2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benim ilk oğlum da yeni doğduğunda aynı öyle yapardi yıkıyordu ortalığı daha sonra alışınca da tam tersi en mutlu olduğu anlardan biri oluyor hele bi de acikken üzerine salınca çok keyifli oluyor

canım bu kimyonu hergünmü yutuyorsun suyla bizde gazdan çok fenayızz

sağ ol canım cevap verdiğin için,bir gidelim doktora ben de sıralayacam senin gibi soruları,her gün bişeyler ekliyorum listeme:)) acemianneyiz işte ne yapalım:))

Ancak İstanbul'da birkaç günlük dinlenme molası vermen halinde olası görünüyor cidden. Teyzen vardı sanırım değil mi?
Evt canm 2 teyzem var orada hem Ataturk havaalaninada cok yakinlar...
Hic aklima gelmemisti istanbulda kalmak....
2-3 gunlugune orada kalabilirim sonra adanaya ucakla 1 saat mersine 2 saat derken hic zorlanmayiz. :)
Ins. Kismette varsa önce istanbula sonra mersine gideriz

maşallah minik kızına,nasıl da büyüyorlar değil mi hızla...

kızın için çok sevindim umarım tamamen iyleşir en yakın zamanda.
kimyonun sende işe yaramasına sevindim,ben her gün en az iki defa yarım bardak suya tepeleme bir tatlı kasıgı kimyon koyup içiyorum ama ne fayda(((

humanayı da gecen akakçeden baktım eczaneden ucuzdu 14 tl +krgo idi gliba

Bu kadar uzaga gelin gitme kararini verenlere hep gipta etmisimdir. O nasil bir cesarettir. Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun evladinizi size bagislasin insallah.
Ne yalan söyliyim hicte istemedigim bir evlilikti hem yasim kucuktu. Annemin akrabası oldugu icin tanıştık annemin illa iyi bir aile evleniceksin evlenmesen kizim degilsin anneanne yollarim bidaha dönmezsin evine demeleri buyuzden evlenmek zorunda kaldim dusundukce annemden nefret ediyorum ya dusunmesem daha iyi.
Esimin ailesi var burada ama dogumda yada dogumdan sonra bile yanimda olmadi hickimse. Kizim 1 aylik olunca hediye verip gittiler bize lazim olan bikac bez parcasi degildi ilk hafta gelipte biraz kizima baksalardi uyuyabilseydim biraz yemek yapsalardi cok minnete gecerdi ama malesef bunubile yapacak kimsem yok annemde bunlarin gec farkina vardi.
Ona kalsa bosanmami istiyor.
Sendemi yurtdisindasin?

Benim ilk oğlum da yeni doğduğunda aynı öyle yapardi yıkıyordu ortalığı daha sonra alışınca da tam tersi en mutlu olduğu anlardan biri oluyor hele bi de acikken üzerine salınca çok keyifli oluyor

Ne kadar surdu alismasi peki? Aci cekiyor saniyorum icim aciyor oyle bagirdikca

Bebeğin kendine gelmesine alışmasına bağlı bir aya kalmaz geçer merak etme canım altı acikken sev kucağına al ve soğuk yada çok sıcak olarak dokunmasin su veya islak mendil acı cekmiyor merak etme o yavru henüz alışamadı ondan

Kızlar dut kayısı ve inciri bir aradamı kaynatıyoruz şeker katıyormuyuz bilgi alabilirmiyim. Yine bir sürü şey oldu anlatıp sinir bozmak istemiyorum. Stresten sütüm bitti bitecek hale geldi. Acil sütü artıracak formüller lazım bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dut kayısı ve inciri bir aradamı kaynatıyoruz şeker katıyormuyuz bilgi alabilirmiyim. Yine bir sürü şey oldu anlatıp sinir bozmak istemiyorum. Stresten sütüm bitti bitecek hale geldi. Acil sütü artıracak formüller lazım bana

Canım ayrı ayrı yaptım ben..bi tencere dut o bittikten sonra kayısı ondan sonra incir sıkılmayim die ole yaptım ama birlikte de yapabilirsin neden olmasın içine annem bal katmış dutun..diğerlerine 2 ya da 3 yemek kaşığı şeker kattım ben..Aşırı Tatlı bayiyo beni pek tatlı sevmediğim için..bi arkadas da patlamış misir in çok süt yaptığını söylemişti onu da kesin dene.bir de sabahları tahin helvası yiyorum kahvaltıda gerçi artık o da midem bulandiriyo ama o da süt yapıyormuş..tahin pekmez karışımı da kahvaltıda yemeye çalışıyorum..lütfen sıkma canını herseyden etkileniyor bu sütümüz biliyorsun..

Saol canım bugün malzemeleri alıp hemen yapacağım. Helva bende yiyorum patlamış mısır deneyeyim bende.
Bu süt ne hassas şey ya.

Kızlar biz bugün sünnet olduk çok rahat geçti sonra sında eşimle yemeğe gittik bu arada ğarı kesicinin vaktini geçirmişk yolda ağlamaya başladı 5 dk lık yolu zor geldik evde fitili koymaya çalıştım bu arada hep ağladı pek beceremedim ama şu an uyuyo inş ağlayarak uyanmaz

Rabbim islama bagislasin ins yavrularimizi.Bir an once kaynar ins.

dilerim bi daha bu kadar uzak kalmam netim bitti...babam anju oldu...annem hep geldi gitti falan...bugun 1. ay asimizi olduk kg muz 4580 boyumuz 54.cm sizce normal mi kizlar ya...dr teze onumuzdeki ay denizi serbest birakti ;;)))) ;;)) ;;))))

babam ii anju da korkulcak bisi cikmadi....gazi icin zinco verdi sizce ii mi
kalca filmini 2bucuk aylik ken dedi....

sizleri de okucam ama annelik cok zormus yahu ;;)))

Ben de ameliyattan kaynaklanan yasaklar bitince gaz yapıcı şeyler yedim; mesela bulgur, bezelye, barbunya gibi...
Düzenli rezene içmeye başlayınca çok faydasını gördüm. Şimdi biz de Deren'den ziyade benim gaz problemim var Sanırım batın ameliyatlarından sonra bir süre oluyor böyle.

İnşallah kavusursun canım ailenle:)

Cancağızım inanmıyorum ne oldu yine!!!

Anlat lütfen, ben formüllere geçeyim

Kuru kayısı, dut, incir, üzüm ve bulursan ayva. Kuruları suda bir müddet bekletiyorsun kiri tozu gidiyor. Sonra şeker ekleyip kaynatıyorsun.

Vitamalt kullanabilirsin, bence gayet başarılı

Humana günde 4'e çıkart, birini gece kalktığında içersin

Elevit, demir hapı ve kalsiyum olarak dr verdiklerini hergun kullan

Sabahtan iki tane kuru inciri iyice kaynatıp suyunu çıkart içine bir-iki kaşık bal koy iç

Taze soğanı ekmekle ye

Her yemegının ustune avuc avuc dereotu dök

Bır avuc pırıncı bol sutle bır tutam tuzla pısırıp pılav gıbı olunca ye

Aktardan sut cayları var kuru otlar seklınde demleyıp ıcılıyor

En önemlısı sutum azalmıyor uzulsem de o kadar cok kı yıne de gelıyor de sureklı

Gercekten uzulme cnm bosver bebegını dusun

Bol bol emzır her emzırme sonrası cıkmasa bıle mutlaka 30 dk az olmayacak sekılde sağ

Tum bunlar ıse yarar muhakkak yeter kı hepsını yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…