İyi geceler yorgun bezgin taze anneler lohusa kardeşler
Nasılsınız iyi oluruz inş cümleten
Biz bugün şifayı kaptık büyük oğlan hastaydı ve beklenen şekilde bana ve bebeğe geçti zaten zordu daha bi zor oldu doğru dürüst yemek yapamıyorum biz neyse de büyük oğlan ıvır zıvır yiyo çok üzülüyorum şöyle mis gibi bi çorba içse çok mutlu olcam düzensiz yiyince hemen kabız oluyo. Minik de hapşıruyo sümücükleri akıyo kıyamam
Şu bebeği hiç durmayan annelere bi dua yok mu okuyup üfleseler Allah sabır güç versin ilk zamanlar çok zor olabiliyo
Papatyaorj 40 için hiç bişi yapmadım canım mecburi abdest dışında.
Çok geçmiş olsun üzüldüm bende çok korkuyorum hastalıktan malum büyük oğlan kreşteİyi geceler yorgun bezgin taze anneler lohusa kardeşler
Nasılsınız iyi oluruz inş cümleten
Biz bugün şifayı kaptık büyük oğlan hastaydı ve beklenen şekilde bana ve bebeğe geçti zaten zordu daha bi zor oldu doğru dürüst yemek yapamıyorum biz neyse de büyük oğlan ıvır zıvır yiyo çok üzülüyorum şöyle mis gibi bi çorba içse çok mutlu olcam düzensiz yiyince hemen kabız oluyo. Minik de hapşıruyo sümücükleri akıyo kıyamam
Şu bebeği hiç durmayan annelere bi dua yok mu okuyup üfleseler Allah sabır güç versin ilk zamanlar çok zor olabiliyo
Papatyaorj 40 için hiç bişi yapmadım canım mecburi abdest dışında.
Bende hastane araştırıyorum hala sünnet için bakalım önümüzdeki hafta hallletsek iyi olacak.Yüzdeki sivilceleri konuşmuşsunuz bizde de oldu biraz araştırdım hızlı kilo alan bebeklerde oluyomuş sütün yağından. Terli nemli bebeklerde isilik denen şey de oluyo.
Ben de sünneti salıya ayarladım inş bişi çıkmaz da halledeniliriz merak edenler bebeksünneti diye bi site var ordan araştırabilir ankaradakilere tavsiye ederim büyük oğlan da bu doktorda sünnet plmuştu gayet iyi. Dikişsiz klipsli.
Sağolasın canım babamızı işe göndermedim o da hasta gibi zaten. Çok şükür idare ediyoruz.Çok üzüldüm haline canım benim de en buyuk korkum oğlumun hasta olması. O zaman kendimi de kızımı da koruyamam, bıze kım bakar dıye kara kara dusunuyorum. Allah yardımcımız olsun. Insallah tez vakıtte ıyılesırsınız arkadasım(
İnş olmazsınız büyük oğlana dondurma yedirmiştim ondan oldu sanırım olacağı varmış. Kışın bile kaç kez yedirdim olmamıştı.Çok geçmiş olsun üzüldüm bende çok korkuyorum hastalıktan malum büyük oğlan kreşte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende hastane araştırıyorum hala sünnet için bakalım önümüzdeki hafta hallletsek iyi olacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kıyamam sana... Yapılacak tek şey var; yan tarafına yatıp onu da yan çevireceksin yüzü sana bakar konumda. Altta kalan gögsünü ağız hizasına denk getirip emzireceksin. Buarada uyuyabilirsin ya da en azından dinlenebilirsin AMA başına bir nöbetçi dik uyuma ihtimaline karşı bebeğin burnu kapanmasın, ya da başka bir risk oluşmasın. Başka uyuma hatta yatma şansımız yok gibi...
Evet bebekler saç kurutma makinası, süpürge seslerini seviyor ama bunların epey radyasyon yaydığını unutmamak lazım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayni sorun benim oglumdada vardi tatlim 1haftadir biraz rahatim geceleri 1 cay kasigi zeytinyagi verip emdiriom biraktirip 3cay kasigi taze demlenmis anason cayi veriorum tibben bi sakincasi yok cok rahat uyuyo simdi gaz sorunuda duzeliyo boylelikle sukur.
Ben de dün gece youtube dan kolik müziği olarak bulup dinlettim anında mayıştı ve uyudu:)
Bugün de müziklerin hepsini indirdim::)
canım benım, dediklerini yaptım. Ama gaz sancısı olduğunda durmuyor surekli kendini memeden itiyor. Artık masajla kakasını ve pırtlatma gazlarına ben müdahale ediyorum şimdilik bu şekilde iyi gidiyoruz:) uyku içinde dün gece youtube dan kolik müziği (fön makinesi sesi) dinlettim hemen uyudu:)
Aman maaşallah de canım nazar değmesin. Eger gaz ve kolik durumlarıysa çok güzel damlalar var, denedin mi? Birisinin adı nurse haveys diğerlerini arkadaslar yazmıslardı burada. Duzenlı hergun verılırse nurse harveys etkili diye bılıyorum.
Gunde 3-4 kupa rezene de çok iyi geldi bana.
Hahahaa öyle bişey mi varmış :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim Nurse Harvey s sürüp var bende aynı şeyden bahsediyoruz dimi ben kac keredir gece uyarınca veriyorum emdikten sonra gaz atip uykuya geçemiyor ilacı verince uyuyor.gündüzleri çok şiddetli gaz sıkıntımız olmuyor yine de vermeli miyim ki surubu.Sabaha kam sallama rezene içiyorum.bi miktar faydası var üstelik sıvı olduğu içi süte de olumlu etki ediyor.Aman maaşallah de canım nazar değmesin. Eger gaz ve kolik durumlarıysa çok güzel damlalar var, denedin mi? Birisinin adı nurse haveys diğerlerini arkadaslar yazmıslardı burada. Duzenlı hergun verılırse nurse harveys etkili diye bılıyorum.
Gunde 3-4 kupa rezene de çok iyi geldi bana.
Maşallahhh:)
dun ezan okunurken rabbim sen sabrını ver bana yalvarıyorum diye dua ettim ve saatlerce ağladım.(bebeğime iyi anne olamıyacakmıyım diye) Sonra internetten araştırmaya başladım ve uygulamaya geçtim, işe de yaradı:) bebeğim düzeni kendi oturtmaya başladı. 3 saatte uyanıp emiyor gazını cıkarıp kakasını yaptırıp tekrar emzirip kolik müziği ile şimdilik uyutuyorum. Hatta yemek yapıp yiyebiliyorum su an ıpodum dan muzik dinliyorum:))) Depresyon dan çıkıcam inşallah:)))
Rezene tavsiye ettiğin gibi sabah aksam içiyorum inanılmaz faydasını gördüm.
Gaz için ilaç kullanmadım doktor ile konusup başıycam.
Canim Nurse Harvey s sürüp var bende aynı şeyden bahsediyoruz dimi ben kac keredir gece uyarınca veriyorum emdikten sonra gaz atip uykuya geçemiyor ilacı verince uyuyor.gündüzleri çok şiddetli gaz sıkıntımız olmuyor yine de vermeli miyim ki surubu.Sabaha kam sallama rezene içiyorum.bi miktar faydası var üstelik sıvı olduğu içi süte de olumlu etki ediyor.
Oh canım ne güzel allah devamını getirsin.yavrularimizla düzenimizi kurup mutlu mesut yuvarlanana in sallah
Bu sabah yavrum emdikten sonra ağız dolusu kustu üst baş değişik emiştik bir daha kustu peşinden aynı Rituel.tekrar emdi tekrar kustu.kustuktan sonra gaz da çıkardı. Kızlar gazını iyi alamayınca küsüyor yavrular.bide benimkinin burnu tık anıyor iki gündür acaba usuttum mu diye kafayı yiyeceğim.damla pompa temizliyor kontrol ediyorum şimdilik.allahim hasta olursa ölürüm kahrimdan.
Canım bebeklerin çok olur dedi doktor bueun tıkanıklığı hastalıklar alakası yok dedi eğer ağzı kapalı nefes alıyorsa bana bruno nun serum fizyolojik den istediğin kadar damlatıp otri bebe ile Çek dedi hiç bir zararı yok dedi burnunu tıkalı bırakma yalnızCanim Nurse Harvey s sürüp var bende aynı şeyden bahsediyoruz dimi ben kac keredir gece uyarınca veriyorum emdikten sonra gaz atip uykuya geçemiyor ilacı verince uyuyor.gündüzleri çok şiddetli gaz sıkıntımız olmuyor yine de vermeli miyim ki surubu.Sabaha kam sallama rezene içiyorum.bi miktar faydası var üstelik sıvı olduğu içi süte de olumlu etki ediyor.
Oh canım ne güzel allah devamını getirsin.yavrularimizla düzenimizi kurup mutlu mesut yuvarlanana in sallah
Bu sabah yavrum emdikten sonra ağız dolusu kustu üst baş değişik emiştik bir daha kustu peşinden aynı Rituel.tekrar emdi tekrar kustu.kustuktan sonra gaz da çıkardı. Kızlar gazını iyi alamayınca küsüyor yavrular.bide benimkinin burnu tık anıyor iki gündür acaba usuttum mu diye kafayı yiyeceğim.damla pompa temizliyor kontrol ediyorum şimdilik.allahim hasta olursa ölürüm kahrimdan.
Benimki rekora koşuyor sabah 7 den beri sadece 1 saat uyudu göğsümun ucu kopacak sanırım emiyor da emiyorgazı vardı çıkarttık ac desem gogsumden inmiyor tek sebebimiz kaldi kakasini yapamıyor ondan sanırım..ev curcuna ama ben odadan çıkamıyorum. Memleketten esimin ananesi dedesi teyzesi babası geldi..anane poposunu sabun koyun Dior yok artık dedim ben öyle yapardım dio..
Masaj çok rahatlatiyo gazini da cikarttiriyo ama kaka ya çözüm bulamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?