiricem diye estetik yaptırmadım, kısmet degilmiş. Bebişim buyusun bari yaptırıyım dedim.

Uzme kendini sen de canım... Benim durumum vok nadir, herkeste boyle bir durum olmazmıs. Genellikle artarmıs zaman gefctikçe

Emzirdigim zmn seninki gibi her meme 10 dk suruyor. Ama bizimki mamayı hızlı içiyor, hep cok ac :)

canım senin eşin en azından destrekçi benimkinde herşey aynı devam ediyo yanlız olduğumu bildiği halde eve geç geliyo kızım ağlarken duymuyo bile, en sinir olduğum şey koltukta uyuyup kalıyo yanıma bile yatağa gelmiyo kendimi okadar yanlız hissediyorum ki en azından eskiden olsa dışarı çıkar kafamı dağatır eve elirdim şimdi alışkın değilim ben bukada evde kalmaya çok bunalıyorum ve kendimi çook yanlız hissediyorum dikişlrimde ayrı bi sızlıyor sürekli

Benzer şeyler yaşıyoruz.benim eşim işi dolayısıyla çok geç geliyor mesela bu aksam 12 gibi gelecek.en erken 9 buçuk 10 oluyor.benim komsularim hamile olduğumu bile biliyorlardı desem yeridir.annem yani da değil geldi hemen döndü babam Rahatsızdi çünkü.kv deseniz esnaf en son 3 4 gün önce gördüm gelirse de akşamdan uğruyor.gorumcem gündüz uğruyor sma çocukları yaramaz gerçi uğrayın da bebeği yıkıyor sadece başka birşey yok.az önce ekmek arası birseyler hazırladım yiyeyim diye meyve suyu döküldü koltuga o bile zehir oldu.gidip gelip kuru pasta çikolata falan yiyorum.o kadar sağlıksız besleniyorum ki içim sızlıyor kızımın sütü kalitesiz olacak diye.hamilelikten kalan vitamin balikyagi demir falan içmeye çalışıyorum bir nebze kaliteyi arttırır diye.evi gorseniz darmaduman.9. Aylıkken lambiriler silen ben hicbirsey yapamıyorum en son 1 hafta önce annem gitmeden supurmustu onunla kaldı...işte böyle canlar yine sisindim sisindim patladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar selamlar herkese okumaya basliycam.oncesinde kizimin.aglama.ihtilamine karsilik hemen yazayim.
Bugun kirkimiz cikti cok sukur..

Sabah annem kiz kardesim ve kayinvalidem bana kahvaltiya geldiler.
Ardindan annemin okuttugu 40 bugday tesbih,bir altin madeni para nin bulundugu bir kova suya annem yasin okudi.once bebegi sonra benimle.bebegi o su ile yikadi dualarla.sonra eyyup sultana gittik.bide.pierre lotti ye cikardi esim bizi.
Kirkimizi ucurup geldik.kizim yol boyu,namazda,teleferikde hic aglamadi rahatsiz etmedi beni.
Arabada giderken ve gelirken emzirdim.

Cok sukur cikti bitti kirk olayi.psikolojik.olarak sanirim kendimi cok hafiflemis.hissediyorum.
Kizimda bugun sanki jest yapti bize bi uslu sormayin.kirk gundur boyle gormemistim hic :)

Arkadaslarim kirk ucurmak nasip olsun hepinize saglikla.
Simdi okuyayim bakayim nasilmis bebekler ve anneleri

Canım benim tek başına başa çıkmaya çalışmak çok zor gerçekten, benim yanımda da pek kimse yok (özellikle ben istemediğim için) eşim öğretmen pazartesi cumaları 4 te geliyor ozaman kadar beklemek bile yoruyor ki sen 9-10 dan bahsediyorsun. Gerçekten helal olsun böyle idare edebilmekte çok büyük bir iş. İnşallah bi an önce eşinin işleri hafiflerde senin yanında daha çok olabilir..

Maşallah ne güzel bi gün olmuş, darısıda başımıza :)

Ah canım ya eşimin standartı o hafif hali 9 biz daha 3 günlükken gece 1 bucukta gelebilir garibim gündüz geç gidiyor ama o saatler ölü zaten bizim için 11 de gidiyorneredeyse 10 12 saat gorusemiyoruz

Yavrularimiz bize Allahin birer lütfu. Tabiki cok zor en zoru da uykusuzluk. Dinc olsa herseyi severek yapar insan. Cok bunaldiginiz zaman etrafinizda, daha kolayi su forumda cocuk sahibi olmayi dört gözle bekleyen arkadaslarin yorumlarini okuyun. Eminim iyi gelecektir.

Canım Allah yardımcn olsun çok zormuş işin. Ne kadar olmuştu doğuralı. Benimki de büyük oğlanı uyuturken yanında uyuyo ben de çoğu zaman yalnızım yatakta.

Ooo hayırlı olsun. Ne güzel olmuş. Bizim de kırkımız çıktı bugün. Akşam eşimle dışarda yemek yedik hehe böyle uçurmuş olduk. Gerçi ben bebeğü doğdu doğalı uçurmadığım yer kalmadı teyzeleri sayesinde

Canim suyu sordum doktora.istersen ver ama biz onermiyoruz dedi.anne sutunun de mamaninda % 90 i su gerek yok dedi

Selam güzel anneler benim gibi bebişini yeni uyutup yatmaya hazırlanan var mı ? :) bu arada oğluşum doğduğundan beri ilk kez krem sürdüm yüZüme yatarken anca kendime geliyorum herşey yavaş yavaş oturcak :) yüzüme krem sürdüm ama bir sürü ütü beni beklio :)) haftada bir yardıma kadın geliyor temizliğe maşallah kuralları var yeni buldum eskisini mumla arıyorum eskisi sigortalı işe girdi fabrikaya hala görüşüyoruz ama temizliğe gitmiyor bi yenisi duşakabini silmiyor silermisin dediğimde bakarız dedi yine silmemiş Allah'a şükür tertemiz insanlarız eşim bile duş yaptıktan sona kalan duşa kavin camında kalan suları çeker evlendiğimiden beri öyle yapıyoruz bir tane su lekesi bile yok .. Neyse ben de şimdi orayı cifledim yarın sinir olamamak için yenisini bulmak da zor güvenmek zor ... Neyse daldan dala atlayıp konuştum hadi iyi uykular sütünüzle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…