slm kızlar umarım herkes iyidir. kızımkolunu kıpırdatıyor yavaş yavaş. umarım bir kaç ay içinde müdehalesiz iyileşecek. bana destek olan cevap veren arkadaşlarım okudum ve sevindim
bebişim 15. gün gaz sancısı başladı huzursuz mutsuz oldu . masaj yapmak gezdirmek işe yaramadı çok üzüldüm. şimdi geçti.bir çay kaşığı kimyonu ağzıma alıp suyla yutuyorum bebiş te gaz bir haftadır kalmadı mutlaka yapın
.humana süt yapan iğrenç bi çay ya. ama içeceğim mecbur . internette ucuz bi yer var mı bildiğiniz
bebeğime gece yorgan örtüyorum işlik oldu hala üşüyecekmiş gibi geliyor bi de antalyada yaşıyorum. bana bi kızsanız da çocuğumu sarmalamasam bu kadar
hepinize sevgilerr. özlemişim ya ya
Dondurmanin gaz yaptiginida okumustum :)
Tabii dayanamayip yiyorum ama farketmedim cok rahatsizlik :)
Denemelere eklersin belki :)
Bir de bana ozelden yazar misin?
Ben telefondan bulamiyorum sanirim..
Bende ilk gittigimde vardi sarilik yapmamistik tahlil,dun aylik kontrolumuzdu istedi doktor yuksek cikmadi canim..Hemen gecmeyebilirmis ama neden uzadi diye istedi..Tahliller zormus ama yapmasa daha iyiydi :) tabii insanin icine kurt dusunce bi kere yaptirmasak mi diyemiyorsun..
Devitide huzursuz oldu diye 3 gun verip kesmistim bende sordum doktora ondan olabilirde olmayabilirde ama verin kemik gelisimi icin dedi..
Gec kalmadin ama sorarsin yine..
Evt canm 2 teyzem var orada hem Ataturk havaalaninada cok yakinlar...Ancak İstanbul'da birkaç günlük dinlenme molası vermen halinde olası görünüyor cidden. Teyzen vardı sanırım değil mi?
maşallah minik kızına,nasıl da büyüyorlar değil mi hızla...Bizimde dun kontrolumuz vardiii :)
2640 kg,boy 50 cm,kafa capi 35 dogmustu kizim..
3600 kg,boy 54 cm,kafa capi 37.5 olmus..
Sarilik icin tahlil istedi doktorumuz..
Tahliller zordu ama cok sukur yuksek cikmadi..
Bugunde ilk asısı oldu saglik ocaginda..
Yarinda kalca cıkıklıgı icin muayenemiz var yine :) idrar sonucunuda yarin ogrenecegiz..
Sorulari gidince unutuyorum ya not alacam bu sefer :)
slm kızlar umarım herkes iyidir. kızımkolunu kıpırdatıyor yavaş yavaş. umarım bir kaç ay içinde müdehalesiz iyileşecek. bana destek olan cevap veren arkadaşlarım okudum ve sevindim
bebişim 15. gün gaz sancısı başladı huzursuz mutsuz oldu . masaj yapmak gezdirmek işe yaramadı çok üzüldüm. şimdi geçti.bir çay kaşığı kimyonu ağzıma alıp suyla yutuyorum bebiş te gaz bir haftadır kalmadı mutlaka yapın
.humana süt yapan iğrenç bi çay ya. ama içeceğim mecbur . internette ucuz bi yer var mı bildiğiniz
bebeğime gece yorgan örtüyorum işlik oldu hala üşüyecekmiş gibi geliyor bi de antalyada yaşıyorum. bana bi kızsanız da çocuğumu sarmalamasam bu kadar
hepinize sevgilerr. özlemişim ya ya
Ne yalan söyliyim hicte istemedigim bir evlilikti hem yasim kucuktu. Annemin akrabası oldugu icin tanıştık annemin illa iyi bir aile evleniceksin evlenmesen kizim degilsin anneanne yollarim bidaha dönmezsin evine demeleri buyuzden evlenmek zorunda kaldim dusundukce annemden nefret ediyorum ya dusunmesem daha iyi.Bu kadar uzaga gelin gitme kararini verenlere hep gipta etmisimdir. O nasil bir cesarettir. Tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun evladinizi size bagislasin insallah.
Benim ilk oğlum da yeni doğduğunda aynı öyle yapardi yıkıyordu ortalığı daha sonra alışınca da tam tersi en mutlu olduğu anlardan biri oluyor hele bi de acikken üzerine salınca çok keyifli oluyor
Canım ayrı ayrı yaptım ben..bi tencere dut o bittikten sonra kayısı ondan sonra incir sıkılmayim die ole yaptım ama birlikte de yapabilirsin neden olmasın içine annem bal katmış dutun..diğerlerine 2 ya da 3 yemek kaşığı şeker kattım ben..Aşırı Tatlı bayiyo beni pek tatlı sevmediğim için..bi arkadas da patlamış misir in çok süt yaptığını söylemişti onu da kesin dene.bir de sabahları tahin helvası yiyorum kahvaltıda gerçi artık o da midem bulandiriyo ama o da süt yapıyormuş..tahin pekmez karışımı da kahvaltıda yemeye çalışıyorum..lütfen sıkma canını herseyden etkileniyor bu sütümüz biliyorsun..Kızlar dut kayısı ve inciri bir aradamı kaynatıyoruz şeker katıyormuyuz bilgi alabilirmiyim. Yine bir sürü şey oldu anlatıp sinir bozmak istemiyorum. Stresten sütüm bitti bitecek hale geldi. Acil sütü artıracak formüller lazım bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben önce sakinlessin die emziriyorum sonra degistiriyorum bezini yoksa çok bagiriyo agliyo..ama herseferinde öyle değil benim kızım ara ara oluyo..Ne kadar surdu alismasi peki? Aci cekiyor saniyorum icim aciyor oyle bagirdikca
Canım ayrı ayrı yaptım ben..bi tencere dut o bittikten sonra kayısı ondan sonra incir sıkılmayim die ole yaptım ama birlikte de yapabilirsin neden olmasın içine annem bal katmış dutun..diğerlerine 2 ya da 3 yemek kaşığı şeker kattım ben..Aşırı Tatlı bayiyo beni pek tatlı sevmediğim için..bi arkadas da patlamış misir in çok süt yaptığını söylemişti onu da kesin dene.bir de sabahları tahin helvası yiyorum kahvaltıda gerçi artık o da midem bulandiriyo ama o da süt yapıyormuş..tahin pekmez karışımı da kahvaltıda yemeye çalışıyorum..lütfen sıkma canını herseyden etkileniyor bu sütümüz biliyorsun..
Oglumu sunnet ettirecegiz ins.guvendigimiz bi cocuk dr una sordum oda sefa hastanesinde omer bey var dedi yaptirmak isteyenler vardi herhalde bizde onunla gorusmek icin gun alicaz ins.Dr umuz bebegin en kisa zamanda sunnet olnasi hem tubben hemde islami yonden iyi oldugunu soylemisti ilk 3 ay anestezi vermeden sunnet ediyorlarmis hemen kaynayip gecio dedi ilk 3 aydan sonra zor oluyormus iyilesmesi.
Rabbim islama bagislasin ins yavrularimizi.Bir an once kaynar ins.Kızlar biz bugün sünnet olduk çok rahat geçti sonra sında eşimle yemeğe gittik bu arada ğarı kesicinin vaktini geçirmişk yolda ağlamaya başladı 5 dk lık yolu zor geldik evde fitili koymaya çalıştım bu arada hep ağladı pek beceremedim ama şu an uyuyo inş ağlayarak uyanmaz
Rabbim islama bagislasin ins yavrularimizi.Bir an once kaynar ins.
Banada oyle geliyo canim ne hamileligimde ndlede dogumdan sonra dogru bildigimi yaptim ben herseyi yedim bi tahillardan oda nohut bulgur fasulyeden uzakbdurdum sut bile ictim hicbiside olmadi bebeklerde ilk 3 aya kadar zaten gaz oluyormus nie kisitliyimki kendimi sadece bi tanidigim denemis 2 kasik yedjm belki dio ertesi gun bebisinin sesi kesilmis ondan korktum.Yoksa sade madensuyu bile ictim sabah aksama dogru bebisim kendi kendine gaz cikardi ama bidaha icmicem dr a sormadim cunku belki midesine dokunur ufakaligin.Deniyim biraz bari canim azda olsa cekiodu.)
Evt canm 2 teyzem var orada hem Ataturk havaalaninada cok yakinlar...
Hic aklima gelmemisti istanbulda kalmak....
2-3 gunlugune orada kalabilirim sonra adanaya ucakla 1 saat mersine 2 saat derken hic zorlanmayiz. :)
Ins. Kismette varsa önce istanbula sonra mersine gideriz
Kızlar dut kayısı ve inciri bir aradamı kaynatıyoruz şeker katıyormuyuz bilgi alabilirmiyim. Yine bir sürü şey oldu anlatıp sinir bozmak istemiyorum. Stresten sütüm bitti bitecek hale geldi. Acil sütü artıracak formüller lazım bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?